C ya!

Nu åker jag!!:) Har längtat efter Stockholm och min syster så mycket och nu äntligen ska vi åka. Desire kommer om en stund och sen tar vi bilen till den stora staden. Älskar det! Får se om jag kan lägga upp lite bilder och så, det borde nog lösa sig:) Jag kan tyvärr inte skriva mer för mamma blev sur när hon såg att jag satt vid datorn:P Hallå! Jag är nästan klar:D Jaja, vad gör man med en irriterad mamma?:P Vi hörs helt enkelt och jag hoppas att Jasmin har några bilder från våran kväll...hrm! Hehe
Hade! //Malin

15.37

..Ja så mycket är klockan när jag skriver detta inlägg =)
Vaknade tiidigt i morse utav att Simon petar mig i ansiktet ett par gånger, ingen aning om varför men han kunde inte sova och väcker såklart mig då =P
Resultatet blev att jag knappt kunde sova de återstående timmarna denna morgonen, vilket betyder att jag är trött nu!
Perfekt med tanke på att vi ska hem till Hanna ikväll och sova över och allt, jaja haha =) ..som det kan gå.
När jag i alla fall bestämmer mig för att gå upp så tar jag mig en snabb dushc för att vakna till.. Men blir istället ännu tröttare och kryper ner under tonvis med täcken och filtar, Simon som ligger kvar och sover (!!!) i sängen får sedan problem med att hitta lilla försvunna mig.

Efter en härlig frukost som serverades utav min älskling så gick vi ner till havet, härligt!
Tyvärr var det ganska mycket folk där nere utav någon anledning, vad den nu kunde vara?
Det är aldrig något folk där nere ju! Jaja.. när vi kom hem satte vi oss ute på altanen och spelade kort ett tag.
Sen dess har vi inte gjort så mycket, tagit det lugnt och ätit lite middag också.
Har inte mycket mer att säga just nu, lovar att ta bilder hemma hos Hanna!

Nu ska jag ut till älsklingen igen, puss på er!
Klockan är nu 15.43
Jasmin

Fredagshändelser

Igår så vaknade jag ganska så tidigt, gick upp och stälde mig i en skön dusch. Det är ett härligt sätt att börja dagen på!
Dagens planer var inte allt för stora, det enda som var planerat var att vi skulle gå på publikrepetionen för Pippi Långstrump. Den var fantastiskt rolig! Absolut värd att gå och kolla på =)
Det blev tyvärr lite försenat och när den sen var slut så var både jag och Simon hungriga.
Därför gick vi till falkmanska café och köpte oss två kycklingbaguetter, mums!
Efter detta gick vi runt och kollade lite i affärer, köpte inget speciellt, eftersom denna staden inte har så mycket att erbjuda. För Simons del blev det 5 proteinkakor för hans träning. Själv håller jag fortfarande på och tränar, går och/eller cyklar varje dag! Känner mig riktigt stolt som faktiskt hållt mitt löfte och har minskat ett par kilo faktiskt (= !
Menmen, jag tycker inte det märks av någonstans..
När vi kom hem på kvällen väntade grillen på oss och vi fick i oss lite mat, eftersom vädret var så fint så tog vi cyklarna och trampade friskt iväg. Vi stannade till vid stfsinge strand, inget att rekomendera!
Var tång överallt, lite synd att dom inte kört bort det så att man i alla fall kan andas nere vid havet, det stank ju lik!
Nej, där stannade vi inte länge.. Vi cyklade in mot stan och vidare mot skrea strand, Peggens glasscafé var såklart stängt, annars hade den inte varit fel med en liten glass!

Vi gick ut en sväng på bryggan och sen så bestämde jag att vi skulle cykla hem igen, eftersom klockan var runt 23.00 och jag bara hade ett par leggins om benen så blev det gaanska så kallt.
När vi kom hem tog vi oss ett litet fruktfat, bestående minimorötter och vindruvor och kollade på filmen, Ultimate Comedy.
Sen somnade vi gott för den kvällen =)

Puss på pannan
Jasmin

Torsdagshändelser

Eftersom jag varit så otroligt dålig på att uppdatera så skriver jag nu igen mig efter veckan som gått.
Ett liten inlägg för var dags händelser här nere i Falkenberg. Så svårt att vara en aktiv bloggerska under sommaren..
För det första är man ju knappt inne och för det andra så sitter jag inte lika mycket vid datorn när Simon är här. (Det är pga honom som jag alltid är vid datorn på msn osv.)

Men nu till vad som egentligen hände i onsdags..
Som Malin fint beskrivde så hade jag och Simon cyklat till Glommen och träffade på henne när hon jobbade.
Tanken var bara att vi skulle ut och cykla lite bara men allt eftersom så kom vi längre och längre bort rån den verkliga civilisationen. När vi kom fram till Glommen så gick vi in på något litet coop och köpte 2 drickor och en liten påse godis. Sen satte vi oss ute i solen på en bänk och smaskade i oss lite energi, innan vi fortsatte vår resa..
Ner till hamnen, där gick vi runt och kollade på båtarna och drömde oss vidare på våran älskling, drömbåten Absolute 56



På hemvägen så stannade vi till vid tempo i Olofsbo och köpte lite mat för kvällen, tanken var nämligen att vi skulle grilla nere på stranden jag och Simon. Men så blev det inte..
Istället blev vi vip inbjudna till genrepet utav Solsting och Snésprång, Stefan & Kristers sommarproduktion 2008.
Riktigt kul var den!
När vi kom hem åt vi istället några hamburgare och tog det lugnt resten av kvällen eftersom mina ben värkte efter dagens cykling.

Puss på pannan
Jasmin


Semester!!

Idag var sista gången jag jobba på ett bra tag..eller ja, en vecka åt minstonde:P På måndag åker jag till stockholm med mamsen o papsen och min kusse:) Ska bli såå mysigt!!
Idag har jag serverat lite och gått in för rollen som servetris, vilket jag inte riktigt gjort innan:P Det var kul faktiskt och inte lika läskigt som jag trott. Var på en "hygien" kurs också. Det var en kille från Anticimex som förklarade en massa saker om bakterier och skadedjur som vi måste veta när man jobbar på restaurang. Läskigt med bilderna på råttorna kan jag medela!!
Jag jobbade över en timma och sen har jag bara lyssnat på bra musik, gått på promenad med mamma och ätit. Mer har jag inte gjort. Jusst nu vet jag inte vad jag ska göra för mamma o pappa sitter och tittar på nån serie och jag orkar inte titta på tv med dem, vi gillar inte riktigt samma saker:P
Hoppas att ni har något att göra en fredagkväll som den här!
Puss o Kram! //Malin

Äntligen...

...har jag badat igen! Det var så länge sen och jag kunde bara inte motstå när solen sken och det blåste så lite. Men tro mig...det var SVINKALLT!!! Usch! Massa maneter och tång, asgrummligt va det:P Jaja, bada skulle jag i alla fall och det gick förbi ett par som tyckte att vi var mycket "brave" som de uttryckte sig.
Idag har jag jobbat och sen är det väl inte mycket mer än så. På sommaren händer det inte så mycket känns det som för man jobbar typ bara och det är så ointressant:p men gissa vilka som kom och hälsa på!! Jasmin och Simon! Det var ju faktiskt lite kul:) Hihi.
Nu ska jag äta och sen ska jag över till Fredrika för vi ska spela sims...moget eller hur?
Hahha, men det är riktigt kul:) Jusst nu är det jul och sist fick vi besök av tomten:P
Längtar riktigt!! C ya! //Malin

Han red!

Ja, dagen blev inte direkt som väntat.. Men vad gör det när man har haft så kul och skrattat som aldrig förr?!
Efter vi fått i oss lite mat så blev vi upphämtade av mina morföräldrar och så hämtade vi upp kusinen Freja och åkte till Ge-Kås. Inte så mycket folk där idag vilket alltid underlättar humöret!
Jag köpte mig en stor härlig myströja med dragkedja på, vilket jag inte redan hade för en gångs skull (=
Sen blev jag jättekär i en bok, med massa mumsiga recept och tips på smoothies och juice.. Tänkte inte köpt den men Simon var såklart jättesöt och köpte den åt mig! =O ..Han är bara världens gulligaste!
Sen åkte vi raka vägen hem till Freja och kopplade in deras nya modem, eller ja..Simon gjorde det haha =)
Efter några timmar så cyklade vi tre ungdomar till stallet och hälsade på pållarna.
Har tyvärr inga bilder från idag :/

Kvällen slutade i alla fall med att Simon red massor ! =D För första gången också, det gick kanon.
Han klarade precis allt själv, duktigt va?
Sen väntade kvällsmat och en rolig bilfärd hem igen.
Nu ska vi kolla på en film med lillasystern som vi lovat (=

Puss på pannan
Jasmin

Tjockemage!!

Ja! Det är sant! Om det fortsätter såhär så kommer jag garanterat att bli tjock:D Idag har jag inte gjort något annat än ätit:P Först åkte jag och Fredrika till Peggens i Skrea och käkade varsin megaglass. Och jag kan ju absolut inte vara där utan att köpa jordgubbsskum...hehe, hur sött som helst!! Fråga Fredrika vad hon tyckte:P Redan då kände jag mig uppstoppad, men när jag kom hem så skulle självklart Mamma o Pappa äta jordgubbar och kan  man tacka nej? NEJ! Det kan man inte. Så nu vill jag bara sova eller något men så är det så fint väder och om en stund så kommer Madde:) Vi ska väl äta lite (hrm!) och typ umgås:P Det är mysigt.

Lite bilder måste ju bjudas på såklart:)

Min glass som bestod av tre kulor och chokladöverdrag(fast den var lite äten på när jag tog kortet:))
Smakerna var Cacao, Colcafe och mandarin-grape, jättegott!
Och så det rosa supersöta jorgubbsskumet!


Jordubbar ser alltid lika underbara ut! Eller hur?


Puss o Kram!! //Malin

Hemma igen

Hejsan, nu är både jag och Simon hemma hos mig i Falkenberg igen!
Har haft det jättemysigt hemma hos honom, lite otur med vädret bara (=
Resan hem gick bra, dessutom var det ju så väldans mycket roligare när man var två.
Nu har ju Falkenberg en ny central eller vad man ska kalla det, det är kanon fin faktiskt! Tillskillnad ifrån det fallfärdiga "stationshuset" vi hade förr. Mamma mötte snällt upp oss vid stationen och sen åkte vi och handlade in mat osv.
...Jag fick äran att laga mat till mig och Simon, ni som känner mig kan tänka er hur det slutade.
jag blev matförgiftad och hade ont i magen resten av dagen, yaaaay....
På kvällen kom sommarligan hem till oss, vilket består av regissören Kålle Gunnarsson och medarbetere inför sommarens produktion. De skulle prova ut den bästa våffelsmeten och disskutera arbetsschema.
Jag kommer få jobba näst intill 4-8 timmar 7 dagar i veckan, vissa 2 timmars pass som jag tackar för.
Vad som är bra är att jag har första ching på att välja arbetstider, så jag kan bara vraka och välja.
Dessutom får Simon sommarjobb där också under tiden som han är här =)
..Hanna med dom dagar hon vill och kan! Kommer nog bli grymt kul tror jag!

När vi "tröttnade" på allt tjat hemma så tog vi mormors gamla cykel och så skjutsade Simon mig hela vägen till Olofsbo (till mina morföräldrar) i motvind..Stackarn =/
Där satt vi och fick för tredje gången den kvällen efterrätt bestående, jordgubbar och glass =) Mums!
Jag kommer inte ihåg vad klockan var men tiden gick fort och vid 22.00 trampade vi hemåt igen och tog en omväg igenom Skogstorp. När vi kom hem hamnade vi i soffan framför tv:n med mamma och lillasyster Julia (som faktiskt saknat mig!!) haha (=
Gick och la oss vid 00.30 och i alla fall jag somnade in ganksa så fort efter en lång dag.

Vaknade i hyfsad tid idag och låg snällt och tittade på Simon som fortfarande sov, sen smsade moster Ann-Beathe och sa att vi jättegärna får komma hem till dom i eftermiddag..Sen även ett sms från mamma som fått 60% tjänst fram till jul på Långavekaskolan, grattis mami!
När telefonen ringde gav jag upp och lämnade sängen, lilla söta kusinen Freja som lika så hon sa att vi skulle komma upp idag. Klart vi ska det. Dagens planer är alltså att jag och Simon ska åka upp till min mosters och kusins lilla gård och bla. titta (kanske rida) på hennes två söta pållar. Eller jag Freja ska nog det i alla fall, får se hur Simon gör haha =)

Nu när jag är hemma ska jag försöka uppdatera bloggen så mycket det bara går för er skull!
Nu ska jag mysa ner mig bredvid Simon och kolla på tv

Puss på er!
Jasmin

Kallt!

Jobbade i morse, började kl 08.00, åå gud vad jag frös, Jag menar det jag trodde jag skulle frysa ihjäl.
Slutade jobbet sen vid halv 2. Då var det inte mycket varmare, men lite varmare var det.
När jag hade kommit hem satte jag mig och tittade på Scrubs, Det är ju sjukt bra alltså!
Vid fyra åkte jag in till stan och tog en spruta, Jag svimade inte. Är så stolt över mig. Jag är nämligen väldigt känslig när det gäller sprutor, blodprov, blod och typ allt som har med kroppen att göra, Hatar att prata om vad som finns inne i kroppen.
Efter att jag och mamma hade lagat en mycket god måltid tog jag ett varmt bad, och läste lite Harry Potter =) 
Precis för ett tag sedan tittade jag på en film med mamma och pappa. En härlig film som  utspelas i Italien, Mitt favorit lad typ. Älskar Italien så mycket! Så nu efter filmen längtar jag tillbaka till Italien. Saknar allt med Italien, stränderna, värmen, människorna m.m.
Längtar till nästa sommar, då vi åker tillbaka till Italien =)

Nee nu ska jag gå och lägga mig i sängen och titta på några avsnitt Scrubs eller läsa, vet inte än vilket det blir.
Ska jobba i morgon oxå, men inte fören halv 2, slutar då kl 19.00

I morogn kommer Jasmin och Simon hem, Saknar dig Jasmin, åå de ska bli kul att få träffa Simon igen. 

Bra att vinet smakade gott Malin. Men du vet vad jag tycker om det =)  Saknar dig oxå

Ha det bra alla
Pussisar
Hanna


Vin i stooora lass!!!

Jag är bara såå trött och vill helst inte skriva så mycket om det för det kan ju smitta av sig:( Jag har helt enkelt jobbat hela dagen och vädret är deprimernade så nu tänkte jag titta på "The Holiday" och äta melon:P Det kanske kan piffa upp min dag! Imorse var jag på vinprovning med jobbet och det var sååå goda viner:) Om ni undrar så får man faktiskt vara med på det även om man inte är 18, bara det är i utbildningssyfte! Det var ett desertvin som var helt underbart! Jag kunde hält i mig hela flaskan!! Hehe, näää, men gott var det:) Haha, Malin hade aldrig smakat på något vin överhuvudtaget så det var nog rätt mycket för henne:P Lite mycket för att vara första gången lixom:P Sen jobbade hon och jag men det kom verkligen inte många kunder så vi tog en fika på jobbet och snackade skit om en annan tjej som jobbar där...hehe, vissa får man snacka skit om!!
Nu ska jag krypa ner i soffan så hörs vi när det slutat blåsa!!:P
Puss o Kram!! //Malin


Majstång?!!!

Jag fattar inte!! Varför heter det majstång? Det är ju inte maj...det är ju JUNI!! Är det någon skillnad på majstång och midsommarstång? Är det någon mer än jag som aldrig hört ordet innan?:P
Jag vill gärna ha ett svar:) Inte typ "Det är bara så det är" eller nåt, nej! Jag vill ha  ett rakt svar med en förklaring! Om ni inte skriver så tar jag det som om ni inte heller vet:)
Hoppas på en förklaring nu!!!
Puss o Kram! //Malin

Lördagkväll

Nu har precis kommit ut ifrån en härlig och enligt mig en välförtjänt dusch =)
Just nu är jag enormt sugen på att shoppa lite, inte för att jag behöver något egentligen men det hade varit så enormt kul!
Nu är de inte många dagar kvar här i Sävsjö, åker kl 11.00 på tisdag, men denna gången blir de ju som sagt inget sorgligt farväl, nejdå jag tar med mig Simon hem! =D
Imorgon ska vi troligen hem till hans kompis Calle och spela poker, sackars Calle som är nyopererad och allt.
Men imorgon är imorgon, ikväll ska vi nog..Om jag förstått saken rätt, sitta i sängen med massa täcken och kolla på en film, What happends in Vegas.
Jag har hört både bra och dåliga saker om den så de blir spännande att skapa sig en egen uppfattning om den (=

Fick ett gulligt mail ifrån min farbror Said ikväll. Där de bla. fanns en söt tillhörande bild som får avsluta inlägget för dagen.


Med detta säger jag godnatt till alla därute!
Puss på er
Jasmin

Hejsan


Förlåt för att jag inte har skrivit på ett tag, Har haft ganska mycket att göra.
I går jobbade jag från halv 8 tillt typ 4, det blev ganska eller skit strässit, Jobber på ICA säljer jordgubbar utanför. 
Det kom så klart hur mycket folk som helst så vi fick mycket att göra men det var bara kul =)
I dag har jag inte gjort så mycket, Mormor och hennes syster var här hos oss så  jag satt och pratade mycket med dom. 
Nu har några vänner till mamma och pappa kommit, men dom är ute och går nu. 
Ska senare i kväll i väg till en kompis, hon har bjudit massa kompisar, så vi kommer vara där och ha det roligt som vi brukar ha och så ska vi äta lite, eller ja dom ska äta jag ska inte äta där med dom. Jag kommer oxå att sova över där i natt. Få se hur mycket sömn det blir och hur trött jag kommer att vara i morgon. 
Nu ska jag sätta mig och titta på några avsnitt vänner. 
 
Kul att du Jasmin och Simon ska komma hem snart, Saknar dig!! 

Puss på pannan 
Hanna   

Hallihallå!

Förlåt så mycket för att jag inte skrev så mycket igår, men vi hade helt enkelt fullt upp =)
Dagen började med att Simons andra bror, Emil och hans familj kom hit på besök.
Då åt vi midsommarmat, med andra ord nypotatis och sill. Sen hade Simons mamma bakat världens godaste jordgubbstårta!

Mums <3

Efter det så åkte vi till en slags byggdegård, där det var massor med folk, tipspromenad, tävlingar, fika osv.
Första gången jag firar midsommar på smålänskt sätt och det var riktigt mysigt det också.
Vädret höll sig ganska bra under hela dagen, lite småskurar då och då men allt som oftast så var solen framme.
Simons brorson Philip vann bollkasningen och blev överlycklig hehe sött det där (=
När klockan var 17.00 så åke vi hem igen, då åt vi lite korv med bröd och sen spelade vi poker tills klockan var 21.30
En helt okej dag enligt mig (=

Kvällen innan så berättade ju jag om att Simon höll på att grädda plättar, som blev grymt lyckade, igeeen! =D
Tänkte visa en bild för er..


Han gjorde det verkligen jättemysigt, släckte ner och hade en liten lampa och ja..Vad mer ska man säga? Kvällen fick toppbetyg (= Kollade på en dålig film på kvällen, båda var jättetrötta så vi somnade väldigt fort.
Här kommer en bild på mina två små älsklingar<3



Shit, det känns som att klockan är hur mycket som helst, jag hade nog gissat på att hon var runt 18.00
Vi har varit och hälsa på hemma hos Emil idag, dom som var här igår och firade med oss..
Deras 5-årige son Philip lärde mig att spela poker och så leke vi med hundarna medan Simon körde runt på en fyrhjuling, han blev som ett litet barn och körde på som bara ***
Skojigt =) Jag hade såklart inte en tanke på att ens åka med, fegis som jag är!
Sitter mest och tar det lugnt nu, ska åka med när han ska ut och övningsköra sen haha =)
..Borde jag också dra igång med när vi kommer hem, jag ligger efter. men det var ju så attans mycket i samband med att skolan skulle sluta så det hanns inte med helt enkelt.

Återkommer troligen ikväll
Puss på pannan
Jasmin


Bilder från midsommar

Gismo, tagen på bar gärning!


Jag hade röda naglar och läppar men på något dumt ***** sätt så fick jag inte upp bilden på läpparna så naglarna får duga. Det var kul med något annorlunda:)



Vi hade kul med mycket mat och kubb. Sedan blev de vuxna osociala och satte sig framför tv:n, det var ju fotboll, så jag och Desire(min kusin) spelade gammelgäddan och tivoli...
Det är nog inte några roliga spel egentligen men för oss var det nostalgi och vem gillar inte det???
Nu ska jag jobba så vi ses imorgon antar jag:)
Puss o Kram!! //Malin

Go'morron!!

Hoppas att alla hade kul igår och att ni inte är bakfulla...
Har inte så mycket att skriva mer än att jag hade kul och jag ska lägga in lite bilder så fort jag fått dem:P Pappa har en bild som är ett måste så det får vänta. Farmor åker hem idag och jag ska jobba kl 4 så det händer inte så mycket idag.
Titta in senare så bjuder jag på några bilder:)
Puss o kram! //Malin

GodAfton!

Det har varit en otroligt härlig dag får jag väl börja med att säga.
Jag och Simon sov jättelänge och vaknade nästan precis lagom till lunchen haha =D
Efter att ha sutti vid datorn och letat efter teman till hans nya älskling, Nokia 6220 Classic.
Som för övrigt är en oroligt grym telefon (!) så gick vi ut och gick med Alice. Närmare en halvmil blev det, sköööönt!
Det var så obeskrivligt nice att få röra på sig under en längre tid och att han och Alice var med gjorde ju saken ännu bättre =) Och hela tiden blev vi guidade av hans gps på mobilen som han är så solt över hehe.
På väg tillbaka så fixade vi ihop en stor fin bukett till hans mamma, som troligen också kommer att användas till majstången imorgon.
Årets längsta och ljusaste dag..Förhoppningsvis om solen nu bestämmer sig för att titta fram.
När vi väl var hemma sjönk vi ihop i varsinn stol, trötta som bara den. Oturligt nog så kom hans kompis Morgan förbi just då och fick gå hem ganska snar eftersom det blev dags för en lätt kvällsmat och en vilopaus..
Trodde vi. Isället så tänkte han visat bilder från förr som fanns på en annan dator som han skulle koppla in, vilket inte gick så bra...



Vi fick helt enkelt ge upp det där om att kolla på bilder från förr så han beslöt sig för att pumpa muskler..
Vilket jag inte tackar nej till när det gäller att titta på (= haha, något magiskt i att se killar jobba...eller vad säger du Malin? HAHA (A)


Keep up the good work honey<3

Nej nu får jag gå ut och göra honom sällskap i köket lite, han blev lite hungrig efter all träning och bjuder på sina goda plättar igen, mums (=
Kan förresten meddela för alla som är intresserade att jag och Simon anländer på Falkenbergs station på tisdag i nästa vecka, tid är inte satt. Men snart så ses vi!

Gonatt på er!
Puss
Jasmin

Lite bilder...

...från mitt och Fredrikas äventyr. Det var lite komplicerat med klättringen men...



...det var det värt:)


Utsikt över min hemby Glommen


Här sitter jag längst ut på udden


Och så en bild från...ja, nu! Tänkte bara visa hur lyxig man kan göra vardagen med ett fint glas:)
Ett tips till er från mig!!


Och med detta säger jag godnatt...nää, jag ska inte gå och lägga mig:P Men farmor är ju här så vi ska äta gott och mysa antar jag så jag kommer nog inte ha tid till att smita in till datorn ikväll.
Puss o kram!! //Malin

Grandma in da house!

Varför är det alltid så? Är det så för någon annan? Haha, Karin vet vad jag pratar om. Idag har jag städat hela jävla huset(känns det som) och inget får man för det! Nu vill jag bara sovaaa!!! Men nej, först ska man äta sen ska man städa lite till, sen måste man ju ta på sig lite kläder innan det bär av mot stationen för att plocka upp Farmor. Jaja, det ska väll bli mysigt. Det är ju midsommar och imorgon kommer min kusse och Gismo! Det ska bli riktigt kul!! Måste komma ihåg att lägga upp en bild på honom...han är en liten hund för er som inte fattade vad jag snacka om nu:P
Nu ska jag äta snart, det blir nån mango och avokado-sallad typ. Det låter mumsigt...tycker jag i alla fall:P
Puss o kram //Malin

Sötbollar!

Vad gulliga ni två är, hoppas ni har de bra hemma i Falkenberg.
Kan meddela att både jag och Simon kommer hem till Falkenberg någongång i nästa vecka, typ 26-29/6 tror vi.
Nu har ni allt något att längta till! =)
Har ätit och sovit en stund, jätteskönt att sova men nu känner jag mig ännu tröttare än vad jag var tidigare.

Solen har äntligen kommit fram nu! Blåser lite men solen känns varm och härlig.
Senare ikväll ska vi över till Simons bror Marcus för att kolla på matchen, Sverige - Ryssland.
Det känns som om det kommer bli 2 - 0 till Sverige..eller jag hoppas verkligen det i alla fall! =)
..Nehe nu gick sömntutan och la sig igen, han fick ont i huvudet.
Hörrni, tjejer!.. Jag tycker att ni ska planera in någon tjej+simonkväll (haha lät lustigt) som överrasknings-hemkomstsfest!
För det vore så kul att träffa er =) Dessutom har vi ju fått bevisat att det är tråkigt hemma, måste ju hålla oss sysselsatta med något för guds skull.

Jag får väl ta och hitta på något nu så att inte jag också somnar bort!
Puss på er
Jasmin

Saknar dig!!!

Här sitter jag och Hanna, hemma hos mig, och saknar dig Jasmin!!! Hehe. Har än så länge varit ute på en lååång promenad som innehöll en hel del filosofiska pauser:) Nu har vi ätit oss mätta på pannkakor som var jättegoda(vi hade inte gjort dem själva) och nu ska vi spela sims... moget!!! Hahahahaha!
Nu ska vi börja spela.
 
SAKNAR DIG JASSE!!!! PUSS
Puss på er andra oxå...
Malin & Hanna


Hejsan på er!

Idag vaknade jag redan kl 07.00 , hade någon sjuk mardröm. Går inte ens att förklara, efter ett tag gick Simon upp för att passa på att spela lite (för att jag klagar så mycke på honom och spel) den gången drömde jag om att vi satt hemma i Falkenberg vid vårt köksbord och att Kålle var där. Haha, knepig morgon.
När jag tillslut vaknade igen, så vaknade jag utav att Simon pussade på mig, mysigt!
Då gav jag upp och gick upp och klädde på mig, ljusa jeans, grått linne med lite spets och en ljusrosa liten kofta över det (=
Sen hamnade jag också framför datorn, eller bredvid.. Såg rätt kul ut de där spelet!

Vi ska nog in ill stan idag och hämta hans nya mobil som han köpt, gissa hur glad han är?!
Ska gå och äta lite "frukost" nu!

Puss på pannan
Jasmin

Tråkighetsgöra

Ja som Malin fint beskriver så får man lätt tråkigt under sommarlovet.. Det blir många och långa dagar och inte allt för många roliga alternativ..Om man bor i Falkenberg!
Där har vi problemet, staden är helt enkelt så död att man bara skulle kunna ställa sig mitt på torget och skrika "Död åt Tengil!" ..UTAN att göra bort sig!!
Och varför? Jo för att det ändå inte finns ett enda levande väsen där.. Suck
Men egenligen borde det finnas massor att göra under sommartider, softa framför tv:n, kolla på någon bra/tråkig film, läsa, snacka skit om sånt som stör en, lyssna på massa musik, sova, klä ut sig till en mullvad och springa runt i skogen..
Okej, kanske inte..Men, träffa kompisarna då?
..Nehe den ena är bortrest och den andra säljer massa jordgubbar hela dagarna..
Malin, jag försökte verkligen men jag är ledsen över att behöva säga de här. Fyfan vad tråkig du har!

Själv sitter jag just nu hemma tillsammans med Simons hund, Alice.
Han hade nämligen fotbollsträning nu och jag insisterade på att ine följa med och kolla, efersom jag då skulle blivit tvingad att vara med av deras tränare. Nej tack!
Jag passar på att låna datorn nu och ska nog ut med den lille lite så hon får sträcka på benen..Möjligen en snabb dusch också..Sen den lilla tid som blir kvar..Blir nog lite dator igen (=



Puss på pannan
Och Malin, ge inte upp älskling ;D
Jasmin

Typiskt sommarlov

På sommaren blir jag alltid rastlös. Det räcker egentligen med att jag inte har något att göra en dag och sen går jag bara runt i huset och suckar:P Igårkväll gick jag, mamma och Fredrika till en åker och tittade på en rävfamilj, jättesöta!!! Sen gick vi hem igen och drack te, tittade på Disneychanel(hrm) och spelade Geni. Vi har kul me det spelet för det går så fl hela tiden...som att jag tillexempel sade "sarkofag" istället för "kuvös", ni vet, en sån där som nyfödda bebisar ligger iXD Vi var trötta helt enkelt:P
När jag sade gonatt till Fredrika vi 2 tiden så satte jag mig och tittade på tv och sen gick jag och lade mig kl 2.45 typ.
Idag är en sådan där långtråkig dag som bara består av "suck" och liknande ord. Har inte gjort något mer än dödat bladlöss typ. Nu ska jag städa övervåningen och tro mig...det händer inte ofta!!!!
Hade!! //Malin

Plättar - veckans recept


Bananplättar & glass
Ingredienser
4 pers/ca 16 plättar
4 Mogna bananer
1 Pressad apelsin
1 ½ dl Vetemjöl
1 tsk Bakpulver
½ tsk Malen nejlika
2 Ägg

Gör så här: Mosa bananerna med en gaffel och blanda det med apelsin. Blanda vetemjöl, bakpulver och nejlika i en skål. Blanda ner bananmoset och uppvispat ägg. Hetta upp smör i en stekpanna och klicka ut smet till ca 3 plättar åt gången. Stek gyllenbruna på båda sidor på medelvärme. Serveras med vaniljglass!

Plättar
Ingredienser 4-6 port
5 dl Mjölk
1 Ägg
2 ½ dl Mjöl
En nypa salt
Flytande margarin

Gör så här: Vispa ihop ägg och mjölk. Tillsätt mjöl och salt och vispa tills mjölklumparna är borta. Hetta upp ett plättjärn och stryk över lite flytande margarin. Fördela lite smet i pannan och vänd plättarna när de inte längre ser rinniga ut på ovansidan. Servera med grädde och sylt!

Go'middag

Nu var det ett tag sedan jag skrev sist, grillkvällen blev rätt lyckad och köttet blev helt okej egentligen.
Vi kollade på någon film lite senare, minns ine vad den hette men det är nog en film för Malin, för de innehåller många "grymmisar" haha x)
Jag vill ha tillbaka värmen nu, solen och regnet turas om här i Sävsjö men jag fryser!
Detta är sista dagen innan Simons föräldrar kommer hem till Sverige igen och är jättebruna, fusk! Men men..
Ska bli roligt att träffa dem igen, de är helmysiga =)
För att beskriva vad jag och Simon har för oss så är det allt och ingenting, vi njuter av sommarlovet och stressar inte..Om man nu kan kalla det för sommar burrrr..

Simon har kommit med en ny idé om att vi kan lägga upp veckans recept, låter som en liten kul idé tycker jag.
Kan förresten skryta med att han var jättegullig och lagade plättar med grädde och sylt som kvällsmat igår och att vi sen låg och kollade på en film som jag jättegärna ville se. Into the blue med bla. Jessica Alba, en suverän film enligt mig!



Dagen startade på ett uppfriskande sä då Simon råkade dra till mig med armbågen rätt över näsan, härligt!
Gjorde förbannat ont men det är sånt som händer ibland =P ..tyvärr
När han kommer ner från duschen så ska vi tävla i Mario/Charlie Duck grejer, haha jag kommer vinna!! Ni kan ju i alla fall hålla tummarna för mig, för det lär behövas!
Eftersom inte vädret tillåter att man tillbringar all sin tid utomhus så blir det nog en del innesittande idag också, har laddat ner den oroligt roliga filmen Snow Dogs, haha kan inte sluta skratta när jag ser den.
Vi får väl ladda upp med massa film och gos eller något i den stilen.
Ikväll blir det at säda huset igen, vi vill överraska hans föräldrar lite (=

Nej nu ska jag värma upp med Mario lite, hör av er om ni har tråkigtt tjejer!
Puss på pannan
Jasmin

Lat eller vad?

Jaa, jag är extremt lat!!:P Har ju inte uppdaterat på läänge! Käms på mig:(
I Lördags så var jag ju som sagt i Helsingborg och tittade på Matchen. Den var mycket spännande och fotbollshuligan som jag faktiskt är så slutade det hela med några "Domarjävel" och "Mutaaaad!" Haha, jag blir lite sur:P Inser ni att Sverige inte hade en enda hörna? Har ju inget med domaren att göra men ändå...
Har tyvärr inga bilder men jag och min kusin hade lite flaggor här och där som man senare glömde av... hehe, färg överallt kan jag medela:P  
Först var det tänkt att vi skulle sova över där, men sen bestämdes det att vi skulle åka hem för det vore enklast lixom...men vad tror ni hände när vi hade kommit dit och ölen började serveras?? Jo, pappa blev lite avis såklart och bestämde att vi skulle sova över i alla fall!!! För att han skulle få dricka öl!!!! Jaha, där satt jag utan något somhelst med mig...:P Jag fick låna en tandborste och pjamas och så var det bara till att finna sig i situationen.
Dagen efter åkte vi ganska tidigt eftersom jag skulle jobba. Vi kommer typ 100 meter sen fastnar vi i en poliskoll!! Jag fick typ panik för jag ville inte komma försent till jobbet och pappa hade ju druckit lite på kvällen och man vet aldrig om det sitter i. Det hade lixom varit dumt om vi åkte fast för mamma kan inte köra jusst nu och jag är ju inte så gammal:P
Men det gick bra:) och vi kunde lugnt köra vidare.
Sen ringde mitt jobb och sade att jag inte skulle jobba....Jaha!! Så då hade jag hela dagen kvar:P
Först hade jag inget att göra men sen fick jag tag på Fredrika och vi hade en rolig kväll med promenad(duktigt), Geni och Garfield 2. Det var både mysigt och kul:)
Kom hem vi 12 tiden och somnade med en duns:P
Jaha, det var min helg och jag tror inte att jag glömt något.
Puss och kram! //Malin

16 månader!

Hejsan på er!

Tänkte börja mitt fina inlägg med en hälsning till mina två pluttisar =)
Tänker på er och hoppas att ni klarar er fint där hemma!

Kunde äntligen låna datorn av Simon, haha han och Calle är nämligen uppe och tränar nu.
Så därför så passade lilla jag på att uppdatera, ska försöka göra det så ofta som det bara går men ibland kanske de dröjer lite. Igår var vi hos Simons storebror, Marcus. Vi kollade på machen mellan Sverige - Spanien, vilken rysare!
Sverige visade sig ändå hyfsat bra, synd bara att de bytte Zlatan så tidigt i matchen. Jag tror nog att vi hade kunnat hålla kvar 1-1 i så fall.
Annars tog vi de rätt lugnt igår, Simon grillade kyckling och gjorde det väldigt mysigt =)
Jag trivs här det är en sak som är säkert!

Idag så började dagen med att vi sov ut riktigt ordentligt efter att ha kollat på några avsnitt från parlamenet och mitt magont.
Sen har vi städat huset lite eftersom Simons kompisar, Calle, Danne, Josse, Jessica, Fanny och Erika kommer hit och grillar med oss ikväll =) Känner ine dom så väl men det ska bli skojsig. Hoppas bara att jag lyckas hålla min blyghet borta ikväll bara haha!

Och inte nog med det så firar jag och Simon vår 16 månadersdag idag <3
Tänk vad 1 år och 4 månader har gått fort, de är helt galet egentligen!
Älskar honom mer och mer för var dag som går =)

Puss på pannan
Jasmin

Hur Jävla Bra Som Helst!!!

Kom precis hem nu. Har ju varit i Göteborg och tittat på SINGN IN THE RAIN och den var helt underbar.
Jag tror aldrig att jag har sätt något så bra. Helt fantastisk och... det går inte att förklara hur bra den var.
Sångerna var ju så klart skit bra, och danserna wow...
Ja helt otroligt, dom var ju bara så samspelta och tighta (eller hur de nu stavas) och hur bra som helst!
Föreställningen kunde inte ha varit bättre än den va!!!

Nu ska jag gå och lägga mig är väldigt trött.
Sov gött alla
Puss på pannan
Hanna

Jag är så glad!

Hejsan

I går var min första jobba dag för iår. Och jag hade faktist jätte kul, Jag stormtrivs på mitt jobba. Så det är jätte kul!
I dag kommer jag att ha en såå såå härlig dag. Jag och min kära mor ska åka till Göteborg för att gå och titta på musikalen "Singing in the rain". Och det är typ värdens bästa musikal är så gland just nu alltså =)
Jag verligen älskar den musikalen och nu ska jag äntligen få se den =)
När jag vaknade i morse låg jag bara kvar och läste det var jätte mysigt och nu ska jag gå och äta lite frukost och titta Scrubs och sen ska jag städa mitt rum och läsa lite mer och sen åker jag till Göteborg  =)
Ha en bra dag för det ska jag ha =)
Puss på pannan
Hanna


What a bautiful morning!

Tralalalalala! Det är jättefint väder och jag är ganska lycklig för tillfället:) Ingen större anledning men det är Lördag, fint väder och jag ska snart till Helsingborg för att titta på Matchen(med stort M:P) med min kusse och hela familjen. De närmsta släcktingarna lixom:) Ska bli jättekul!
Jag och mamma planerade att sminka oss men vi ska lixom inte bara sitta i bilen och sen gå in i deras hus, nej, vi ska tydligen åka en annan LÄNGRE väg som ska vara finare och trevligare....yae......^^ Så då måste vi ju gå runt i naturen och bla bla bla...
Det är sååå mycket mina föräldrar:P Sen ska man kanske gå ut med hunden på stan och då vill man inte se ut hur som helstXD Hahahha!
Nä...jag måste duscha nu för jag kommer inte hinna det imorgon:P Vi ska sova över där tror jag och sen ska jag jobba så fort vi kommer hem!!!! Stresss eller vad???
Jag lägger in lite bilder idag...men det kan ju bli imorgon me:P Får se:)
Puss på pannan!! //Malin

Fredag den 13e

Sitter i tryggt förvar hemma hos Simon, resan hit gick förundransvärt bra trots att datumet egentligen borde vara helt emot en olyckstös som jag.
Satt och irriterade mig på alla som satt runt omkring mig på tåget, för det första satt väärldens fjortis bredvid mig hela vägen till Jönköping där hon äntligen gick av!
Hon var inte en sån wannabe fjortis som jag, Hanna och Malin är (haha) utan en hemsk sådan och hade en otroligt bred sthlm's dialekt, det var lite kul.
Sen ska vi inte ens gå in på de andra runt omkring men en millitär precis framför mig satt och diggade med till "The rose" med Westlife.....Vart är världen påväg?! Haha, sött.
När jag efer 4,5 timmar äntligen var framme så mötte Simon upp mig på perrongen, min sötnos (=
Hans föräldrar är i Kroatsien nu, vilket jag tycker är enormt fuskigt men hans bror Marcus var snäll och körde oss.
Vi åkte och inhandlade massa mat inför vår vecka som huspassare. Simon är ännu värre att handla med än när vi tre tjejor ska försöka komma fram till något i en affär.. Malin och Hanna..Då kan ni tänka er!

När vi kom hem så busade vi lite med hans lilla hund, Alice. Som för övrigt är världens bästa, snällaste och finase hund!
Sen satt vi ute och myste lite, innan vinden blev för kall. för då gick vi in och gjorde en äckligt god pastasallad med kyckling i. Rikigt lyckat blev det =)
Sen gick vi ut med Alice och Simon körde runt på sin chopper innan den dog, haha =P
Nu ska vi nog ta och kolla på en liten film.


Puss på pannan
Jasmin

Tötta ben och klantiga kommentarer

Nu har jag kommit hem från jobbet och ätit lite mat:) Det gick förvånansvärt bra! Det var ju faktiskt Fredagen den 13:de:P Det enda som hända var faktiskt inte mitt fel. Tjejen som håller i personalen tappade en låda med nytt vin och sedan var det bara till att moppa golvet:P Inte bra!!!
Jag fick göra lite olika keffesorter och jag fick till och med servera alkohol:) Det var kul. Nu är jag dock jättetrött i benen, har lixom inte suttit sen typ 11 i morse så...
Ja, nu ska jag bara ta det lugnt med mamsen o papsen:) vi ska äta jordgubbar, dricka vitt vin och titta på matchen mellan Frankrike och Holland. Blir nog en spännande match!
Haha, tjejerna på resturangen har verkligen ingen koll på EM:P Det kom in ett gäng danskar som undrade om vi skulle sända matchen imorgon. Vet ni vad hon svarade?
-Spelar Danmark imorgon eller?
XD HAHAHAHAHAH Ja ba:
-Asså, dom är inte ens med!!!!!
Sen skrattade danskarna ganska mycket:P Älskar när vissa kommer med sådanan kommentarer!
Nu ska jag sätta mig framför tv:n
Puss! //Malin

Nervös!!

God morgon på er! Hoppas att allt är bra:) Själv är jag ett nervvrak vid tillfället! Jag ska iväg och provjobba om en stund! Jag fattar inte, jag har lixom varit garanterad ett jobb här i glommen men nu helt plötsligt så ska jag provjobba! Vadå? Det låter inte som ett garanterat jobb för mig! Vad fan gör jag om jag helt plötsligt står här utan jobb?
Jaja, nu måste jag helt enkelt göra mig iordning. Steg 1 är ju att komma i tid lixom:P
Pussar! //Malin

Hejdå nu åker jag!

God morgon på er, nu är det äntligen fredag morgon!!
Jag gick upp redan klockan 07.00 för att hinna med allt, trots att det är min första sommarlovs-morgon. Men det är det värt! Under morgonens gång så har jag duschat och gjort mig fräsch, valt kläder som jag ha ha och resa i, sminkat mig lite och gjort klart väskorna.
Tåget går 09.20 mot Göteborg och innan dess så ska jag och mamma stanna till vid ica så jag kan köpa en dricka och någon tidning. Det är ju ändå 4,5 timmar i ett tåg innan jag får träffa Simon! (inte kul att åka så länge ensam vill jag lova)
Som tur är har jag ju något att se fram emot när dessa timmar tar slut!
Vanligtvis brukar jag ju åka via Halmstad men för att säkert få en sittplats åker jag via Gbg denna gången.
I och för sig tar jag en risk att åka via gbg, fredag den 13 och jag är enormt klantig..Dessutom hittar jag inte jättebra på stora stationer som gbg och är lite nervös för att jag inte ska hitta rätt haha (=
Men men, ni som bor där..Ser ni en vilsen typ så kan ni ju hjälpa lilla mig (A)

Nej nu måste jag gå och äta frukost, inte så lång tid kvar innan jag måste åka.
ÅÅÅÅH vad jag längtar!! =D

Puss på pannan
Jasmin

Sommarlov!!!

Nu är det äntligen sommarlov och jag inleder det med att vara en aning deprimerad:P Tog en sväng om jobbet för att hämta schema och tyvärr så var mamma med mig:P Det var några saker som tjejen sa som mamma misstänkte och mamma kan inte låta trevlig vid sådana tillfällen. Som det verkar just nu så ska inte jag jobba för ens efter midsommar och det är låångt kvar. Hoppas att jag kan få något pass här framöver. Jag är i stort behov av pengar!!!
Efter avslutningen idag så gick jag och handlade jordgubbar och en baguette som jag tog till Sylvia och Gert. Vi har alltid firat avslutningen där och det är bara så mysigt:)
Nu vet jag inte vad jag ska göra, helst så vill jag hemifrån så jag slipper höra mamma och pappa sitta och prata om jobbet:P Får la se...
Här kommer några bilder!!
Mamma fixar skumpan!


Fruktfat:)


Och så självklart en efterrätt:P


Karin, du behöver ju inte snacka med mamma om det här, hon blir bara jobbigare då:P Haha, du fattar vad jag menar. Nu ska jag försöka hitta på något, hade gött!!
//Malin

Packåsna

Ja nu är det några timmar sedan jag skrev och tänkte uppdatera dagen lite.
Efter jag kommit hem dröjde det inte länge förrän mina morföräldrar kom och fikade med oss "studenter" haha =)
Fick pengar och en jättesöt blomma utav dom



Tycker dom skämmer bort oss alldeles för mycket men jag tackar och bockar eftersom jag är en mästare på att få slut på pengar :P Ni är guld värda ni två!
Sen efter att ha fikat med dessa underbara personer så började jag packa.
Det är otroligt svårt att packa för 14 dagar, man vet inte vad det blir för slags väder och de ska va smink, hårgrejer osv osv. Listan är lång, men samtidigt känner jag mig jätte dum om det blir för mycket och kommer med en stor resväska!
Ja ja, vad gör man inte för att få träffa sin lover haha =D



Pratade med pappsen i telefon för en liten stund sen, saknar honom lite faktiskt. Får se om jag kan få till ett litet möte med honom i sommar. Lite läskigt, han har ju aldrig träffat Simon och pappa är som han är.
Ikväll ska, jag, mammsen, julia, moster och morföräldrar ut och äta för att inviga sommarlovet.
Tror det kommer bli VRÅLMYSIGT (haha, replik där ja)..


Imorgon får jag träffa siiimon <3'

Puss på pannan
Jasmin

Skolavslutning

ÄNTLIGEN!
Ska bli så skönt att slippa dessa sista slappa dagarna nu, nu får man bekräftat att vi inte kommer ha en lektion här och var (= Härligt..
Känns inte alls farligt att gå på sommarlov nu, det kommer precis i tid och jag är väldigt nöjd med mina betyg, så varför stanna kvar ännu längre?

Haha över mig hänger väärldens största svarta moln och bullrar, det kan det få göra bäst det vill för jag tänker inte vara deprimerad i alla fall... Eller ja, förutom mitt hår! Usch
Ursäkta mitt lilla ryck igår!
Någon mer än jag som har erfarenheter utav sånna kännslor?

Får se hur det blir efter avslutningen, om vi går och fikar eller något sånt.
Jag ska nämligen fika med min mormor och lillasyster i eftermiddag och sen ut och äta med hela familjen i kväll!
Hoppas att lilla Hanna mår bra nu (=
Ska förresten förbi guldsmeden och köpa en grej som Simon bett mig om, sötnosen.
Han går ut 9an idag, stackars honom som får möta gymnasiets sjuka tid. Alla kurser och framtidsblickar och ja fyfan!
Trodde det skulle bli lättare när man fick gå sin egna inriktning osv. men icke sa nicke, det är ju jättesvårt!
Hur ska man kunna veta nu vad man ill jobba med om tio år?!

Hakuna Matata, inga bekymmer.. Nejdååå
Imorgon  lämnar jag i alla fall denna skethålan Falkenberg och åker hem till älsklingen istället, så sjukt bäst och mys att jag blir helt pirrig i hela magen!
Kommer såklart sakna er här hemma massor, men jag kommer ju snart tillbaka igen (=
Sjukt härligt med sommarlov, lättare att träffa alla när man vill och hur man vill när man är ledig.. Inga måsten, inga tankar på att man inte kommer få träffa varandra på 2 månader. Inget som gör mig ledsen (=

Sommaren måste väl ändå vara den bästa tiden på hela året?

Puss på pannan
Jasmin

Rastlös!!!

Jag har verkligen inte mycket att göra nu! Skolan är slut(har avslutning imorgon) och allt annat slutar ju med skolan. Man har inget att göra typ:P Visst är det skönt med sommar och så men...jag blir så rastlös!! "Jag ska ju jobba" tänker jag då men det är jag verkligen inte sugen på. Skulle helst ha en hel sommar med en massa vänner att vara med och bara göra sånt man tycker är kul, men det kostar pengar och då måste jag ju jobba i alla fall:P!!!! Panik...
Idag kom jag till skolan kl 8 och såg att jag var den enda där...eh, okej:/ Tydligen så hade jag ingen franska så det var bara till att vänta. Som tur var så var Hanna där och kunde vara med henne en stund:) Sen hade jag ju bara betygssamtal och sen skulle jag ha sånglektion, som jag missade och fick springa till för att ändra tid med min lärare:p
Detta betyder att jag har haft mycket tid att spendera väntandes, men tur som jag har (hrm) så sade Fredrika att hon inte hade så mycket annat för sig så vi gick till Falkis och åt:) Jättegott! Tolka nu inte "hrm":et riktat mot Fredrika utan mer mot min tur!!!
När vi kom hem så satt vi på "The Phantom of the Opera" Fredrika hade nämligen inte sett den tidigare:) Vi tittade även på lite roliga, men dumma, klipp på You Tube. Vi spelade "Sims" och gjorde lite Harry Potter-figurer och sen blev jag tvungen att laga mat....som Fredrika nu förstått att jag suger på... XD
Jaha, nu ska jag väll ta och hitta på något annat, Haha, önska mig lycka till:P
Pussar!! //Malin

PS: Glimman(min lärare jag hade betygssamtal med) sade att jag är ambitiös! XD Kul att någon tycker det! Och detta var vårat 100:de inlägg! Måste ju firas:P

Hej...

Det har hänt alla gånger, varför skulle det då sluta nu?
Som sagt, ännu en klippning, ännu en deprission. Eftersom mitt hår va ganska så slitet var det mer än bara en centimeter som skulle bort.. Känner mig löjligt ledsen just nu, känns som att jag inte har något hår kvar om ens livet kvar.
Då kan ni tänka er hur mycket mitt långa lockiga hår faktiskt betyder för mig... USCH! :'(
Jag som just börjat kalla mitt hår långt, ska fan proppa i mig massor med B-vitaminer så det växer ut fort nu!

Annars, vad har hänt idag?
Ingenting egentligen, en allmänt deprimerande och tråkig dag!
Satt och kollade på två filmer när jag kom hem, vaxet är inte att rekomendera! Aj...
Satte mig i uterummet med en bok, blev trött i ögonen och höll just på att somna in då det ringer..och ringer igen.
När jag för tredje gången håller på att somna sätter nåra UNGJÄVLAR igång en högljud apparat som lät som en blandning på sirener och ett billarm. Det var droppen för mig!
Sen försökte jag gå ut och träna, gick inte så bra med andningen då och började må illa så jag gick hem efter 25 minuter igen. Hängde upp tvätten och sen kom moster och gjorde mig sällskap.
Sen ställde jag mig i duschen för att underlätta det för henne, sen klippte hon mig.
Och det blev kort = mitt liv förstördes.
Varför blir jag förvånad och alltid tror att nästa gång ska bli annorlunda?! Pucko..
Väntar med fasa på att mitt hår ska torka så jag får se hur kort de blir när mina lockar burrar upp sig, FYFAN HELVETES FÖRBANNADE JÄVLA **********

Hejdå
Jasmin


"God morgon"

Har precis kommit hem från skolan, ja den var ju inte så lång. Började 9.45 och lektionens innehåll bestod av betygssamtal. Jag har alltså en hel dag framför mig =) och inga direkta planer!
Jag ska slänga i hög med tvätt som ska vara rent innan jag åker till Älskling på fredag, inte allt för kul (tvätten alltså!)
Längtar ihjäl mig efter honom! <3

Annars händer inte så mycket, tänkte ta det lugnt gosa ner mig framför en bra film möjligtvis (=
Förhoppnings vis så kommer min moster över och kipper topparna på mig (!) eftersom mitt hår är ganska så slitet.
Men jag verkligen rädd för att klippa mig, blir så missnöjd varje gång och med tanke på mina lockar känns håret så otroligt mycket kortare av en ynka centimeter!
Tänkte dessutom våga mig på vaxning idag, så ssjukt skönt att inte behöva tänka på att fixa benen var och varannan dag hela sommarn.. usch! ..men jag som inte ens klarar av att dra bort ett plåster :S

Nej nu ska jag sysselsätta mig med något, tjing på det!

Jasmin


Bilder från igår

Hanna och Malin har väldigt fint skrivit om vad vi haft för oss så jag tänkte runda av med lite bilder (=

Kvällens outfit för min del var
Tunika från Gina Tricot
Kort jacka från Gina Tricot
Ballerina från H&M





När jag och Malin kom hem till Hannisen så gick vi till ica och köpte massor med frukt (för oss som godis)
Eftersom Hanna är ganska kräsen när det gäller mat så tog det en långstund innan vi kom fram till vad vi skulle äta.
Jag fick ge med mig och ta pizza, vilket jag inte allt gillade egentligen men vad gör man inte?
Haha har gått runt och klämt på mig hela dagen, känner mig jättetjock för att jag åt det igår, TRÄÄÄNA!





Sen så spelade vi mastermind, ett sjukt tråkigt spel egentligen (!) men med er blir det på något konstigt sätt hur kul som helst!

Ganska snart efter det börjar Malin må väldigt dåligt och somnar ifrån oss men som Hanna fint nämner så roade vi oss så gott vi unde själva genom att skriva låtar och fixa EM bollar.

Damernas EM-boll 2008


Tack för oss!



Puss på pannan
Jasmin

Fotboll

Hejsan

Ett tag sedan jag skrev , har inte haft tid, men men...
Sitter nu och tittar på fotboll. Inte jätte kul men lite kul är det faktist. 
Hade en så kul dag/natt i går med Jasmin och Malin. När Malin hade somnat så satt jag och jasmin och sjöng. Vi hitta på nya texter till den låten i Lejonkungen "Ingen förstår hur dåligt jag mår, Ingen förstår min oro" Dom blev bra,  eller? Vi var ganska trötta och flummiga när vi skrev dom.
Sen i dag hade spelade vi brännboll med klassen, Det var tänkt att vi skulle vara på stranden och ha det mysigt och leka, men det blåste så mycket att det inte gick att vara där. Så vi fick gå till en fotbolls plan i närheten. 
Sen när vi tre, Jag, Malin och Jasmin kom hem till mig igen satte vi på Harry Pottet och de vises sten, Jag somnade på en gång. Han inte ens se på när Harry Potter kom till Hogwarts.
 
Mår inte alls bra nu, Har haft jätte ont i halsen hela dagen och är jätte förskyld.
Men nu måste jag sluta skriva här för jag ska gå och se på fotbollen som börjar nu.
Heja Sverige!=)
Puss på pannan
Hanna


Da Zombie is Back!!

Tyvärr så tror jag att ingen kommer skriva särskilt mycket. Jasmin hinner inte, Hanna är lite sjuk och jag har ungefär lika stor kapacitet som en zombie... Det vill säga inte mycket:P Jag är jättetrött och skulle helst gå och lägga mig nu men mamma o pappa har köpt paj och godis så jag måste titta på fotboll, jag tycker om det men då ska man vara pigg och på festhumör, vilket jag absolut inte är.
Som sagt så hade vi kul igår men jag somnade astidigt(trött som vanligt) och lyckades låsa oss ute på altanen så när jag behövde gå på toa så fick jag hålla mig...aj fan! Det var inte bra:P Om ni inte riktigt förstår vad jag snackar om nu så var det nämligen så att vi sov utomhus på Hannas altan:) Jättemysigt! Hon har tak över och där hänger vindruvor! Ja, tänk er själva!!!Jag har tvärr inga bilder och Hanna vet inte riktigt hur man lägger över hennes bilder på datorn så det är inte så säkert att de kommer:( Sorry!
För att avrunda det hela så går jag tillbaka till fotbollen. Det ska bli spännande, men om jag ska vara ärlig så är inte Sverige så bra just nu. Men man vet aldrig!! Det ska ändå bli kul, man måste inte alltid vinna! Kom ihåg det(riktat till vissa extremt tävlingsinriktade människor jag fått träffa och bara inte orkar med) :P

Hur som helst, hoppas att Hanna löser det eller så får ni klara er utan:P
Puss på pannan! //Malin

Hejsan

Nu har jag kommit hem ifrån Hanna, vi har verkligen haft jättekul! =)
Jag har ganska mycket att stå i just nu så jag känner mig en aning stressad, därför kommer jag inte skriva så mycket om gårdagskvällen/natten och lägga in bilder nu.
Men jag lovar att hinna med det ikväll i alla fall. Måste dessvärre låta lite andra saker gå före bloggen idag, men vi kan ju hoppas på en rad från både Hanna och Malin idag =)

Med det vill jag säga, håll till godo för det kommer mer uppdatering mot kvällningen!
Suck.. Jag är helt dööd känns det som ja ja =)

Puss
Jasmin


Shopping!

Ja dagen har verkligen varit så otroligt bortkastad att jag har lust att slå huvudet i väggen!
Men men, eftermiddagen blev ju ganska mysig eftersom mamma och lillasyster bad mig följa med till Varberg för lite shopping (= ..Tackar man aldrig nej till!
Jag som lovat att spara pengar till min och Simons shopping känner mig rätt så duktig!
Köpte bara det jag verkligen behövde vilket var en ny mascara för att min är helt slut och jag är beroende!
Och lite nya underkläder att visa upp mig i haha, jag kommer ju vara borta ett par veckor och vill inte behöva "plåga" Simons föräldrar med massa tvätt (=



Balconette bh 129:- (fick den för 100:-) H&M
Trosor 49,50:- H&M
Mascara 120:- Kicks

Ja nu är det 10 min kvar innan Malin bad mig vara klar ifall dom kommer lite tidigare..och jag måste duscha waaaah! panik! Får skynda mig.

Har dessutom lovat att skriva detta, fråga inte varför!
Kommer Sverige 5a eller bättre i fotbolls EM så jävlar ;D haha

Ha det fint, vi hörs ikväll!
Puss på pannorna
Jasmin

...och så var man hemma...

Jag åkte till skolan, lämnade en bok, fick veta mina betyg i engelska och svenska som jag redan viste att jag hade...och åkte hem. Jag var alltså på en totalt onödig engelskalektion i en halvtimme men har ändå varit hemifrån i 3 timmar!!! Jahopp, sånt är livet på landet:(
Nu ska jag i stort sett bara vänta på att det ska bli kväll. Jag och de andra två små busarna ska vara hemma hos Hanna och bara göra sånt som vi gillar:) Vi kommer självklart visa bilder och berätta lite mer men det blir nog imorgon då.
Hoppas denna eftermiddan går fort! jag har tråkigt:P
Puss o kram! //Malin

Godermorgon!

Vad är det med skolan egentligen?? De här sista veckorna är bara så meningslösa! Jag menar, titta på idag t.ex. Jasmin har en aslång rast, jag börjar kl 13.45 och slutar 15.15, och Hanna går inte alls idag!! Tror jag:P Det är bra onödigt. Om jag inte haft en lektion idag så hade jag typ legat på stranden eller stuckit till Hanna några timmar tidigare! Men nej, jag ska sitta på en meningslös engelskalektion och plågas.
Hur som helst så har jag sovmorgon och det är ju skönt:) Har nyss duschat och ska väll snart ta mig lite frukost och sätta mig framför TV:n eller läsa Harry Potter. Det lär bli mysigt, hehe!

Tack Fredrika för att du kommenterar här ibland! Du är underbar!! :)

Men ni andra kan väll också kommentera? Jag vill inte tjata om detta i varje inlägg men vad gör man? Det skulle vara så kul med några rader här och där:)
Ha en bra dag!! Pusssss//Malin


Dagsplaner

Godmorgon

Inatt har jag verkligen sovit dåligt, eller kanske inte men har inte sovit så mycket så jag är ganska så trött om man säger så. Har inte blivit så mycket sömna alls de senaste dagarna men men sånt är livet.
Har ju bara två, väldigt slappa lektioner idag i alla fall, jag börjar vid tio med teater.. Då grävs det inte allt för mycket för vi ska nämligen få träffa vår nya teaterpedagog då vir gamla ska vara pappaledig.
Jag kommer få gå lite tidigare efterom jag ska till tandläkaren, usch.

Sen har jag en ganska så lång rast så jag får gå runt i stan lite, alltid kul att kolla på kläder (=
Sista timmen så har vi engelska, jaha Malin det blir till att rita och chatta på papper igen då?
Vi får nämligen aldrig, observera ordet aldrig gör något på våra lektioner och  vår lärare kan knappt prata engelska alls :/
Deprimerande!

När vi slutar idag ska jag direkt hem för att lägga mig ute i solen och försöka sova lite.
för det blir inte mycket sova i natt heller, vi tre töser ska sova hemma hos Hanna och laga mat osv, KANON MYSIGT!
Sen så måste jag ju hinna med att gå ut och gå och duscha innan, men det klarar jag, vi ska inte vara hemma hos hanna förrän runt åtta.

Men nej, nu får jag gå och börja göra mig igjordning (=
Vi hörs!

Puss på pannan
Jasmin

Brist på rubrik!!

Jaha, och så var denna helgen över... Det har varit en underbar låång helg med syster på besök och ganska mycket att göra men nu är den över och imorgon börjar skolan igen. Fast jag börjar inte förns typ...halv 2 eller något:P
Just nu sitter jag och tittar på "Made in manhattan" Ganska bra, jag har sett den innan men man kan alltid se den två gånger:) Jag är ensam hemma för mamma och pappa tittar på ....nån fågel, jag kommer inte ihåg namnet:P Nu ska jag återgå till min efterrätt och film!!
Pussar! /Malin

Jadu Malin ...

Vi har verkligen varit katastrofala med att uppdatera nu det sista. Jag tycker de flesta bloggar jag är inne och läser är rätt dåliga på det nu.
Om jag får dra min slutteori, varför jag personligen inte är så bra på det just nu..
Så är det för att man bara är ute och solar just nu på grund utav värmen. Det är kokhett överallt och med tanke på hur förra sommaren var så har jag panik på att få lite färg om vädergudarna kastar samma förbannelse över oss i år igen.
Det enda jag gör är att jag tränar (på morgonen eller kvällen då det är som svalast) och ligger i solen så mycket jag orkar under dagarna.
Jag antar att jag inte hittar tillräckligt att blogga om, förlåt!

I början hade vi jättebra med läsare och det har hållt sig men nu det sista har vi som sagt minskat på det, trots att vi är dåliga på att uppdatera nu så ge inte upp kära läsare!! Det är bara en period vi har nu.

För övrigt kan jag säga det att jag följde med min moster och mina morföräldrar för att kolla på ett hus, eller ja en gård (=
Jättemysigt och det ligger verkligen perfekt för min moster och hennes dotter som har häst!
Det slutade med att hon accepterade utgångspriset. för er som inte vet exakt vad det innebär så är det att hon alltså startar budgivningen genom att bjuda utgångspriset.
Håller tummarna för henne!
Sen satt vi fyra och fikade på gräset vid hennes nuvarande bostad.
Åkte med mormor och morfar hem och vi köpte jorgubbar och ja myste..Vi gjorde lite allt möjligt och bara tog det lugnt.
På kvällen joinade moster Ann-Beathe oss med sallad och kyckling MUMS!

Cyklade hem och satte mig här..
Funderar på att titta på film, Sova med fienden (Sleeping with the enemy) som Julia Roberts är med i, hört att den ska vara bra.

Puss på pannan
Jasmin

Vad har hänt??

Är det p.g.a. det fina vädret eller? Vi uppdaterar jättedåligt! Vi får inga kommentarer! Och vart har alla läsare tagit vägen??
Nu får vi ta och skärpa oss:P
Jaha, idag är sista dagen med min syster sen åker hon hem till Stockholm:( Vi har legat på stranden, som vi brukar göra:P och nu ska vi snart äta sill och potäter...men för Karin blir det köttbullar och för mig blir det bara potäter(fast indränkta med grädfil). Sedan blir det jordgubbar innan hon åker iväg. Kommer inte träffa henne för ens efter midsommar då vi ska till henne. Jag längtar som *****!!!!!!!
Läs och kommentera sen får ni gå ut i solen igen:) Det borde nog bara ta typ 5 minuter, tar ni den lilla pausen så bränner ni ju er inte:P
Sola lagom!!! Pussar!!
//Malin


Mumsii

Det her verkligen varit en kanonbra dag, rolig också!
Avslutade kvällen med långpromenad i värmen, pust (=
Sen tog jag en härlig dusch och åkte med mamma till ica där vi handlade massor för att göra goda och nyttiga mackor!
Nu sitter jag alltså och mumsar på mina mackor och tittar på fotbollen, Portugal-Turkiet :P

Vettifan vem man hejar på men Portugal verkar helt klart ha bättre koll =)

Jasmin


Bilder!

Här kommer lite välförtjänta bilder från dagens aktiviteter



Bilden talar väl rätt bra för sig själv, så går det när man fuskar Malin!



Hanna fokuserar

 

Ehm..ja



HAHA lyckad bild ;D



Sola sola (=

Sen gjorde vi "gissa mening"


Vilket var jobbigt!!

Sen har vi inte så mycket mer bilder från idag, men det kommer (=

Puss på pannan
Jasmin

Krocket & vattenkrig

Hej hopp =)
Just nu sitter vi allihopa hemma hos Hanna! Hittat på massor me skojiga saker..
Bla. krocket som sen ledde till vattenkrig.
Det var nämligen så att Malin låg sist hela tiden, inte bara lite utan lååångt efter oss andra två.
När hon sen vann fick hon så hon teg =D

Sen så gick vi ner till en mysig strand men det blåste för mycket så det blev inte så väldigt långvarigt.
När vi kom tillbaka gjorde vi som alla tonåringar gör, vi spelade spel... hrm haha det var verkligen jättekul faktiskt! =D
Sen bjöd Hannas goa föräldrar oss på god mat, spagetti och köttfärsås MUUMS!
Efter detta åt vi päronsplitt och fortsätte vår tunering i mastermind!

Nu sitter vi och funderar på hur vi ska fortsätta vår eftermiddag och både jag och Hanna vill ha revanch i krocket.
"Shut up chicken påsken är över" 

Nu ska vi dessutom lära Hanna att ladda upp bilder till bloggen (=

Puss på pannan
Malin-Hanna-Jasmin


G'morning sunshines!

Vaknade upp på ett härligt humör idag, trots att jag inte somnade förrän halv två.
Jag är ju inte direkt utvilad men trots det så känns allt väldigt lätt idag (=
Nu innan frukost tänkte jag gå ut och träna lite, frågan är om jag bara ska gå eller om jag ska cykla också..Det får vi se!

Jag har inga direkta planer för dagen, inne på tredje dagen av ledighet nu..Man börjar tappa fantasin på aktiviteter nu haha (= ..Super skönt har det varit!
Men jag funderar på att vara sola, vara ute och ta det lugnt, promenera lite och även börja fundera på allt som ska med hem till Simon.
Ja, jag vet det är en vecka kvar men jag ska ju trots allt vara där ett tag =D Dessutom har jag tendensen till att ALLTID ta med för mycket, men hallå?! Jag är ju ändå tjej.. Skyller på det.

Sen så vill jag bara tacka Christer Borg för de fina orden på Vallarna, jättehärligt att träffa min gamle musiklärare igen.
Träffade även vår lärare som vi hade i engelska på högstadiet, Jens! Det var helt oväntat men kändes verkligen jättebra!
Han pratade mer engelska med oss än vad vran nuvarande lärare gjort på ett år..ojojoj
MALIN VI FÅR HÅLLA VÅRT LÖFTE OCH SKRIVA PÅ ENGELSKA LÅTE DÅ OCH DÅ!! =D

Jasmin

"Gomorron"

Godnatt allihop!

Min kväll har varit helt fantastisk (=
Grillade hemma hos mormor och morfar och det var jättegott och väldigt trevligt.
Sen så cyklade jag, moster och lillasyster hem, gick ju lagom bra!
Svårt att ebskriva men väldigt kul hade vi, svårt att cykla i kortkort haha sen satte oss och kollade på Arn.
Inte skrattat så mycket på länge känns det som.
Ska inte skriva så mycket nu, är väldigt trött och ska få höra Älsklingens röst innan jag somnar.
Nu är det bara en vecka kvar till dig<3

   

Här ser ni min moster, Ann-Beathe.. Min mormor, Stina och mamma Eva (som dock inte gillar att vara med på kort)



Väldigt lyckat att cykla i en kort liten kjol haha <3



Nåågot suddig men så kan det gå, roligt hade vi i alla fall (=

Slänger även upp en bild på dagens(kvällens)outfit



Ganska enkel outfit ikväll;
Body från 129:- Gina Tricot
Jeanskjol 50:- (rea) Bik Bok

Puss på pannan och godnatt
Jasmin

Sol och bad!!!

Nu är det verkligen sommar!! Idag har jag legat på stranden med min syster och även mamma o pappa. Vi badade en hel del faktiskt. Det var ganska varmt...efter ett tag:P Vi tog lite bondinspirerade bilder(läs James Bond och inte Bonne typ) men jag såg helt missbildad ut så dom lägger jag inte ut!!! Sen åkte vi till peggens och käkade glass. Det var jättegott såklart och sedan så har vi varit här hemma och druckit champagne och mumsat i oss jordgubbar:) Underbart!!!!!!!!
Nu ska vi nog titta på "Mord i sinnet" och sen ska jag lägga mig, är lite trött efter gårdagen faktiskt:P
Pussar!!! //Malin

TRÅKIGT!!!

Jag har så så tråkigt, Har inget att göra, jag tror jag kommer att dö av tråkighet =(
Hoppas att ni har det roligare än vad jag har det.
Meningslöst inlägg men ja ja.
MItt liv hade varit så har tråkigt varje dag typ om jag inte hade haft Malin och Jasmin i mitt liv, älskar er!
Ska gå och försöka hitta på något nu
Puss på pannan
Hanna

Johnny Johansson

Jag måste bara tillägga det att, Johnny verkligen är en av mina idoler haha! =D
Så jävla skön och ball!

Det är bla. han som lär ut dansen inför sommarens produktion



Jasmin

Vallarna & Nationaldagen

Hejsan

Hemma nu efter att ha haft föreställningen (=
Gick riktigt bra, vi tabbade oss lite men duktiga som vi är så hade ingen märkt det wihooo!
Fick massor med beröm och här kommer lite bilder som jag lovat (tror dessutom Hanna tog ett par innan också)



Så ser det alltså ut, innan allt folk kom

 

Fyra pigga teaterelever, nervösa inför sin entré


Sen påväg hem så skulle jag och mamma hämta upp Julia, lillasyster.
Hon repade på dansen på stadsteatern..Så här såg det ut




Nu ska jag ut i solen och sova lite skulle jag tro, jättetrött!
Jasmin

Du e grym!

Hejsan
Har precis kommit hem från att ha tittat på Jasmin som har uppträt på Vallarna. Du var jätte bra gumman, som alltid!
Annars i dag har jag inte gjort så mycket, Läser mest hela tiden nu, har kommit in i något läs period, läser så fort jag får tid, Det är helt underbart.  
I går var jag hos min kunsin som tog studenten i Halmstad och sen på kvällen tittade jag på film, jag hyrde December boys. och den var mycket bra, så klart Daniel Radcliffe var ju med i den. Tycker att han är sååå bra!
Nu ska jag gå och läsa, läser om alla Harry Potter böckerna, är snart klar med bok nummer 4 =)
 Ha det gött
Puss på pannan
Hanna

Sjung om studentens lyckliga dar!!!

Tralalala..... Igår var det ju då student i stan och jag hade mycket att göra. Först stack vi till Helsingborg och firade min kusin Richard! Vi hade jättekul och jag åt en jävla massa mat m.m, hehe, gott. Sedan åkte vi back to da city och firade Madde på landet. Det var ett mysigt studentkalas och självklart blev det mat där med:P Till sist firade vi lilla Nadine inne i stan. Hon var våran granne för många herrans år sedan och vi umgicks jämt med den familjen:) Gud vad man saknat det!! Efter som pappa körde och inte drack något så var det ju inte så lockande att följa med de andra till Zäta's så vi åkte hem, och Karin stannade kvar. Det var det, en fartfylld dag med mycket mat och dricka så nu kan jag gå mätt i några veckor, haha:P

Karin sjunger på vägen till Helsingborg



Min kusin Richard och hans skylt
 

Nadine, pappa och Karin


Irish Coffee(Jag säger bara...MUMS FILLIBABBA!!!)


Och till sist en bild på dagens outfit:)


OBS!! Jag har inte riktigt så bruna ben:P

Jaha, det var den dagen och nu ska jag lägga mig på stranden med syster

Föreställning

Gomorron på er!

Hoppas ni sovit minst lika bra som jag gjort inatt (=
Vaknade vid halv tio utvilad och glad..eller ja lite trött är man allt men men..
Har suttit och kollat lite på Arn Tempelriddaren idag på morgonen
-Ja jag har fuskat med filmen
-Förlåt Älskling men jag kunde inte hålla mig

Haha som det kan gå, filmen är ju så sjukligt bra!
Ikväll så ska jag grilla hos mormor och morfar tillsammans med dom vanliga, vilket innebär.. Morföräldrar, mamma, lillasyster, moster..
Ska bli kanon och efter det kommer troligen mig kära moster tjata hål i huvvet på mig om att vi ska se på Arn<3

Men innan det händer en hel del;
Idag är det dags för en föreställning på Vallarna för min del. Visar bilder sen!
Ska gå ut och gå en stund i eftermiddag om värmen tillåter^^
Får börja göra mig igjorning nu, med scenkläder och smink osv =)
Lika bra att vara klar i god tid.

Puss på pannan
Jasmin

Varför jag???

Ja det är en fråga jag brukar ställa. Kom hem för en stund sen efter en låång dag av studentfirande i både Helsingborg och Falkenberg. Jag byter om till pjamas och ska på toa...och får självklart näsblod!!!!! Seriöst, detta är tredje kvällen i rad! Jag orkar inte mer, det måste ju finnas något att göra:( Jaja, hade ju tänkt att lägga in bilder från dagen men det får bli imorgon i stället. Jag hoppas det går bra:) Nu ska jag vänta på att detta ska sluta så att jag kan få sova, är lite trött faktiskt:P
Pussar!!//Malin

Feest!

Nu ska jag åka hem till Amanda som tagit studenten, grattis (=
Tänkte slänga in dagens festoutfit haha



Jag skulle inte påstå att bilden är den bästa men det bjuder jag på!
Började leka lite med kameran så för att fylla ut och ge er kuliga bilder så (=

 

Haha jaja, jag har ingen aning om vad jag håller på med^^

Men jag skriver nog ett par rader senare ikväll, hoppas ni får en fin kväll!
Fortsätt kommerntera (=

Puss på pannan
Jasmin 

Student och ledighet

Jag som så många andra gymnasieelever är lediga idag tack vare den fina studenten som pågår idag runt om i landet.
Snart är det vi, sjukt skönt att slippa skolan mer sen men samtidigt dyker nya problem upp..Som vad ska jag göra nu?
Jaja två år kvar så jag kan andas ut lite till =)

Jag började dagen med att gå upp hyfsat tidigt, halv 9. Då cyklade jag hem till mormor som är så förbannad på att inte få göra som hon vill nu efter operationen haha stackarn.
Sen gick jag hem och la mig i solen för att steka lite. Så otroligt skönt, skönast är det så det blåser lite annars är det väl runt 30 grader i solen..pust haha, ska inte klaga snart kommer ju regnet ;(

 

När klockan närmade sig halv två gjorde jag igjordning lite lunch till mig,
vi har inte så mycket här hemma just nu så det fick bli som igår haha..
Falukorv och makaroner, och lite grönt vid sidan om (=



Haha ja inte ser det lyxigt ut men gott blev det! =)
För att vara lagat av mig blir det absolut godkänt.
Extra plus i kanten för mamma som köpt hem annanas, är ju bara för gott!

Pratade med Simon om det igår och gått runt och tänkt på det hela dagen idag..
Jag vill så gärna flytta hemifrån nu, tror det skulle funka haha säkert många av er som känner mig som skrattar nu men..
Nu går man runt här hemma och ska anpassa sig efter mamma och en lillasyster, man blir så otrligt beroende av vad dom gör att man inte kan ha sitt "privatliv" ifred liksom.
Nu har jag ju nästintill hela dagen för mig själv och det är riktigt skönt, jag kan göra vad jag vill när jag vill och hur jag vill utan att behöva tänka på om och vad dom andra två ska äta osv.
Dessutom verkar det ganska skönt att få ha sitt egna ställa och känna att det är mitt.
Jaja, jag ska troget vänta i fyra år på att Älsklingen ska ha gått ut gymnasiet och sen ska vi hitta något litet billigt ställe vi kan bo tillsammans i =)

Ni kanske tycker det låter löjligt, men allt känns verkligen helt rätt med honom och jag skulle inte kunna tänka mig min framtid utan honom<3
Dessutom känns det väldigt lugnande att veta hur framtiden kommer se ut..På en ungefär och dessutom på köpet veta vad jag vill redan nu.
kan ju i och för sig ändras många gånger men då tar jag hand omdet då =)

Nej nu ska jag ut i solen igen och njuta av min goda annanas, snart kommer mini me hem och då ska jag skjutsa henne till repet. Pust, kommer vara massor med folk där i eftermiddag på grund utav studenten. Ja ja, får vara glad för deras skull -Hurra hurra!!
Sen hem och tjöta lite me Älskling.



Over N' Out
Jasmin

30 saker killar bör veta om tjejer

1. Vad du än gör, dyk inte bara upp hemma hos henne.. Hon går runt i bara underkläder precis som du

2. VAR ALDRIG OTROGEN. Det kanske verkar som att "ingen nånsin får reda på det" men tjejer berättar allt för varandra om allt. JAG LOVAR. Hon kommer få reda på det till slut och då ligger du risigt till!

3. Var försiktig med varenda manliga släkting till henne. Vilken som helst av dem skulle kunna spöa ner dig på ett ögonblick. Och många skulle inte ens vänta på det ögonblicket.

4. Missa aldrig ett tillfälle att berätta för henne hur vacker hon är.

5. Säg aldrig nej när hon vill pussa dig framför dina kompisar. Om dom skrattar är det för att dom är avundsjuka.

6. Om hon slår dig hårt, så förtjänar du det.

7. Var inte rädd att röra henne om du vill det. Om hon är tillsammans med dig så är det för att hon vill vara med dig.

8. Om du INTE har sex med henne, säg inte till dina kompisar att du har det.
Om du HAR sex med henne, säg inte till dina kompisar att du har det.

9. Du kan vara lite snuskig med henne privat, det är sant.. de flesta av tjejerna tar faktiskt inte illa upp!

10. Alla tjejer äter inte som flugor, många av dom äter som lejon.

11. - De flesta av tjejerna bryr sig inte om dom betalar hälften, men dom pratar om det med sina kompisar (igen!). Tänk på att om du låter din tjej betala hälften hela tiden, kommer alla att få reda på det och dina kompisar kommer att veta att du är snål. Behöver du verkligen dina pengar så mycket?! Var en man, betala åt henne.

12. Alla tjejer ska slutligen få tre saker av sin pojkvän:
- Ett gosedjur
- En av dina tröjor
- En väldigt tjusig ring (Även om det inte är ett så seriöst förhållande)

13. Se alltid till så att hon kommer hem säkert så ofta som du kan. Om du släpper av henne någonstans, följ med henne ända till dörren. Om du inte släpper av henne, ring henne och se till så att hon har kommit hem säkert.

14. Om en kille får henne att känna sig obehaglig, är det din plikt att slå ner honom.

15. Om du står med henne och pratar med någon av dina tjejkompisar, tryck henne närmare mot dig så hon känner att det är hon som är i centrum.

16. Aldrig ALDRIG slå henne, även om det är på skämt. Även om hon "slår dig" på ett skämtande sätt och säger "Du är så dum" eller något, gör aldrig några gester tillbaka.

17. Följ med på en tjejfilm lite då och då. Hon bryr sig inte om ifall du tycker om den eller inte, det betyder bara mycket att du följde med.

18. Om du inte kommer överens med hennes djur, föräldrar, eller vänner - Var en Drömprins mot hennes vänner, Mr. Artig till hennes föräldrar, och var noga med att vara snäll mot djuren även om dom är dumma mot dig.

19. Flirta aldrig med deras morsor.. det är bara knäppt.

20. Bli inte helt tokig när hon PMSar. Det är inte äckligt, och det får henne att känna sig jättelessen, så var förstående.

21. Om du inte tycker om sättet hon kör på - Kör själv

22. Om ni har blivit ett officiellt par, och du ska presentera henne för dina kompisar, så är det JÄVLIGT bäst för dig att du presenterar henne som din flickvän.

23. Stressa inte upp dig över var ni ska gå om ni ska på en dejt. Hon vill egentligen bara vara med dig.

24. Om hon säger att hon har ont någonstans, massera försiktigt utan att hon säger till.

25. Tjejer är ömtåliga. Även om ni skojbråkar/brottas, var väldigt försiktig.

26. Memorera hennes födelsedag för guds skull! Glömmer du den är ditt liv förstört.

27. Duscha inte hel i Cologne, men lukta gott. Spray-Delay-Walk away funkar bäst.

28. Ge henne inte något dumt i julklapp, födelsedagspresent eller på alla hjärtans dag. Det måste inte vara dyrt, men måste vara betydelsefullt. Smycken är alltid uppskattade, men inte det viktigaste för alla.

29. Om du inte älskar henne, så var inte tillsammans med henne, vänta inte med det och låt inte henne upptäcka det. Det kommer bara göra mer ont om du drar ut på det.

30. När ni har varit tillsammans ett tag, tänk på att hon verkligen litar på dig. När du har en flickvän som verkligen litar på dig, har du ett mycket större ansvar, privilegium och mer kontroll än du tror, de flesta killar skulle mörda för att få sån kontroll, och det kan förstöras på en nanosekund.


Listan lånades så snällt utav Daniellenellie.blogg.se

Sommar & musik!!

Hejsan, förlåt att jag inte varit så aktiv idag men jag har haft fullt upp!

När jag slutade 10.45 så åkte jag hem tog en frukt och la mig i solen några timmar, super skönt!!
Sen så ringde min älskling och vi pratade på, första gången på fyra dagar..denna väntan har varit hemsk!
Efter detta så gick jag hem till mina morföräldrar och hälsade på mormor och opererat knät idag..Men hon var pigg och glad, det värmde. Hon betyder så otroligt mycket för mig!
Sen lånade jag en bit falukorv och hennes cykel och drog hem igen.
Lagade makaroner och korv som sagt och det blev väldigt lyckat faktiskt =O Jag som inte kan laga mat!!

Pappa ringde under min lyxiga måltid, trevligt trevligt.
Sen satt jag och lyssnade på Union Square och Sonic Syndicate på högsta volym, pirrar i hela kroppen, dom är så JÄVLA BRA!!!!!

Just nu så sitter jag och hjäler Simon att översätta en koonstig fysiktext..Går ju sådär bra med tanke på att jag fattar nada, men jag gör så gott jag kan (=

 

Liite färg har jag fått idag i alla fall =)



Dagens outfit ^^

Puss på pannan
Jasmin

Näsblod!!!!!

Jaha, här sitter då jag med världens näsblodsannfall...kul. Dagen har i alla fall varit bra med glass, strandbesök och tårta. Om en stund börjar lost och den kommer karin hem vid 12 tiden. Det ska bli mysigt:)
Nä, det var jobbgt att skriva så vi hörs nog imorgon i stället.
pussar//Malin


Förlåt

Hej

Jag har hann inte skriva här på bloggen i går, glömde helt av det. 
I går gjorde jag inte så mycket faktist. Jag var i skolan och fick veta att jag har ett MVG i dans, blev skit gland för det =)
Sen efter skolan låg jag och läste i solen, och sedan råkade jag somna, fast i skuggan. På kvällen spelade jag krocket med min familj plus min brors flickvän, jag kom trea. Och när dom hade åkt tittade jag på Gossip girl, en riktigt bra tv serie. 
I dag har jag heller inte gjort så mycket. Jag var i skolan men slutatde tidigt så det var gött. När jag kom hem la jag mig och läste i solen, Ha börjat få lite färg på mig nu. 
Nu ska jag ta en promenad och sen ska jag titta på Lost =)
Ha det gött
Puss på pannan
Hanna   
 

Ge oss..!!

Stackars Malin, själv kom jag precis hem (=
Ska vara ute i solen idag, dock ta det lite försiktigt eftersom jag inte mådde så bra igår.

Men som Malin säger, kul att ni läser men kommentera mer för guds skull! :O
Vi gör så gott vi kan och uppdaterar rätt ofta tycker jag, skriver om olika saker och använder mycket bilder.
Men vi ser det ur vår synvinkel så dela med er av era tankar till oss (=
Vi är nya på det här så ge oss hjälp på vägen, varför inte skriva en kommentar till detta inlägget och skriva om vad ni vill ha mer resp. minder utav. Vad ni vill läsa osv =D

Vi gör det ju inte bara för oss själva utan också för er, så dränk oss i vad ni vill ha!

Nej nu ska jag byta om till bikini och gå ut

Jasmin

Kommentera mera!!!

Det är jätteroligt att ni läser våran blogg men kan ni inte kommentera lite mer? Det behöver inte vara så mycket men någon mening typ, bara en liten på varje inlägg skulle vara perfekt!!
Just nu sitter jag i skolan och väntar på att tiden ska gå...har haft en lektion idag och missade bussen precis, jag hatar när der händer:P Hanna är på lektion och jag hoppas innerligt att den är slut snart.
När jag kommer hem ska jag nog bada!! I havet alltså...
Innomhus vill jag inte vara i alla fall:P Puss på pannan!!!!
//Malin

Min dag i bilder...

Ja, idag var jag ledig för mamsen fyllde 50. Jag tänkte att det vore enklare för mig och roligare för er om jag bara la upp bilder eller vad tycker ni?
Så...
Här är den underbara frukosten som hon vaknade till!!!



Jag gjorde en liten bukett:)


Sedan åkte vi till Skåne och började med att fika på Flickorna Lundgren!!


Det var så underbart gott och sååååå mysigt!!! Älskar det:P Jorgubbssaften är ett måste!!!
 

Här är då födelsedagsbarnet. Är hon inte bäst på att posa;) Men hon är sötast när hon ler!
 

Sedan bar det av till andra kustsidan, vi tittade på fåglar och grodor och hälsade på hästarna i hagen!!!! Jag kan ju medela att den där grenen inte är större än mitt lillfinger, hehe...ganska liten groda va?
           

Till sist måste jag bara visa denna bild...


Tänk en liten plupp mellan T:et och R:et...
SANKT RÖVSTIG!!!!!
Det där är bara såå min humor...hehe. Någon annan som skrattar? Jaja, vi hade en underbar dag och det hoppas jag att ni också haft! Pussar//Malin

Fredag den 13e???

Hejsanhejsan

Kom precis hem från skolan, hade bara 2 lektioner idag vilket kändes perfekt.
Allt började med att jag kom försent till första lektionen, vilket inte var så bra eftersom vi skulle skriva en uppsats då.
Fick ihop 10 sidor tillslut, inte illa pinkat för att bli skriven under 60 minuter, tycker jag^^
Man hade olika överskrifter att välja bland och jag valde rubriken "En natt jag drömde".
Jag skrev om en mardröm jag hade för ett tag sen, den värsta jag haft under mitt snart 17-åriga liv.
Sen hade vi lunch, som jag tillbringade med älsklings Hannisen<3
Vi beslutade oss för att åka till våra estetlokaler lite tidigare för att sitta ute i solen, jag hann tyvärr inte sitta där så värst läng för jag var tvungen att åka till apoteket för att köpa massa medicin, för mig som itne har så mycket pengar är 150:- ganska mycket för att bara slänga ut sådär haha men sån är jag.

Sen hade vi elevhandledning, det var tänkt att vi skulle göra massa lekar men så blev det inte för min del
Jo det var såhär att när jag kom in börjar min lärare prata med mig och frågar o jag skadat foten, jag svarar att jag mår finfint och kollar inte vart jag går. Jag går rakt in i kanten på ett scenpodie (vassa kanter som ger masor med ärr speciellt på mig). Då kunde jag snällt säga sen att ja jag har skadat foten. Trodde mest det gjorde ont men sen var hela foten täckt i blod, jippe!
Har ett jack i lilltån och går nu sött omkring med ett stort påster, det var det de.
Sen repade vi, nästan...
Vi hann inte så mcyket och jag som redan tycker vi är för otighta i det där känner mig ännu mer osäker nu wohoo världens bästa dag ;D

och för att ´klaga lite till så är detta typ en utav de värsta dagarna någonsin, ont i huvudet, trött, väldigt varm och har allmänt tråkigt.
...Fortfarande lite sur på Simon en igår fyyyyy....får se hur bra du lyckas mutra upp mig idag älskling :P haha flåt, skojade bara.

Puss
Jasmin

Tanter & allergier

Godmorgon kära vänner!

Malin du har så fel så, jag slutar redan halv 3 i eftermiddag =)
Ringde nyss vårdcentralen för att boka tid, inget direkt fel på mig skulle bara få recept på allergigrejs utskrivna.
Ska dessutom skära bort nån liten grej vad de nu kallas, läääskigt.
I vilket fall som helst så säger bara tanten i telefon att vända mig till apoteket för att dom inte hinner ge mig en tid för detta lilla bekymmer!?
Okej jag är inte dödligt sjukt men är dom inte till för att vi människor ska må så bra som möjligt?
Jag mår verkligen skit av pollensäsongen menmen.

Börjar inte förrän vid 09.45 idag, jättehärligt faktiskt.
Ska skriva en uppsats på lektionen idag, inget att vara nervös för hehe =)
Sen så har vi sista repet inför föreställningen på Vallarna på fredag, känns inte alls bra faktiskt.
Känns inte som att vi är tillräckligt tighta inför denna föreställningen.
Menmen, vi får e hur det går..Kommer säkert gå bra!

Nu ska jag gå och göra mig igjordning så att jag inte blir sen idag, måste nog tanka moppen lite också^^
Puss på pannan
Jasmin

Stressad...

Ja, jag ska åka om en liten stund. Mamma fyller 50 idag så vi ska åka till skåne. Det blir nog Flickorna Lundgren, ett helt fantastiskt café, och sen vet jag inte så mycket mer. Det va dit jag ville:P Går ni till fyra idag eller, tjejer?Hehe...
Nä, nu kommer pappa snart klaga på mig för att jag inte gjort mig iordning än...
Pussar!! Ps:Jag kommer tillbaka ikväll med lite bilder!!!)
//Malin

Det var det..

Förstå gången jag är helt mållös, vet varken ut eller in.
Vad ska jag skriva?
Jag fick aldrig med mig mamma till stranden utan sällskapade mormor en stund, härligt med morföräldrar!
Annars har jag haft en helt okej kväll tillsammans med min lillasyster, vi kollade på två filmer.. Step up och She's the man. Skönt att fortfarande någon uppskattar en bra film.
Ska tvinga Simon att se dom, så går det.

Dagens outfit


Antar att det inte är så mycket att säga om den, enkel och härlig i sommarvärmen.
Redan 2 juni, det är sjukt vad tiden går fort..Förutom när man vill det såklart.

För att sumera min kväll:
Folk loggade in och ut, men aldrig var det du.

Godnatt
Jasmin

Oops!!!

Mamma råkade visst läsa den del där jag sade att jag är lat...ja, jag kan ju säga att hon och pappa nu har pratat med mig om detta och att det är något man borde göra något åt...
Jasså? Nähä..... vad tror dom? Jag vet att jag är lat, jag vet att det inte är bra, och jag vet också att det inte bara är till och säga"Nästa termin ska jag inte vara lat".
Jag vet till och med varför...eller typ iaf. Jag är trött på skolan för det känns lite onödigt på något sett. Jag ser inget system i det hela och mest av allt så vet jag inte vad jag ska göra i framtiden och är därför inte så ambitiös.
Jaja, life goes on, and on and on.....
//Malin

Vadå midsommar?!!

Ja, det känns verkligen som midsommar idag. Det är såå varmt och jag har nyss käkat sill och potatis(fast jag äter inte sill så det fick bli lax för mig) och snart ska jag käka jordgubbar!!! Mums....
Idag har jag varit i skolan där jag fick reda på att jag har ett mycket bra bety i dans:P Sen fick jag veta på matten att jag är alldeles för lat...som om jag inte visste det redan:P Hahah, jag är sjukt lat! Det säger alla andra lärare me så det var ingen nyhet. Sen mötte jag upp mamsen hos frissan och så gick vi till Falkis och lunchade. Jag åt en underbar tonfiskbaguette! Jag drack även den nya krusbärsmeren, den va asgod:) Sen har jag varit i "stan" och letat efter en klänning men hittar ingen, ingen som har tipps kanske?
Jaja, här kommer lite bilder från dagen.


Min nya bikini och våran nya duk, så sommrigt!
Bikinin är köpt på Lindex.



Sill...eller lax och potatis:)



Och nu ska jag mumsa i mig jordgubbarna så c ya!!!!
//Malin


Yes

Hejsan

Har prscis kommit hem från att ha övningkört igen, detta var min andra gång, förstå gången var ju igår. Det gick faktist bra. Det är min pappa som övningkör med mig, och jag är mycket tacksam att han har bra tålamod, för det går ganska långsamt för mig, Körde i 20km/h som max i dag =)

Har haft en härlig dag i dag oxå, Skolan började med balett och det tycker jag är mycket kul. Sen hade vi som Jasmin sa betygsnack på matten och efter det hade jag engelsk. 
När jag sen kom hem frågade en som mamma känner om jag ville dansa på någon musik/humor grej som kommer att vara i slutet på augusti. Så jag frågade Malin om hon vill vara med och det vill hon =) Det kommer att bli riktigt kul  hoppas jag och tror jag. 
Nu ska jag sätta mig och läsa lite innan det är dags för kvällsmat.

Puss på pannan 
Hanna 

Hannas outfit

Tjohopp! Ska bara lägga in Hannas outfit för hon har inte lärt sig det där med bilder än...jag tror nog att du kan bjuda på
den va?;)

Är hon inte söööt!!! Jag vill bara käka upp henne!!!:P
Allt för mig så länge, kommer tillbaka med lite bilder från dagen!!!
//Malin

Äntligeeeen!

Nu är jag så glad att jag inte vet vart jag ska ta vägen, vi satte rektorn på plats så vi ska till 99,99% INTE behöva byta klass. Dessutom hade vi betygssamtal på matten idag och för att få vg på NP var gränserna 34 g-poäng och 9 vg-poäng.
Jag hade 36/10 så sjukt lättad och glad, eftersom detta innebär att jag får vg i slutbetyg =D wohooo!

Fick dessutom sluta tidigare idag vilket känns härligt pga. vädret =)
Ska försöka få med mig mamma till stranden, inte kul att vara där själv.

Dagens outfit kommer så håll tillgodo!

Puss på pannan
Jasmin

Ny dag, nya möjligheter

Godmorgon, jag har sovit jättedåligt inatt. Vaknat och somnat typ heela tiden, hemskt!
Är uppe nu i alla fall, börjar inte förrän kl 10.10 idag så jag tänkte passa på att gå ut i 40 min innan frukosten nu (=
Har teater första timmen och vi ska fortätta repa lite eftersom vi ska spela på nationaldagen, spännande!
Dessutom så ska vår rektor komma över under lektionen och då ska han få smaka på hur det är att göra mig förbannad!
Han tror helt seriöst att han kan flytta över teater delen från vår klass (som betsår av bild, dans och teater) och över till musikklassen efter 1 år!!
Nej det tänker inte jag göra, så det ska jag sätta stopp för, efter det mötet kommer han inte glömma vem jag är ;D mohaha.
Efter teatern har vi matte, hoppas att man får reda på hur matteprovet gick, tror redan att jag vet men man kan ju alltid hoppas. Om man är nöjd och han satt ett betyg så är man ledig från alla mattelektioner !! =D HOPPAS HOPPAS HOPPAS

Puss på pannan
Jasmin

Flera outfits på en dag

Det sätter lite snurr på vardagen genom at byta kläder så ofta haha :P
Men här kommer mina bidrag för dagen:



Så såg det ut på konfirmationen i förmiddags
kjolen  och bodyn från gårdagens shopping..

Som snabbt byttes ut mot bikini och solsken



Haha snodde syrrans laptop och la mig ute i solen för att få så mycket gjort som möjligt under en kort tid..
Tyckte jag var lite smart som solade, pluggade på lite repliker och skrev protokoll =)
Störde mig jättemycket på att man knappt såg skärmen men sånt är livet. Ligger och solar ryggen på bilden med en tröja som "skydd" mot för mycket utsikt ;D

  
( Den lilla bilden är endast för att mobba Malin och hennes otroligt "bruna" ben! )

Efter dagens hektiska arbete och en för övrigt lång dag i solen och lite träning.
Träningen, om man nu kan kalla det så bestod idag av att jag cyklade till mormor och morfar, samtalade lite fick lite vatten och cyklade hem. Sen gjorde jag lite olika situps också =)
Eftersom det är så varmt består min outfit just nu bara av en stor t-shirt från Gina Tricot och bältet jag köpte igår.
Slappt, svalt och sköönt!

Jasmin

Pust

Nu har jag invigt 1 juni genom att lyckas göra klart allt jag tänkt hinna med idag!
Jag är grymt trött nu, hade velat gå ut en liten kvällspromenad men jag tror jag får strunta i det.
Har fått läääskigt ont i magen, länge sen jag hade det.
Förr hade jag det typ varje helg av någon konstig anledning, så ont att jag inte klarar av att göra någonting, inte ens gråta klarar jag av. Det blir mer som en panik som sakta kommer krypande med smärtan tills man inte vet vad man ska göra :(
Man ligger ihop krupen som en liten boll och vrider sig av smärta.....
Känns som det är den sortens ont i magen, hoppas bara inte de går för långt.
Skulle inte ha kraften för att ta mig igenom en sån kväll och natt idag när man är så utmattad pga värmen.

Inte ens några mediciner fungerar, sova går inte heller..aja får försöka tänka positivt och inte glömma andas som Simon så fint har lärt mig <3
Något jag väldigt lätt glömmer av när det blir så..och med paniken som redan ligger leder det lätt till annat.. usch vill inte tänka på det.

Inte varit lika duktig som Malin och lagt ut dagens outfit, får försöka få till en sån.
Blir lite svårt eftersom jag bytt 3 gånger idag haha:P

Puss på er
Jasmin

Min dag

Hello

Har haft en riktig härlig dag i solen i dag. Vaknade kanske lite sent men men. När jag hade vaknat åkte jag och köpte lite frukt som jag sedan tog med mig ner till strand. Vid 1 tiden satt jag nere på stranden på en klippa i solen och åt frukost och frukt. mycket gott, särskilt vindruvorna och jordgubbarna. Nu lysnar jag på ett band som heter Paramore som är ett sjukt bra band. Ska nu ut och övningköra med pappa, hoppas att jag inte förstör bilen nu alltså. Är lite smått eller ja mycket nervös över att köra bil. Önska mig lycka till.

Puss på pannan
Hanna

Fluginvasion och brännskador!

Och så har ännu en helg gått! Men det har varit en bra sådan:) Vädret har varit underbart och typ...nu! så är läxorna över:P
Dagen blev lyckad, mina arbeten tog inte såå lång tid och nu är de ivägskickade och klara. Efter detta så tog jag med mig Rebecca till stranden där vi joinade Fredrika som låg där alldeles endam:( Sedan har vi legat där i några timmar typ och bara badat och solat. Helt underbart! Hade på mig solglajjorna och är nu helt vit runt ögonen...inte så snyggt men med lite smink på  mig vid behov så kan ingen klaga:) Stackars Fredrika gick hem med Danska flaggan på både ben och...ja, typ resten av kroppen! Hon låg ju där en aning längre än mig och Rebecca:P
Sedan åt jag och mamsen o pappsen kvällsmat...mitt bland alla jävla flugor!!!!!! Seriöst, det är en mega fluginvasion. Vi kommer att dö hela bunten!!! Vi får väll skylla det på dålig karma......

Här kommer självklart lite picks också!!!


 
Jag med min "fina" solbränna..hrm....


     
Min strand! Hmm, inte så mycket folk...




                              
Och så till sist dagens outfit som Jasmin tjatat om så mycket!! Den bestod ju inte av så mycket eftersom det varit sjuukt varmt:)

Det var allt för mig! Puss på pannan!!! //Malin


Äntligen hemma

Haha nu är jag hemma igen efter att ha spenderat hela mig vaarma förmiddag i en kyrka, typ det roligaste man kan hitta på eller vad säger ni?
Pust asså..
Eftersom man aldrig vet hur sommaren kommer bli för övrigt så ska jag gå ut i solen med mitt manus, härligt (=
Som sagt har jag en del smågrejs att göra idag, får se hur långtr jag hinner familjen vill nämligen att jag ska följa med på en fest som vår käre regissör och vän, Kålle & co håller i.
Låter absolut kul och vill gärna följa med men vet inte om jag har samvete nog att fördröja städningen ännu mer :S
Vad tycker ni?

Nä nu ska jag ta på mig min fina bikini och ge mig ut =)

Jasmin

Döden slår till när man minst anar...

Ja, jag fick nyss veta att min granne dog för bara en lite stund sedan.
Det var en hjärtinfarkt(eller hur det stavas) och han hade dött ganska fort. 65 år var han och det är vekligen ingen ålder. Men han har alltid druckit ganska mycket och hade en stooor mage, men det är ju förjävligt ändå!

Jaja, jag hoppas att ni har det bra i alla fall och jag är snart klar med musikarbetet:)
Pussar! //Malin

Hur lyckas jag?!

Ja, hur lyckas jag sitta här hemma med arbeten kvar att göra, när jasmin snackar om hur härligt det är utan plugg??
Jag har fortfarande saker att göra men Hanna och Jasmin ligger säkert i solen! Måste lära mig att planera så jag inte sitter med det dagen innan...
Ja, min dag kommer först bestå av svenska och musik-arbete och sedan bär det av till stranden:) Kanske att Rebecca eller Fredrika hänger med! Rebecca åker tillbaka till Usa snart(där hon pluggar) för hon ska på något...camp  typ:P Jag måste ju ta vara på den tid jag har haha, det lät la sådär men men.

Vi ses ute i solen!! //Malin

1 Juni

Go'morrn på er!

Sovit som en stock hela natten, eller ja när jag väl somnade.
Låg och saknade Simon typ mijoner år innan det menmen.
Hoppas ni sovit bra därute =)
Idag, om 40 minuter så ska jag vara i kyrkan för att se när mammas kusin konfimerar sig, kuligt värre haha..
Vilken tur att jag köpte massa söta grejer igår som jag kan ha på mig ! =D

Sen idag så..ja har jag massor jag borde göra haha, lika bra att göra en liten lista så jag kommer ihåg

[x] Städa rummet
[x] Plugga repliker
[x] Skriva protokollet för Kulturlagret
[x] Smsa Magnus Bergman
[x] Träna
[x] Sooola^^

Trevlig dag ;D
Nej nu måste jag göra mig igjordning så jag inte kommer försent
Puss på er
Jasmin

Japp så va det...

Haha mycket fint inlägg Malin! Det var verkligen en toppen kväll, vi hade så kul. Synd bara att du Jasmin inte kunde hänga med det hade blivit ännu roligare då! <3

Ja som Jasmin skrev var det en kille som spanade in mig på tåget hem i dag. Vi hade så kul åt det, särsklit när vi upptäckte att det jag och Jasmin har läst inom kommunikationen och kroppspråk verkligen stämde.
För när en kille är intreserad av någon står eller sitter dom oftast med ena fot riktad mot spanet. (Killen på tåget hade ena foten riktad motmig). När jag sedan skulle ta kort åt Jasmin på mannen/killen i ko dräketen, kliade sig killen på magen och då visade lite av sin mage, han trodde vi tog kort på honom (detta såg inte jag utan Jasmin berättade det sen för mig) Han satt även med armarna lite utåt och detta  gör ofta killar för att bli bredare. Och sen om killar sätter sina händer där benen börjar eller typ där... är det för att framhäva ja... sitt könsorgan. =) Allt detta gjorde han plus så klart titta på mig och små le m.m.
Fy fan vad vi hade kul på tåget alltså. Vi skrattade som galningar och mitt i allt skratt började vi tänka på vilka signaler som vi eller jag sände ut till han. Vi hade så så kul!

Nu ska jag gå och sova. God natt alla
Puss på pannan
/Hanna 

RSS 2.0
Test