Mahaja

Som ni säkert märkt har vi inte uppdaterat bloggen på nästan en vecka nu, vi tycker det är jättetrkigt att det blivit så men denna veckan har varit helt galen när det gäller skolan och prov. Man har helt enkelt inte haft kraft att göra någonting dom få stunder man inte suttit bakom läxböckerna.

Men nu är vi igång igen!
Ikväll arbetar vi som värdar på en festival, Pete Sux och vi tänkte dokumentera genom att ta lite bilder som vi sen bjuder er på! Ska bli rikitigt kul att få göra något tillsammans alla tre igen vilket var längesen! Natten avslutas med att vi alla sover över hemma hos Hanna och gör vad vi gör bäst. Flummar och softar! =D

Solen skiner där ute och det lockar för en promenad, tror jag ska bege mig ner till havet!
Ikväll blir det nog inte någon uppdatering eftersom vi kommer ha fullt upp men imorgon får vi hoppas på att alla bilder kommer upp!

Puss
Jasmin

Hemma igen

"På tidens vingar flyger sorgen bort" - La Fontaine

Nu är jag tillbaka i Falkenberg igen och jag vet inte riktigt vad jag känner. Skidresan var jättemysig och jag och Simon hade det bra. Men sen så gick jag mest runt och var irriterad på de övriga som också var där, jag antar att den lilla stugan bidrog med en hel del! Det var både tråkigt och skönt att komma hem, härligt med lite boyta och att få träffa mamma igen som stanande hemma denna gången men väldigt tråkigt eftersom inte all snö finns här och såklart Simon.

Inga brutna ben bara lite träningsvärk överallt, en positiv sak i alla fall!
När jag kom hem hade mamma som planerat målat om lite i mitt rum, nu har jag två chokladbruna väggar upptill två "vita" och det är jättemysigt! Visar bilder sen när allt på väggarna kommit upp =)

Snackade med älsklingen i telefon större delen av kvällen igår, det är så jädrans ledsamt att prata över telefon eller msn när man ett par timmar tidigare suttit bredvid varandra och håll varandras händer..USCH!
Får glädja mig åt att vi ses snart igen, har faktiskt redan biljetterna.. Men så kom det upp ett problem som gör mig ruskigt ledsen och det är att just den helgen håller Malin i sin 18års fest!!! =( Det är ju inget man får missa som kompis, det är ett lagbrott. Men så var det ju det med biljetterna att dom inte är ombokningsbara eller vad det nu heter, rädda mig!

Ska få i mig lite frukost nu och sätta mig och plugga lite.
Bye!
Jasmin
 

Lov va de ja

Det märks verkligen att det är lov nu. Jag och Freekish springer titt som tätt över mellan husen och filmer varvas med små fikapauser. Små och små...vi satt på Stålis i tre timmar igår:P
Nu ska jag till stan för att träffa Hanna och sedan gå på ett möte om PeteSux festivalen som ska va här senare den här månaden...tror jagX)
Ska stanna lite på smedjan efter mötet för då har Hanna ennu ett möte så dåkan jag träna på några danser och kanske lära mig dubbelpiruett barfota. Kan va bra att lära sig eftersom vi ska göra de på föreställningen i april:p
Slutligen ska jag följa med Hanna hem och gud vad längesen jag var hemma hos henne! Haha, känns som en evighet!
Oj, vad klockan blev mycket! Vi hörs la au antar jag:)
Puss o Kram! //Malin

TWILIGHT!!!

Jag började läsa Twilight efter som  Jasmin sa att den var jätte bra. Jag började läsa den och va fast på en gång!  Eftersom jag var sjuk var jag hemma hela veckan så i fredags vaknade jag kl. 8 och satte mig genast för att läsa. satt på samma ställe med boken i min hand till klockan var 15.00 då jag var tvungen att åka till Smedjan för att ha mina barndans grupper. Det första som jag gjorde när jag kom hemma var att sätta mig i min säng och fortsätt läsa. Jag la i från mig boken vid 12 tiden tror jag det var :P  När jag vaknade på lördag lite innan 8 började jag läsa igen. Jag hade läst klart boken då klockan var lite innan 13.00. 
Det är en av världens bästa bok alltså. Det känndes så skumt när jag hade läst ut den, jag kunnde inte göra någon annat än att tänka på boken. Det kändes som jag hela tiden saknade något inom mig! Skumt eller vadå? 
Aja... Nu är det ända jag vill är att köpa tvåa, men har inte kunnat göra det än p.g.a. att bokhandlen inte är öppen. Men ska köpa den i morgon så fort jag kan :D
Läs den!!! Twilight är en sjukt bra bok, Älskar den verkligen!!! <3
Nu ska jag försöka sova lite, ska upp tidigt i morgon.
God natt
Hanna


   

Hejdå!

Nu beger jag mig strax mot Falköping för att hämta upp Simon och sen bär det av mot Karlskoga där hela gänget (familj, morföräldrar, moster osv) ska bo hos ett par släktingar över natten. Imorgon åker vi vidare mot Säfsen Alpin och där ska vi ha ett riktigt fartfyllt vitt sportlov. Dessutom firar jag och Simon 2 år imorgon vilket ska firas! =D

Nu ska jag käka lite glass men sen så! =)
Tack å hej leverpastej, ha det så kul!
Jasmin

Thank God it's friday!

Äntligen! Och det är inte bara fredga utan även en hel jävla veckas LOV!!! Hade mitt sista prov idag och det gick piss men det är så könt att det är över. Efter provet, vet ni vad som hände? Jag satt bara och stirrade rakt in i väggen typ. Det var som om all stress hade fått en att inte tagga ner och när allt var klart så kom det samtidigt liksom. Jag kan seriöst jämföra mig själv med en zombie just nu:P
Ikväll blir det myskväll med taccolåda och glass! Luuuv it:)
Vad har jag för planer för lovet nu då? Jo, mest ska jag väll plugga:P Två megastora prov efter lovet också! Annars blir det mycket tid med vänner och liknande. Fikaträffar, shopping och lite fest också:) Jag tror det blir ett bra lov.
Imorgon sätter pluggandet igång igen! Längtar...NOT!! Haha, nu fick ni se lite av den fjortis som jag verkligen är, och med det slutar jag detta inlägg.
Puss o Kram! //Malin

Sjuk!

Jag var i stan i lördag var glad och pigg, köpte ett par skor och en duk till mitt bord i mitt rum. När jag kom hem förhörde min mamma mig på Franska revolutionen och plötsligt blev jag jätte trött orkade inte svara på frågorna som hon ställde och kunde knappt hålla uppe mina ögon. Jag gick och la mig och när jag vaknade ca 30 minuter senare hade jag jätte ont i halsen och huvudet och feber. Dagen efter hade jag över 39 grader i feber och lika ont i huvud och hals.
Har varit hemma från skolan i dag och sak vara hemma i morgon med. Har lika ont i huvud, hals och kroppen som innan men har ingen feber. 
Men nu orkar jag verkligen inte skriva mer, orkar knappt hålla uppe huvudet, så nu ska jag krypa ner i sängen igen.

Hanna 


Veckoplanering

Måndag
* Tandregleringen 11,30
* Skola 13,00-16,00
* Krismöte med Sarah om spelningen
* Apoteket
* Plugga grafisk kommunikation, franska revolutionen
* Träna

Tisdag
* Skola 8,00-16,00
* Plugga (se måndag)
* Friskis & Svettis 18,00-19,00
* Teater 19,15-21,30

Onsdag
* Skola 8,00-16,00
    - Prov, Historia
* Friskis & Svettis 19,00-20,00
* (Beredd på ett möte tilsammans med Sarah hos polisen)

Torsdag
* Skola 9,00-15,00
    - Muséet med klassen (slutar tidigare)
* Tvätta
* Packa
* Träna hemma/promenader

Fredag
* Skola 8,00-13,30
* Fort. packa
* Plocka ner allt i mitt rum (mamma ska måla om)
* Friskis & Svettis 17,00-18,00

Lördag
* Morgonpromenad
* Åker till Säfsen
* Träffar älsklingen igen!!
* Övernattning hos släktingar i Karlskoga

Söndag
* 2 ÅR TILLSAMMANS MED ÄLSKLINGEN!!!!!

* Fort. resan mot Säfsen Alpin
* Skidåkning

Jasmin

Catwalk-träning

Det var verkligen något nytt. Det kändes faktiskt lite som att jag inte viste vart jag skulle ta vägen:P Jag hade ju aldrig gjort något sånt här förut och när hon bara satte på musik så stod man där som ett fån! Det var bara till att gå:) Det gick faktiskt bra. Det var mycket att tänka på så man har mycket att lära inför modevisningen. Det är ju faktiskt inte bara till att gå, man måste tänka på olika mönster och så om man kanske är fler liksom.
Fick höra att vi tydligen ska ta lite bilder me, vid sidan om liksom. Typ, en enkel och en stajlad och sen får man varsin portföjl! Känns lite seriöst asså!! Haha...

Nu ska jag bara äta och sen bär det av mot Nettan och klassen. Vi ska nog glo på melodifestivalen som jag inte fattade skulle börja för en i förrgår typ:p Känns som att man är lite efter...hm...

Ska iväg på catwalk-träning imån me. Min fötter kommer dö!! Idag när jag var ute och gick så fick jag asont. Har fått ett sår under foten efter klackarna som jag hade på träningen. Aj min stackars fötter!! Det räcker inte med att man är dansare liksom...
Ha en prima lördag folks!!
Puss o kram! //Malin

090207

God middag sunshines!

Jag är ganska trött idag, jag och mamma fastnade nämligen framför 24 tills klockan var 02.00 och jag vaknade ganksa tidigt pga en massa onödigt höga röster här i morse.
Hittils så har jag städat lite i köket, pluggat och stått på min crosstrainer i 20 min, om en timme så ska jag och mamma åka på friskis och svettis och det ska bli riktigt härligt!
Men fram tills dess så ska jag försöka plugga lite till och se om min kära Simon någonsin kan bli kontaktbar så jag kan få hjälp med att laga datorn lite...

Efter jag tränat så ska jag duscha och snygga till mig lite, vi är nämligen bjudna på en liten tillställning hemma hos mormor och morfar. Ser verkligen fram emot det, träffa lite släktingar, äta gott och allt sånt där men sen har vi ett litet problem. Barnen som kommer dit är mer än jobbiga så jag hoppas att jag hinner pigga till mig lite innan vi kommer dit annars kan jag ju bara vinka av mitt förövrigt goda humör =)

Jasmin

Thank God it´s friday!

Woho, äntligen helg! Kan knappt förstå att jag tagit mig igenom ännu en vecka och nästa helg är jag i min älsklings famn, vilket betyder så oerhört mycket för mig!
Denna dagen har varit högst intressant, jag var på min grafiska kommunikation och under hela den lektionen hade jag jätteont i ena örat. Jag tror min kommande förkylning har något med stressen och pressen jag lägger på mig själv. Vilket jag inte borde! Nästa lektion var teater och det gick så bra som det någonsin kunde och jag kände att jag var på topp. Läraren vi har, Jörgen Andreeson har sagt ett par saker som gjort mig väldigt glad och positiv och om jag får skryta lite så har han bla spelat med i Beck filmer. Han var tvungen att gå tidigare idag så istället för att sluta 13.30 så fick vi sluta 12.00 hel okej tycker jag, så jag tog nöjt bussen hem och gjorde mamma sällskap framför tvn och kollade på 24 maraton. Fan vad bra den serien är, har ni sett den?

 
Det ryktas att teaterelever är ganska konstiga och för sin egen sort... Tja här får ni se den nakna sanningen om oss från dagens "lektion" Jag nämner inga namn, men förlåt för detta Kajsa och Marie! ;D


När Julia kom hem från skolan så åkte vi allta tre in till stan för att fika och shoppa lite. Det var länge sedan vi gjorde något tillsammans så det kändes riktigt kul! Jag fyndade en del gulliga saker, ett skärp, en sjal och ett nattlinne.

 
Sjal, Lindex 29,90
Skärp, Lindex 29,90
Nattlinne, Kappahl 199

Sjalen och skärpet var på rea, när jag tittade in på Lindex internetshop så var skärpet betydligt dyrare och fanns bland de nyinkomna grejerna. Antagligen hade de gjort fel eller så hade någon annan klistrat på en realapp på skärpet. Hade ni sagt till i ett sånt läge?
Nattlinnet är korallrosa med småå vita prickar på och har som ni ser satin detaljer och ett band man kan dra åt under brösten. Jättehärligt linne! Mamma hade en rabattcheck så jag fick det för 149 kr.

Jasmin

Jag vill ha vår och sommar

Sitter och kollar igenom en massor utav internetbutiker just nu och gud vad jag längtar till våren och sommaren när man ser alla härliga kläder! ...Då är det deprimerande när man tittar ut genom förstret och ser snö, om man ens kan kalla det för det, slask! Jag har i alla fall blivit galet kär i en outfit från H&M som jag tänkte visa er innan jag fortsätter dagdrömma!



Visst är den söt!?
Jasmin

God morgon

Jag har varit hemma från skolan i två dagar nu p.g.a. att skolan tar kol på mig.  Så dessa två dagarna har jag försökt att ta det lugnt och pluggat lite. Gick däremot till sissta lektionen i går, ville och kännde att jag inte kunde missa mitt I-val Psykosocialt arbet. Vi fick tillbaka vårat prov som handlade om olika misshandle, ångest, heder, ätstörningar m.m. Visade sig att det gick väldigt bra för mig på det provet! :D
Jag träffade även Malin och Jasmin innan min lektion, riktigt kul att träffa dom igen. Okej det hade bara gått en och en halv dag sen vi träffades men ändå, saknade dom! Om dom inte hade funnits i skolan tror jag faktist inte att jag hade orkat med skolan. Ni livar upp stämmning tjejer!

Har inte sovit alls mycket i natt, är nämligen jätte nervös för eftermiddagen. Ska ha mina första barndans lektioner då. Jag har planerat mina lektioner nogrant men man vet ju aldrig hur barnen är med en ny lärare och så.
Så jag är riktigt nervös men det ska också bli sjukt kul! Önska mig lycka till :P

Nu ska jag gå ner och äta ett äpple och en apelsin, mums, och läsa Harry Potter. Läser om Harry Potter och halvblodsprinsen, är snart klar med den och då ska jag nog börja läsa Twilight om jag inte först ska läsa Harry Potter och dödsrelikerna, vet inte hur jag ska göra än.  

Puss å kjam
Hanna

Skolan borde verkligen tänka om!

Jag förstår inte hu systemet är uppbyggt för fem öre!
Dom proppar på oss en jävla massa läxor, prov och arbeten, man pluggar ju från det man kommer hem tills man går och lägger sig! Vi sliter som djur för att kunna jobba med vad vi vill sen och dom vill tydligen ge oss en bild utav hur det är i arbetslivet sen... Men jag tror inte det är många som gör såkallade jobbläxor när dom kommer hem på kvällarna?

Fan, vi går i skolan mellan 8-16 varje dag men hur stor del av dessa långa skoldagar sitter vi på lektion egentligen?
Kommunikationen mellan lärare och elever suger! Precis innan jag ska iväg på lektion idag så får jag reda på att den är inställd, med andra ord hade jag håltimma mellan 10.30-13.30 hur onödigt är inte det?!
Visst jag brukar ta vara på dessa stunder och pluggar på läxor och dylikt men jag tycker att man ska lära sig så pass mycket på lektionerna och göra uppgifter och arbeten där! Vi ska väl ändå inte behöva sitta 24/7 med skolgrejer oavsett om det är i skolan eller hemma... Nej skärpning på detta, bara 1,5 år kvar och det kan jag väl stå ut med men jag tycker det är kasst!

Jasmin


Så här såg jag ut idag



En väldans enkel outfit, måste tvätta av min spegel märker jag...Haha
Tröja BikBok
Jeansleggins Vero Moda
Väst
Schal BikBok

Jasmin

Gottis till frukost

Idag sjönk trion ner till två, Hanna är utbränd pga skolan och har helt rasat samman, stackarn! Det är verkligen allt annat än lugnt nu, ja, om man bortser från mina och Malins upptåg idag =)
Jag lämnade hemmet fem minuter innan skolan började och blev allt som allt tio minuter försenad och rusar in i klassrummet, som var ganska tomt... Där sitter Malin och berättar att vår lärare är helt borta och att vi kan göra vad vi vill.
Vi delade datorsal med musik-klassen och satt där med hörlurar och lyssnade på engelska intervjuer med Robert Pattinson från Youtube, vi skrattade hela tiden, det var någon som klippt ihop allt käppt han haft för sig under intervjuer han gjort och den killen är galen! För er som inte känner till honom så är det han som spelar vampyren Edward i Twilight. Snart så ska Hanna och Malin börja läsa ettan och jag väntar med spänning på att få se vad dom tycker!

Efter detta så hade vi en håltimma mellan 9.30-11.40 så vi gick och fikade, vi köte en semla och en pollykaka som vi delade på. MUMS! ...Vi var något annorlunda som satt där med våra godsaker medan alla andra åt frukost?
Gott var det i alla fall =) Sen blev vi försenade till matten och detta mina vänner beror på att vi inte hade Hanna i skolan idag som håller koll på oss. Resten av dagen flöt på bra och på teatern har jag fått höra fina ord och vi har nu kommit igång med repetioner för en pjäs. Spännande! Sen har en viss Kålle Gunnarsson tjatat som tusan på mig ett tag nu om att jag ska vara med i hans teaterkurs, jag börjar bli rätt intresserad faktiskt! Bestämt mig för att inte plugga ihjäl mig ikväll så jag tränade i en halvtimme.

Men nu ska jag sluta för älsklingen ringde!
Puss på er!
Jasmin

Ge mig sol och värme!

Idag var jag och hämtade ut en hel hög med resekataloger, vi ska nämligen försöka komma iväg innan sommarlovet!
Jag hoppas så innerligt att vi hittar något som inte är allt för dyrt, vi ska nämligen spara ihop för en resa till Thailand nästa år när mamma fyller 50 och jag 18 =D

Dessutom piggar det upp en del när man tar paus från läxböckerna och ser alla härliga stränder...
och så går man ut, 2 meter, till bilen för att åka in och träna och fryser ihjäl!! Hur kul är det då, kan inte vädergudarna förstå att vintern och julen är över nu?!



Jasmin

Papparesan

I lördags morgon så stod jag och Julia på stationen och inväntade vårt X2000 som skulle ta oss ner till Lund och pappa, jag hade inte träffat honom på länge och såg verkligen fram emot att få träffa honom!
Han mötte upp oss på stationen och därifrån så tog han med oss till köpcentret Nova Lund, hade nämligen blivit lovad att få gå in på Gina Tricot eftersom jag har presentkort där och det inte finns i Falkenberg. Sen råkade jag slinka in på Akademibokhandeln och köpa Ljudet av ditt hjärta som är nummer tre i twilightserien. Lööööve it!

Julia skulle träffa en kompis en stund och under tiden åkte jag och Pappa hem, åt och fikade. Det kändes jättebra att träffa honom igen och han var verkligen på strålande humör! Sen åkte allihop, jag, pappa, hans fru och deras tre döttrar in för att hämta upp Julia. Sen åkte vi och hyrde film tillsammans. Resten av dagen/kvällen så tog vi det lugnt, skrattade och pratade. Jag fick lära mig massor om Gaza-konflikten, pappa är ju trots allt palestin och det var riktigt intressant att få en annan syn om det hela än vad nyheterna ger oss, vilket är helt fel. Vi får bara se det vi "vill" se, inte verkligheten.


Dåligt kvalite på bilden men här ser ni i alla fall vad som fick följa med hem, ett par chinos och boken.


Riktigt nöjd med dem =)


Här ser ni pappa med det för tillfället nyaste tillskottet, Sara, ännu en på väg!


Vi somnade gott och jag var ganska pigg morgonen därpå i jämförelse med vissa andra, här har ni Julia!

Eftersom jag var så pigg så ringde jag Simon som sagt att han skulle vara uppe jättetidigt denna dag, vad tror ni det är som svarar i andra änden av luren om inte en helt nyvaken trött Simon? =D
Det gav mig både skuldkänslor och ännu bättre humör för han är ju så söt, men när han tänkt lite så blev han ändå glad över att jag väckt honom, det var klarblå himmel, vindstilla och sol! ...Så jag tittade också ut genom fönstret eftersom det såg lika ljust ut där jag var. Men jag fick istället världens chock!! Det var flera centimeter med snö!!!!!
Vi åkte hem vid tvåtiden men innan dess tog pappa med oss till en affär i Malmö, jag fick med mig en gosig hoodtröja som var vit/marinblå men jag har glömt ta bild på den så det får komma senare!

 
Galet kallt var det!


Jasmin


back from the dead

Hejsan på er!

Hoppas ni haft en kanonbra helg, jag har varit i Lund och besökt pappa och hans familj, därav anledningen till den dåliga uppdateringen från min sida. Nu närmar sig klockan tolv och jag ska snart köra in till stan för att hämta ut lite resekataloger innan jag börjar skolan. Shit, måste packa träningskläderna, idrott första passet!

Mormor har varit här nu en stund, jag som hade tänkt plugga och uppdatera här med bilder osv. men det får väl bli senare idag. Jag slutar vid fyra och senare ikväll ska hela familjen iväg på friskis, innan dess måste jag försöka plugga!
Här sitter jag och klagar över lite pluggande när miljarder barn skulle göra vad som helst för att gå i skolan, kanske ska skänka bort min plats? Det tåls att fundera på men nu måste jag börja göra igjordning allt som ska med idag. Jag får se till att uppdatera ikväll istället!

Jasmin

Musikalhelg

Så skulle det allt vara varje helg. Igår var jag på Mary Poppins med mamma, Hanna och Anna-Karin (hannas mamma för er som inte vet) i göteborg. Vi tog tåget ganska tidigt på morgonen och gick sedan på stan hela dan. Vi tog två fika pauser och så åt vi också:P Haha...
Mary Poppins var i alla fall jättebra det visade sig att vi kände en i ensamblen och ljussättaren:) En liten överraskning liksom.
Nu ska jag iväg snart och titta på musikal nummer två. Det blir en lite mindre teater idag:) P.S skolan i varberg sätter nämligen upp en musikal varje år och i år är det "Blood Brothers". Någon som hört talas om den? Det hade inte jag nämligen. Den ska tydligen handla om ett tvillingpar som separeras vid födseln och sedan träffar varandra typ. Det ska bli spännande. Jag känner en som spelar en av huvudrollerna så jag är lite nyfiken faktiskt,har ju aldrig sett honom i nått sånt här innan:)
Hanna kommer och hämtar mig och Freekish om ungefär en haltimme och så ska vi möta upp Samuel för att käka något.
Måste alltså sticka nu!
Puss o Kram! //Malin


RSS 2.0
Test