Kuuurr

Godmorgon!

Jag har precis kommit tillbaka från min träningsrunda som idag bestod utav ca 2 km power walk och 2 km jogging.
Skit härligt va det, men nu är jag lagom trött och galet hungrig, har inte ätit någon frukost än eftersom det förbränner mer om man väntar med den till efter. Därför ska jag försöka fatta mig kort nu så jag kan få i mig lite mat.

Jag har spenderat hela helgen med att måla om och städa en vääldigt stor och stöökig teaterlokal. Allt skulle bli svart och all skit skulle rensas ut. Ingen vila denna helgen inte. Jag höll på att somna redan vid åtta, trodde klockan var elva.....
Men så är det om man är igång mellan 8-19 två dagar i rad. Men jag får väl erkänna att vi hade rätt kul i mellan åt också.

Börjar 13.00 idag som vanligt, med idrott och sen så har vi svenska efter det och då ska vi bara fortsätta att kolla på en film.
När jag kommer hem så ska jag se till att verkligen plugga lite matte och kulturhistoria, gud så tråkigt! Jaja...

Dags för frukost! C´ya!
Jasmin

Rent hus

Pust, nu har jag och mamma varit duktiga! städat hela huset, medans den lilla roar sig med att få pussar av E.M.D killarna, Suck....
Slutade tidigt idag och har följt med mamma på diverse ärenden och sen drog jag ut och sprang en runda. det gick så jäkla bra idag att jag är taggad till tusen inför nästa gång! Imorgon är det dags att gå på Malins pappas pass, vilket är ett utav de roligaste passen, löpningen får vänta tills på söndag!
Måste nog sätta igång med dagliga armhävningar och situps också, snart är det ju sommar hahah :)

Jag fick världens panik innan, jag kom på att jag var tvungen att välja I-val inför årskurs tre, men när jag skulle logga in så får jag bara upp ett meddelande där det står att jag inte har några inloggningsuppgifter osv!!
Jag försökte desperat få tag på vår Syo-konsulent men hon hade såklart slutat för dagen och skolan var tom på folk. Med andra ord flippade jag ur eftersom detta var sista dagen man kunde välja och sen kulle sidan läggas ner så man inte fick något I-val om man inte lämnat in sitt beslut tills idag. Jag förbannade mig själv några minuter och sen letar jag helt enkelt upp hennes mobilnummer och smsar henne eftersom hon inte fått mina mail som går till skolan.... Jävla system tänkte jag!
Men så plötsligt ringer hon och säger att hon fixat mina val åt mig trots att hon inte jobbade!! Så jävla gulligt av henne!
Nu väntar alltså kurserna rättskunskap och organisation och ledarskap på mig i trean! Kul =D

Tänkte ta ett fotbad och läsa lite innan det är dags att bänka sig framför Let´s dance finalen, HEJA MAGNUS!!



Jasmin

Fredag

Äntligen är det helg igen, känns inte som att det var så länge sedan. Veckan har trots alla sömnproblem och stressmoment gått ganska fort, vilket jag är väldigt glad över!
Vi fick tillbaka 2 delar från vårt prov i kulturhistoria igår och för att göra en lång historia kort så hade jag inte pluggat någonting inför det, skrev knappt något alls på den ena delen, har inte fattat något men ändå fick jag MVG - på just den delen..... Visst är det kul men jag känner inte att jag har förtjänat det eller kan ta det till mig eftersom det inte känns rätt!
Joobbigt!

Hur kan man inte bli glad för ett betyg?.. Jaja, det var gårdagens bekymmer.
Nu måste jag springa från lektionen och vidare till nästa!

Puss
Jasmin

Tidnings tjejer x2

God afton!

Jag ska alldeles strax krypa ner och läsa lite eftersom jag inte mår så bra jag heller nu. Tror jag börjar dra på mig en förkylning, i ena stunden är allt varmt i andra stunden fryser jag så det gör ont i hela mig. Jaja, tänkte avsluta kvällen med att visa två bilder ur två olika tidningar från idag.

Den ena är Hallands Nyheter där vi tre tjejer blev intervjuade igår...



Den andra är tidningen SOLO där jag är en utav insändarna... Pinsamt värre då det inte alls var min mening att hamna där!



Puss och godnatt!
Jasmin

Shopping resultat

God kväll på er!

Jag har väldigt ont i huvudet och känner mig trött så jag ska faktiskt gå och lägga mig väldigt snart. Tänkte bara fullfölja mitt lilla löfte om bilder från helgens lilla shopping.

So here it is!



Twilight - The complete illustraded movie companion
Får det inte förrän om en en månad tyvärr, eftersom det var en beställningsvara hos akademibokhandeln. Den är i alla fall beställd och kommer bli min för 165 :-




Den här lilla bebisen blev min i helgen, helt spontant och oväntat! Pappa hade nyligen köpt den men trivdes inte med den så jag fick den, inte för att jag bad om den.. Blev nästan påtvingad men jag älskar den så man tackar ju inte nej!
För er som är intresserade av den kostar den runt 5000-6000 på marknaden idag men det är den värd!



Här har ni mina fina träningskläder nu inför den nya säsongen!
Ett par Nike byxor, 3/4 längd och slim fit. 400 :- på Intersport.
Skorna är från Asics och heter GT 2140 W superbra skor med perfekt passform och stöd! 1399 :- Stadium.

Förutom det köptes det en film, Into the wild som jag och Julia börjat kika på. Kom halvvägs men jag orkade inte mer. Så nu ska jag krypa ner och nanna!
God natt
Jasmin

Vår-måndag

Jag sov skitkasst i natt, jag frös jättemycket! Jag låg liksom invirad i två tjocka duntäcken, pyjamas och tjocka raggsockar men frös så mycket att jag tillslut bad elementet Julia sova inne hos mig. Haha! Gulligt va?...
Jag väcktes på min otroligt långa sovmorgon av Simon 06.10 på morgonen, inte kunde jag bli arg på honom, han va ju så söt och han vet att jag älskar att bli väckt på det sättet. Jag somnade snabbt om och gick upp vid 08.00 för att dra på mig mina nya löparskor och ge mig ut på min första joggingtur för i år! Ansträngande men härligt och soligt =)

När jag kom in fick jag i mig en stadig frukost och i övrigt var morgonen väldigt lugn.
Sen var det dags att pysa i väg till skolan, inget ovanligt hände... Vi töser satt och läste twilight som vanligt, förutom Hanna som mår dåligt. Kommit in i en tråkig fas =(

Jag är trött som tusan, skönt att det inte är jättemycket i skolan nu! Jag ska nog ta mig en liten promenad med Julia och sen ska vi nog kolla på Into the wild.

Jag lägger in bilder på shoppingen från helgen lite senare ikväll!
Jasmin

Pappa-besök

God kväll kära läsare!

Slutade vid 12.00 idag med två lyckade lektioner bakom mig och tog en promenad i det härliga vädret tillsammans med mamma när jag kom hem. Sen framåt eftermiddagen så åkte jag ner till Lund och hälsade på pappa och familjen. Så här sitter jag nu, mätt och glad!

Vi gör inte så mycket mer än pratar och bara umgås, vilket är härligt. Imorgon så ska vi in till stan för att jag ska kunna få köpa in lite nya träningskläder och möjligen tittar vi förbi en liten bokhandel på vägen också.
Jag ska faktiskt inte sitta här vid datorn mycket mer eftersom jag träffar dom så sällan, får ta vara på tiden men jag tänkte visa er två saker!

 

Någon utav dessa bilar, tro det eller ej kommer bli min förstabil audi a3 eller bmw compact !!! WOHOO

Med det så beger jag mig tillbaka
Puss
Jasmin

Fredag

Sitter nu npå min regelbundna håltimma här i skolan med Freekish och väntar på att matsalen ska öppna. Kom på att jag inte har skrivit på hela vecken pga sthlmsresa och tja, skolan erbjuder inte så mycket tid över till något annat:p jag kommer inte hem förns imån heller så det passade sig att använda denna dötiden då ju:)
Efter skolan idag så ska jag som vanligt spela piano men sen ska jag och Freekish till klitterbade och simma, härligt!
Sen efter som mamma o pappa inte skulle vara hemma så fick jag hänga på Freekish och Hanna:) Vi ska va hemma hos Hanna och tja, vet faktiskt inte hur det kommer sluta:p
Nu ska vi väl hitta på något att göra antar jag!
Tjohej! //Malin

Långa skoldagar

Det måste väl kunna gå att ordna ett bättre system för skolor runt om i Sverige, hur kan dom begära att man ska slita som ett djur i skolan mellan 8 och 4 varje dag och sen ha så mycket läxor  att man inte har någon fritid förrän runt 11 på kvällen?
Sjukt.. Jag är riktigt trött nu, tur att det är sista lektionen nu, Grafisk Kommunikation, ska faktiskt bli riktigt skönt att cykla hem sen och få i mig lite solenergi och vitaminer, Då kanske mitt goda humör kommer tillbaka?

I övrigt har det varit en helt okej dag idag och jag strålade på teatern idag, ännu en guldstjärna. Hoppas nu inte folk blir avundsjuka för att han lyft fram mig nu två dagar. Det är ju inte direkt meningen, jag gör bara så gott jag kan.
Vi var på en konsert, där två svenskar och en grupp ungdomar och lärare från sydafrika uppträdde och fy tusan vad bra dom var!! ...Vi här borta i noden har verkligen ingen ytmik alls jämfört med dem. Speciellt inte jag, men jag är ju bra på andra saker haha.

Det blir nog inte jättemycket bloggande för mig i eftermiddag eftersom det finns en hel del jag måste ta itu med. Jag får nog strunta i att träna ikväll. Men det gör väl inte sådär jättemycket efter som mina skor numera är ihop-rullnignsbara.
Konstigt ord... Jag ska köpa nya i helgen när jag besöker pappa igen tänkte jag, Inte alls längesen jag var där ju, men det känns toppen att få komma dit nu igen!

So long!
Jasmin

Udda, men bra dag!

Wow, vad lite sol kan göra! Jag väcktes utav älsklingen idag på morgonen och var jättetrött, hade såklart suttit uppe och läst för länge igår igen. Jaha tänkte jag, ännu en tröttsam dag då jag ska lunka fram som en zombi...
Men shit vad fel jag hade, jag trampade iväg på cykeln (kom i tid dessutom) och var på strålande humör. Pluggandet på lektionerna gick finfint och energin sprakade som en eld i mig!

Mattelektionen var däremot väldigt hemsk och komisk. Inte hemsk för vår del men för läraren, stackarn, vi har världens mest katastrofala vikarie som ingen tycker om. Vi tre tjejer satt kvar inne i klassrummet och stackarn till lärare blev typ överlycklig där vi satt och började ha världens genomgång för oss haha, vi tror vi är tre par fjäskisar, vad tror ni?
Så fort han lämnade klassrummet så kom våra rätta jag fram, alla tre började läsa i sina twilightböcker, jag och Hanna på fyran och Malin på ettan..
Resten av dagen fortsatte med samma goda humör!

Teaterlektionen idag gick fantastiskt! Om man får skryta liiite (bara för att jag är så glad idag) så har vår lärare vart med i massor utav beckfilmer osv. Och han gav mig massa fina beröm idag, han sa att han inte kunde slita blicken ifrån mig för att jag "spelade" så bra. Jag visste inte alls vad jag skulel säga, det är bara så kul att få höra. Jag har nämligen aldrig fått något direkt beröm annars, lite alldagligt bara. Nu ikväll när jag och mamma skulle lämna Jullan på teatern så var han fortfarande kvar och började prata om det igen!

Nog om det! För nu ska jag börja plugga och ...läsa (=
Puss
Jasmin

Arbetslöshet

Avslutade precis ett telefonsamtal med Simon, som mestadels hanldade om olika jobbiga beslut jag måste ta och hur jag ska göra i framtiden med jobb osv. Jag vet inte vad jag vill längre och det känns skitjobbigt verkligen, detta är mitt sista sommarlov som ligger och väntar runt hörnet och nästa sommar går jag under titeln "arbetslös". Fattar ni hur det känns? Jag får smått panik!

Det är till och med så jag har ont i magen och mår smått illa..Okej det kanske inte beror på det, utan på en helt annan sak vad vet jag men i alla fall! Nej, nu ska jag göra mig klar för att krypa ner i sängen och läsa Twilight, det får mig i alla fall på bättre tankar, förhoppningsvis!

Godnatt
Jasmin

Hemma!

Nu kurrar verkligen magen, få se till att slita mig från datorn och mata mig lite.
Det var verkligen tur att jag inte cyklade till skolan idag för solen är borta och ersätts av dimma och regn.. Usch!
Sitter och lyssnar på Twilight soundtracket och drömmer mig bort istället....

Skolan var som vanligt, äntligen har Malin också börjat läsa Twilight men ettan då såklart så jag och Hanna får snacka i gåtor vilket är frustrerande men kul! Då kan ju Malin också vara med på mina och Hannas "uppe-läsar-kvällar" haha!!
Boken ligger fint på sängen och lockar nu men jag har en del pluggande, visserligen kommer det gå fort att få klart.
Efter skolan tog jag vägen om Kullens skor och köpte två par tygskor för 99:-/st riktigt billigt! Ett par vita och ett par svarta, kunde inte bestämma mig så jag får sova på saken, annars behåller jag väl båda två.

Börjar bli som morfar, köper två bara för att det är billigt!



Maten ropar!
Jasmin

Snart dags för vårskriket!

Godmorgon på er!

Måndagar är allt för härliga, speciellt nu när vårsolen tittar fram och det är lite smått kyligt, man hör havet och fågelkvittret.
Jag börjar ju aldrig förrän vid 13,00 dagar som denna så idag gick jag upp i lagom tid och tog en låång härlig morgonpromenad medan solen tittar fram och börjar värma. Jag gick nere vid havet och fy tusan säger jag bara, jag älskar att bo här!

Om två minuter är klockan nio, blev en minut precis..
Tiden den bara går och går, snart är man gammal och pensionär haha =)
Nu ska jag ta mig en liten dusch och efter det, dags för frukost! Jag hade planerat att plugga lite engelska nu på morgonen men boken (Så länge vi båda andas) är så jävla spännande just nu att jag tror engelskan får vänta till ikväll. Jag har ju inget att göra efter skolan så.... Ja, det låter bra!

Puss!
Jasmin

konsten att ta farväl

Kan man bli expert på det tror ni?
Jag har mina tvivel på den teorin, jag har alltid haft svårt för det där momentet...
Men jag trodde i alla fall att det skulle bli lättare med tiden, att det, ju mer man utsatte sig för det skulle vara som att lära sig cykla. Nu har jag gjort det näst intill regelbundet i mer än två år men jag tycker bara det blir svårare och svårare.
Det är klart jag har mina små tankar till varför det är så, tex att man, ju mer tiden går, fäster sig allt mer vid personen/personerna. Men jag måste ju säga att det låter rimligare att de+t +faktiskt borde gå bättre för var gång!

Det är oerhört irriterande men der skrämmer mig också mer och mer, att var gång kan vara den sista utan att man är medveten om att den gångens farväl är det sista man ser utav personen. Men så får man inte tänka, även om det händer då och då.

Jag tror inte man kan vara expert på farväl. Hur stark man än är sp kommer det nog någong gång en situation som känns extra jobbig. "Avslutnings"dagen känns alltid deppig och tråkig, man tittar deserat på klockan om och om igen för att förvisa sig om att tiden inte går för fort, om den ändå kunde ha en stoppknapp?!
Sen sitter man plötsligt där, i bilen på väg till stationen med gråten i halsen medan paniken växer. -Snart är det dags att ta farväl..

Hur jobbigt det än är så skulle jag aldrig för något i världen kunna sluta att utsätta mig för detta. Det skulle ju innebära att jag aldrig mer fick upleva glädjen och ruset i hjärtat när vi ses nästa gång.
jag åker dit om och om igen och jag vet att jag kommer bli tvungen att åka tillbaka, någonstans måste man hålla sig positiv och se framåt. Det är någ det enda och bästa botemedlet som skulle kunna lugna sorgen inombords.

- På tidens vingar flyger sorgen bort. -

Har ni läsare där ute likande problem eller möjligen några tips att dela med er?
Jasmin

Härliga vår!

Gud vad härligt det var att komma ut och gå i solen innan och sen komma in och duscha och få i sig lite frukost. Sen ringde jag en helt nyvaken liten Simon, älskar det!
Efter det har jag yrat runt som en galen höna eftersom det blivit lite fel med pengarna sen igår men nu är pengarna äntligen där dem ska vara efter typ miljontals obesvarade samtal och en lång omväg med bilen.

Men idag kan jag omöjligt vara sur, visst hade jag hjartat i halsgropen när pengarna var i fel händer men nu får jag lägga det bakom mig. I torsdags morse förresten, så bokade mamma en resa till oss!! Jag är helt överlycklig om 2,5 månader så ska vi till Turkiet en vecka och bara ta det lugnt och sola, sola, sola!
Det ger mig också en väldigt bra anledning till att förnya lite saker i garderoben. Men jag har faktiskt lovat mig själv att inte köpa en massa onödigt längre. Jag ska börja tänka lite mer på vart jag lägger mina pengar. Anledningen till detta absurda nytänkade är faktist så enkelt som att jag vill kunna bidra lite mer på min och Simons väg tillsammans. Vi vill båda kunna flytta ihop så fort det bara går, såklart efter båda gått ut skolan men efter det vill jag inte tillbringa en dag för mycket utan honom!

 

Förresten, lägg till en sak till på listan om vad jag kan göra idag... =)
Läsa Twilight fyran - Så länge vi båda andas!

 

Jasmin

Då var det söndag igen

Men idag tänker jag inte klaga på att sönadagar är så förbannat tråkiga...ska försöka i alla fall.
Det känna som att jag äntligen sovit ut efter veckans rubbade dygn. Jag har sovit dåligt hela veckan och haft fullt upp varje dag, i torsdags åkte hela estetprogrammet i årskurs två upp till Göteborg för en heldag där. Vi lämnade Falkenberg vid åtta på morgonen och kom inte hem förrän vid ett på natten och då var man helt slutkörd! Kan berätta mer om resan senare idag! I fredags gick jag knappt i skolan för vi fick ledigt men på kvällen så skulle vi rigga upp scen och städa Smedjan för att kunna hålla i en spelning som jag arrangerade igår. Det kan jag också berätta lite om senare idag..
Shit listan över vad jag tänkt blogga om blir bara längre, får se till att beta av lite idag.

Men nu har jag precis uppdaterat min ipod, eller ja... Jullans mp3 där det får plats typ 20 låtar, eftersom mitt itunes är helt konstigt. Inte klaga va det ja.... Suck hur ska detta gå?

Nu ska jag i alla fall gå ut på en liten morgon promenad medan solen fortfarande syns lite för att sen komma in och ta mig en härlig frukost. På schemat idag står det som ni säkert kan klura ut att jag ska blogga lite (ska verkligen försöka hålla mig till det nu också, sen ska jag gå igenom lite skolgrejer för att kolla så jag säkert är klar med allt jag ska.
Fick dessutom reda på att mamma bokat biljetter till oss tre här hemma till bion "I taket lyser stjärnorna" Mysigt att göra något alla tre!

Puss!
Jasmin

Hej då!

Hopp, nu åker jag om en stund. Ska först in till stan för att spela piano sen ska jag köpa lite mat för att sedan ta tåget till Stockholm:) Det ska bli underbart! +att jag mår lite bättre idag så förhoppningsvis så blir jag inte förkyld:) Sitter och titttar på Totaly Spies (moget eller hur?) och käkar glass. Hoppas på att vi har internet på hotellet så jag kan uppdatera lite där. Vi hörs!
Puss o Kram! //Malin


Få hit skådespelarna från Twilight!

Jag som många andra har skrivit under med mitt namn för att få hit skådespelarna för en slags premiär här i Sverige för den nya filmen New Moon!

Den svenska sidan twilightsweden.se anordnar detta och tror starkt på idén, skriv på ni också!

http://petitionspot.com/petitions/twilightcasttosweden

Jasmin

Brolle

Var bara tvungen att berätta om min nya förälskelse! Brolle Jr!!:D Haha, jag känner mig som en tio-åring igen:) Är han inte underbar? Hans säregna utseende, gulliga dialekt och hans underbara röst när han sjunger (och spelar) "In the getto". Jag är kär!!!:) Haha! Är det någon som vet om den låten finns inspelad btw? Vill så hemskt gärna ha den:)
OMG! Jag bara smälter...

  

Puss o Kram! //Malin aka "Fjortisen" :P

Min födelsedag

Fylde 18 igår!!! Men var liksom inte hemma så mycket så därför får jag lägga upp bilderna idag i stället. Det var en ganska bra födelsedag om man bortser från att jag har gått och blivit sjuk. Mamma och Pappa väckte mig kl halv 6 med sång, tårta,presenter och varm choklad med grädde. Sen var vi  ute och åt men jag orkade inte vara kvar så länge så vi hoppade över efterrätten och den planerade kaffedrinken och åkte hem. Tråkigt men fick i alla fall äta lite:)
Fick jättefina presenter också! Jag ska få ett par joggingskor men måste ju vara med och se ut dem sen. Jag fick ett helt underbart halsband som man kan se på bilden nedan men det är tyvärr en riktigt dålig bild. Sen fick jag en bok, tusen strålande solar, och av Fredrika fick jag en berlock från Thomas Sabo. Ett fyrklöver var det och det passar alldeles utmärkt efter som vi bor på fyrklövervägen:D Fick flera underbara kort bl.a ett ritat av Elsa 6 år:) Det var absolut finast. Och så lite pengar såklart:) Det var vekligen jättefina kort och presenter och kunde inte varit nöjdare!
NU sitter jag här hemma med feber och ont i halsen och funderar på om jag ska släpa mig till skolan imån eller inte...vad tycker ni? Det känns så dumt för jag och Fredrika skulle ha redovisning imån och jag känner att jag måste åka då men samtidigt, hur pigg kommer jag va?:P Sen måste jag vänta i stan i fem timmar och hur kul kan det bli? Arh!!! Vet inte hur jag ska göra!! Får väll se...

Här kommer bilderna

             

Puss o Kram! //Malin

Bilder från Pete Sux 2009

   
Här ser vi hur bygget kommit igång och hur lugnet fyller hallen innan alla människor fyller den.
Från vänster ser vi lilla scen, ljud och ljus båset och stora scen. Allt var så mycket större live, på bild ser ju allt fjuttigt ut men men =)



Väldigt fina festivaltröjor som vi i personalen fick..


Första gången någonsin som alla tre är med på samma bild tror jag! Sen fick Hanna och Malin agera jackvakter (stoppade helt enkelt folk som inte foörstod att de va tvugna att hänga av sig)


Den här bilden är bara för kul, Johan ljustekniker för kvällen som dessutom "stolt" är medlem i Kulturlagret.
Här ser ni också min arrangörskompanjon och en utav mina bästa kompisar, Sarah.


Ja.. Det är ju viss skillnad på mixerborden, det till vänster är värt 20 000 kr och ägs av Kulturlagret och användes till lilla scen, medan det till höger var värt 1,5 miljoner!! Sammanlagt var ljudutrustningen som användes till stora scen värt 4,7 miljoner! Det är SJUKT!


Vains Of Jenna var grymma!! Glad att jag hann träffa killarna en gång till innan dom åker tillbaka till Kat Von D, Bam och Los Angeles. En grej som var rätt coolt var en stor skärm på ena väggen där man direktsänt kunde följa allt som hände på stora scen!


Det var inte bara på scen det var i full gång, utanför satt massor med folk och sålde tröjor, demos och skivor.


Härlig vänskap!




Union Square, lika jävla bra som alltid!
Mest bilder på Joel för han stod närmst.

Har ännu fler men orkar inte lägga ut mer just nu!
Puss
Jasmin

Kira...

Har precis kommit hem från en lång promenad med Kira. Kira är min bro Joels flickväns hund som jag passar idag. Jätte mysigt är det. Vi gick en lång promenad längst stranden, helt underbart.
Har pluggat och arbetat otroligt mycket idag. Har planerat upp alla mina barndans lektioner nu, jätte gött att ha dom planerade så slipper jag tänka på de varje vecka :P
Jag har även skrivit om Marius Patipa en dansmästare och koreograf, skulle skriva om han inom Kulturhistoran.
Ne nu måste jag gå. Ska fortsätta plugga... Men nu ska jag plugga på några engelska gloser som jag har till i morgon.

 Vist är hon söt!?


Puss å kjam
Hanna

HP7-sneakpeak

Såg den här bilden idag och kan bara föreställa mig hur det blir. Det är alltså Tom Felton som spelar Draco Malfoy i Harry Potter och här har han givit oss en liten snekpeak på hur det kan se ut i den allra sista delen. Detta är taget efter filmningen och fan för att få bort det sen också:P Och Hanna, svimma bara inte nu!!!



Härligt;) //Malin

Studiedag

Idag är det studiedag och det innebär plugg. Så jag ska försöka plugga lite idag i alla fall:P Ska in till stan sen idag också så har faktiskt inte så mycket tid. Det blir catwalk-träning på smedjan och lite shpping också. Måste köpa träningskläder till helgen. Ska på "värddagarna" i stockholm (detta handlar alltså om Friskis & Svettis) och upptäckte att garderoben behövde förnyas.
Upptäckte också att jag är extremt fattig:( Haha, vad gör man då? Får väll önska mig allt jag behöver i 18 årspresent. Synd bara för det är tråkigt att önska sig något man behöver. Det är mycket roligare att få saker man vill ha bara:)
Snackade med min syster igår och det ska verkligen bli kul att åka upp till stockholm. Ska med ut och förmodligen fira St.Patricks Day på Lördag:) Denna vecka blir stressig!!!
* Fyller år på onsdag
* Ska till Gbg på torsdag och kommer hem nån gång på natten
* Åker till Sthlm på Fredag direkt efter skolan och kommer upp vid 9-halv 10 och då ska vi möta upp mamma och co. Inte ska vi till hotellet inte:P
* Är kvar där till söndag och har ett späckat shema fram till det att vi kommer hem nån gång på söndagkvällen!!
Herregud...
Nu måste jag plugga!
Puss o kram! //Malin

God natt!

Klockan är lite efter 01.00 nu och jag har arbetat med skol saker typ hela dagen nu. konsentrerade mig mycket på psykosocialt arbete som jag läser. Vi ska läsa en bok som heter Kirre och svara på frågor. Det låter inte så jobbigt, eller hur? Men det är det, frågerna är inte så enkla, det är verkligen sådana frågor man måste tänka mycket på, leta efter egna erfarenheter och tänka djupt! Det är intressant tycker jag men det tar på krafterna. 
Jag tog en liten pause mitt i allt arbetande för att åka in till Hemmakväll, har länge nu varit sugen på att se en gammal Romeo and Juliet film. Med det fanns bara en modern variation och den var jag inte så intreserad av så jag åkte hem igen och fortsatte att arbeta. Ska om jag hinner i morgon åka och kolla på biblioteket om det finns någon där som man kan låna. 
Nee... Nu är klockan 01.09 och jag är jätte trött och behöver sova gick upp tidigt idag för att kunna plugga :P 
Sov så gott och God natt
Hanna   

Tatueringen

Det här är för Karin som förmodligen sitter vid datorn otålig som en fyraåring och även för er som inte vet än. Pappa har tatuerat sig!!! Lovade Karin att lägga upp en bild så nu får ni se den:)




Haha! Min pappa är en riktig nörd:P Jag vet inte om det är någon försenad 50-årskris eller nåt....
Puss o Kram! //Malin


Soffan och jag<3

Jag är lite kraslig för tillfället och spenderar därför mina dagar i soffan numera. Vet inte vad det är med mig, kan vara en slänga va nån förkyldning kanse men hur som helst så har jag tittat på ett antal filmer nu och släpade mig till datorn för att uppdatera mig  bland bloggarna.
När jag satt här och tittade på lite bilder så fick jag en extrem vårlängtan! Tänk att gå runt i chinos och typ en t-shirt...längtar som ett as!!:)
För övrigt så är det gnaska segt just nu. Träningen inför modevisningen i vår har dragit igång och fick näsblod på senaste träningen:p självklart!
På fredag ska jag och mamma på spa!! Gud vad det ska bli skönt:)
På Lördag blit det fest med asientema med vännerna och självklart ska vi klä ut oss men ingan ska veta vad den andra ska va liksom så jag kan inte säga något här. Jasmin ska dock inte vara med och om jag säger att hon skulle varit jasminris så förstår ni vart nivån ligger:p
Just de! Om exakt en vecka är jag 18! Holy hell;D Kan inte komma på något mer att önska mig än löparskor och en sån där grej att sätta iphonen i när man springer...jo, ni hör rätt:) Jag ska bli duktig!
Nu ska jag gå och dö i soffan igen...
Puss o kram! //Malin


090302

Äntligen är det vår, ja i alla fall enligt kalendern för inte märks det på vädret i alla fall. Jag vill verkligen ha hit värmen nu men det blir väl till att vänta ett tag till. Sitter på en svenska lektion just nu och letar material för ett litet projekt vi har just nu, språkhistoria. Jag har valt att läsa lite om arabiska, ett ganska lätt val för mig eftersom det är pappas ursprungliga språk. Jag kommer aldrig kunna lära mig det men lite fraser är ju alltid kul att kunna!

Det känns som världens längsta dag, var uppe med tuppen trots att jag inte började förrän 13,00.
Vr uppe och pluggade lite matte, plockade in alla kläder som låg slängda över golvet och tog det lugnt. Jättetrött efter alla sena timmar denna helgen men får väl ta igen det lite smått. Ska förbi guldsmeden på väg hem och kolla in ett halsband. Annars är det bara till att fortsätta plugga och ska nog se till att träna lite ikväll med.

Nu slutar vi och Hanna hälsar glatt!
Puss
Jasmin

PS! Bilder och festivalberättelse kommer, jag jobbar på den!

RSS 2.0
Test