Säng säng säng...

...sova sova säng säng säng! Nu är jag helt slutkörd efter att inte ha gjort något över huvud taget. Förutom tittat på Horton och slutet på Batman:P Druckit kaffa har jag gjort me.
Imorgon blir det upp tidigt som vanligt och 8-4 är det som gäller. Känns inte jättebra nu eftersom jag inte somnade igår natt. Får väl försöka hitta ett "Happy Place". Hm...ja vet! Kom att tänka på ett innan idag när jag snackade med syster min. Julafton med hela familjen +farmor och mycket snö!! Underbart!:D Så får det bli. Längtar nästan till sängen nu ju:)
Puss o Kram! //Malin

Too bad

Det känns inte som världens bästa start på veckan, jag klarade av att vara på en lektion idag, utav fyra.
Första timmen var rättskunskap och då hade jag ganska koll på länget men sen trappades det upp mer och mer.
Jag pratar om magont, det har varit sjukligt idag. Vilade och tog det lugnt under tiden som vi hade teaterlektion, kände inte mig i form för att ha clownteknik osv. Sen så gick det bara utför och jag klarade inte mer.

Sitter och gör ingenting, magen värker fortfarande och det var längesen jag haft så här ont så länge.
Ska försöka läsa lite rättskunskap och teori till imorgon.

Jasmin

Rastlös

Å Herre gud vad jag är rastlös och har tråkigt. Det finns ju inget att göra och vädret är så tråkigt att jag inte är sugen på att gå ut och gå. Usch, säger jag bara!!
Tänkte att jag skulle ut och övningköra men min bror har bilen,så det får bli senare i dag/kväll.
Ne, vad ska man hitta på?
Just nu sitter är jag inne på MSN och pratar med lite folk, lysnnar på låtar från RENT och tittar på bilder på Taylor Lautner och Robert Pattinson. Dom är såå jäkla snygga!!
Funderar på att krypa upp i soffan och läsa lite, det är ju alltid trevligt.



  Hjälp säger jag bara! Så jäkla snygga han är!! Vad är det med killar med smutsiga och slitna kläder, varför är det så jäkla snyggt?! Kolla in arm musklerna, helt sjukt!!  

Tjoflöjt /Hanna

Mys

Har nu kommit hem efter skolan och pianolektionen och efter som det är sånt jäkla väder så tänker jag kolla på film. Horton blir det:) Har kokat nudlar för att äta något riktigt men är egentligen bara sugen på att baka:P Får se vad som hinns med.
Puss o Kram! //Malin

100%

Håller med Jasmin till hundra procent! Söndagar är verkligen hemska. Man får panik eftersom det är sista dagen på helgen och sen kastar man bara bort all dyrbar tid på läxor och en massa saker som man inte vill göra. Usch!
Har varit på Kick-off med Friskis & Svettis och sålt kort. Något som piggade upp var att jag hittade en underbar jacka att jogga i till vintern:D Supersnygg, men har inte köpt den än.
Nu ska jag snart äta och sen blir det antingen film eller loggbok...hm...
Haha! Det blir i alla fall kaffe och mörk choklad innan sängen:) Något får man la unna sig på en söndag:)
Puss o Kram! //Malin

Fobi för söndagar

Jag har sagt det förr och jag säger det igen, JAG HATAR SÖNDAGAR!
Det är min värsta fobi....

Jag vet inte vad det beror på men det är aldrig något som händer, skola dagen efter och ingenting tycks gå bra :P
Känner mig ganska duktigt som skrivit klart pjäsanalysen för slutproduktionen och skrivit loggbok och skickat in över hur allt går med projektarbetet. Duktigt gjort men hur kul är det egengligen?

Följde med mamma till Jysk en sväng och ikväll ska jag äta hos mina morföräldrar igen.
Men jag vill ha något att göra!!
Får väl försöka muntra upp mig med att ta en promenad eller något liknande :)

Hanna har redan berättat lite om spelningen, ni kan få höra min version också som jobbade där.
Det kom 68 pers vilket är så äckligt dåligt och folket som kom dit var mestadels småungar som gick på sin första spelning eller folk som kom dit för att skratta åt ett band som tror sig vara stjärnor.
Men jag hade kul med "kollegorna" i alla fall, det var rätt uppmuntrande att få höra att publiken tyckte det var skillnad på de konserter jag arrangerar och den som var igår. Vågar nästan hålla med dem på den punkten men det är ju alltid kul att höra från andra!


Jasmin

Konsert på Smedjan

Var i går på konsert på Smedajan. Träffade första killarna från Varberg, som spelar i Concrete Legends. Det var därför som jag och Malin var på konserten för att lyssna på dom och för att umgås med Jasmin som jobbade där. I allafall, jag och Malin hängde med killarna och åt lite pizza, eller dom åt pizza och jag tittade på :P
Sen kilade vi in i dans salen för att bara flumma lite och vänta på att klockan skulle bli typ 7.
Det blev en ganska kul kväll. Hade kul med killarna som jag inte har träffat på hur länge som helst, så det var kul att umgås med dom igen.
Nu ska man bara försöka få bort alla stämplar som jag har över hela armarna, axeln och ben :P Malin, Jasmin och Mattias tyckte det var lite kul att stämpla hela mig :P

Nu blir det till att arbeta med psykologin om det undermedvetna försvarsmekanimerna
Tjoflöjt /Hanna

Oj då!

Det blev liiiite sent:P Skulle skriva igår men så kom det något ivägen som jag inte ens kan minnas vad det var och sen när jag skulle skriva vid halv ett så gick det inte. Haha. Snacka om misslyckat! Hade i alla fall en bra dag igår. Någorlunda produktiv danslektion, fick flyttat den lektionen så den i stället hamnar på torsdagar och vi börjar alltså ett på fredagar då:) Vi åkte iväg för att arbeta med projektarbetet vilket kanske gick sådär på grund av regn, och sen när jag kom hem frös jag som ett as så det blev ett mysigt rosa och glittrande skumbad för min del:D Tittade på film med mina päron med. Hör och häpna gott folk! De tittade på hela filmen!!
Har haft en efterlängtad sovmorgon och nu ska jag ut och gå med min mamma i blåsten. Inte jättesugen men men...
Ska nog ta det så lugnt som möjligt nu under dan med nån film kanske. Ikväll tror jag att det blir spelning på smedjan och sen får jag väll se vad som händer.
Puss o Kram! //Malin

Godnatt!

Det slutade verkligen som en helgalen kväll, jag som bara skulle vara hemma....
Världens kortaste inlägg, men jag lever och ska däcka i min sköna säng nu =)

Jasmin

Framsteg

Har lagat mat idag faktiskt:D Åt dock inget av den eftersom jag inte tycker den smakar nått, det var nudlar med wook utan nån som helst smaksättning eller sås, och det kändes lite tråkigt eftersom det tog en timma. Okej, det tog inte en timma att laga men fick gå där fram och tillbaka och kolla den när jag var klar eftersom mina päron inte kom hem i tid:P Irriterande!
Ha, nu tänkte jag kolla det sista till imorgon med Hanna o Jasmin och sen tänker jag sova. Längtar efter sängen!
Puss o Kram! //Malin

Trååkigt, tråkigt, trååkigt!

Hade vår första lektion till 11, väntar på religionskunskap som ska börja om 20 min och det är vår sista lektion.
Det enda som varit kul idag är väl att vi blivit ägare till var sitt studentkort och biljetter till studentfesten nästa torsdag som går i 70/80-tals anda. Hanna och Malin har tänkt smuggla in mig eftersom jag inte är 18 än, tveksam till hur det slutar =)

Googlar runt efter inspiration och det är bara Jasmin som kommer vara 80-tal medan vi andra två ska representera det ännu fulare 70-talet med utsvängda byxor. För en gångs skull så är det okej att säga hur jävla ful man kommer vara =D

SUUUCK, 15 min kvar till lektionen....
Låt oss dö!

MaHaJa

Förlåt...

...förlåt förlåt förlåt!!!! Haha! Har nog gått och blivit lat tror jag:) Har inte skrivit på hur jävla länge som helst! Men nu tänkte jag att så kan vi inte ha det och så tog jag tag i det:D Har huvudvärk typ varje dag med så...hrm, tror att det är kaffeabstinens så tack för den Thord!!!
Idag kom jag till skolan nästan en timma för tidigt helt i onödan, och sen stannade jag kvar efter skolan i nästan en hel timma helt i onödan! Härligt va?!
Tänkte ta en dusch och sen måste jag väll räkna lite matte, usch, nä...vill hellre titta på nån film:D Haha, får se hur det blir.
Tänker inte sitta här länge till i alla fall!
Puss o Kram! //Malin

Stressen slår till

Jag vet inte hur jag lyckats men på något märkvärdigt sätt är jag redan stressad och jag vet knappt varför.
Visst jag har en hel del framför mig, plugg i skolan kombinerat med körkortsteori, arrangemang som ska göras, träning och en hel hög med andra saker.
Utöver det lider jag just nu av pengastress, ni vet när man råkar sitta inne på en större summa och vet hur mycket det är som ska göras som kommer få pengarna att flyga iväg och försvi8nna nästan lika fort som dom kom in.

GE MIG ETT JOBB!!

Jag brukar vara väldigt duktig på att planera och lägga upp saker men just nu känns det som om jag inte har någon koll på något, känns som att jag tappat kontrollen.

Stanna upp en stund, andas, låt dig vila och ge dig fan på att klara allt till 200%

Jasmin

Kläd städning

När jag kom hem efter skolan i dag stod det en stor, stor kasse full med kläder. Min bror och hans flickvän ska flytta och har därför rensat ut massor av kläder som jag fick :D En del av dom var riktigt bra och andra mindre bra. Fick även ganska många tröjor som är bra att ha som dans tröjor. Men efter som jag fick nya kläder fick jag ett ryck att kassta mina gammla kläder. Så jag satte i gång att kassta ut alla kläder i gadroben på golvet och började gå igenom det. Jag kan säga det att det blev en hel del kassar fulla med kläder som ska bort :P Så nu har jag en gadrob där allt är på sin plats och där jag bara ha sådana kläder som jag gillar och använder. :D Är så stolt över mig!!
Nu ska jag ta någon kanelbulle och lite frukt blir det nog oxå och sätta mig och titta på något avsnitt Vänner. 
Tjoflöjt  /Hanna


Studentsmällen

Vi tjejer gick som vanligt runt i skolan och funderade på hur allt kommer bli sen efter studenten, vad vi vill göra osv.
Och såklart på allt kul vi ska göra under året, alla resor, student fester..ja allt!
Så slog det oss att det bara är 9 månader kvar till studenten, tänk er..
En graviditet till studenten!!! ..Det är helt galet.

Hur som haver, idag så var jag på min första teorilektion och just nu är jag bara hemma för att byta om, ska in och äta på harrys ikväll för att fira mami! Alltså blir detta inglägget väldigt kort, men ni får ju snart se mer utav oss i mahaja-trion!

Jasmin

Kanelbullar

Är så sjukt trött nu...
Efter skolan i dag övningkörde jag med pappa. Gick faktist riktigt bra. Tycker att det är kul, när man väl är ute och kör. =)
Efter det satte jag och mamma i gång och baka. Vi bakade många, många kanelbullar. Så nu kommer jag att äta kanelbullar varje dag =)
Får bli ett kort inlägg i dag för nu är jag sååå jäkla trött och har varit det ett bra tag nu. Måste gå och lägga mig innan jag bryter ihop.
God natt och tjoflöjt /Hanna

Damn I'm tired



Jag försöker hålla modet uppe och inte braka ihop som världens surkärring, det är ju inte alla andras fel att jag är trött, uttråkad och har en fruktansvärd huvudvärk. Satt precis och kollade på en film, the girl next door, helt okej film och inte komplicerad för huvudet vilket jag tackar för. Den hade nog faktiskt varit rätt kul om jag vart på rätt humör.
Ska försöka gå ut i friska luften en liten sväng och sen sätta mig och bara ta det lugnt, ingen mer dator för mig ikväll!

Ingen av oss har uppdaterat sedan studion men det kommer både bilder och info om allt, men inte av mig just nu.
Blir nog inget bloggande för min del imorgon heller, direkt efter skolan ska jag på min första teorilektion och sen ska jag, mamma och julia ut och äta för att mamma fyller år!

Jasmin
 

sunday, bloody sunday

Sitter här med världens skuldkänslor, har vart för onyttig den här helgen... Inte bra, det blir att ta tag i det nu när det blir ny vecka igen. Drog iväg på lite festande igår, väldigt trevligt till en början men slutade väl inte riktigt som det var planerat och så kunde jag ju inte cykla hela vägen hem själv så jag raggade tag i Sarah och sov hos henne i natt.
Ska nog lägga mig i soffan och sovkolla på en film, känner mig fruktansvärt lättirriterad och jag behöver piggna till lite eftersom Mahaja ska in i studion idag!



Ska bli sjukt spännande och vi får se till att fotografera massor!

Annars är planerna inte så stora, det är ju ändå söndag =)
Jasmin

Halmstad

Sitter nu och väntar på att Malin och hennes föräldrar ska komma. Ska äta lite och titta på Italienfilmen :D
Ska bli riktigt mysigt. Är bara lite trötter, blev ganska sent i går och tidigt i dag.
Idag åkte jag och min mamma till Halmstad. Jag för att få en smink kurs i Make up store och mamma för att shoppa lite. Vi blev nöjda båda två =)  Det blev att jag köpte ganska mycket smink, fick smink för 495kr men det överskred ganska mycket över det :P
Annars har det inte hänt så mycket i dag. Men nu måste jag kila.
Tjoflöjt /Hanna


G'morning sunshines

Måste börja med ett litet meddelande till Malin, ni andra kan ju titta bort haha;
Härligt att du hittat tillbaka till livets ljusa sida nu deppo ;)

Det var riktigt skönt att det var helg igår och jag inledde helgen genom att ha en riktig tjejkväll med Sarah, det hela började med att vi cyklade till hemmakväll och köpte lite godis och hyrde film.
Sen drack vi lite för att höja upp humöret yttrligare lite, och va allmänt tjejiga, rätt härligt faktiskt. Men som sagt vi satsade inte på något enormt festande, det blir det förhoppningsvis ikväll istället.
Känner mig konstigt nog utsövd och glad idag och även jag ska börja dagen med lite träning, ska nog uppdatera mitt simkort när jag får lön, det lät så härligt att simma nu!



Vad som inte lockar däremot är vad jag ska göra med alla tomma timmar fram till ikväll!
Känner inte för att göra ingenting...

Jasmin

Tjohopp!

God morgon allihopa! Idag känner jag mig faktiskt mycket frisk och glad av någon anledning. Kanske beror det på att jag ska iväg och simma nu, det är ju härligt. Efteråt ska jag till stan för att fixa några saker och ikväll ska jag och familjen till La Nilsson för att titta på Italienfilmen. Det ska bli så grymt kul:D Italienfilmenär alltså det som vi filmat på våran resa:) Vi har inte sett något av det än själva så det lär bli några överraskningar;) Eller vad säger du Hanna? Hehe...
Tänkte hitta något att ha på mig nu. Det är sådant där irriterande mellanväder idag så det lär bli en svår uppgift. Antingen fryser man eller så blir man för varm. Hatar det!:P Jaja...det löser sig:)
Puss o Kram! //Malin


Heeelg!

Vi har gått i skolan tre dagar och det känns mer som månader...
Har gått in i en fas då jag inte mår på topp, tror mycket beror på att jag håller på att bli sjuk.
Men nu är det helg i alla fall och det känns riktigt bra, ikväll kommer det vara smått onyttigt och Sarah kommer över för lite filmtittande, inte hittat någon fest för ikväll, vilket egentligen suger sjukt mycket men bör väl hålla mig hemma i guess!
Ska verkligen bli kul med en kväll tillsammans med Sarah, love it!





Håltimma

Och så börjar det igen...suck! Vi har knappt börjat och det ända vi har är håltimmar:P Första dagen bestod av en låååång håltimma och även idag får vi upplev denna förteelse. Vi har i ala fall köpt block och pärmar än så länge och fått panik då vi trodde att vi missat en av glimmans lektioner, insåg dockatt det inte var våran lektion:p Lite klantigt kanske:D
Nu sitter vi och väntar på att Jasmin ska komma så vi kan äta och kanske ta en projektarbetsfika;P Jag vill förresten förklara varför inte jag skrev igår! Jo, det var nämligen så att jag inte mådde bra...låt oss säga som så att jag nu förstår var disney har fått den gröna färgen ifrån när man mår illa lixom:P Jag var grön i hela ansitet!! Pappa undrade om skolan tar kol på mig:D Haha! Men nu mår jag bra igen så det är bara för oss att ta tag i tristessen och fortsätta med våra galenskaper:D
Puss o Kram! //MaHa

Sista året har tagit sin början!



Då var man tillbaka i skolan me 07ESB igen och har alltså gått klart första dagen av det sista året.
Med tanke på att det var första dagen i skolan, med mestadels onödiga saker så tycker jag ändå att det hände en del.
Vi tre tjejer kan inte gå en dag utan att något skumt händer och det skulle inte kännas bra alls om vi tre gick en dag i skolan utan att göra något galet. Jag känner mig faktiskt väldigt avslappnad med att det helt plötsligt kan hända i princip vad som helst.

Jag vet inte riktigt vad jag tycker om att ha börjat i skolan igen på sätt och vis skönt att få lite rutin på allt igen, jag tror det kommer bli ett väldigt roligt år och förbannat tufft ibland, man kommer stressa och fasa inför alla framtida val som ska göras men framför allt så kommer vi tre ha så jäävla kul ihop!

Sen festen i fredags har jag fått höra att jag är väldigt lik en viss Rim, ingen aning om vem människan är men några tjejer som troligen står denna Rim väldigt nära gick förbi oss tre idag och kiklade mig på vägen. När hos sen vänder sig om för att hälsa så såg hon att det inte var den hon trodde... Hm jag börjar bli rätt nyfiken!
Sen efter ett par teaterlektioner som var allt annat än roliga, satt och läste manus inför slutproduktionen...
Så tog jag bussen hem och blev upphämtad av min kusin och moster för att övningsköra lite. Skulle köra i stan idag och det var precis när alla slutade jobba, mycket trafik = en stressad Jasmin. Det gick väl helt okej men jag vet att jag kan om jag bara tar det lugnt, därför blir jag så sur på mig själv! Ska nog hem till Sarah och ta en promenad om en stund, kan behövas idag!

Jasmin



Skolstart

Och så drar det igång igen! Sitter och njuter av frukost bestående av valnötsbröd med tomat och rosmarin, timjan och havssalt, proviva mango och kaffe. Mumsigt! Mackorna för mina tankar tillbaka till Italien:)
Vi börjar nio idag bara för att antagligen göra något extremt onödigt så det första klassen kommer stöta på är självklart miss sunshine:D Snacka om dåligt humör lixom. Sedan avsluutar vi väl dagen med dans. Hoppas vi faktiskt gör något idag för jag hatar när man börjar skolan med att "umgås". Jaja, vi får väl se hur det blir.
Så här ser jag ut idag förresten.



Haha! Coolingen börjar skoloanXD Tänkte hur som helst bekvämt idag fast innser att jag kommer frysa på morgonen, äsh, what ever!

Ha, då ska väl jag ta och hinna med bussen nu då:(
Puss o Kram! //Malin

Depression

Jag tror att jag har gått ner i någon sorts skolstartsdepression. Har varit trött och haft huvudvärk hela dan och sitter mest och suckar. Vill verkligen inte! Visst blir det ett rolligt år med projektarbete, slutproduktion och studentfester men det innebär även en massa beslut, körkortspanik och ekonomikriser. Hjälp!!!
Nu tänkte jag faktiskt dränka mina sorger i varm choklad och film. Vad ska jag se? Bambi, Lejonkungen eller Skönheten och odjuret? Tänkte bara ha det mysigt nu för att sedan gå och lägga mig typ tio timmar tidigare än vanligt:P
Ses väll imån i skolan;) Puss o Kram! //Malin

Sweet eighteen

Det är något konstigt det här med skolstart, det är min sista lediga dag av mitt sista riktiga sommarlov nånsin och min almanacka har redan börjat fyllas upp igen.
Jag har suttit och ringt en massa viktiga samtal till bland annat um och min trafikskola och på så vis fått ännu mer av min lediga tid utfylld. Dessutom har jag bokat in ett startpaket med 7 teorilektioner, 10 körlektioner och risk 1 för 6500:-
pengarna bara flyger iväg och jag tror inte riktigt att jag fattat vad som gäller nu denna hösten.

Jag ska faktiskt bli 18 och allt va de nu innebär, jag ska påbörja mitt sista år på gymnasiet, resa runt med kompisar och dessutom bli ägare till körkort och bil. Det är helt galet och känns inte alls som jag, men satan vad kul det ska bli!
Körningen börjar jag få riktig koll på nu, det går framåt i alla fall och jag kör runt så fort jag har chansen tillsamans med min tålmodiga moster. Ska verkligen satsa på att inte behöva ta mer än dessa 10 körlektioner inför uppkörningen.
Pust. Jag har en lång väg att gå.

Ska leka ännu mer vuxen och dona här hemma lite nu, duscha och ikväll så ska jag på styrelsemöte...

Jasmin

Andningssvårigheter!!!

The Twilight Saga: New Moon 'Meet Jacob Black' Preview in HD


Äntligen!!

Hot stuff

När det gäller killar så har vi tre tjejer vääldigt olika smak, vilket på sätt och vis är riktigt bra eftersom vi aldrig kan "sno" den andres kille. Bekvämt! Men det finns fyra väldigt snygga undantag, fyra killar som får oss alla tre att tappa andan...

    
Channing Tatum                                     Robert Pattinson

  
Cam Gigandet                                          Taylor Lautner

Enjoy! /MaHaJa

Malmö festivalen

Hejsan!
Åkte i fredags med mina föräldrar till Malmö för att träffa min släckt och för att gå på Malmö festivalen.
Det blev en riktigt mysig helg. Åkte in till stan där festivalen var och det var fullt ös där. Och vet ni vad, jag smakade på Känguru, struts och KROKODIL hahah helt sjukt. Jag som är så rädd för att smaka på saker och ting och så vågade jag smaka på krokodil. Jag tyckte till och med att alla tre smakade gansak gott. Jag är så stolt över mig själv!! :D 
Jag fick även tid för lilte shopping i Malmö. Köpte lite grejer för naglarna som gör dom blankare och starkare. Sen köpte jag ett par byxor som jag ska ha till dansen och så köpte jag en almanacka. 

I dag träffade jag tjejerna i stan, vi satte oss som vanligt på Falkis ett tag och sen gick vi och tittade i affärer. Vill börja ha lite tuffare kläder, särklit nu om man ska börja gå ut och festa och så :P Så dom fick hjälpa mig att hitta något som passar. Det blev faktist en klänning. Den typen av klänning är något helt nytt för mig, inte precis en sådan typ som jag brukar ha på mig. Men det är kul att testa nya saker. Den är både tight och kort och man kan ha den med eller utan axelband, så nu är det bara det att jag ska våga ha den på mig också :P 


   Här är klänningen! :D

Tjoflöjt  /Hanna

Stockholm i mitt hjärta

Har precis suttit och bokat in min(vår) tredje resa till Stockholm i höst!
Första resan dit, för oss alla tre, blir ihop med alla esteter i slutet av september, min andra blir första helgen i oktober denna gång ihop med min moster, kusin och lillasyster och den tredje blir dagen efter min 18års dag, alla helgona helgen tillsammans med resten av Mahaja-teamet och då ska det festas!

Gissa om jag är liite glad?

Stress!!

Nu gå bussen snart! Ska in till stan för att möta upp tjejerna och är inte helt klar:P Anledningen till att jag aldrig skriver något på vardagarna innan skolan:D Vi hörs nog av!
Puss o Kram! //Malin

Bio

Gårdagen var riktigt lyckad många skratt och en galet full släkt, jag höll mig nykter tillsammans med de yngre, provade dock ett par flaskor från min "samling" bacardi - vattenmelon. Är det kräftskiva så är det, men som sagt jag höll mig på den rätta sidan. Det togs en del bilder igår men jag kan inte visa dom än för att kusinen inte skickat över dom än.
Så vi kan ju ta hela storyn om gårdagen ihop med dom vid ett senare tillfälle.

Jag sov över i mina morföräldrars husvagn inatt och har mest bara tagit det lugnt hela dagen fram tills det blev dags att ta tåget till Halmstad för en biodejt.
Riktigt spännande och jag var rätt nervös, men han var verkligen kanon mysig och ville tydligen träffa mig igen =)
Kollade på G.I Joe: The rise of Cobra, helt okej film, något överdriven men det finns ju alltid sånt som är värre!
Ska absolut tipsa mobror om att se den, han kommer älska den tror jag.



Nu ska jag gå och lägga mig, så jag kommer i säng ganska tidigt och orkar träna imorgon!
Jasmin

Dagen efter

Har vaknat, ätit frukost och duschat efter en rolig kväll hos Freekish. Mår prima och ser fram emot en slappesöndag här hemma. Måste säga att jag har insett vikten av att dricka vatten:P Drack mer än några andra minnesvärda kvällar men känner ingenting då jag varvade med lite vatten igår. Notera lite, men två glas i alla fall:) Känns bra!
Blev många roliga samtalsämnen igår och tror nog att huvudtemat var Fredrikas fylle-moments:D Tänkte visa hur jag såg ut med, för det blir tyvärr inte fler bilder än så. Rebeccas kamera var inte där:P



Galet dålig och suddig bild men men...
Hade mina hemmaklippta Nolita-shorts, vit T-shirt från JC och Jasmins väst från Vero Moda tror jag...Tack för lånet gumman!!

Nu ska jag till Freekish:P Vi hörs!
Puss o Kram! //Malin

Schema årskurs 3



Så ser mitt schema ut för sista året på gymnasiet helt okej med bara en lektion på fredagar hela vårterminen!
Rätt nöjd med det faktiskt men det ger mig smått ont i huvudet att tänka på allt plugg som väntar nu.

Jasmin

Grymt lyckad gårdag

För en gångs skull är jag glad att det regnar idag, så man kan tillåta sig att vara seg, bakis och fylld med träningsvärk!
Inspelningarna igår gick toppen, vi hann inte göra så mycket som vi först trodde men det vi gjorde blev extra bra.
När jag sen kom hem så var jag jätte trött och mådde inge vidare, tog det lugnt ett par timmar och vid halv tio blev det utgång i sällskap med Sarah och hennes pojkvän. Till en så kallad "reparfest", kvällen var galet lyckad och jag ser fram emot nästa.
Dagen efter är inte alls lika rolig men humöret är faktiskt på topp ändå, jag var hemma runt 2igen tror jag men hamnade i telefon med min älsklingspetter fram till klockan 5 på morgonen, vaknade av klockan som ringde vid 7, slänger mobilen i golvet och sover till halv 12. Härligt!

Gjorde misstaget att cykla in till stan i för lite kläder, det började ösregna och nu är jag bara allmänt frusen =)
Nu ska jag ta det lugnt ett par timmar, försöka få tag i Sarah och snacka lite om igår, sen ikväll är det dags för kräftskiva med släkten. Ska bli riktigt kul faktiskt! Men nu, film....

Jasmin

Utgång

Nu ska vi snart dra iväg. Jag Freekish och Rebecca ska ut innan hon åker hem till Texas och man inte träffas på ett år. Har på mig den nya klänningen och kommer alltså inte våga slappna av på hela kvällen:P Fodraltub...oh yeah!
Jaha, ska väl kanske bli klar nu då!
Puss o Kram! //Malin

Inspelningar!



Har inte brytt mig om någon vidare outfit idag, osminkad är jag också.
Berlocken är i alla fall på plats runt min hals och redo för lite action!
Jag blir snart blir upphämtad för att åka till Malin för make up och styling inför inspelnignarna som faktiskt ska dra igång idag.Alla tre ser fram emot det och att det känns som att all planering nu börjar bli verklighet!

Vi ska nog se till att ta lite "behind the scenes" bilder...Vi försöker ju hålla allt ganska hemligt än men lite kanske ni kan få se. Vi har haft sån otrolig tur med vädret, solen skiner och det kommer göra oss glittrande i skogen ;D


Jasmin

Nya naglar


Sarah fick börja med sina naglar


Före och efter

Det var då en jävla skillnad, jättenöjd med resultatet och det känns super fräscht!
500 kr kostade det hos Sadar, hon är verkligen duktig och hur härlig som helst, det var verkligen värt varje öre.
Nu ska jag snart försöka sova för att vara riktigt pigg inför inspelningarna av musikvideon som drar igång imorgon!

Jasmin

Bilder från dagen och mina inköp

Nu har jag kommit hem från Harrys och vi vann tyvärr inte:P Tar en drink med mamma nu och ska sen gå och lägga mig för imån kommer tjejerna:)
Här kommer alltså bilderna jag lovat;)



Först blev det sushi...



...och sen en mocha latte på Esspresso House! Mums!



Linnet är från MQ, Paris Kate & I.
Mössan från Zara
BH:n från Triumph



Klänning från Zara



Väska från Zara



och slutligen skor från HM

Är riktigt nöjd så nu behöver jag inte köpa något på länga;) Nu tänkte jag dricka upp min drink!
Puss o Kram! //Malin

Skit också!

Har kommit hem nu från kungsbacka och tror ni inte att jag köpte en massa eller? Hinner dess värre inte lägga upp bilderna nu för åskhelvetet kommer!! Dom kommer väl ikväll eller nått då. Ska till Harrys på Pop-Quiz om enh stund:)
Puss o Kram! //Malin

Shopping för panka

Hur gör man egentligen när man helt plötsligt sitter i en bil på väg till ett köpcentrum och har ca 3 kr i fickan? Jo, man gör så här:
1. Gå runt och prova allt från det snyggaste du hittar till det fulaste...det handlar bara om att ha kul!
2. Ta med mamma så behöver du inte betala för fikan resp lunchen. Passa på att uppskatta er tid ihop.
3. Kompisen är ju också med såklart! Då har man det ultimata umgänget...
4. ...och du kan agera personal shopper hela dagen åt henne och behöver därför inte spendera ett öre!!! Men shopping blir det:)

Så nu mina vänner ska jag klä på mig. Vi hörs!!
Puss o Kram! //Malin

Rallybrud


Här har ni min mosters lilla kärlek som jag övningskör med och som precis fått fyra lika däck, istället för 4 st helt olika.
Körskillnad! Nu kommer lite bilder och videoklipp från vår lilla tur med bilen idag =D
Medan regnet öste ner satt vi och mumsade på lite kakor, det är väl tur att man tränar så man kan unna sig något sånt ibland!











Åh jag bara älskar min moster och kusin!!
Det är nog bara vi som kan vara så här skruvade ihop =D

Jasmin

Senaste shoppingen



Satin/skinn klänning i fodral stuk 299:- Vero Moda
Kort väst med bronspaljetter 299:- Vero Moda
Lack/skinn leggings med dragkedja 259:- Vero Moda
Långt vitt linne 129:- Vero Moda
Stentvättade jeansleggings med dragkedja 279:- Vero Moda


Balconette bh 149:- H&M


Vita jätte tunna gardiner 99:- Ikea
Tunna "satin" gardiner 39:- Ikea

Jasmin

Övningskörning

Det börjar faktiskt gå riktigt super med körningen, bokade in mig på en teorikurs med start i slutet av augusti så det blir precis att jag hinner klart med den tills jag fyller 18. Menmen om jag får vänta 2 veckor på körkort sen så skit samma, jag ska ju klara av allt annat upptill också!

Körde precis mig, moster och Freja till skärsjön där det var meningen att vi(läs dom) skulle ta oss ett dopp men ösregnet som passade på att titta förbi just då avskräckte och vi satt kvar i bilen med en påse kakor.....
Vi har två små finfina klippsom jag tänker lägga upp lite senare när jag får den möjligheten, de är fåordiga men säger en hel del om oss tre ihop.

Jasmin

Misslyckande

Har varit duktig och tagit bilder på allt nytt jag köpt, tänkte till och med på att ta med mig mobilsladden för att kunna lägga upp bilderna nu när jag åkte iväg till Askhult igen. Men min mobil envisas med att inte vilja koppla ihop sig med datorn i alla fall så bilderna får ni vänta med till ikväll!

Jasmin

Ellagården

Igår efter att jag varit och tränat så begav sig tjej 5:an iväg (syster yster, mamma, Ann.baethe och Freja) mot Borås.
Först stannade vi till vid Ikea utanför Gbg och där passade jag på att köpa mig nya gardiner eftersom resultatet av mina mörka paneler numera var ganska hoptryckt så tyckte jag att det kunde sitta fint med någon ljusare med någon höstig färg upptill. Efter lite shopping och drömmande om min framtida lägenhet så fortsatte vi uppåt Borås där vi skulle hejja fram våra kompisar som skulle hålla i allsång på Ellagården.

Julia har nog bilder därifrån men eftersom kameran är instängd på hennes rum där också hennes pojkvän befinner sig så håller jag mig mer än gärna på avstånd....

Det var en väldigt fin kväll, inte en regndroppe och dom är ju bara för duktiga på att sjunga dom där!
Vi åt en god grillbuffé med öl på det, fint!



Jasmin

Brunch<3

Och så var det dags igen. När sommarlovet kom igång så firade jag och Freekish det med att käka en brunch ute i det fria, och så tänkte vi även sluta detta skede. Utomhus kunde vi dock inte vara då det är skitväder men brunchen den blev av:) Vi sitter nu här hemma och proppar i oss av choklad/hallon-scones, am pannkakor och frukter. Gott!!
Vad händer idag då? Vi tänkte i alla fall se nån film och blir det fint väder nån gång så tänker i alla fall jag utnytja situationen:D Ikväll blir det nog mys här hemma med egna drinkar eller nått:) Åh! Just de:) måste visa vad jag köpt på resan också! Men nu får ni nöja er med brunch-bilder.

     

Jag bakar:)



Och resultatet!

      

Nu ska jag äta lite till tror jag...
Puss o kram! //Malin

Soon

Nu närmar sig sista skolåret med stormsteg, jag känner av det i hela mig. Fick se mitt nya schema igår och vet inte riktigt vad jag tycker om det än, blir stressad av det i alla fall. Den som suttit med schemat har nog inte varit riktigt nykter eller bara hatisk mot ännu ett år. Att komma upp på mornarna är inte mitt störtsta problem, men att vakna utsövd...
Måste försöka kunna somna tidigare.
Idag är jag i alla fall uppe med min egna tupp, lite tidigare än om jag fått bestämma men lite senare än vanligt.
Jag ska dra in till stan och gymma en sväng innan frukost, ni som inte provat på detta, gör det! Det är jätte skönt att komma igång dagen direkt och så blir man mycket piggare efteråt.

Idag kommer ni få lite uppdateringar om de nya sakerna som numera hör hemma i min garderob, sen får vi se vad det mer blir för gott & blandat.

Jasmin

Dagens outfit



Så ser lilla jag ut idag, inviger mina nya leggings i lack/skinnimitation och till detta har jag ett nitskärp och en gräddvit kofta som jag nyigen klippte av kragen på.
Idag bär det av upp mot Göteborg!

Jasmin

Hemma igen!

Hejhopp på er!
Är hemma igen efter Italien-resan. Har varit en helt underbar resa förutom att jag blev sjuk när vi var i Levanto (mitt favorit ställe på jorden) i norra Italien. Jag var sjuk i 6 dagar, låg då i riktigt hög feber, som högs hade jag 40 grander :/ Det var så jobbigt. Men annars har resan varit kanon! Det var kul att ha med en kompis (Malin) detta året.
På resan smakade jag även en drink, drack alltså alkhol för första gången på min 18års dag :D haha
Nu känns det jätte skummt att vara hemma igen. Här är inte riktigt lika fint väder som i Italien.  Har inte hunnit göra så mycket än. Mina bröder och deras flickvänner kom hem igår till oss och vi hade en riktigt trevlig kväll allihopa =) Sen på kvällen tittade jag på Kalle Blomkvist Mästerdetektiven lever farligt . Den är sååå bra alltså! Jag älskar den! haha
I kväll ska jag få träffa Jasmin igen, ska bli så kul att ses :D  Jag gissar på att det kommer att bli mycket prat! :P
Ne nu ska jag gå och läsa lite. Ha det gött

Tjoflöjt /Hanna


Tillbaka!

Nu är jag tillbaka och förkyld är jag också:( Usch! Här e ju så kallt! Mulet och svinkallt verkligen så nu längtar jag tillbaka:P Men det är ju mysigt att vara hemma med och man får ju träffa familjen, katterna och Jasmin:) Men nu vill jag bara krypa ner i soffan igen...tyvärr.
Puss o Kram! //Malin

Update

Godmiddag på er sötnosar!
Är på riktigt bra humör idag, dock rätt trött men det ska nog gå över. Fick meddelanden igår kväll om att mina tjejer äntligen är hemma så ikväll blir det såklart en sammandrabbning hemma hos Hanna!

Har varit ritkigt kass på att uppdatera bloggen nu men det beror på att jag är nere hos pappa på besök och eftersom jag inte träffar dom så ofta så vill jag ju passa på att verkligen umgås med dom när jag är här.
Ville bara låta er veta att alla tre är i livet men att vissa saker går före bloggen.

Jasmin


Längtan

Jag vet inte men håller ni inte med om att väntan kan vara både jävligt och något fint? 
Nu har jag gått runt i veckor och längtat efter fint väder och sol och nu när den äntligen är tillbaka så mår jag hur bra som helst. Jag längtar efter Hanna och Malin att det gör ont i mig, dom kommer hem snart och jag vet hur galet kul vi kommer ha när vi träffas igen. Min moster och kusin åkte till Öland i måndags och igår när jag fick reda på att om kommit hem ringde jag upp direkt och nu sitter jag här hemma hos dom och mår bra i hela mig. 
Som precis allt här i livet så har allt två sidor, en mörk och en ljus. 
Detsamma med längtan. Det kan praktiskt taget vara ett helvete under tiden, men gör också banden och betydelsen så mycket starkare när man är tillsammans igen. 
Längtan efter något får en att fortsätta framåt och sträva efter ett mål, vilket gör att tiden går så mycket fortare. 
Längtan kan innebära stora ting, men man får inte glömma bort att det oftast är de små sakerna som gör den där lilla skillnaden som man oftast glömmer bort att uppskatta.

(Bilden är tagen a min älskade kusin, Freja. Visst är hon duktig!)

Jasmin

Sunshine!

Halloj på er! Det har hänt något helt fantastiskt, solen är tillbaka!
Det innebär att jag är väligt glad idag och ska passa på att suga åt mig så mycket solsken som det bara är möjligt.
Legat ute sen klockan var halv tio, växlat mellan att bara ta det lugnt, läsa och fixa mat.
Med mina stora talanger inom matlagning så blev det den högt avancerade maträtten, korv och makaroner.

Det blir nog inte mycket uppdterinar idag, möjligen ikväll tidigast för nu tänkte jag smyga ut i solen igen och om en liten stund så ska jag in till stan och strosa runt med Sarah igen. Ikväll blir det jobb igen, nedräkningen har börjat, 2 dagar kvar! Har upptäckt att tiden inte riktigt räcker till att hinna med och göra allt man vill hinna med innan skolan börjar, men jag och Julia kommer nog med största sannolikhet att åka ner till pappa några dagar framöver.

Jasmin

Spikmattor, dagens tortyr?!

Låg förresten på en spikmatta innan, it burns! Jävlar vad ont det gjorde, låg mest där och skrek och frågade mamma tuusen gånger hur fan man skulle kunna slappna av på något sånt tortyrredskap. Men efter hand så gick det väl helt okej, tills man skulle gå upp ifrån den igen. Shit!

Jasmin

Film

Åh, jag har precis kollat på världens mysigaste film!
Kate & Leopold, se den =D
Tycker den visar tjejers syn på kärlek ganska bra, haha...




Jasmin

Finally

Vet inte riktigt var jag har mig själv nu för tiden, känner mig jättepigg just nu och det tror jag är pga att jag verkligen kommit igång med träningen på allvar igen, men samtidigt känner jag mig matt och ruskigt uttråkad.
Sovit jättegott i natt och vaknade inte förrän vid tio med världens träningsvärk i rumpan och ryggen, gick upp och tog en promenad med musik i öronen.
Ett riktigt skönt sätt att starta upp dagen med, satte mig ute på altanen i det varma men dock grå vädret när jag kom hem igen och åt en härlig frukost och gjorde upp en skiss av mitt blivande cv.
Tro det eller ej men Jasmin Bengtsson har numera ett riktigt cv, tänkte skriva det på datorn nu och kopiera upp ett antal ex.
Får hoppas att någon nappar där ute!



Annars, vad händer idag?
Ska göra mig respektabel och möta Sarah om nån timme, vi ska gå och attackera alla affärer i stan med cv:t och samtidigt passa på att planera kommande projekt för i höst. Spännande.
Sen är det jobb som väntar för mig ikväll, mindre kul men har bara 3 dagar kvar på jobbet, det ska jag väl klara av.

Jasmin

Tömt Varberg

Nu är Varberg tömt på ett par finfina plagg som följde med mig och Julia hem idag.
Tänkte visa upp dessa lite snabbt för er innan jag återgår till tv:n.


Är inte detta världens sötaste set, jag blev så förälskad i det!
Detta finns på H&M och allt som allt gick det på 380:-


Lite basic grejer från Gina Tricot
Som för mig gick på 198:- (hade 150 kr rabatt)

Sen köpte jag även en ny agenda men den kan jag inte visa än för att jag och Hanna ska se om vi möjligen råkar köpa samma i år igen! Dessutom var jag med och valde ut "den lilla svarta" och ett armband som jag ska få när jag fyller år av lillasyster, det kommer bli hett!

Jasmin


En vanlig måndag

Hade lite svårt att somna igår, slutade med att jag låg och messade med en sömnlös Mattias.
Jag har inte känt mig i topptrim nu på ett tag, vet faktiskt inte vad det beror på men jag skyller på vädret, som vanligt!
Jag skulle jobbat heldag idag men eftersom det både åskar och regnar lite titt som tätt så ringde dom och sa att jag inte behöver komma in idag, om det inte blir fint väder.

Då väckte jag min skönsovande lillasyster och sa att det var dags för henne att gå upp för att vi ska ta tåget till Varberg och glo i affärer, båda två behöver komma bort från Falkenberg en sväng. Dessutom får jag mitt träningskort aktiverat idag så ikväll blir det en stund på gymmet med Easy Line, ska bli så sjukt skönt och hoppas på att min kropp mår lite bättre sen.

Om en vecka (tror jag) så kommer mina tjejer hem från Italien och det ska bli så kul att få träffa dom igen!
Saknar er!!

Jasmin

Älskade syster

Den sista tiden så har jag och min lillasyster verkligen kommit varandra närmre än nånsin, förr bråkade vi nonstop.
Men här har ni henne, älskade Julia "Jullan"








Här sitter vi tre, Julia, jag och Yeray och väntar på andra akten för Schlagerabstinensen.

Jasmin

Trååkigt!

Jag har så fruktansvärt tråkigt, är hemma igen efter en underbar kväll men jag vill ut och festa nu!
Tänkte fördröja dötiden genom att göra ett tråkigt "lära känna test"

01. Fullständigt namn? Aida Jasmin Bengtsson
02. Exakt ålder? 17,5 år
03. Vart bor du? Falkenberg
04. Bor tillsammans med? Mamma Eva, lillasyster Julia och katten Sune
05. Husdjur? Sune
06. Färg på ditt hus? Gråbeige
07. När är du född? 29 oktober 1991
08. Klass? 07ESB
09. Vilket år tar du studenten? 2010
10. Något jobb? Sommarjobbar på ett café
11. När gick du upp i morse? Kvart över åtta (hade sovmorgon!)
12. När ska du sova? Borde väl göra det snart, jobb imorgon
13. Duschat idag? Ja
14. Kramat någon idag? Ja
15. Pussat någon idag? Ja
16. Vad har du ätit idag? Frukost, macka, middag och cider<3
17. Dagens klädsel? Började med bikini och avslutade kvällen med gräddvit hög kjol i satin och svart tubtopp
18. Dagens smink? Mascara, eyeliner och ögonskugga
20. Dagens roligaste? Samtalet med Petter och Yeray på schlagern

SOCIALT
21. Har du många vänner? Njaa..snarare nära men få
22. Hur många har du kysst? 3-4 kanske
23. Vem kramade du senast? Yeray
24. Hur många har du haft sex med? 1,5? :P
25. Hur många har varit otrogna med dig? Inga
27. Har du pojk-/flickvän? Nej
28. Vem pratade du med i telefon senast? Petter
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? mms av Petter "tja"

FAVORIT...
31. Film? Twilight!
32. Låt? Vet inte, olika från dag till dag
33. Mat? Gillar det mesta
34. Dryck? Vatten, Strawberry daquiri!
35. Färg? Röd
37. Stad? Stockholm, Alanya
38. Land? England, Turkiet
39. Ämne i skolan? Grafisk kommunikation
40. Strul? ;D

SENASTE:
41. Personen du tänkte på? Freja
42. Personen du kysste? Simon
43. Gången du spydde? Förra sommarn
44. Gången du grät? När det tog slut mellan mig och Simon för typ en månad sen
45. Pizzan du åt? Kebab
46. Gången du var i Göteborg? Ett par månader sedan
47. Gången du var i Stockholm? November förra året :(
48. Gången du var full? Supet med Sarah för två veckor sedan
49. Gången du var hög? Aldrig
50. Personen som såg dig gråta? Julia

ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? Svart
52. Hund eller katt? Hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? Beror på vem/ vilka man är med!
54. Tvspel eller datorspel? Tvspel
55. Singel eller upptagen? Upptagen tror jag... äsch beror på!
56. Hångla eller ha sex? Gpr det att välja??
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead? Usch
58. Ragga eller bli uppraggad? Uppraggad ja tack
59. Big Brother eller Paradise Hotel? Big Brother
60. Har du svart hår eller blondt? Brunt
61. Har du blåa ögon eller bruna? Bruna<3
62. Choklad eller lakrits? Choklad
63. Göteborg eller Stockholm? STOCKHOLM!
64. Högerhänt eller vänsterhänt? Höger
65. Coca cola eller fanta? Cola
66. Pizza eller kebab? Pizza
67. Randigt eller prickigt? Randigt
68. Älska eller älskas? Båda!
69. Leva eller dö? Leva

ANTAL:
70. Personer du älskar? Går inte att räkna
71. Personer du hatar? För många
72. Pojk-/flickvänner du haft? 2
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? 1
74. Glassar du ätit på en dag? 2 kanske
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? Ingen
76. Gånger du haft minnesluckor? Flera gånger om dagen ;D
77. Gånger du varit hög? Aldrig
78. Personer du saknar just nu? Ett par stycken,
79. Gånger ditt hjärta brustit? Tappat räkningen

VEM:
80. Vill du kyssa nu? Hemlis (A)
81. Ska du träffa imorgon? 360 pers
82. Sjöng du senast för? Julia, mamma, Ann-Beathe och Freja
83. Hade du senast en msn-konversation med? Petter
84. Spelade du tvspel med senast? Hanna och Malin
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? Haha Sarah, fast på världens tjejresa!
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? Hahaha, ja du =)
87. Förtjänar att dö? Alla dumma som dödar folk
88. Är söt? Haha Yeray
89. Vill du sova jämte inatt? ....<3

VAD:
90. Gör dig glad? Överraskningar
91. Gör dig ledsen? Stress och idioter
92. Vill du helst göra nu? Festa
93. Önskar du att du slapp göra? Jobba
94. Vill du ha nu? Hanna och Malin
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? Massor
96. Längtar du till? Studenten, Stockholmresorna och Alanya med Sarah 2010
97. Tycker du om dina betyg? Grymma!
98. Ångrar du i ditt liv? Nej
99. Är det bästa som hänt dig? Cypern 2007 är oförglömligt =D
100. Hur mycket är klockan? 00.03


Schlagerdax!

Nu är det dags att bege sig till schlagerabstinens och filma föreställningen, ska bli riktigt kul faktiskt!
Solen tittade fram idag och jag känner att hela jag är fylld med energi och jag är riktigt glad.
Sitter och kollar tågbiljetter till Sthlm, hoppas på en liten tripp dit snart!



Jasmin

18 årskris?

Mitt sista sommarlov börjar lida mot sitt slut och det är dags att börja starta hjärnan igen och börja blicka framåt.
Måste börja söka kvälls-/helgjobb nu för att kunna ha pengar till allt jag vill kunna göra nu det närmsta året, dessutom bra att få in en fot nånstans i dessa tider så att det blir lättare sen.
Blir helt sne i huvudet av allt cv-tänk, varför göra det så komplicerat och skapa en hel värld för ett litet papper som det ändå bara ägnas 25 sekunder åt? Pust.

Medelhavsvärmen sägs vara påväg hit, jag har en vecka kvar på jobbet och sen är det total frihet i två hela veckor innan skolan drar igång mot studentens lyckliga dagar! Längtar verkligen tills allt är klart, men det är ändå en skrämmande tanke, vad ska jag göra sen då? Året kommer gå fort och det här sista året kommer bli riktigt kul men tufft!
Men ännu är det sommarlov, hur ska jag tillbringa mina två sista vekor?
Jag är inte mycket för att planera längre men det är mycket jag skulle vilja hinna med innan lovet är slut.

Solen har tittat fram nu och ja tror jag ska sätta mig ute och läsa lite!
Jasmin

RSS 2.0
Test