Klassade som idioter

Denna dagen har verkligen varit helt körd! Inte nog med att engelskan och naturkunskapen "försvann" som vi nämde innan idag så lyckades jag och Malin med allt annat också.
Vi satt i matsalen och diskuterade om hur otroligt skoltrötta vi är just nu, ju mer tiden gick desto mer deprimerade blev vi, ja tänk er själva?

Det slutade med att vi fick springa tillbaka till skåen sen för att inte missa matten helt, väl där så upptäcker jag att jag helt glömt av att vi skulle ha matte idag. Alltså, alla mina mattegrejer ligger så snällt hemma.
Hur som helst blev vi lite försenade och jag fick skrapa ihop penna, papper och mattebok under lektionens gång. Ja, jag hann med det jag skulle i alla fall men fy så tråkigt vi hade.
Det enda som va kul var att jag satt och pratade med Malin lite då och då som i sin tur satt och lyssnade på sin ipod. Vilket resulterade i att hon inte hört ett ord.

När vi sen skulle ta oss till dans/teaterhuset som ligger en bit ifrån skolan så ösregnade det och blåste.
Där gick vi och fastnade i mitt paraply som dessutom höll på att flyga iväg osv osv.
Vi hade ca 10 min på oss att ta oss till lokalen (ungefär så lång tid det tar att gå dit, men sen ska man ju byta om), vi stressade som yra hönor hela vägen dit och rusar in i lokalerna..Såklart gaanska så försenade.
Trodde vi ja... Det var andra klasser där och faktum är att vi var en timme för TIDIGA. Klassas vi som idioter nu eller vad säger ni?

Efter skolan drog jag och tränade, har suttit och kollat på film nu ikväll, ska ringa Simon nu innan jag deppar ihop helt.
Puss på er
Jasmin

Blää på Per!!

Här kommer vi till skolan kl 8 på morgonen och får reda på att vår engelskalärare har ryggskott därav hans försvinnande på gårdagens svenskalektion! Detta visste ingen så där satt vi på detta årets mest onödiga lektion!!!!!!!!!!! Vi hade nämligen annars kunnat börja 11.40 om någon jävel berättat det! Ursäkta språket:P Höhö...
Vi har nu en håltimma på 2 ½ h och eftersom vi bor där vi bor (i en liten bonnehåla) så finns det inget att göra!
Vi ska nu avtjäna vårt straff, ja vi kallar dessa håltimmar för straff på grund av bristande aktiviteter, i en soffa utanför skolsystern. Låter kul? ;)
C Ya! //MaJa

Regnet det bara öser ner

Låten stämmer precis in på denna dagen! Hela huset dånar, jag överdriver verkligen inte alls, det är sjukt vad det regnar!
Nyss va vädret mest bara blåsigt men nu är det som om någon har en stor balja och bara tippar den över huset.

Precis lagom till att jag ska ta moppen och köra in till skolan, tjohooo!



Nu slutade det igen!!!!
Hejdå!

Jasmin

Back to reality

Då var allt tillbaka i sin vanliga ordning nu igen... Jag vet knappt vad jag ska skriva så tråkigt och deprimerande är det!
I vilket fall som helst så har helgen varit helt fantastisk och det har blivit massor med gos och små promenader ute i solen. Jag och älsklingen gick dessutom ut en kväll runt elvatiden, det var helt stjärnklart så vi gick till en fotbollsplan i utkanten av samhället där det var helt mörkt. Stod och kollade rätt upp i det blå, ursäkta, svarta.
så otroligt mysigt va det och svinkallt så jag tryckte mig som en igel mot Simon =D

Jag var deppig hela gårdagen, just för att jag skulle få åka hem igen och lämna honom. Just typiskt va? Vara deppig och förstöra hela dagen... Det värmde ju såå otroligt mycket att ha i tanken att man hade en 4,5 timmars resa framför sig också. Åkte nämligen via Göteborg denna gången. Hade såklart glömt ipoden hemma så jag fick sitta och plugga...

Nog om det, ska inte trötta ut er. Jag börjar första lektionen, idrott kl 13.00
Så jag tänkte passa på att plugga nu på förmiddagen. Det blir nog till att åka och simma efter skolan, blir både skönt och tråkigt. Visar dagens outfit/ nyinköpta kläder senare idag!

Puss
Jasmin


Sista Kvällen

Här sitter vi och funderar på om vi inte skulle ta och sova snart:P Har haft en mysig kväll här hemma hos Hanna med mat, massa prat, wii och Björnbröder. Hanna åker nämligen till London på söndag och därför var vi ju tvugna att ta farväl nu när vi inte kommer ses på typ 8 dagar!!! Hur ska vi överleva?! :P
Jaja, nu får vi väl gå och lägga oss:)
Puss o Kram!! /MaHa

Peddo på tåget !

Fick reda på att min operation kommer äga rum om två veckor, fredagen den 10e oktober... Fy, vill inte göra det är redan sjukt nervös!
Ska försöka tränga bort dom tankarna helt medans jag är här (= det är ju inte kul att tillbringa en hel helg med en ledsen flickvän.
Det var nog den sjukaste tågresan jag någonsin varit med om och kommer vara med om. Till en början så glömde jag ipoden hemma, alltså tre timmar på tåg med massa läxböcker...jaa kul!

Så helt plötslig går det på en tant och en gubbe, som antaglien va jobbakompisar. Han hade världens bredaste smålänska så jag förstod typ ingenting. Han pratade verkligen oavbrutet så när tanten gick av började han prata med mig istället.
När de kom på tal att jag gick teater på gymnasiet började han rabbla upp en massa "utdöda" skådisar osv som jag inte alls kände till men han pratade på som om jag kunde allt. Sen precis innan han gick av så sa han att han skulle komma ihåg mig så han kände igen mig om jag någon gång skulle visas på tv. Så jag lovade att hälsa till honom då haha =D
Han va skojig men jobbig!

Preciiiis efter att han gått av så går de på någon stockholmssnubbe... såklart.
Först gick han förbi men tvekade och satte sig på raden bredvid mig. Sen när han fick en anledning att öppna munnen började han också prata med mig... Men inte på samma sätt som gubben.
Denna mannen var väl 35 år eller något sånt och börjar snacka med mig som om jag var 23 år och hade jobb, utbildning lägenhet och allt de där xD Haha han pratade om sitt liv och om sitt jobb och jag kunde inte låta bli att lura honom, så sjukt kul! Han skulle av vid samma station som mig och trodde tydligen att jag skulle ut och festa med tjejkomisar (whaat?!). Innan vi gick av så gav han mig plötsligt sin mailadress! lol.
Då säger han att valet är mitt om jag vill träffa honom igen osv och tycker det var trevligt att råkas... Att jag inte dog! xD
Tar de som en komplimang att han gillade mig och att jag är så oroligt snygg (HAHA) men det är ju en feting diss att jag ser gammal ut! Tyckte synd om honom sen när han såg att jag stod och pussades med Simon och sen gick hand i hand tillsammans med älsklingen när vi gick förbi =) Han får skylla sig själv de peddot ^^


Jasmin

Dagen jag väntat på

Ska till Halmstad för röntgen och undersökning idag och är gaanska så nervös för planeringen av operationen.
Jag vill inte.. Jag har gjort en liknande operation förr och fick bara bedövning och var vaken under hela ingreppet och det vägrar jag vara denna gången också eftersom detta är lita värre.

För er som undrar så ska dom gå ner i käken för att fästa en liiiiten kedja vid en tand som inte verkar förstå att den måste komma upp. Delvis så ska man dra upp tanden och hjälpa den på traven. Asså fattar ni, dom ska NER i käken på mig, helvete heller att jag tänker vara vaken då!

I eftermiddag så tar jag tåget mot ni vet vem och kommer inte hem förrän på söndag, ska bli så kul!
Lovar att jag ska försöka blogga en massor i alla fall =)

Puss på er!
Jasmin

Fint hår igen!

Känns jätteskönt att äntligen fått bort allt de slita från mitt hår och dessutom gjort det lite livfullt genom att lagt till massor med tunna guldfärgade slingor i mitt numera nötbruna hår =)
Hade en sån jävla tur dessutom! Jag hade planerat att verkligen lägga ut pengar på att köpa ett bra schampoo och balsam för att mitt hår ska växa bättre utan att bli risigt (ni med lockar vet vad jag snackar om).
Det råkade vara så att jag fick köpa varje flaska för 50:-/st istället för vanliga 170:-/st
Just den serien som stärker och reparerar ska bya design på sina flaskor så dom såldes ut.

Så jag köpte glatt ett schampoo och två balsam ur den serien! =D
Inte små förpackningar heller och dom räcker ju i en evighet, wohooo!

 

G'morning sunshines!

Hur jobbigt är det inte att behöva gå upp när det är både mörkt och kallt? I vilket fall som helst så tog det inte allt för lång stund för mig att kliva upp eftersom jag gick och la mig redan klockan tio igårkväll. Va så jävla trött =)
Detta blir antaglien mitt första och sista inlägg för dagen, mitt schema idag är fullspäckat asså!

Först går jag i skolan mellan 08.00-16.00 och direkt efter det så ska jag klippa av alla mina lockar och...nej skojade bara =) Ska bara toppa mig LIITE och lägga i lite slingor så det ser lite livfullt ut.
Sen är det bara till att rusa vidare till nästa fas som är styrelsemöte med Mf Kulturlagret.. Huvudämnet där för kvällen är nog för det stora konserten jag håller i ;) Spännande, spännande!
Tänker inte avslöja allt för mycket än men det kommer bli grymt! =D

När jag sen äntligen får komma hem så måste jag packa inför morgondagen, äntligen får man komma bort härifråån!!
Detta blir nästan min enda skoldag för veckan, hade ju studiedag igår och imorgon går jag bara halva dagen för att jag ska åka till Halmstads Sjukhus för att träffa ett par kirurger som ska utföra min operation så småning om i höst..usch!
Dom ska röntga och undersöka mig för att få sig en egen bild av hur läget ser ut, haha =) låter som värsta skadan men det är det inte mina vänner. SEN ÅKER JAG! =D gissa vart...? ;D



Jasmin

Sommarsött =)

Ja, det är sant! Jag har redan börjat tänka på den varma sommaren, nu när all kyla kommer..Usch, jag fryser hur mycket som helst. Tihi snart får jag ju däremot vara i mina älsklings armar igen, tanken värmer ju lite i alla fall!

Kom hem från ett härligt träningspass och åt upp resten av salladen som jag fick av mamma.
Tänkte ringa och tjata med Simon snart också =)
Ni får ursäkta att jag pratar så otroligt mycket om honom just nu men det beror på att jag har mina små perioder och efersom jag åker till honom blir ju spänningen och längtan ännu mer!

 

Bjuder er på de sötaste bilderna från i somras, den första är på Simon och hans lilla hund Alice och den andra är på hans familj =) Kan sitta och kolla på bilderna i evigheter haha..

Jasmin


Det blir aldrig riktigt som man tänkt sig!

Ja, skulle ju då på en fest i Vinberg igår. Vi kom dit och tänkte shit va mycket folk, vad kul...men tro det eller ej, vi kom aldrig ens in!!! Det var fullt:P Men vi stod kvar en stund eftersom att vi var personligt inbjudna av arrangören och borde blivit innsläppta då. Haha! Då kom polisen och tvingade ut alla och festen var över. Satan! Där stod vi i kylan och visste inte vart vi skulle ta vägen! Det hela slutade med att vi åkte hem och klockan 1 låg jag i sängen:P Det var den kvällen det! Jag hoppas att komunen börjar tänka snart! Jag menar, om hela Falkenberg kommer till samma fest så den inte ens kan bli av så är det något som är fel!:P

Sedan vill jag bara rätta mig själv! Skrev i ett inlägg att jag satt ett rekord på 31 timmar eller hur:) Tja, jag gick aldrig och lade mig så nu har detta ändrats till 40 timmar!!!! Haha! Nästa gång blir det 48, två dygn låter ju så mycket bättre:P Vaknade vi halv 12 idag vilket jag inte gjort på 5 år heller så jag kan ana en viss skillnad:D

Nu ska jag äta och sedan sticker jag nog till Fredrika en stund:)
Puss o Kram! //Malin

Helvetes...

förbannade fan! Åhh vad arg jag blir!
För det första så skit det verkligen urdåligt på övningskörningen idag, eftersom morfar hoppat över ett par grundläggande steg i körningen! Det är lätt att bara gasa och växla, men alla andra smådetaljer som gör hela körningen sen har han inte alls gått igenom från grunden. Jag tänker vägra köra en enda meter till innan vi lugnt går igenom allt från början på en stor parkering istället för på vägen direkt!

Hur som helst så tog jag moppen in till stan sen eftersom min cyel har punka, köpte en höstjacka som jag lagt undan och verkligen är så kär i!
Efter det så skulle jag åka och simma men upptäcker att badhuset är stängt och inte öppnar förrän vid fyra på måndagar.. Börjar svära för mig själv och bli ännu mer irriterad.
Strax efter jag kommit hem igen så kommer mamma med en härlig kycklingsallad till mig, det lindrade en hel del kan jag säga. Dessutom så lovade hon att vi ska ut och köra med den nya bilen snart. (På parkering och gå igenom allt)

För att göra av med mitt djävulska humör så ska jag plugga lite och sen gå ut och gå i någon timme!
Tur att jag har mitt gympass ikväll också =)
Om inte detta hjälper kan jag alltid gå och kolla på min fina jacka =D


Sov sött!

Nu är jag måttligt trött och ska gå och lägga mig. Vilken dag det blev, helt plötsligt va pappa och co här och gav oss en ny bil =D Tackar!
Imorgon har vi studiedag, eller skaj ag kalla det träningsdag? Haha först så ska jag och morfar ut och övningsköra lite och sen så ska jag och Sarah cykla till klitte och simma 2km för att sen cykla hem och plugga lite. Senare på kvällen har jag bokat in mig för ett pass på gymmet!

Ser fram emot att få gå och sova nu, känner redan hur trött min kropp kommer vara imorgon men det ska bli så otroligt skönt!

Godnatt
Jasmin

En hyllning till Heath Ledger

Igår såg vi Batman-The Dark Knight och jag vill bara hylla den helt underbara skådisen Heath Ledger som vi alla vet dog i Januari. Asså, den rollen han gör där!!!!! Shit vad han gör den bra! Jag vet att det alltid ska förstoras när någon dör men jag menar det, han gjorde ju hela filmen!!! OMG! Har ni inte sett den så se den btw!
Nu ska jag börja göra mig iordning för snart bär det av mot Vinberg!
Puss o Kram! //Malin


Söndagsoutfit

Såhär har jag sett ut idag (=



Kofta från Vila
Bälte från Gina Tricot
Leggins från Vila

Hade dessutom massa lockar i håret idag som jag fäst upp med hårnålar.. vet inte hur man kallar det men de flesta förstår nog iaf ;)

Jasmin

Sjukt spontana helger!

Jag förstår inte hur det alltid kommer sig att inget blir som man planerar över huvud taget, jaja jag ska inte klaga.
Förutom att jag har sjukt dåligt samvete för hur jag betett mig mot min älskling varje kväll denna helgen, vart så äckligt deprimerad för att jag saknat honom så..ja, jag har varit jätte tråkig emot honom. Fråga mig inte varför, borde ju vara som gladast när han äntligen är i telefon!
Men utöver det så har det ju varit ganska mysigt. Med tanke på att mormor varit här och solen tittat fram nästan hela tiden.

Idag åkte jag, mamma och mormor till Ge-kås. Jättetrött nu efter att ha gått där typ hela dagen och vi tappade bort varandra heeela tiden. För en gångs skull hade jag inte mobilen med mig dit och förföljd av otur som jag är så tappar vi ju bort varandra mitt i smeten.
Köpte en ny nätverkskabel idag eftersom min gamla gått sönder. Hoppas mitt internet funkar bättre nu! Annars så ber jag morbror ta hand om det.
Köpte typ inget alls eftersom jag egentligen inte har pengar, men utöver sladden så blev det tre t-shirtar eftersom jag behöver ha något på mig då allt är förstort numera....Finns nackdelar och fördelar med allt tydligen och desutom HATAR jag Ge-kåskläder! Men men, det är ju bara tillfälliga tröjor =)

 

 


Det var allt för mig nu ska jag plugga engelskaglosor.....yaay
..och vänta på att min älskling ska komma hem från Jönköping så jag möjligen kan vå ringa honom och visa ett lite gladare jag idag..
Jasmin

Nytt rekord!!!

Har kommit hem från Hanna efter en riktigt rolig kväll och natt:) Och nu funderar jag på om jag kanske skulle ta och sova lite. Har nämligen inte gått och lagt mig än!!! Haha! Jag och Hanna kom på den brilljanta idén att vi skulle slå hennes rekord på när man går och lägger sig och det slutade med att inte gå och lägga sig alls:P Killarna var veka så de somnade vid 6-7-tiden, var vakna en stund och sedan lät vi dem sova en timma till medans vi gick ut och gick, detta var vid 9-tiden tror jag. Efter en promenad som även innehöll en cyklande duva och en häst i rosa pumps så väckte vi killarna med ett glatt "Gomorron Gomorron". Vi var extremt pigga och de var seriöst jämförbara med zombies!!! Åhh, vad vi skröt:)

Nu kan jag alltså meddela att jag satt ett personligt rekord i "Att vara vaken" och detta ligger då på 31 timmar kl 16.00!
Tänkte nog sova senare:P

Anledningen till varför jag tänkte sova är att jag senare ikväll ska iväg till Falkenbergs största fest den här helgen och vill vara lite social i alla fall:P Får se hur jag gör:P
Nu ska jag i alla fall ta det lugnt tills klockan bli fyra, då kan jag ju sova om jag vill!!!!
Puss o Kram!! //Malin

Outfit

Ja min outfit har väl inte varit den snyggaste, ganska enkel men va fan gör det =) Det är ju bara lördag och dessutom en hemmamys-lördag =) Så jag tar faktiskt på mig vad jag vill haha



Leggins
Tunika
Bälte
Klocka & övriga smycken jag har på mig 24/7

Lånade mammas tofflor också för att de va så kallt =)

Jasmin

Snygg träning

Det blir så mycket roligare om man anstränger sig för att känna sig fin även under träning. Istället för att bara slänga på sig lite säckigare kläder och gömma sig, så tråkigt! Man blir mer positiv och känner sig piggare!
Därför har jag satt ihop ett litet kollage över hur det skulle kunna se ut =)

 

Better Bodies

Jasmin

Träningsfreak

Trots att det är lördag så hade jag så fint ställt klockan för att jag skulle komma i tid till mitt träningspass på morgonen.
Vaknade såklart av mig själv innan klockan ringt och rusade upp.. Kollar på klockan och upptäcker att det är lite väl tidigt för att gå upp =) Så jag gick och la mig i min varma säng och snosade i en timme, låg och tänkte på hur mysigt de varit om Simon också varit här och gosat den timmen. Tur att vi ses snart!

Jag blev snällt inskjutsad till träningen av mamma idag, min PA för dagen var Sara och hon är bara så himla go!
Hon vet pricis vad som krävs för att få mig att kämpa ännu mer haha =)
När träningen var slut så skulle jag gå hela vägen hem, fy satan vad jobbigt det var. Mina ben ville verkligen inte ta ett enda steg, som tur va så gick det bättre efter en stund och vips så va 5 kilometer ur världen! =D

Har gått ner ett kilo till så nu oxytocinerna sprudlar i hela mig (glädjehormon på ren svenska)!
Wohooo, det är väl tur det eftersom jag bestämt mig för att plugga lite i eftermiddag =)


Tänka sig att även en liten klump som jag kunde komma i from =)

Jasmin


Söta lilla mormor

Eftersom morfar är på en golftävling och mormor inte gillar att vara själv så ska hon sova över hemma hos oss idag!
Haha hon är så söt, det är så mysigt att ha henne här =)

Hon och morfar var nere i Tysklad för några dagar sedan och hade köpt med lite småpresenter till mig!


Ett par svarta rosljus (passar perfekt till mitt rum!) och en L'oreal volymissime mascara!
Tusen tack =D

Igår så bestod skoldagen näsan bara av teaterlektioner. Jag hade mitt i-val, grafisk kommunikation A på morgonen och sen hade vi akrobatik i 1,5 timmar. Skitkul! Trodde inte de menade allvar när de sa att jag skulle upp och sitta på min lilla lärares axlar och stå på henne och grejer.. Haha försöker hitta lite bilder på övningarna så ni förstår vad jag menar, kul var det i alla fall =)
Sista lektionen för dagen slutade 13.30 och då hade vi också teater. Fick kolla på en film eftersom vår teaterlärare inte mådde så bra för att de hade haft begravning för hennes pappa dagen innan.
Hade lite dpligt samvete igrå frö att jag inte tränade något men beslutade mig för att sno syrrans cykel och cykla den milen till och från skolan. Mådde bättre sen! Haha =)
Kvällen va typ skitkass saknade Simon så otroligt mycket att jag skulle kunna tagit livet av mig själv! Somnade i tårar den kvällen.

Puss
Jasmin

Hurry Hurry!!!!

Ska snart åka hela vägen till Hylte! Maria har fyllt 20 så hon har ett kalas och jag riktigt längtar till hennes goa chokladmuffins som hon alltid bakar:) Supergott!!!!
Efter det så ska jag till Hanna. Äntligen verkar det bli av:P Blev ju sjuk förra helgen när vi skulle träffat några från Skällingefestivalen så då blev det inte av men idag tror jag det kommer funka:) Ska sova där (eller sova vet jag inte riktigt för vi ska nog slå Hannas rekord på att vara uppe länge vilket ligger på 10 på morgonen!) så jag vet inte när jag kommer hem:P
Vat ju hos Johanna igår och vi hade kul. Spelade wii och lite annat smått o gott!
Nu måste jag göra mig iordning!
Puss o Kram! //Malin

Kär!

Tro det eller ej men jag är så jävla kär!!
Har hört en väldans speciell låt idag, vet inte vad det är för något speciellt med den men den har verkligen fångat mig. Känns nästan som om jag inte kan andas, ja ni vet ett sånt dära tryck i bröstet liksom.

Inte alls musik jag vanligen lyssnar på men med den här sa det bara klick.
För att världen inte ska behöva gå miste om dem så rekomenderar jag verkligen er att lyssna!
Living The Dream / Myspace!

Bandet heter alltså Living the dream och det är just låten For you som jag föll för men alla är underbara!



Bilderna är på Kristian Forsell som är en utav gitarristerna i bandet och dessutom är den som skrivit låtarna!
Haha känner mig som en liten 12-åring som säter upp bilder på en idol men så är det inte ! =)
Ville bara tipsa om detta, nu drar jag mig tilbaka för ikväll och lovar att återkomma imorgon efter träningen på morgonen.

Jasmin






Helg!!!

Stavas det ens så? Jaja, nu har jag i alla fall kommit hem från skolan! Slutade kl 9.20 idag:P Helt sjukt men dansen var inställd och det var bara halvklass på Naturkunskapen (A) så jag hade bara Naturkunskap B. Härligt:)
Om en stund kommer mina päron hem så då ska vi in till stan och köpa födelsedagspresenter och kanske kolla kläder...vem vet?
Ikväll ska jag till Johanna(gick i min förra klass) som har fyllt år så några kompisar kommer dit för att fira henne. Ska bli kul:)
Har väl inte så mycket mer att säga än vi hörs eller ses gott folk!
Puss o Kram! //Malin

Filmer!!

Haha tänkte bjuda er på ett typiskt exempel på hur våra eftermiddagar med Per's svenska och engelskalektioner brukar se ut =)
Vi brukar alltid ha å jävla tråkigt och vi bruakr inte ha några problem med att göra lektionerna ganska kul!
Dessutom vågar vi bjuda på vår sjuka humor ! =D



Det började oskyldigt på svanskan... 
Slutade något mer mongo på engelskan och ja..vi har världens bästa uttal =D


ENJOY!

UPDATE:
När jag lärt mig rotera filmer så kommer det även från vår runda på orienteringen!

Tillbaka från lingonskogen!

Nu sitter jag och Malin äntligen här i trygghet framför en dator. För det första vill jag bara ge kritik till vädergudarna som tog hit värmen när vi redan är klara !!!!!!
Tja...Den där långa rasten jag nämde innan..... Den blev inte sådär jättelång eftersom vi fick gå skallgång efter Malins mobil som beslöt sig för att hoppa ur fickan för ett eget litet äventyr ute i storskogen.
Som tur var så hittade vi den bland lingonen, mätt och belåten.

Eftersom ingen av oss direkt älskar orientering så gjorde vi det hela lite roligare genom att filma små snuttar där vi raporterar om läget hos de två förvirrade och smått oroliga kottarna ute i vildmarken.
Det våra vänner bjuder vi er på senare idag så stå ut denna tråkiga dag för vår skull.
Har ni tur får ni även en glimt från våra fantastiskt roliga svenska/engelskalektion som vi just nu sitter och väntar på!

Puss på stjärten xD (diggar de uttrycket!)
MaJa


Satan vad kallt!

Inte nog med det så ska vi ut till en stor skog med skolan idag om en halvtimme för att ha orientering!
Jag tror seriöst att jag kommer dö, visserligen är jag världens träningsfreak numera men att "frivilligt" orientera och dessutom i hundra minusgrader...USCH!

Detta inlägget kommer bli rekordkort eftersom jag måste åka snart, lite grejer som ska fixas bara men sen så..
Morgonen började i alla fall helt underbart ! =)
Älsklingen ringde och väckte mig vid åtta så jag inte skulle försova mig, eftersom jag envisades med att inte ställa klockan. Visst är han gullig =)

Nej nu måste jag gå, Malin och jag har typ världens onödigaste och längsta rast sen. får se om vi får tag i någon dator så vi kan upplysa er om hur "duktiga" vi varit!
Stackars lilla Hanna är fortfarande sjuk :/ VI SAKNAR DIG!

Puss!
Jasmin

Feeber!

Ja, okej inte den sortens feber utan en galen illvillig klädfeber. Just när jag egentligen inte alls har pengar!!
Jag vet verkligen inte vad jag ska göra för alla mina jackor och kläder ramlar ju ihop om jag tar på mig dem.. Träningen har visat resultat trots allt och jag får panik! ..Förslag någon?
Tänkte visa lite söta grejer jag spanat på..Får se vad mammsen kommer med när jag fyller år =D




Lite förvånad över att de är just lindex som två av plaggen kommer ifrån..Men men^^

Jasmin


"Jag ser det snöar...

...Jag ser det snöar det var väll roligt HURRA! " Tralalalala.... NOOT!
Jag skojar inte! Jag är till hundra procent seriös! Idag i skolan såg jag och Ida små små vita flingor som letade sig in över Falkenberg, över Falkenberg! Jag menar, är det verkligen normalt? Det är ju freakinseptember, månaden som förenar sommar med höst....inte VINTER! OMG!

Jaja, nog med mina smått predikande dampanfall:p
Idag gick jag till skolan och var med på de två första lektionerna men sen blev det lite för mycket så jag åkte hem. Kände mig riktigt febrig men tog aldrig febern. Vågar inte riktigt för nu är det nog med sjukdomar:p Han i alla fall vara med på engelskan där vi hade ett för mig oförberett test på ett helt kapitell, surprise, surprise! Sedan hade vi Naturkunskap och vi fick titta på insekter och annat smått och gott. Ysh!!!! Jag snackar alltså spindlar och tusenfotingar gott folk!!!!
Jahopp, nu tänker jag nog återvända till min filt!
Puss o Kram! //Malin

P.S: Ni får gärna skriva vad ni tycker om "Apornas Planet" :)

Wohooo!

Det känns som en såndär sjukt bra dag, trots en del problem med bandbokning så har det varit en bra dag!
Allt började med att jag och orfar var ute och övningskörde och det gick riktigt bra me tanke på att jag inte kört på ett tag.
Jag kommer till och med få köra hem till min Simon om 2 månader, tänk de ni!
När jag kom hem satt jag framför datorn och mailade med massa managers, håller på att arrangera en storslagen konsert så därför är jag i full gång med att boka band. Avslöjar inte för mycket än men det kommer bli grymt och påkostat! =)

Första lektionen idag var idrott och den började 13.00
Jag och Bettan skulle hålla i lektionens uppvärmning och läraren blev så sjukt nöjd så vi fick MVG! Ni som känner mig kan ju bara ana hur glad jag blev över ett sånt betyg i idrott! De är ju lika stor chans till de som att jag skulle bli träffad av blixten när de inte åskar liksom =D
Sen hade vi styrka/konditionsstationer under den övriga lektionen och shit vad taggan jag var haha, jisses...
Sen hade vi genomgång om orientering, som vi ska ut och göra på torsdag...Ja det blir ju sååå kul, tur att de inte går på betyget. Svenskan, ja vad har man att säga om den? - hahahah..... !!!
Efter skolan så drog jag och Sarah och simmade som vanligt, 2 km.
Riktigt skönt! Men nu ska jag boka tågbiljetter till Nässjö och min älskling + läsa på glosorna till imorgon också. Sen är det teletajm =D

Puss
Jasmin

I'm back again!

Har ju varit sjuk hela helgen men nu äntligen börjar det se ljusare ut. Det värsta är att jag får näsblod lite då och             då:( Rinnande näsa och fullmåne är ingen bra kombination:P Idag kom Freekish över med lite äppelpaj för att trösta mig lite. Är det inte gulligt?!!!! Tack gumman!

Annars har jag bara läst Harry Potter, ätit mannagrynsgröt och tittat på en film. Gissa vilken!!! Haha:)
APORNAS PLANET!!! Haha! Låter ju hur dumt som helst men när jag såg att Tim Burton hade regisserat den så blev jag lite nyfiken. Och vet ni vad? Jag tyckte att den vat ganska kul!!XD Trodde jag aldrig:P Typisk Tim Burton-grej lixom, knäppt men på ett roligt sätt:)

Har någon annan sett den? Vad tycker ni?



Puss o Kram! /Malin

Panik!

Jag har så jävla tråkigt, ursäkta ordvalet!
Jag har verkligen bara suttit framför datorn hela dagen nu och uppe tidigt va jag också. Jag gick upp runt åtta imorse, sovit dåligt inatt. ..Inte bra alls faktiskt, de va en jobbig och orolig sömn eller hur man nu ska beskriva det som.
Borde börja plugga på mina egenska glosor men känner mig så otroligt omotiverad! Vi får se hur jag gör lite senare idag, för mycket annat lär ju faktiskt inte hända idag.

Tänkte varit uppe extra länge igår bara för att jag verkligen skulle kunna sova ut men kom inte så mycket längre än till tolv, tror jag.

Nej nu har jag bestämt mig, jag satsar på att lära in hälften av glosorna och sen tänker jag kolla på en film.
Hinner jag så ska jag göra en liten lista med filmer jag rekomenderar er att kolla på i höstregnet =)

Jasmin

Mörbultad som få

Jag vet inte, men jag måste slagit i huvudet riktigt hårt inatt..Många av er tycker säkert jag är helt knäpp när ni får veta vad jag gjort idag!
Jag gick nämligen upp vid halv 9 för att gymma en timme senare. observera att jag cyklade, stressad som ett as in till stan. Efter träningen mötte jag upp Sarah, då cyklade vi till klitte och simmade 1000 m..Sen cyklade vi hem till henne, sen till en affär, sen vidare till fynda och SEN hem till mig.

Ställer jag mig upp så viker sig benen det är helt galet, dessutom gick vi ut och gick 40 min pga att de va så fint väder.
Hur som helst tycker jag att jag varit jätteduktig idag!

Har dessutom suttit och kommit på och skrivit ner en hel jävla idrottslektion och jag spyr snart på de! Usch...Träning, de ger mig kalla kårar just nu x)
Eftersom jag inte har något att göra ikväll så tänker jag vara duktig och pricka för 30 glosor vi har till på tisdag, skulle tro att jag slutar framför en film ikväll!
På tal om det, igår så åkte jag, mamma och Julia till min moster och kusinen. Där åt vi världens middag med dem och regissörerna Anders och Kålle. En väldigt mysig kväll om jag får säga det själv.

Återkommer sen!
Jasmin

Pånytt födelse!

Shit jag tror på gud!....Haha okej så överdriven ska jag inte vara, stackars människa =)
Men nu har jag återhämtat mig från allt det hemska som drabbat mig (åter igen, hahahah) och är så sjukt glad!

Jaja okej, det går i vågor men so what?!
För det första så är det helg och jag när jag kommer hem så möts jag av en otroligt härlig pojkvän på msn. Saknar verkligen honom men ska inte låta det ta över eftersom jag träffar honom om två veckor knappt =)
Sarah har varit en ängel denna veckan, hon har verkligen gjort mig på kanon bra humör och imorgon så ska vi ha en "hel" tjejdag! Planerna är att jag ska upp och träna kl 9.00 och sen så ska jag och Sarah mötas i stan för att sen simma 4000 m och ja..laga mat och glo på film innan hon ska jobba. Läängtar!

Ja, träningen börjar ge resultat och för att jag är så glad så visar jag en bild för er, som också bjuder på dagens enkla outfit!



Snart ska jag ut men tänkte berätta att jag ska lägga in lite filmtips nu när höstregnet har kommit ifatt oss.
Finns ju inget mysigare än att krypa ner under ett par täcken och kolla på en bra film, eller vad säger ni?

Puss på skjärten!
Jasmin

Stackars lilla mig

Om ni undrar vart jag har tagit vägen så kanske jag ska berätta att jag är sjuk. Sitter...vafan, ligger här hemma snorig och go med 38.3 graders feber och hoppas på att bli frisk till imorgon. Imorgon ska nämligen jag, Hanna och Jossan(vi som dansade på den där festivalen) träffa några killar som var med där. Vi hade askul på festivalen och så tänkte vi träffas imån men nu är både jag och Jossan sjuka så vi får väl se:P Tycker i alla fall sjukt synd om mig själv just nu!!XD

Vad har annars hänt idag? Jo, Hanna berättade för mig att några i klassen hade gått ifrån en lektion och haft en av sina regelbundna pick-nicks mitt i korridoren(fråga mig inte varför de har sådana), blivit tagna på bar gärning av läraren och fått en utskällning typ...tror jag:P kan inte alla detaljerna:) Hur dum får man bli lixom?

Jaja, nu måste jag snyta mig:P Hade!
Puss o Kram! //Malin

Tack!

Ja, det kommer verkligen vara blandade känslor den här hösten.
Eller rättare sagt, det kommer vara skitsvårt!
Det enda som får mig riktigt glad när jag tänker framåt är att jag kommer få träffa Simon hyfsat mycket och att familjen ska åka till Stockholm tillsammans och bo på ett skitflott ställe, fira lillasyster och sen få gå och kolla på footloose där Johnny är med. Men det är nog fan ta mig de enda som kommer bli kul känns det som.
Förlåt om jag låter som världens deppapa men de hade ni nog tyck varit ganska okej om ni visste hela den negativa biten med denna hösten. Så för att inte dra ner er helt under vatten så tänker jag inte berätta hela historien.
Men kan i alla fall låta er veta att jag fick reda på för bara någon timme sen att jag ska opereras...igen.
Allt som allt 4e gången i mitt sååå "långa" liv som jag tvingas till det.
Okej det är väl jävligt lite emot vad många andra behöver göra för att ens överleva.
Men för mig känns det som miljoner gånger eftersom jag är livrädd för operationer, skiträdd!

Och jag blir inte ens sövd på denna! Utan tvingas ligga där i gröna kläder under massa starka lampor medan kirurgerna ska skära och borra ner sig i käken på mig..Allt för att en liten jävla tand inte vill komma upp! Tack.

Bara för att göra mig själv ännu deppigare så ska jag gå och plugga på glosorna vi har till i morgon.
Jasmin

MaHa goes fjortis!!

Här sitter jag och Hanna och är pinsamt flummiga!!! Jag menar det! Riktigt pinsamma! Vi väntar just nu på att pappa ska se klart på fotbollen så vi kan se Anastasia!:D
Hinner inte skriva mer!!!! Har så många att snacka med så man hinner inte....vi är såååå poppis:D Hrm...
Puss o kram! //Malin o Hanna


Äntligen helg!

Fy vad skönt det är med helg nu!
Äntligen hemma från en hyfsat lugn skoldag, somnade nästan på naturkunskapen. Sååå tråkigt!

Fast jag ska väl inte klaga fick mail från Vains of Jenna (ett av Bam Margera's band!). De bad mig ta kontakt med Stevie Rachelle, deras manager i Los Angeles!
Så om allt går som det ska så kommer de tillbaka till Sverige för att spela den 1 november på min spelning!
Känns så sjukt kul om jag klarar av att fixa det, det är en så stor grej! =) I alla fall för mig och inte mins en bra merit för framtiden.

Puss på er! =D
Jasmin

Union Square

Hoppas alla ni som läser detta känner till bandet Union Square men om inte, kolla upp dem!
Det har varit de hetaste samtalet mellan oss tre lantflickor den senaste veckan och varför?
Anledningarna är:
För att de släppt sin första video (den spelas på mtv!)
De har blivit signade och släpper sin debutbomb i höst
De är så galet grymma och killarna så sjukt goa!

Okej sen får vi ju skryta med att Joel är Hannas bror ;D (sry gumman!) haha

Men eftersom ni absolut inte ska glömma att kolla på deras video - Deceit - så lägger jag härmed upp den på bloggen.
Ni har vårt fulla stöd killar!
Titta, lyssna och njut!

Deceit - Union Square

 

Over n' Out!

Trööött!

Hejsan alla läsare!
Hoppas ni vaknat och är pigga och glada, precis som jag..Snark.

Just nu sitter jag på min första lektion, Grafisk kommunikation.
Här lär man sig bygga upp cd/bok omslag, affischer osv alltså få upp marknadsförande föremål.
Har bara varit på en lektion innan denna så jag är ganska ny på detta, men det är verkligen super kul! 
Eftersom jag håller på mycket med events så är ju det en väldig erfarenhet att få ha denna kurs =) 

Sen så kommer jag ha 2 timmars håltimme och det är ju så tråkigt att jag inte vet vad jag ska ta mig till, tur att Malin kan hålla mig sällskap! Sen har jag Scenisk gestaltning och sist men inte minst ska jag sitta och lyssna på världens tråkigaste lärare på naturkunskap A som jag hatar mer än allt annat typ! =( 
I övrigt så ska jag bara ta det lugnt efter skolan, plugga lite möjligen men vi får se.

Puss på er!
Jasmin

Kortfattat om dagen och "Dagens citat"

Det har varit en ganska vanlig skoldag med trädskådning, matematiksjuka, balett och framför allt engelska med Per!!!! Haha, jag och Jasmin kan inte hjälpa det! Han är lite bortkommen och man kan bara inte vara allvarlig en hel engelskalektion. Jag måste tala väldigt dålig engelska för han fattar aldrig vad jag menar, å andra sidan har jag mvg så...
Sista lektionen bestod av balett så jag och Hanna drog till smedja, tog varsitt äpple och lade oss i solen. Så härligt! Man ska ta vara å alla tillfällen nu när hösten nalkas:)

Dagens citat kom såklart på engelskan och notera våran dåliga humor trots att det var första lektionen!!!
"Ja! Vi leker ko! Klara, färdiga, idissla!!!!!!!!!"

Imorgon ska vi ta skolfoto så nu ska man väl välja kläder då:P
Haha! Puss o Kram! //Malin

RSS 2.0
Test