Valborg

Nu skriver jag för alla tre eftersom Malin har hamnat i skrivkoma och Hanna inte hinner. Men vi har ju tillbringat större delen av dagen tillsammans och jag talar nog för alla när jag säger att det varit en bra dag även idag.
Det började med att vi bjöds på fika och smått och gott när vi under två timmar skulle sitta och kolla på operan Carmen.
Sen, eftersom vi va mätta allihop så hoppade vi över lunchen och gick på jkt efter nya Fridatidningen med twilight special. Kalla oss galna!

En lustig grej som hände oss idag var att vi stötte på två män som var 25+ på väg till ica, då tittade dom hur mycket som helst. Sen när vi var på väg till vår lilla park för att sitta i solen och njuta så går vi förbi dom igen, denna gången sitter dom på en bänk en bit från parken och glor ännu en gång. Sen efter ett tag kommer dom "smygande" varav en får ett telefonsamtal och går iväg medan den andre sätter sig på en bänk ca 3 meter från oss och glor nonstop!
Där satt vi oskyldigt och planerade mer om vårt projektarbete och tokiga som vi är svalkar av oss i vattenspridarna...
Efter det så försvinner han som suttit och glott för att hämta upp sin kompis, sen sätter dom sig borta vid vattenspridarna för att vi nyligen vart där. Suck. Dom höll på precis som om dom ville säga oss något men inget hände. Förutom att dom verkligen FÖRFÖLJDE oss hela vägen till gymnasieskolan sen. Scary as hell!


Tok fiorna Hanna och Malin=)


Det ska vara vi!


Jag och Hanna med våra fina tidningar, Malin vågade inte köpa någon för att hon är rädd för att vara töntig ;D

Sen var det bara svenska och engelska kvar, sega lektioner men sen var vi fria att gå.
Jag orkade inte vänta en timme på nästa buss hem så jag beslutade mig för att ta min dagliga promenad och gå de 5 km hem. man får ju ta vara på solen nu när den ändå är här!

Ikväll är Hanna och Malin upptagna av familjemiddag och planering inför deras Italien-resa medan jag ska hem till mormor och morfar på middag. Trevligt trevligt! Just fasen, måste bestämma tågbiljetter till imorgon, ska ju åka hem till pappa då! Kommer hem på lördag igen!

Trevlig kväll!
Jasmin

Äntligen!

Få ingen hjärtattack nu när jag säger att denna dagen har varit ganska bra!
Det kanske berodde på at jag fick en lite längre sovmorgon idag och missade första lektionen? Vem vet, mattelektionen var rolig haha det var bara vi tre tjejer som var på lektionen så genomgången var ju ganska udda och rolig. När läraren gick utanför klassrummet glömde vi matten och började prata och planera vårt projektarbete, fy satan va grymt och kul det kommer bli! Det var runt 25 grader varmt idag, nästan att kroppen får sig en chock när det blir varmt så fort som det blivit men under håltimman idag så sprang vi runt i tygaffärer och letade efter det perfekta mönstret till 3 klänningar som inom kort kommer sys till oss. Säger inte mer än så men vi hittade absolut det rätta!

När vi satte oss för att prata projektarbete så hamnade vi vid samma bord som ytterligare en twilight-toka hur tror ni det slutade om inte att den här tjejen sprang iväg för att skriva ut en bild på Robert Pattinson haha =)
Sista lektionen var för varm och jag orkade inte göra något speciellt, uppdraget är att göra ett bokomslag för en cocktail bok.

Jag vet precis hur den ska se ut men det ville sig inte idag.
Slutade vid fyra, tog min cykel och trampade hemåt, sen la jag mig ute på altanen och sol"pluggade".
Efter mycket tjat följde mamma med mig på friskis och fan vad jag kämpade, nu är jag nytränad, nyduschad, mätt och glad. Känner mig allmänt fräsch!
När vi åkte hem körde vi förbi min langare... haha kändes så i alla fall, jag skulle betala en tjej som köpt twilightfilmen. Jajjemen, klart att jag också har mitt ex på releasedagen!

 

Älskade sak!

Oj oj oj, första gången på..hur länge? Som alla tre töser skriver här under samma dag!

God kväll!
Jasmin

Filmer!

Tjoflöjt på er!

Jag, Jasmin och Mailn hade en håltimma i dag, så vi gick ner till Hemmakväll och där köpte jag TWILIGHT <3 helt otroligt att jag har den nu =) 
Sen när jag kom hem från skolan berättade min bror att jag en film som jag har beställt har kommit. haha ni  kommer nog att tycka att jag är... ja vad är det passande ordet? Töntig? Besatt? Eller kanske galen, det passar nog bra! Jag har köpt The Adventures of Sharkboy and Lavagirl. hihi =) Det är så att Taylor Launtner är med i den, jag tror att han är 13 år när han spelar in den! Jag var bara tvungen att ha den, och måste man så måste man ju :P
Kommer tyvär inte hinna titta på någon av dom i dag, men ska se dom så fort jag kan! =)
Nu måste jag gå!


                    
Här ser ni omslagen på de båda filmerna =)

Puss å kjam
Hanna


Pinsamt

Usch vad det var längesen jag skrev!! Det är nog inte ens en bloggtorka utan snarare en koma eller nåt:P
Jag orkar inte:(
Jag tänker inte heller lova att skriva mer för då kommer jag bara vara tvungen och det är det värsta som finns:P Nä..jag låter hellre Jasmin underhålla lite så skriver jag när jag hinner och orkar:) Då kanske det faktiskt kommer något inlägg:D
Nu ska jag plugga...kom på att jag har fem arbeten att skriva på två veckor (skjut mig) och en idrottslektion och en dans på det:P Snyft*
Jaja, bäst jag tar tag i det!
Puss o Kram! //Malin

Helgen

Nu har ägaren till bilderna, min kusin flytt till Norge för en vecka så jag tänkte skriva om min helg medans jag kommer ihåg den. Jag har några enstaka bilder själv så det får duga tillsvidare.
 Från och med i fredags så tog jag det lugnt och tänkte inte på skolan eller plugget en enda gång, försökte i alla fall. Vi grillade här hemma med familjen och jag och lillasyster "rockade loss" till gamla godingar med Bonnie Tyler haha =)

I lördags så tog jag, mamma, moster och kusinen oss friheten att åka till stans bästa glasscafé precis vid skrea strand, jättehärligt och skit gott! Därifrån så åkte jag med Ann-Beathe (moster) och Freja (kusinen) hem till sig. Halva vägen så fick jag övningsköra lite! Först så la vi oss och solade någon timme innan vi begav oss till stallet.
Vi tog en lång ridtur, på närmare 2,5 timmar. Vi skulle leta upp en hemlig väg som tydligen skulle leda upp till en terrängbana i skogen. Men när rumpan värkte som mest och hästarna började bli trötta och vi sett allt annat än en terrängbana så begav vi oss hem igen.




Detta är Frejas egna lilla pålle, hon kallar för Rabban eftersom hennes riktiga namn Hrafnhildur är något svårare men hon är ju en islandshäst så vad förväntar man sig egentligen?



Detta är den gamle Bratten, han orkar inte riktigt med att fälla av sig all päls själv så Freja hjälper honom lite....


Freja på Bratten under ridturen =)

Det var faktisk de enda bilderna jag hade men jag fortsätter storyn lite...
När vi kom hem efter att ha ridit så va vi så otroligt flummiga, vi hade inte ätit någon dirket lunch på hela dagen så ni kan ju tänka er på vilken nivå vi var haha. Vi åt en god vegetarisk rätt och kollade på robinson, FAN att inte Christian åkte ut de äcklet! Sen började vi kolla på australia men gick och la oss ganska tidigt.

På söndagen så tog vi en god frukost tillsamman innan vi begav oss av mot Åkulla för att ta en tur i skogen med en liten poängpromenad. Jag köra alla milen dit, *stolt* det gick jättebra, mycket bättre än vad det går med morfar.
Dom har verkligen jättefin natur där uppe och jag känner på mig att jag, Hanna och Malin snart kommer se den där skogen lite oftare, hihi hemliiis! Sen fikade vi lite och åkte hem. Kollade klart på australia och shit va fint slutet va på den!
Sen var det dags för middag hos mormor och morfar, det var tänkt att jag skulle åka hem sen men av olika anledningar så stannade jag en natt till och åkte hem på måndag morgon. Jag körde hela vägen ehm till dem igen, men skulle köra hem lillsyrran och inom statoil också. FAN VA GRYM JAG ÄR ;D

Anlednignarna till att jag stannade var för att jag mådde så mycket bättre utav att komma ifrån verkligheten och bara slappna av och tänka på mig själv. Att hämta ny energi är aldrig fel, tyvärr knäckte skolan mig redan efter en dag och jag tillbringade hela kvällen igår med en massa tårar. Jobbigt...
Men nu ska jag slänga på en rulle och ta lite te!
Tjingeling!!
Jasmin

Måndag 090427

Idag har varit en bra, rogivande och jag vet inte vad jag ska kalla det.. Speciellt kanske.
Det har känts väldigt bra idag samtidigt som jag känt stressen bubbla i mig. Jag, Hanna och Malin har kommit på en ny idé som projektarbete, vi förstod att vår första idé inte skulle hålla men den vi har nu tror jag riktigt starkt på.
Det är inte ett litet projekt men om man vill så går det!
Idrotten idag var min enda lektion, jag cyklade till och från skolan idag när alla ärenden var klara.
Sen lagade jag lite god mat och började "plugga" lite engelska. Kollade precis klart på Benjamin Button, rätt seg tycker jag men det var nyttigt med lite engelsk text inför morgondagen.

Jag har inte fått bilderna än, jag vill inte lägga in allt förrän jag har allt material så ni får vänta lite med det.
Nu ska jag ställa mig och ta en skön dusch!

Jasmin

Dags för nya tag

Då var det måndag igen, ny vecka och nya tag.
Jag har haft en riktigt härlig helg som fått mig att slappna av, glömma skolan och förhoppningsvis gett mig lite ny energi. Det var nog något jag behövde! Idag börjar jag sent, men tänker inte dra hela historien om vad som hänt i helgen, det hinner jag inte just nu för jag tänkte ge mig ut och springa en runda tänkte jag. Sen inväntar jag lite bilder som jag tänkte bjuda er på, blir lite roligare då!

I övrigt så slutar jag lite tidigare idag av olika orsaker men min lediga tid idag kommer omfatta en del engelska eftersom vårt första nationella i engelska B börjar imorgon. Men utöver det så blir det kanske lite annant pluggande också, får se vilket ämne jag tar mig an idag!
Veckan ser ganska lugn ut, det är vaccination för hepatit B, pluggande, träning och pappabesök som är inplanerat. Skönt för nästa vecka blir det ganska mycket att göra för min del, mötet hit och dit. Menmen!

Ut och springa va det ja, hej svej!
Jasmin

Ashley Greene



Enligt mig är hon nog en utav världens vackraste kvinnor =)

Jasmin

Dagens outfit

En väldigt enkel och ledig outfit men jag ska ju inte göra något speciellt idag.
Har inte riktigt orken att anstränga mig mer nu heller.



Om en halvtimme så ska jag, mamma, moster och kusinen träffas på Peggens glasscafé och "luncha" med varsin stor glass. MUMS! Jag är verkligen ett litet glassmonster.....
Efter det så har jag väskan redo för att följa med min moster och kusin hem. Jag ska bo på landet denna helgen, rida, promenera och bara njuta utan alla läxor och krav! Med andra ord blir det nog ingen update förrän jag kommer tillbaka till världen imorgon kväll.

Bye!
Jasmin

Bilder!

Här kommer en liten sammanfattning av min och Hannas härligta torsdag!
För det första så började vi inte förrän 10.40 och anledningen till att det bara var vi två är för att Malin missade bussen.
Hur som helst så hade vi kulturhistoria första timmen tillsammans med en jättehärlig lärare, vilket gjorde lektionen rolig!
Sen hade vi en mega rast på ett par timmar så efter att vi ätit så gick vi ut på stan, Hanna provade en jättesöt klänning och sen letade vi upp ett mysigt ställe som sålde kulglass!

Där stod vi och hade ett väldigt allvarlig samtal över vilka smaker och hur många kulor vi skulle ha, efter ett tag kommer den gulliga gubben som äger afären och frågade vad vi ville ha. Vi hade inte bestämt oss och sa det till honom, ytterligare tio minuter senare så hade både hans fru och han kommit ut ytterligare gånger och frågat...
Men nej då vi hade inte alls bestämt oss, efter si sådär 20 minuter var vi klara för att köpa glass. Vi är finsmakare båda två när det gäller glass så det gäller ju att få till den perfekta blandningen!


Jag var inte alls sugen på att vara med på bild den dagen, kände mig allmänt ofräsch =)


Gulliga Hanna med sin stora glass =)

Där på fiket hade vi väldigt konstiga samtal om twilight-tatueringar, våra drömbröllop, att livet borde vara mer som en saga, 30 årskriser vid 17 års ålder osv osv. Vi kan verklgien prata i timar om sånt andra inte alls skulle förstå sig på! Tur att vi alla tre är likadana, nästan i alla fall! Malin hade nog fått spader efter ett tag =)
Det var verkligen en utav de bästa dagarna i skolan under hela året hittils, vi klagade inte en enda gång (!!), det ni!

Jasmin, Hanna

Fredagsmys

Det har varit en riktigt härlig dag måste jag säga!
Mina feberkänslor har gått över och jag känner mig rätt kry faktiskt, kanske var när jag satte mig i solen och lyssnade på New moon via ipoden...

Hjälpte mamma att klippa en del av gräsmattan, sen lekte vi grannfejd med ungarna snett bakom oss, hemska!
Hoppas inte mina barn blir så, jätte kaxiga och skjuter medvetet över bollen till oss för att sen springa genom häcken.
Detta har pågått ett tag och nu har vi typ ett stort hål rakt genom den höga häcken så mamma och jag har spänt upp världens största hönsnät där nu (= Älskar att jävlas med dom!
En grej jag borde berömma mig för att jag inte pluggat någonting alls idag och det känns faktiskt riktig bra även om jag är en sån som pluggar alltid för att jag har så höga krav på mig. Men sedan jag bestämde mig för att låta annat komma in i mitt liv så har jag hållt mig till det.

Nu väntar talang med familjen!
Jasmin


Mamma i full gång med gräsmaskinen, det var verkligen dags att klippa!



Såhär har lill-Jullan tillbringat hela sin dag =)

Äntligen är det helg!

Ska bli jätteskönt och grymt härligt att inte behöva gå upp till skolan.
Jag fick sluta tidigare idag eftersom det bara var jag och en till på vår teaterlektion, dessutom så känner jag mig febrig. Men väldigt glad! Idag så ska jag hjälpa mamma här hemma lite och göra sånt jag tycker om.

I morgon så ska jag vara med min kusin och moster, ska följa med till stallet och rida, vilket var åratal sen. Ta promenader och njuta av solen. Ska bli kanon!

Jasmin

ET´s New Moon Exclusive

Nu är det äntligen här! Jag skojar inte när jag säger att jag får gåshud när jag kollar på det, älskar verkligen twilight.
tror det är svårt att förstå sig på om man inte har läst böckerna =)





Titta och njut, ikväll amerikansk tid visar dom fler klipp =)
Jasmin

Godnatt

Jag är jättetrött och ska när som helst krypa ner och sova, men jag ville uppdatera här först. Blir inget jättelångt och seriöst men det får ni stå ut med =)
Dagen har faktiskt varit helt okej, i alla fall så länge man var i skolan vilket är väldigt ovanligt.
Jag orkar inte berätta så mycket nu, Hanna har bilderna vi tog idag också så vi får köra en sumering utav dagen imorgon!

Efter skolan så satte jag mig med kulturhistorian igen och jag kan meddela att jag är klar med den förbaskade teaterdelen nu. Bara musiken och bilden kvar nu men det gör jag veckovis. Efter det så har jag rensat datorn på bilder och sorterat upp dem jag vill ha kvar. Jag är en såndär "spara-människa" så det är ju en hel drös kvar!
Det där programet om New Moon visas ikväll (amerikansk tid) vilket är om ett par timmar, tyvärr sänds det inte i sverige men jag håller utkik på deras hemsida och hoppas det kommer upp där.

Snart somnar jag, mäst att avrunda nu...
Godnatt!
Jasmin

Gott & Blandat

Idag börjar jag sent, 10.40 närmare bestämt och det behövs verkligen! Jag tänkte sätta mig och skriva klart teaterdelen på kulturhistorian så att jag kan fokusera på annat efter skolan idag.
Men utöver detta så trippar jag runt i mina klackar här hemma och över, det är en teaterläxa vi fått. Vi måste lära oss gå och gå in våra nya skor som vi ska ha på uppvisningen sen. Svårt att gå är det verkligen inte men fan va ont det gör i ett par skor som är stenhårda!

Vet ni vad? Snart är det helg!
Dessutom har jag längtat som en tok eftr den här dagen, Entertainment tonight visar ett program om New Moon, bakom kulisserna!!



Jasmin

Långmorgon

Idag börjar jag inte förrän 8.20 och dom där extra minuterna gör väldigt mycket, håller ni inte med?
Jag hade riktigt svårt för att somna igår, jag låg och var trött samtidigt som jag var klarvaken och tänkte på allt annat, så när jag väcktes imorse utav älsklingen som ringde så var jag allt annat än pigg. Min röst är nästan helt försvunnen emellanåt nu också, inte bra, inte bra. Får ha en tyst dag idag.
Jag slutar sent idag och när jag kommer hem hinner jag knappt vara hemma innan jag måste in till stan igen för vi teaterelever måste gå och kolla på en pjäs idag och den är obligatorisk. Känner inte alls för att gå dit och verka entusiastisk när jag är trött, stressad och har tankarna på allt annat än pjäsen, funny!

Ja jag vet, jag är miss positiv, men just nu känns det bara inte så bra.
Blir kanske ett enstaka inlägg till idag från mitt håll, det beror på hur mycket jag hinner med!

Jasmin

Jag tar ledigt!

Nu får det vara nog, denna plugghetsen har bara resulterat i att jag går runt och stressar, mår dåligt och har ångest över mina prestationer och liknande. Detta, även om jag inte vill det och försöker hålla det för mig själv, går ut öcer mig familj, pojkvän och mina kompisar. Skadar alltså människor jag älskar och och mig själv, det är inte okej!
Jag glömmer av att ta han om mig och göra sånt jag älskar och brukade göra innan jag lät detta stiga mig åt huvudet.

Nej skärpning! Även om jag är ambitiös och pluggar så ska jag itne låta det styra mitt liv, försöka i alla fall.
Jag tog första steget idag och gjorde klart halva arbetet om teatern under 1800 - talet, sen la jag ifrån mig laptopen och skolböckerna, gjorde mig en god kvällsmat och satte mig i uterummet med ett par tidningar.
Nu sitter jag här och suttar på mitt vita te, med massa goda smaker, har tänt ett par ljus och bara gör sånt jag känner för!
Bortsett från goset med älsklingen under lovet (som däremot var stressladdat från min sida.....) så är detta faktisk min första lediga kväll på väldigt många månader och då överdriver jag verkligen inte.
Det är knappt så vi tre knasbollar träffas på helgerna längre, det är bara i skolan vi ses och då går vi runt och mår skit allihop... Utöver det finns knappt någon tid, för vi sitter med skolböckerna. Ska bli skönt att åka till Helsingborg och Helsingör med dom och ha en tjejig hotellweekend!


Jag är ingen duracellkanin

Jag har inte något batteri som går och går och går. Faktum är att all min energi försvann idag under urladdningen på matteprovet. Så jäkla svårt var det, men jag ville verkligen försöka så jag gav allt. Efter det så kändes det precis som att jag bara skulle kunna sjunka ihop. Jobbigt.
Hanna satt och övade sig inför nästa kapitel, sannolikhetsläran... Hon funderade på hur stor sannolikheten skulle vara för att dö om man hoppade ut genom fönstret. Har det gått för långt då?
Jag tror i alla fall folk skulle blivit riktigt shockade om hon helt plötsligt slängt sig ut, vilken tanke, usch!

Just nu sitter jag och funderar över min egna död...
Jag har skrivit ca 200 ord på teaterdelen för uppsatserna (4 st) i kulturhistoria och jag började för 2 timmar sedan.
Jag kan bara säga en sak, ni som får chansen att välja detta ämne, gör det inte!
Hade ni böra hört mina ilskna vrål till mamma så som "DÖDA MIIIIG!".... Då hade ni nog förstått hur jag känner mig nu.

Oh happy days!
Jasmin
 

Varför kan inte livet vara lika lätt som för dom här lillkillarna?!

Kreativ Insikt

Jag googlade runt lite och råkade hamna på sidan Kreativ Insikt, en typisk sida för mig skulle jag nog våga påstå.
Det är presentartiklar med jättefina budskap om liv, kärlek, sorg... Ja alla sorts känslor typ och det var jättefina och söta grejer! Jag vet inte om jag skulle köpa grejer därifrån men jag kommer nog garanterat hämta insperation därifrån till lite grejer jag har i tankarna just nu!

    
 
Här är bla. ett anteckningsblock med budskapet "detta ögonblick bär på en gåva" eller varför inte en berlock där det står "lever i tillit - skyddad av änglar"




Här är ett kort med en fin och jättesöt dikt, gulligt gulligt! =)

Nu ringde älsklingen så nu är det dags att avrunda detta inlägg!
Godnatt på er / Jasmin

http://www.kreativinsikt.se/

Lite tröst

Som Malin redan berättat så slutade vi väldigt tidigt idag, våran stackars svenska/engelska lärare har brutit benet hahah =)
Skadeglädje när det är som bäst!
Jag trippade in på arbetsförmedlingen idag och hälsade på min moster lite, alltid härligt med lite kramar. Hon berättade att hon hade ledigt några timmar sen och att vi kunde ta en glass tillsammans. Så efter jag varit på banken så gick jag runt lite i affärer för att invänta hennes "håltimma". Gjorde några små fynd på rean som sammanlagt kostade mig 179:-
Kallade det för tröstshopping eftersom jag är så sjuk..... Alltid några bortförklaringar!

Ett långt stort linne, med gulliga små detaljer och en härlig rygg! Vero Moda 80:-
En korallröd liten kofta att ha i vår och sommar B.young 99:-



Nu så ska jag och lillsyrran gå och och gå en liten stund i solen, något måste jag göra! Jag kan bara inte sitta still inne när det är så fint väder. Skulle troligen vart ute och gått även om jag varit döende!
Sen har jag lovat mamma att fixa lite tvätt och sen ska jag nog se på någon rulle med lillan =)
Tja...sen får jag väl göra som Malin och damma av matteboken lite och plugga på inför provet imorgon....USCH!
Undar förresten hur det blir med engelskan imorgon bitti nu när han brutit benet...... hmm får kolla upp det!
Bye!
Jasmin

Wihoo!!

Vad fan är det för jävla skämt till skola jag går på?!:P Jaha, nu var man hemma igen då...HAHAHA!
Kom till skolan kl 1, skrev ett prov på 20 minuter och sen var det bara att dra hem igen. Och jag som brukar gå 9-4 på måndagar:D
Nu då? Hm...ska nog börja med att inte göra något:D sen får man väll plocka fram matteboken, damma av den lite och börja plugga till provet imorgon;) Ska plugga med Freekish när hon kommer hem också, vi ska ha naturkunskapsprov i veckan me så:P Skolan är verkligen som den är...
Hade gött! //Malin

"Krya på dig" - frukost

Vaknade upp med rinnande ögon och näsa idag och ett plus på det med en hals som börjar göra ont. Det känns som att det inte skulle kunna komma mer perfekt, nu när vi har grymt mycket i skolan och jag skulle dragit igång med träningen på allvar nu igen efter lovet. Ursäkta ordvalet nu men jävla skit!
Jag skulle som sagt ut och sprungit nu på förmiddagen som vanlig men det blev inget med det. Jag tror jag ska följa Simons råd och inte anstränga mig alls under sådana förhållanden, så jag blir frisk snabbare och kan köra på i mitt vanliga tempo snart igen. Great!

Jag ringde och råkade som vanligt väcka älsklingen idag vid tio...Han har studiedag idag, vilket jag tycker är enormt fuskigt!
Sen såg jag till att göra mig en god, härlig frukost som symbol till kroppen om att den ska krya på sig och bli frisk!



Nu ska jag se  till att dra på mig lite andra kläder och fräsha upp mig en smula inför skolan.
Jag måste försöka hinna förbi banken innan vi har prov på idrottsteorin vi haft, hjälp hoppas det går bra!

Jasmin

Tillbaka till verkligheten

Idag drar det igång då ja och som sagt är det inte det bästa som kunde hända just nu. Hade varit skönt med en vecka till:) Däremot är det underbart att inte börja förens kl 1!! Som iofs Jasmin gör varje måndag detta året:P Men för en gångs skull så får jag och Hanna det me:D
Min sovmorgon har än så länge varit bra:) Jag har tränat lite på boxningssäcken vilket var länge sen, har saknat det något enormt!! Har dock lite ont nu för jag fick tillslut ett sår på ena knogen...
Har ätit en god frukost också!! Medans jag tittade på Twilight såklart:D Freekish säger att det är en sån där grej som jag blir beroende av ett tag....som jag inte kan sluta prata om liksom och allt kretsar kring den. Vet inte om det stämmer men upptäckte igår att hela min "25 mest spelade" lista  på ITunes bara innehåller en massa twilightmusik...hm....på typ inte ens en månad...hon har kanske liiite rätt:P
Nu ska jag ta och klä på mig och ta på mig lite smink kanske:)
Vi hörs efter skolan!
Puss o kram!! //Malin

Slag i ansiket

Jag vet inte vad som hände men helt plötsligt örjade jag frysa jättemycket, fick ont i huvudet och nu sitter jag här och snorar som om jag varit sjuk jättelänge. Jag fattar inte hur min kropp fungerar ibland!
För mig finns det två möjliga orsaker till detta, det ena är att Simon var sjuk veckan innan han kom till mig (men det är ju nästan tre veckor sedan, tycker det vore konstigt om det kom nu?) eller att jag helt enkelt jämt och ständigt går och spänner mig och stressar över skolan och allt vad det nu innebär.

Det tar verkligen kål på mig, ingen kraft kvar!
Jag ska stänga av datorn nu och lägga mig i soffan framför tvn eller i sängen och slå på någon liten film. För en sak är säker och det är att hur trött jag än är så somnar jag inte förrän en viss tidpunkt. Ja, min kropp har en sovklocka och om inte den plingar så somnar jag inte heller. Men jag ska i alla fall se till att värma mig! Hatar att frysa...

Godnatt!
Jasmin

Sista lovdagen

Nu är det över ja. Vi verkar så himla glada alla tre eller hur:D Men det har i alla fall varit ett ganska bra lov trots allt pluggande.
Min sista lovdag spenderade jag med mamma, pappa och Fredrika. Vi åkte till Öströ och fikade och så stannade vi till i Bengtesgårdsäng där vitsipporna blommade för fyllt. Mysigt:)


Åkulla bokskogar, hm.....ser ni några bokar?


En massa hemmagjord marmelad från Öströ...mums!!!


Och så fick jag äntligen skrika mitt årliga vårskrik bland vitsipporna:D

Jag har nu pluggat lite till och duschat så nu blir det kaffe och kanske en film med Freekish:)
Hade så bra allihop så hörs vi i morgon!
Puss o Kram! //Malin

Back to hell

Okej, så hemskt är det väl inte men nu är jag i alla fall hemma i Falkenberg igen.
Kändes verkligen jättetråkigt att lämna Simon denna gången, okej det är väl i princip lika jobbigt varje gång, men nu hade vi ändå varit med varandra i två veckor och med vetskapen att vi antaglien inte ses förrän till sommarlovet..... Usch det är två månader, åtta veckor, 54 dagar och väldigt många ensamma nätter och eländiga timmar. Som jag istället tvingas tillbringa med min sambo, skolan! Jag har hållt på att plugga hela lovet och jag måste medge att jag är måttligt jävla trött på att behöva plugga varje sekund av min lediga tid. Varför går vi egentligen i skolan när det mesta man studerar och lär sig utav sker utanför skoltid?

Nej, fan, jag vill tillbaka nu! Jag vill få vara i hans famn igen....
Jag vill inte behöva gå igenom dessa veckorna i skolan som är kvar nu, allt som återstår är uppsatser och prov. Jag vill inte!
Jag vill att tiden snabbar på lite, trots att det gör mig rädd. Jag vill få åka till Helsingborg med tjejerna nu. Åka till Turkiet med min familj och sen stå där på avslutningen och veta att jag har ett helt somamrlov framför mig ihop med Simon och sen börja på det sista jävla året innan total frihet!

Herregud vad jag måste låta deprimerad nu.
Ska se om mamma vill följa med på en promenad.
Puss

Jasmin

MORMOR!

Har precis kommit hem från att ha hälsat på min kära mormor, som ligger inna på ett boende.
Var där i torsdag, då vi satt och pratade lite, hon orkade då inte säga så mycket, men var ändå med och sa lite då och då. Nu är det betydligt sämre med henne. Hon är nästan inte kontakt bar! Jag vet inte ens om hon märkte att jag och familjen var där. Hon bara låg i sin säng och såg så gammal och sjuk ut. Okej hon är ju snart 92 år men ändå... Hon har nog inte många dagar kvar nu. Men hon har levt ett långt och lyckligt liv och har inte varit sjuk alls länge! Men det känns ändå så jobbigt och trist.

Har mycket plugg som jag måste sätt gång med men hittar inte kraften till det! Orkar och vill inte göra något alls just nu. Skulle hels bara vilja åka och sitta hos mormor igen. Men måste verkligen försöka plugg. Är så trött på skolan!!!!!
Ne nu ska jag försöka plugga lite och sen ta en promenad längst stranden.
Kjam på er
Hanna

Kul kväll med en traktor

Idag ligger vi i solen igen och gottar oss, börjar bli lite brun nu! Finns inte så mycket mer att säga om det just nu, onödigt vetande. Men uppdaterar ikväll igen.
Igår kväll avslutade vi älsklingens födelsedag genom att göra små klipp när han utförde sina sååå farliga stunts med en bobbycar/traktor. Vi satte ihop det till en liten film som jag tänkte bjuda er på =)




Jasmin

Vad ha hon gjort?!

Jag börjar undra vad min frisör har gjort med mitt hår!! Seriöst, när man lockar mitt hår så går det ut med en gång, om det ens blir några locka från första början:P Men som ni vet så var jag hos min frisör i förrgår...och mitt hår är fortfarande lockigt!!! Måste komma ihåg att fråga henne vad hon lägger i håret...
Nu ska jag bänka mig framför tv:n med mina päron för att titta på "så ska det låta" och dricka vin med ost, kex och vindruvor till. Mysigt:) Idag är Johan Wester med, ni vet Kajan från HippHipp. Jag älskar honom!!!
Gud, vad hände när man fyllde arton egentligen?
Ha en bra fredakväll!
Puss o kram!! //Malin

Underbara sol

Det är nästan 20 grader i solen och jag och älsklingen har suttit ute hela dagen, underbart!
Vi grillade flintastek, satt ute och åt en riktig somrig lunch med potaissallad, tatziki och annat gott. MUMS!
Detta vackra vädret får gärna stanna kvar i all evighet nu, jag får så goa känslor och jävlas lite extra med S, som i och för sig inte är sen på att jävlas tillbaka. Det värsta är nog när han skrämmer mig, fy satan vad lättskrämd jag är egentligen.
Det som annars brukar vara jag som skrämmer folk, får väl tillbaka för gammal ost nu........

Just nu är S nere i källaren och tejpar ihop en gammal tramptraktor.. En sån man hade när man va typ två år gammal, han har fått för sig att han ska åka ner för den stora och rätt branta backen med den ikväll. Lovar att filma det så ni får se! =D
Jag själv sitter i lugn och ro och läser lite roliga bloggar. Skön avkoppling, bra att komma ur solen lite, de känns att det tagit i ansiket. Härligt, längtar ännu mer på Turkietresan nu! 1 månad kvar wohooooo!!!





Lyckad dag!
Jasmin

Zup homies?

Fick jag några coolhets-poäng där kanske? Nu har jag dragit på mig träningskläderna och tänkte värma upp med att a Alice på en liten tur, ensam hemma idag också.
Sen forsätter jag nog träningen på det lilla gymmet en trappa upp. Eftersom det är solig och härligt så ska jag väl ta med mig boken ut och läsa lite efter det. Slappdag!!
Älsklingen slutar tidigt idag som tur är och dessutom blir han stor idag! Han fyller 17 så jag ska passa på att göra allt jag vill göra nu när han inte är hemma och så är resten av dagen hans.

Han fick lite träningsgrejer av mig, handskar och proteinpulver som han blev glad för.
Bäst att sätta igång nu!

Cýa!
Jasmin


Såhär slapp och skön är min träningsoutfit just nu!
Nikeleggins från Intersport
DC tröjan är simons!

Malmö

Tjoflöjt!
I går åkte jag och min mamma ner till malmö för att hälsa på mia kusiner. När vi kom dit gick vi i stan ett tag, lyckades faktist hitta lite kläder som jag köpt. Efter ett tag i stan åkte vi till dagis och hämtade mitt kusinbarn Thoe, han är två år och helt underbart söt.
På kvällen sen lyckades jag skrämma mina kusiner och mamma riktigt mycket.
Efter vi hade ätit en god middag gick vi in i vadagsrumet. Jag råkade slå min i knät och blev, ja lite dålig :P Jag lutade mig tillbaka i soffan och blundade, när jag sen efter ett tag hörde min mammas och min pappas syster skrika mitt namn öppnade jag ögonen. Jag hade svimmat och hade vridit mig i kramper!!! :P Fick ligga ner ett bra tag och bara skakade. Jag är lite känslig!
Idag åkte vi sedan hem fast stannade först till hos min mormor som är sjuk =(
Men nu måste jag gå. En kompis till familjen och hennes pojkvän kommer nu!
Puss å kjam
Hanna

To fab for a work-out eh?

     

Lite så kändes det:P Eller? Ny trimmad, färgad och lockad lixom. Detta är alltså precis utanför träningslokalen och tror ni det kändes fela att byta om till träningskläder och upp med håret i en tofs?:)
Nu har jag i alla fall kommit hem, duschat och ätit så nu är jag väll redo för tv:n:D Älskar lov!!!
Vi hörs imån!
Puss o Kram! //Malin


Dagens outfit



Enkel vårig outfit som passade bra när solen tittade fram bland alla mörka moln. Längtar till sommarens alla härliga outfits!
Jeans, tröja och sjal från Gina tricot.
Linne från Jc

Jag älskar verkligen Gina, känns som att hela min garderob är därifrån!

Grattis farbror!

Efter 12 år är han tillbaka i landslaget och han var nyligen nere i Danmark för att delta i NM, Nordiska mästerskapen i boxning 2009. Han vann sin viktklass på 91 kg!! Jag kan bara säga det att jag är väldigt glad och stolt över honom. Han om någon förtjänar det.

Detta blir ett väldigt kort och konkret inlägg men jag var bara tvungen att dela med mig lite glädje!
Slå till hårt på SM också nu Said!




Jasmin

På väg

Ja det blir bara ett kort inlägg. Jag ska snart med bussen för idag blir det en nya jag:) Ska klippa mig idag:D Ska även till banken, skatteverket och lämna nagra cv:n.  Usch vad vuxet!!! haha:P
Jag har inte sminkat mig än och är inte klar med cv:n så jag har verkligen bråttom!!
Vi hörs
Puss o Kram!! //Malin

Ute med lill-fisan

Jag och lill-fisan tog oss en liten promenad ute, inget vidare härligt väder men det är inte så kallt i alla fall. Hon verkade dessutom uppskatta turen lika mycket som jag gjorde!
Allt som allt var vi väl ute i 45 minuer och så lekte vi den där jääätteroliga leken då de är meningen att jag ska kasta boll...tja, även om hon inte behövde springa så långt för att häma bollen så ville hon göra det om och om igen.

Tänke passa på att ta lite bilder på olika saker idag, så vi börjar väl redan nu med de första bilderna. Enjoy!


Här har ni alltså lilla Alice, i många av fallen hittar hon något mycket mer intressant än kameran att kolla på...


Hon är en riktig liten diva! Hon skulle lätt äga ut alla små 08-hundar med sina muskler och divakrafter hämtade från skogen... Haha! Ni skulle sett blickarna hon gav de små hästarna vi stötte på..... "pfft vilka små mesar" sen viftade hon till på svansen och forsatte gå, som jag skratta!!


Dom var däremot inresserade av den lilla vita saken nere på marken..


Jasmin

lonely me

Syft, sitter ensam hemma hos älsklingen nu, hans lediga dagar är över och han skulle upp tidigt som satan till skolan. Fy, det var faktiskt rätt jobbigt när han kom in för att ge mig en sista puss innan han skulle iväg. Detta innebär att jag är ensam här hemma tills han kommer hem vid fem igen, får väl passa på att göra sånt som han tycker är tråkigt då haha =)
Fast jag har ju hans lilla jack russel, Alice och sen är ju hans föräldrar hemma också men det är ju inte alls samma sak.

Ska s se till att få i mig lite frukost nu, sen får vi se vart jag hamnar. Jag tänkte i alla fall träna en sväng, plugga lite (för vad vore ett lov utan plugg?!)

Jasmin

Påskoutfit 2

Här kommer gårdagen outfit!


Linnet/klänningen är från Gina
Jeansen är från Replay
Skorna från Pepe Jeans
och väskan har jag ingen aning om.

Förresten ber jag om urskäkt för bilden på mig när jag äter glass. Pappa försökte vara fotograf och tja...det gick ju inte så bra:P kommer nog inte fråga honom igen.
Nu måste jag dra!
Pussar! //Malin

Måndag

Idag har jag och mina föräldrar varit ute hela dan. Det är så gött när man var ute sent och är lite bakis och vara ute istället för att sitta framför tvn. Man blir så seg då:P Vi åkte runt och letade olika fåglar och bara njöt.
Haha! Klantig som jag är tog jag på ett elstängsel och fick världens stöt! Fy fan va äckligt det är!!

Här är lite bilder från dagen

                                                          

sen åt vi lite glass på peggens!!:)


Nu ska jag snart iväg till Hanna. Ska sova där inatt eftersom jag inte kan komma hem annars. Problemet med att bo utanför stan:P Men vi ska ha mysigt så jag klagar inte!
Kommer snart med den andra påskoutfitten också:)
Puss o Kram! //Malin



Dagens bild



Det får bli en glad och härlig bild på dessa tre sötingar ur twilight!

Bonnetös

Wow vilket härligt väder! Idag beslöt jag mig för att ha en lite "bonne-flickig" oufit, tyvärr ingen bild so far, inbakad fläta i e lite busigt hår, lättsminkad, ljusa jeans, stor tshirt och såklart åkte gummistövlarna på! Haha, vi åkte nämligen ner till älsklingens torp. Det ligger ue på en ö mitt i en ganska stor sjö. (ska försöka få tag i lite bilder sen!)

Det är en sagolik plats, tänk er en liten torpargård, riktigt gammalt, med små hagar runt huset, en lien brygga där man lämnar båten och in mot ön är det en stor skog som visas i twilight. Så galet vackert är det där när solen lyser på och reflekeras i vattnet och gör a skogen lyser upp på ett skimmrande sätt. Beautiful!!

Just nu är han ute och mekar med sin opel och jag sitter inne och tvingas plugga matte inför provet på tisdag, jag måste dessutom läsa på idrotten som vi har prov på måndagen och även göra klar teaterdelen i kulturhistoria för att inte drunkna i uppsatser sen. Let me die! Det är så galet tråkigt, ska bli skönt att få ta studenten nästa år!
Nähä, bäst att fortsätta då... Det är ingen idé att försöka komma på fler undanflykter för att slippa.........*suck*

Jasmin

Påskoutfit 1

Så här såg jag ut på Långfredagen när jag var i Helsingborg



Klänningen är från French Connection och skorna är från Pepe Jeans.
Till detta hade jag min blåa kappa från Odd Molly. riktigt vårfriskt trots en alltför vintrig garderob:P
Nu ska jag iväg så imorgon kommer kvällens outfit!!
Ha en trevlig påskdag:)
Puss o Kram! //Malin

Sol!

Helt underbart väder ute alltså! klarblå himmel och inga moln, helt underbart! Och här sitter jag, inne vid datorn och skriver på arbeten till skolan. Hur tragiskt är inte det? Jag vill ut till solen igen!! Satt ute innan försåts och läste lite, men känner att jag behöver arbeta ett tag.

Var i går ute och letade efter påsk ägg som varje påskafton. Mina föräldrar gömmer och jag och min bror är ute och letar, en kul tradition :P
Nee får bli ett kort inlägg idag, vill arbeta nu, så jag sen kan gå ut igen!

Puss å kjam 
Hanna


Påskhelgen

Nu har jag vaknat och ätit frukost med familjen efter en rolig påskafton. Vad är det Fredrika brukar säga... "Du är den ända jag vet som blir full tillsammans med dina föräldrar!"
Gud hur låter inte det? Men jag är ju faktiskt 18;)
Ikväll blir det utgång med Jennie och några från hennes klass tror jag. Kul när man inte känner någon, faktiskt. Jag tycker om när man liksom måste prata med nytt folk:)
Så nu har jag några timmar på mig att göra något vettigt. Ska ut och springa om en stund och sen blir det kanske lite dött skolarbete:P
Lägger inte en eller två påskoutfits senare!
Puss o kram!! //Malin

Upp med tuppen och iväg som en raket

Tja, det är väl motsattsen till hur jag känt mig i veckan. Min lilla älskling har varit hos mit i veckan för att han haft påsklov, under tiden som jag vart tvungen att gå i skolan.... Där sattes jag verkligen på självbehärskningsprov! Det var ju sjukligt svårt att behöva gå upp när han fick ligga kvar. Men det var ju såklart extra mysigt att komma hem sen och veta att han väntade.

Jag hann med en hel del i veckan var bla. hos tandregleringen och fick spänt en ny tråd i kedjan som siter fast i en tand (det är meningen at dom genom detta ska dra upp tanden) jag tog första vaccinationssprutan mot livmoderhalscanser, det gick finfint men satan vad det spände och gjorde ont i armen dagarna efter. Men det var det värt! Jag och älsklingen var och på en thairestaurang och åt innan vi skulle gå på två föreställningar, teatertreornas slutproduktion och dansarnas slutproduktion. Hanna och Malin var med där och dom är bäs på scen i deras dockkläder och lättklädda danser ;D
I torsdags var vi på middag hos mormor och morfar och det var jättemysigt och kul. Veckans pinsamaste var nog när jag och Malin lästa våra twilightrepliker mot varandra (vi skulle presentera våra böcker genom att vara två karakärer) och jag typ börjar lipa pga dom, replikerna alltså... Haha, dom är magiska! ...Har fortfarande inte berättat för någon.

Igår så åkte jag med Simon hem till Sävsjö, skönt med lite miljöombyte. Idag var vi i Jönköping på Elmia, performance & motor show. As coola bilar, speciellt den som hade 4000 kristaller på!!



Nu ska vi få i oss lite pastasallad!
Puss!
Jasmin

Lov

Nu är det äntligen lov och proven ligger och väntar på mig i skolan:P Ska plugga hela lovet! Kul...
Jag ber om ursäkt för att bilderna aldrig kom men jag hann faktiskt inte. Hade lite skolarbete till sista dagen innan lovet som vanligt så sen orkade jag inte heller. Hinner inte nu heller för jag ska snart iväg till Hälsingborg. De ska bli mys med släckten.
Bilderna kommer jag lovar men blir förmodligen kvar i Hälsingborg hela dan så imorgon ska jag hinna:)
Ha en bra Långfredag gott folk!
Puss o Kram! //Malin

Sleten estet

Usch vad jag har ont överallt! Jag har nog inte en hel kroppsdel alls:P Vi har ju en föreställning nu och vi har varit och repat hela dan. Har nu kommit hem och fått i mig lite mat och aj vad ont jag har!!:P
Ska ta och skriva lite på ett cv tänkte jag innan jag tar en dusch och slänger mig i soffan med glass, fukt och Twilight;)
Jaha, jag tänkte faktiskt inte skriva mer än så:) Kommer ta lite bilder som jag kan lägga upp på onsdag så vi hörs då. Är inte hemma något imorgon så...:P
Puss o Kram!!
//Malin

Söndag

Idag är det en typisk söndag. Man tar det lite lugnt efter veckan och helgen och så förberder man inför kommande vecka.
I fredags så var jag hos gisela och vi hade kul men jag var tvugnen att åka hem vid 2 för att sedan gå upp tidigt på lördagen:P Vet alltså inte vad som hände när jag gick.
Igår var jag i varberg för att visa några vad vi gjort på den här modevisningsgrejen...ja, vi hade gjort några nummer liksom och så var det några som skulle kolla för att se om de ville ha med oss i något. Det gick nog ganska bra, de verkade i alla fall nöjda:)
Efter det var vi på en liten smink/hudvårdskurs. Hon gick igenom lite kort, frågade några frågor som jag:D svarade på och så fick jag smina en anna tjej. Det var svårt men jag blev rätt nöjd faktiskt.
Idag ska jag som sagt förberdea inför den kommmande veckan. Vi ska hålla på med en föreställning, må-tis-ons, och alla kläder måste fixas och sys.
Ska iväg på en teaterföreställning ikväll med Hanna och sen ska vi tillsammans med Jasmin åka hem till Hanna för att titta på Twiligt(igen):P Den här gången är det faktiskt för ett skolarbete. Jag och Jasmin ska presentera Twiligt genom att spela två av karaktärerna och då tänkte vi att vad vore bättre än att titta på filmen:D
Ja, nu ska väl jag titta igenom kläderna!
C ya! XoXo!
//Malin

PS: Vad tror ni om den frasen? För mycket fjortis?;)

Dan före helgedan

Det ska bli så galet skönt med helg, jag har "firat" slutet av denna torsdagen genom att ta en lugn promenad ner till havet för att sitta och bara njuta av vårsolen, tagit en lång varm dusch och mumsar nu på ett äpple medan jag lyssnar på goa låtar. En utav dem är fields of gold med Eva Cassidy. Härligt avslappnande, känns vuxet också haha!

Det har varit en jättejobbig vecka med mycket känslor och alla tre har varit helt ur balans. Inte sjuka direkt men vi har inte mått bra alls, det går inte att sätta ord för det men vi har varit matta, trötta, hängiga och allt det där. Vi tre är som en och samma person. Det sägs ju att tjejer i fängelse naturligt och omedvetet anpassar sig efter varandra när det gäller pms och allt det där. Samma sak måste ju kunna hända tre kompisar så att alla tre blir "sjuka" samtidigt? Eftersom vi är med varandra så mycket.. Oftast brukar vivara sjuka typ samtidigt och allt det där^^ Lustigt

Men det är i alla fall anledningen till bloggtorkan denna gången och eftersom ingen har mått bra ochatt det inte har hänt något speciellt så har vi helt enkelt bestämt att inte skriva. Det ska ju kunna vara kvalite och roligt för er också...

Nu ska jag chatta lite med min lilla sjukling!
Jasmin


RSS 2.0
Test