Kan det inte ta slut?!

Jasmin är i Turkiet och har inget kvar i skolan och hanna har inte heller något men så sitter jag här och drunknar fortfarande i skolarbete!!! Jag dööör:P
Har hållt på med jympan hela dan och försöker memorera det nu men fick i alla fall komma till Hanna en stund och ha det lite mysigt:D
Har även ett naturkunskapsarbete och ett matteprov den här veckan så det är bara att ligga i!
I övrigt sitter jag här vid datorn då och då och väntar och hoppas på att New Moon trailern ska läggas ut på you tube:D Jag vill se den nu!! Inte imorron! haha:) skadad....
Väntar också på att mamma och pappa ska lägga sig så jag kan inta soffan. Sover där sen i går då en spindel har ockuperet mitt rum:P As usual...
Hörs! Pussar //Malin

Alanya calling!

Halloj, hoppas nı har det fınt uppe ı kalla Sverige!
Vı hade 45 grader ı solen ıdag, det va naajs =)
Jag e bruuun!

Kan ınte skrıva mycket, tangentbordet e knasıgt, men nu vet nı att jag fortfarande lever =)
Kommer nog ınte uppdatera mer, kort och gott... Vı ses hemma!

Bye
Jasmin

Årets första dopp!

Kom precis hem från stranden. Har ätit där med familjen och några grannar. Det va riktigt mysigt, är ju helt underbart att sitta på berget och titta ut över havet. 
Innan jag cyklade hem tog jag om min bror ett dopp i havet och för mig blev det årets första dopp.
Det va faktist riktigt gött, kallt med ändå skönt. 
Ska nu ta en dusch och sen sätta mig framför tv eller så ska jag sätta mig på altanen och äta lite frukt och läsa New Moon =) Något av det blir det.

Puss å kjam   /Hanna  

Rastlös

Tjoflöjt på er!

Det är hur fint väder som helst och helt underbart. Men jag är så rastlös, solade ett tag men fick verkligen panik. Klarar inte av att ligga stilla förlänge. :P haha
Jag vet verkligen inte vad jag ska hitta på! Finns ju inget att göra. :/
Jag har inte heller något plugg det är sjukt gött, men det är nog därför som jag känner mig rastlös, är inte vad vid att inte vara ledig. Har den senaste tiden pluggat och pluggat, eller arbetat med mina barn danser. Och nu är allt över, så vad ska jag hitta på nu? :P

Får bli ett kort inlägg, ska jag gå ut och äta lite mat nu, och sen... ja, sen vet jag inte vad jag ska hitta på. haha

Puss  /Hanna

Nu sticker jag!

Oj, shit vad tiden går! Nu är det bara 45 min kvar tills vi åker mot flygplatsen, moster Ann-beathe och kusinen Freja är dom som kommer leka taxi, haha dom gör verkligen allt för att koma för sent till släktträffen som hålls idag.
Jag är inte avundsjuk på dom asså! ;D

denna tiden som är kvar kommer gå åt till att se till att allt verkligen är med, äta frukost och ringa och säga hej då till älsklingen en sista gång. Han ligger till 250% fortfarande och sover men jag har faktiskt fått tillstånd att väcka honom.
Nej usch nu måste min mage få lite mat annars dör jag.

Jag vet inte hur det kommer bli med bloggandet för min del där, jag vet ju att hotellet har internet osv men jag vill inte lova något. Förutom ett litet löfte till mig själv och det är att verkligen gotta mig i solen och de 30 graderna som det är just nu!
Haha. Frukost var det ja!

Hej då på er, vi hörs och ses snart igen. Ta det lugnt och sola inte för mycket här hemma, jag kommer ändå vara brunast!!

Jasmin

ANDNINGSSVÅRIGHETER!!



Jag låter klippet tala för sig själv. JAG VILL HA NOVEMBER NUUU!

Jasmin

I'm on my way!

Okej, jag erkänner jag har knappt kunnat hålla mig från bloggen. Har kikat in och läst och funderat på om jag ska skriva ett inlägg men så är det. När man bestämmer sig för att inte göra det så blir behovet desto större.
Nåväl, nu är min resväska packad och klar och otroligt nog så har jag lyckats hålla mig under de där 20 kg som är maxvikten. Min väger nog 13 kg, haha. Jag har inte riktigt fattat att vi faktiskt åker imorgon, jag tror det kommr när vi sätter oss i bilen på väg till Landvetter.



Jag kanske ska berätta det att jag mår mycket bättre nu också, för er som vill veta.
Mer än så ska jag inte plåga er om det, jag hade en lektion idag, den sista i kursen Grafisk kommunikation, det har varit lärorik och skitkul och slutbetyget blev det välförtjänta mvg:et, ännu ett i samlingen. Fan, jag borde sluta skryta! =)

Jag mötte upp mamma och lillasyster i stan och gjorde lite spontan shopping, två lite större tunna tröjor och två par shorts.


Ett par i seglarstuk och lite finare modell från Lindex 199:-
De andra paret är lite "slappare" och bruna, vilket inte syns i det dåliga ljuset.. Även dessa för 199:- men från Kappahl.


Ber om ursäkt för de galet dåliga bilderna men båda är från Kappahl, den ena är vit/marinblå och den andra solgul.
129:- st, den gula var på rea för 89:-
(Ber hemskt mycket om ursäkt för att jag så otroligt osmakligt inte hade något linne under den gula tröjan, lite väl genomskinlig kanske... men vafan jag skulel ju bara visa den för några sekunder!)

Jaha... vad ska man nu hitta på?
Blir nog till att glo på en film tills älsklingen kommer hem så vi...JAG, kan påbörja en hej då-process som tar i snitt två dagar. Alltså lagom till att vi åker hemifrån vid 11.30 imorgon. Perfekt!

Cya!
Jasmin

Ojojoj!!!

Vilken dålig uppdatering!
Antar att ingen orkar eller hinner typ:p Jag har i alla fall fortfarande mycket att göra i skolan men Jasmin! Du har ju inget kvar!
Sitter här hemma med Idrottslektionen att göra och det känns lite panikartat...ett halvt jympapass att göra på tre dar:p Jaja, de ska väl gå antar jag:D
Ska snart åka till skolan och då undrar ni nog när ni tittar på klockan och ser att den är halv ett...hehe:) Börjar tio i två idag gott folk!!! Luuuv it!
Så vi hörs la av!
Puss o Kram! //Malin

Ledig!

Idag är vi alla tre lediga från skolan och ska mötas upp hos hanna om ett tag för att verkligen inte göra någonting. Jag tror att vi alla tre behöver varandra lite för att pigga upp oss och jag blir inte förvånand om Twilight visas på tvn:P Jag blir heller inte förvånad om projektarbetet tas upp för diskussion:D
Hade vart gött att vara hemma hela dan men det ska ändå bli mysigt:)
Annars har jag liksom inte gjort något än...gick up, fixade frukost, la mig under täcket i soffan och somnade igen framför mysteriet på greveholm:D Mysigt!!!
Nu tänkte jag vara duktig och träna lite...
Puss o Kram!! //Malin

Paus

Hejsan bloggen!
Hoppas att er helg har vart riktigt härlig. Jag vill bara meddela er om att jag kommer ta ledigt från allt skrivande i bloggen nu ett tag, om det inte är så att jag verkligen har något att berätta för er.
Av personliga anledningar så orkar jag inte så mycket just nu och mår väldigt dåligt.

Men jag hoppas ni nöjer er med updates från Hanna och Malin! =)

Jasmin

Nu är det slut!

Är nu helt klar med dans föreställningarna och hela barn dansen. Känns faktist tråkigt. Kommer att sakna barnen sååå mycket!!! Dom är ju helt underbara. Fick av några barn i lördags och söndags lite saker som tack för denna terminen. Fick bl.a. choklad, ljus och blommar. Blev verkligen jätte glad för de! Värmer verkligen!
Så nu är allt över! Kommer att kännas skumt när jag får åka hem direkt efter skolan på torsdagar och fredagar och inte åka till Smedjan för att ha lektioner. Kommer verkligen sakna dom underbara och söta barnen som jag har haft.  
Ni kan se mig och några barn i tidningen idag förresten (i Halands Nyheter). Där är en bild på min på scenen med några barnen omkring mig, vi dansar där Nalle Puh =)

Puss /Hanna

Låt mig vara!

Shiit vad jag fryser, jag överdriver inte när jag säger at mina naglar och händer börjar bli helt blå. Läskigt.
Lugn dag idag hoppas jag, jag ska in till stan och hjälpa Hanna med sina barndansare idag och sen hem för att hjälpa till med packning och liknande och få lite matematik gjord.
Jag somnade inte förrän efter tre i natt och då hade jag ändå gått och lagt mig redan vid halv elva.... Hittade ingen ro.
Idag hade jag helst av allt bara velat stänga dörren om mig, legat kvar i sängen och glott in i väggen.

Det hade inte känts fel att vara inlindad i flera utav filtarna från Himla just nu samtidigt som man får vara i en trygg famn...



Jasmin

Emotions

Jag vet inte om ni brukar läsa våra få kommentarer som då och då trillar in men ni som gjort det kanske råkade läsa om mitt mentala sammanbrott idag. Jag kanske är heldum som ens tar upp detta eftersom anledningen är allt för privat för att ta upp men jag vill ändå varna er för att jag inte är på topp just nu. Även om dagen började bra.
Mattetalet som Malin nämnde lyckades jag klara efter att ha suttit i över en timme med samma förbannade tal, sen kom jag på precis hela lösningen när morfar läste talet, suck!!!

Har suttit och kollat på Robinson med mamma och Jarmo, eller hur hans namn nu stavas är fan den värdiga vinnaren!!!
hans fall såg allt annat än mysig ut men han ger inte upp och klagar aldrig, inte vad tv visar i alla fall.
Han har mitt fulla stöd!

Det ska bli spännande och se vart denna kvällen slutar.
Ni som inte känner mig vet inte att jag är en djävulskt känslosam person, jag bär omkring på en massa skit och det blir inte lättare utav att jag har väldigt svårt för att prata om sånt. Det spelar nästan ingen roll vem det än är så är det svårt, till och med för Simon, Hanna och Malin. Som tur är så accepterar dom att jag är lite knäpp =)
Men jag skriver väldigt gärna, har lätt för det. men vissa saker är inte bra att skriva allt för offentligt så töntigt nog har jag suttit och skrivit mitt första inlägg i min lilla dagbok nu ikväll. Det blev långt. Jag fick ur mig det jag skulle och nu är det bara till att se vart det leder.

Dagens fråga.
Vem tycker ni är en värdig vinnare av Robinson 2009?


Jasmin

Modevisning och matteproblem

Idag var det modevisning och det gick väl bra. Inte mycket som kunde gå fel faktiskt:P Visade jävligt snygga smycken och inte fullt så snygga kläder men men...Får nu välja ett smycke värt 500 spänn i smyckesbutiken jag gick för och det tackar man inte nej till:)
Sen när jag kom hem var det bara till att sätta igång med matten. Tittade på ett tal som jasmin ville ha hjälp med men fan va detgick dålig!!! Arg!!! Fick verkligen damp och började slå mig själv i huvudet med boken...
Försökte ringa jasmin men den lile jävlen har inte haft på mobilen på på hela dan!:P
Nu sitter familjen i soffan, dricker vin och lyssnar på en massa rocklåter. Dom visar en lista på de 100 bästa hårdrockslåtarna genom tiderna på VH1 och jag och pappa bara älska sånt!!
Så ny drar jag tillbaka till tv gott folk!
Puss o Kram! //Malin

Jag, liten prinsessa?

Vaknade och gick upp vid 10 idag, fast trodde verkligen att klockan bara var runt 08.00 haha jag är verkligen inte en van sovare. Jag och familjen satt och åt en lång god frukost tillsammans för ovanlighetens skull och jag tycker det var skitmysigt! Sen drog vi iväg mot stan för att leta efter ett par skor till mig och lillsyrran, jag har nämligen inga lämpliga skor att ha i Turkiet, tygskor där är ju ganska kasst och blir ju förbannat varmt. Men tyvärr httade jag inga bra.
Sen så åkte vi vidare för att kolla på ett bröllop mamma ville se, föräldrar till ett par barn där mamma jobbar skulle gifta sig och det var jättemysigt! Inte alls ett sånt bröllop jag ser mig själv stå som brud i men det var jättefint. Alla bröllop har sin charm och det finns nog inte fula bröllop egentligen, det är ju symbolen och kärleken som gör det hela i alla fall.
Men en sak jag aldrig aldrig aldrig skulel tänkta mig är att typ gifta mig på arlanda eller uppe i ett stadshus, nej, jag är mer åt det sagolika, "omoderna" hållet där jag får lov att vara prinsessa för en dag.

Jag får hoppas att jag någongång får chansen att vara den lilla prinsessan jag alltid drömt om =)

Nu till verkligheten, idag så ska jag försöka hjälpa till lite här hemma och kolla in vad jag vill ha med mig när vi åker.
Lite matte vore kanske inte heller så dumt att få gjort inför nationella på tisdag, ska bli så sköönt att få det gjort!

Jasmin

Föreställning

Gick upp kl. 05.45 i dag för att göra mig i ordning och sen cykla till Statsteatern. Vi dans lärare på Folkuniversitetet skulle samlas kl.8.00 för att fixa ordning allt och öva på vårat nummer, öppningsnummret. 
Nu sitter jag hemma, ska om några timmar iväg till Statsteratern igen för att repa tacket med alla barn. Och sen är det dags för föreställningar, Har två förställningar i dag och två i morgon. Börjar bli lite nervös, vet ju inte riktigt hur barnen som jag har kommer att reagera på scen. Men det ska bli kul, hoppas jag i alla fall :P
Ne nu ska jag ta upp lite frukt och titta på Scrubs, är så jäkla trött så kan behöva vila mig lite innan allt drar igång!
Puss /Hanna  


Armband

Passade på att köpa några armband när jag och hanna gick på stan igår och insåg att jag glömt att visa dem.



Det flätade köpte jag på JC och det andra på Lindex. Båda kostade ca 50 kr.
Puss o Kram //Malin

P.S Har nu skickat in sista delen i Kulturhistoriearbetet och är nu friiiiiii!!!!!

Torsdag 090521

Sitter ute på landet hos min moster och kusin, jag lyckades ta mig igenom 3 timmars handledning denna gången också och så fort min moster får sitt intyg så får ni se upp på vägarna!
Kanske är dumt att säga här men vi fuskade lite här ute på landsbygden och det känns jävligt bra, känns som att jag faktiskt kan köra men vi ska gå igenom alla grunder och sånt där igen för det känns inte som att jag fick det 100% med morfar.

Dom har satt in en paj i ugnen och den där förbannade klockan tickar som satan + att den bredvid mig tickar i den mer normala takten.... Är det bara jag som känner mig enormt stressad av sånt?
Hur som haver, vi ska ta en långpromenad nere vid havet sen på någon mil eller två, den ser jag fram emot och senare ikväll kanske vi kommer göra mamma och lillsyrran sällskap med lite grillning ute i kvällssolen. Vi får se.
Jag måste lära mig att inte planera så förbannat hela tiden.

Nu ska jag sätta mig ute i solen, fly tickandet och läsa lite!
Puss, Jasmin


LOV!!!!!

Det är vad jag behöver. Punkt. Skickade precis in musikdelen av kulturhistoriearbetet...vadå i sista minuten??!! Oh my...
Vad tror ni? Ska jag gå och lägga mig nu eller fortsätta med bilddelen? Seriöst! Kan någon skjuta mig? Nä...nu får det va slut med sånt emosnack! Har ju långhelg nu ju:D I hören la au iman...eller hur blir det Karin? Förlååt! Jag e trött!!
Nu går jag och lägger mig.
Puss o Kram! //Malin

5 dagar ledigt!

Wow vilken dag! Jag var bara i skolan en timme idag för alla mina teaterlektioner var inställda idag och sen var det någon meningslös föreläsning som jag faktiskt smet ifrån! Tillbringade lite syskon tid med Julia istället.
Sen cyklade jag hem till mina morföräldrar en stud och sen hem för att träna.
Jag ska försöka att inte sitta vid datorn idag (endast dessa korta minuterna) sen ska jag bara ta hand om mig själv, fotbad, fixa naglarna och ta en härlig dusch!

Går inte i skolan igen förrän på tisdag så det blir en mega ledig helg för min del, skööönt!
imorgon ska jag för andra gången på handledarutbildning, denna gång med min moster för att hon så gärna vill köra med mig. Sen kommer jag tillbringa resten av dagen hemma hos dom.

Duchen va det ja, bye!
Jasmin

Barnet inom mig

Efter att jag kommit hem tidigare idag, hela två timmar tidigare pga att vår teaterlärare var sjuk så satte jag på Sagan om ringen men somnade. Så satans trött!!
När jag vaknade så satte jag mig ute i solen och läste ut boken "Bortgift mot min vilja", kan verkligen rekomendra den.
Samtidigt som den är väldigt hemsk och vidrig så har författaren, som boken handlar om, skrivit på ett så självklart och rakt sätt att man inte kan låta bli att skratta åt vissa saker. Det handlar om hur hon mot sin vilja blir bortgift och hur två olika kulturer krockar inom den muslimska världen. Eftersom mer än halva min släkt består av palestiner, libaneser och greker så har jag ju sett hur kulturen kan se ut, inte i dessa grova drag men i alla fall. jag förstår lite mer ingående vad hon pratar om i boken. Hur som helst. Sen åkte jag och mamma på friskis och nu sitter jag här nyduschad och känner mig duktig.
Jag och lillsyrran ska snart börja kolla på Anastasia, det är fan en av mina favoriter så jäkla härlig film!

Behåll barnet inom dig!

Jasmin

Tisdag

Haha!! Visade upp våra egna kompositioner idag på dansen och shit vad det gick åt helvete:P Tappade bort mig hela tiden och kunde varken improvisera eller komma in så det gick som det gick. Får försöka glömma det nu och göra bra ifrån mig på lektionerna istället:D
Efter dansen så hade jag en lång paus så jag tänkte sätta mig på ett fik och läsa, enda problemet var att jag inte hade nån bok eftersom jag läst ut "Så länge vi båda andas" för andra gången:P Vad tror ni jag gjorde?:D Jag gick självklart raka vägen till bokhandeln och köpte "Om jag kunde drömma"!!!
Sen kunde jag sitta där i lugn och ro med min bok och mitt kaffe...älskar det!!!
Annars då....jo, jag ska ju va med i en modevisning i varberg på lördag och visa smycken. Idag fick jag veta att jag ska visa kläder också:) Det ska bli riktigt kul faktiskt!
Nu tänkte jag sätta mig med kulturhistorian. Suck. Ska bara anmäla mig till en obligatorisk inspirationsdag med föreläsningar som vi ska på i skolan imån. Jippi!!!:P Låter roligt va?
Hade! //Malin

Det luktar oväder

Jag är precis inkommen från min kvällspromenad som
började lugnt men slutade ganska intressant.
När jag gick ut var det ganska varmt, helt vindstilla och allt var som resten av dagen varit. Men så slås jag av den där speciella lukten som alltid inträffar precis innan oväder och precis efter. Den där fuktiga och rena doften av regn. Så helt plötsligt uppmärksammade jag himmelen och såg att stora hemska moln började segla in från havet, i öster var det blått, precis ovanför mig var nog alla gråa nyanser närvarande och över havet var himmeln beige med otäckt svarta moln.. Okej, ganska ointressant att läsa om men det såg verkligen skitcoolt ut. En blixt i horisonten, lite regn på jackan, jag tog det lugnt och tänkte mest "låt det komma", precis när jag kom hem började det blåsa som satan och nu öppnade sig himmelen och det är precis som om någon står med en jättehink med vatten över oss.

Jag tänkte tagit ett bad men jag är för trött för det, hur man nu kan vara det egentligen.
Gick oss lyssnade på soundtracket från Sagan om ringen och känner mig super sugen på att kolla på den ikväll.
Ska i alla fall ta mig en dusch och så får vi väl se vad som händer sen.

Kram!
Jasmin

Planer för dagen, zero

Vilken härlig morgon! Jag vaknade ganska trött men eftersom jag inte börjar förrän 13.00 idag så låg jag kvar och drog mig ett tag. Sen hoppade jag i mina joggingskor och tog mig en morgonrunda, kanon!
Det var helt vindstilla, varken varmt eller kallt och nu sitter jag nöjd med mig själv och dricker vatten och proppar i mig en massa vindruvor. Gott!

Planer för dagen, zero. Jag är lite sugen på att läsa idag och få känna mig sådär nyttig som jag inte fått göra på hela helgen haha. Jag har hittat en så galet fin bild att ha som header, den ska bara redigeras lite och piffas till.
Jag försökte mig på att göra om designen igår vid elva tiden, jag ser verkligen framför mig hur det kan se ut men sen vill det sig inte med headern riktigt.
Men jag tror det kan bli riktigt fint om jag bara orkar sitta med det ett par timmar.
Visst, det kanske inte blir en tipptopp design och de andra två kanske inte tycker om den. Men jag tror vad som helst är bättre än den fula vi haft och den vi har nu!

Nu, dags för läsning!

Jasmin

17 maj

Är inte bara dagen för Norges nationaldag, det är också en speciell dag som för två år sedan förändrade hela mitt liv.

Jag och Simon träffades, som många redan vet, via en sida på internet.
Vår års dag är officielt den 15 februari, det var den första dagen då vi började prata med varandra på internet, eftersom vi egentligen aldrig vet exakt när det blev vi så bestämde vi oss för den dagen helt enkelt.
Efter att ha chattat ett tag så tog vi oss modet att överföra våra samtal till telefonen och så utvecklades vår relation kort och gott. Men 3 månader och två dagar efter att vi först börjat prata med varandra så tog jag mig de 18 långa milen för att få träffa honom för första gången. 17 maj 2007.

Mina snälla morföräldrar hade lovat att köra mig fram och tillbaka till Småland och min kompis Sarah fanns på plats vid min sida. Vi stod framför spegeln och piffade till oss, nervositeten steg och jag sprang till datorn. Han var såklart inloggad och vi pratade nervöst om att det verkligen skulle inträffa, det vi båda drömt om så länge.
När mormor och morfar knackade på dörren satte sig hjärtat i halsgropen, det var dags. Nu var det inte längre dags för ett "hej då" utan ett "vi ses snart".
Jag hade noll koll på Småland och allra minst den lilla staden Sävsjö. Därför hade jag gulligt nog fått en karta skickad till mig så att jag skulle hitta fram till vår mötesplats. I all hast glömde jag kartan hemma.
Bilresan var relativt lugn, min nervositet var som bortblåst medan Sarah var på max och hon pratade på som bara tusan om allt som skulle kunna hända och om honom. jag började fundera på vem det egentligen var som skulle träffa vem...

Morfar sa till när vi hade ungefär 15 min kvar innan vi skulle vara framme och då, pang, slog nervositeten till igen, som ett slag i magen. Jag började skaka, andas häftigt och fjärilarna fick fnatt inne i magen. Mobilen flög upp och jag skcikade iväg ett sms till honom, han var redan på plats, vid gungorna. Jag vet inte om jag vågar kalla det för dejt, inte när Sarah var med... Men egentligen var detta vår första och enda dejt, den var absolut så långt ifrån romantisk man skulle kunna tänka sig. En promenad runt sjön, en sjungande kompis, total tystnad och en cola på campingen.
Hur som helst, efter att ha kört runt och letat så var vi äntligen framme och där satt han, jag visste det direkt och han var sig lik från alla bilder. Då bröt den värsta pinsamheten ut, mormor och morfar slänger sig på biltutan och ja...Där var min chans förstörd tänkte jag. Jag och Sarah gick ur bilen och vi började gå.
Många gånger nu efteråt när både jag och Simon pratat om denna första gång så har det slagit mig om och om igen att Sarah inte alls hade behövt följa med, hon gjorde så att vi två turturduvor höll tillbaka och inte ens vågade krama varandra, haha. två timmar senare satt vi i bilen igen, på väg hem. Och jag trodde seriöst att det var sista gången jag någonsin skulel höra av honom. Väl hemma loggade jag nervöst in på msn och det tog inte ens 1 sekund innan jag blev bombaderad utav meddelanden från honom. Det var vi.

Många tycker nog egentligen att detta borde vara vår årsdag, på sätt och vis var vi ju 100% på att det var vi efter denna dagen. Men vi valde ändå 15e februari för att vi på något sätt redan visste att vi var en redan innan vi träffat varandra.
Det är inte alla relationer som har sin årsdag i repris 3 månader senare hehe..
Och idag 2 år senare så har vi fortfarande 18 jobbiga mil mellan oss, men varje mil gör vår kärlek starkare.

Jag älskar dig Simon!


Bild från sommaren 2007

Jasmin

Falling out of a perfect dream



Islands bidrag är rätt fint, hon har verkligen en enormt vacker röst för att bara vara 19 år!
Detta är nog en av mina favoriter =)

Jasmin

Lätt hälsolimpa

Efter min powerwalk på 6km så fick jag för mig att baka det där underbara brödet jag och mamma gjorde förra veckan. Men jag tänkte vara snäll att dela med mig utav detta goda bröd!


2 dl Rågmjöl
5 dl Dinkelmjöl
1,5 dl Solroskärnor och risenta
1 dl Grovhackade hasselnötter
( 1dl Hackade, torkade aprikoser)
2 tsk Bikarbonat
1 tsk salt
4 dl mild yogurt
1 dl lingon




Sätt ugnen på 200° och sätt ungsgallret långt ner.
Blanda ihop alla torra ingredienser.



När du blandat ihop allt så tillsätter du yogurten och lingonen, se till att blanda detta riktigt ordentligt för att inte få "torra partier" i degen. Sen klickar du ner degen i en smord form som rymmer ca 1,5 liter. Grädda i nedre delen av ugnen i ca 50-60 minuter.


(Obs! klicka på alla bilder för att göra dem större)

Hoppas verkligen ni gillar det lika mycket som jag!

Jasmin

Malins shopping

Då får jag också visa vad jag köpte då. Det var bara enkla saker faktiskt men väldigt användbart tror jag:)


Tyvärr ser det jätteskrynkligt ut på bilden men det är hur som helst två enkla klänningar och ett längre linne med nitar, och så ett par solglasögon.




Klänningarna och linnet köpte jag på gina och glajjorna på hm. Letade som en galning efter svarta gladiatorsandalen med nita men hittade inge med en snygg sula eller klack. Blev jättesur för jag har velat ha det rätt länge nu:P

Nu har jag poppat popkorn så nu ska jag sätta mig framför en film. Har sovmorgon imorgon:D
Puss o Kram! //Malin

Eurovision song contest 2009

Ojojoj vilken final! Grattis säger vi till Norge, det var absolut inte mitt favorit bidrag men ju mer jag lyssnar på låten desto mer förstår jag också att den vann. Min personliga favorit i årets tävling var Azerbaijan, ni vet låten där Arash var med, kalla mig arab om ni vill men jag tyckte låten hade en härlig energi och dessutom så var ju Sverige enormt inblandat i det bidraget! Text och musik var komponerat av svenskar, dansarna och koreografin var från oss svenskar och Arash själv såklart...
Som jag förstår så var Sverige inblandat i väldigt många bidrag på ett eller annat sätt och de flesta av bidragen var jäävligt bra om jag får lov att säga så. Det är skit coolt, det visar bara våra musikers otroliga bredd men samtidigt gör det mig fundersam. Jag menar hur kommer det sig att vi hjälper till att fixa bidrag som faktiskt har en chans att vinna hela tävlingen men själva skickar ett bidrag som inte alls höll måttet för denna genre? Marlena är jätteduktig men hör hemma på en operascen inte på en internationell tävling där genren är en helt annan och mina åsikter tycker jag blev ganska bekräftade i gårdagens final då vi näst intill kom sist....









(Ska passa på att tacka Sannie för att hon hjälpte mig förstå hur man placerar bilder på olika sätt i inläggen!!)

Jasmins shopping

Hallå gott folk!
För någon timme sen så kom jag hem till lilla Skogstorp igen, rätt skönt att vara hemma.. Borta bra men hemma bäst, fast det känns lite tråkigt också av den anledningen att skolan väntar och verkligheten gör sig påmind igen.
Fast snart är det ju dags för nästa resa, exakt om två veckor vid den här tiden ligger jag vid poolen och solar vid hotellet i Turkiet. Haha tror ni jag längtar eller?

Snart så ska jag göra mig klar för att gå ut och ta en promenad och jogging tur, känner mig rätt uppblåst efter denna helgens "matvanor". Är ganska trött men hoppas att det ger lite energi. I så fall ska jag försöka uppdatera er om vår lilla helg. Men sålänge bjuder jag på mitt shopping resultat!


Det mönstrade linnet är jätte mjukt och tunt, köpte det i en större storlek så att jag kan ha det till leggins också, det vita är en favorit i repris som används flitigt av mig. Tunikan är ju bara helt underbar och färgen passar mig faktiskt väldigt bra, blir nog skön att ha i Turkiet.

Det blev inte så mycket shopping för någon utav oss och speciellt inte i Helsingör, men hittade i alla fall ett par söta leggins på H&M i Danmark.



Jasmin

Utmattade tjejer

God natt på er kära läsare!
Vi är jättetrötta just nu, har precis kommit hem till hotellet efter att ha vart på bio och sett Änglar & Demoner,
fan vilken spännande och lyckad film! Detta kommer inte bli något långt inlägg men vi drar bara kortfattat vad som hänt idag och så fyller vi i historien imorgon. Vi gick upp tidigt och stylade Hanna innan frukost, sen drog vi snabbt igenom H&M och Gina här i Helsingborg och alla tre hittade lite fina grejer. Sen växlade vi pengarna och begav oss över havet mot Helsingör. Efter att ha gått in i nästan alla affärer, fått ont i föttern och italiensk glass i magen så åkte vi hem igen där vi tog det lugnt innan bion. Vi gick förresten och åt på Harrys innan det!

Nu ska vi göra oss klara fr att krypa ner i sängen och kolla på film innan vi avslutar denna resan.
Update imorgon alltså!

MaHaJa


Styling akuten!

Nu är vi snart klara för att gå ner och äta en god frukost innan färjan tar oss till Danmark.
Vi har hjälpt varandra med smink och frisyrer och nu är vi lätt de hetaste i helsingborg/helsingör, så se upp ;)
....Man vill ju inte orsaka en trafikolycka. Lite väl självgoda just nu, men är man på glatt humör så är man!
Vi kommer nog inte hem imorgon, vi stannar kvar och lever hotell-liv ett litet tag till, drömma går ju i alla fall.

MALIN SKYNDA DIIIIG!!!
(Alltid den som är klar sist)


HaJa


Helsingborg dag 1

Nu har vi kommit tillbaka till hotellet efter ett antal timmar runt om i stan.
Vi köpte bljetter till angels & demons inför morgondagen och sen fastnade vi inne på dinsko och Malin förälskade sig i ett par high heels. Sen satt vi och roade oss i en park och hittade ett par riktigt coola träd. Filmkameran var med en hel del och det blir nog en kul upplevelse att se på sen!
Sen satte vi oss på Max ett par timmar och ja... gjorde bort oss en hel del. Bjuder på lite bilder innan vi drar den historien. Några bilder är fast i Hannas kamera så det blir bara några nu.















Jaha, och medas Jasmin fixar fläta på Hanna så tar jag över:D
Ni undrar förmodligen vad denna bilden gör här...men jag ska ta det från början. Vi satt på Max och käka när Hanna gick förbi dessa...och en av dem sa hej. Det tyckte vi var lite kul men det roliga var att dem efter det inte slutade stirra hela tiden. Det var inte diskret heller. Seriöst, dom vände sig till och me dom.
Vi hade i alla fall askul och huvudtemat på vårt samtal var sex:p Och då snackar vi inte om normalt sex...hrm...det handlade om allt mellan bögar och lebbar till trekanter...Dessvärre uppfattade inte våra minimalt utvecklade hjärnor att akustiken i denna lokal var ganska bra! Med andra ord slutade vårt maxbesök med konstiga blickar och vi utbrast i ett gemensamt asgarvXD
Kvällen är dock inte slut än och nu måste jag gå för någon börjar dra mig i kläderna...hrm...XD
C Ya!!
Mahaja

Installerade

Hej allihop!

Nu har vi gjort oss hemmastadda på vårt härliga hotellrum och håller på att göra oss klara för utgång och utforskning utav Helsingborg. Inlägget blir därför väldigt kort men ikväll bjuder vi på bilder och filmklipp.

Tjingeling!

MaHaJa

Min förmiddag

Har precis kommit hem från skolan, slutade tidigt idag 10.30 haha sjukt gött!
Hade bara två lektioner kan man säga. Först hade jag Psykosocialt arbete där jag bara sätt och lyssnade på där de andra hade redovisning, jag hade min redovisning i onsdags. Vi skulle intervjua någon eller några som jobbar med barn och ställa frågan "Vad gör ni om något barn ligger i riskzonen" och "Vad har ni för sekretes" och sen skulle vi då berätta våra svar för hela klassen.
Jag fick oxå under denna lektionen tillbaka ett stort arbete som vi har hållit på med under hela året. När jag fick tillbaka mitt arbete känndes det konstigt för min lärare log åt mig på ett konstigt sätt, haha tänkte då att nu har jag gjort något riktigt fel. Vill inte skryta men det hade gått riktigt bra för mig och min lärare var jätte nöjd med arbetet :D

Efter den lektionen var det dags för nationellt prov i engelska. Det gick inte så bra. Tyckte verkligen att det var jätte svårt. :/

Nu ska jag försöka arbeta lite med ett dans arbete, vi ska göra en egen dans, och jag ska göra en "tuff" dans. Det är så svårt. Men får la sätta gång med det nu. 
Ska även packa! 
Jag, Malin och Jasmin åker till Helsingborg i eftermiddag och stannar där hela helgen. Bara vi tre, en tjej helg. Det kommer att bli så kul och så flummigt :P :D

Kjam på er
Hanna


Dagens outfit



Jag har kommit på att min nuvarande mobilkamera suger, eller så är det bara jag som skakar hela tiden.
Ber återigen om ursäkt för den otroligt dåliga kvalitén.

Idag har jag haft:
Jeans leggins
Kjol (använde den som tunika)
Spets tröja

Regnet kom tillbaka idag, både bra och dåligt. Skönt att rensa luften lite och andledning till att stanna inne och mysa.
Tråkigt för att jag älskar sol men i och för sig kommer jag få massor av det om ca 3 veckor!
Sitter och dricker te och ska snart byta om för ett träningspass med Sarah.

Jasmin

Just another tuesday

Jag sitter och funderar på vad fan som hänt under dagen som kan vara värt att nämna men kommer nästan inte på något.
Vi tre tjejer spenderade håltimman på ett fik och "pluggade", pratade nog mest om allt annat och helsingborgresan som närmar sig till helgen. Skolan var som vanligt, idag varken till eller från direkt. Fick ha ett litet hemligt samtal med min teaterlärare där han berättade om att hur begåvad jag var och att jag har en stor talang som jag inte få låta gå till spillo. Han ser tydligen stor potensial och att jag är vacker på scen. Jättekul att få höra sånt när man aldrig riktigt känt sig sedd på scenen av sina lärare. Jag har aldrig fått höra varken att jag är bra eller dålig, vilket är värst tror ni, att inte få någon respons alls eller höra att man måste förbättras?

Sen mötte jag upp Sarah och så fick jag skynda mig till min lilla doktor för spruta nr 2 mot livmoderhalscanser. Sen blev det dags för fika nr 2 och denna gång med Sarah innan styrelsemötet skulle äga rum. Jag är inte så onyttig som det låter, första fikan drack jag bara en kopp te =)
Jag är såå trött på babbel nu efter allt prat på mötet och vår nya orförande har ju verkligen ingen koll haha, stackarn!
Sen cyklade jag hem och fick ett ryck om att träna. På med träningsskorna och ut för att gå 2 km och springa 2 km, sköönt!
Duschade och nu sittrj ag och bläddrar i en tidning och kollar semifinalen, eurovision...
Sveriges bidrag är slappt som fan, fick reda på att mitt favorit bidrag kommer först på torsdag, Azerbaijan!

Nej, nu ska datorn stängas av för kvällen!
Puss / Jasmin

Verkligheten ropar

Helgen har varit uderbar och jag har njutit varenda sekund. Igår så låste jag, Hanna och Malin in oss i skolans danslokaler för att planera och greja inför det kommande projekt arbetet. Det gick väldigt bra tycker jag och vi fick gjort en hel del nödvändiga saker. Vi hade skitkul när vi satt som i en liten lägereld mitt i salen på golvet och käkade pizza.
Hanna hade bakat sockerkaka som vi smaskade i oss utav också.

 

Men som vi alla vet har det roliga också ett slut. Idag var det dags för skola igen och jag som alltid annars börjar 13.00 fick gå upp med tuppen och släpa mig iväg till skolan för att vi teaterelever skulle besöka en skola och spela upp en pjäs om tusen och en natt eftersom de hade sagotema där. Fick faktiskt skriva två autografer haha, jättesöta barn, det var det enda som gjorde grejen kul...
När jag får sådan total rubbning i mitt annars så lugna måndagsschema så blev resultatet huvudvärk, irritation och trötthet.
Jag och mamma kom precis hem från en promenad på 5 km, det var något uppiggande.
Ikväll ska jag bara ta det lugnt och ta hand om mig. Ska försöka att stänga av datorn redan nu till och med....Hjälp..


Bjuder på en liten bild från teatern också hahaha pinsamt!
Så är det att vara en liten arab flicka =)

Jasmin

Jag leker fotograf

Igår kväll när jag hade ruskigt tråkigt så tog jag med mig lillsyrran ut på en liten promenad ner till havet och med oss hade vi hennes digitalkamera. Så hon fick agera modell medan jag lekte fotograf.
Jag gillar en del bilder väldigt mycket, därför visar jag dom för er! Säg gärna vad ni tycker!

 


Alla bilder är helt oredigerade, men jag tycker färgerna är ganska fina som dom är. Men när jag orkar och får lust så ska jag fixa skärpan och konstrast.. Lite smått och gott. Sen är det ju bara den där jävla designen på denna bloggen som ska skapas också. Någon som känner sig manad?

De två övriga är något utflippade men har sin roliga karaktär ändå =)



Jasmin


 

Dagens outfit



RUSKIGT dålig bild, men det var det enda jag kunde få fram just nu!
Enkel och skön outfit med små söta detaljer som dessvärre inte syns..*morr*
Kjol
Leggins
Linne
Sjal

Nu gott folk ska jag ta och kolla på en film!
Jasmin


Solen är tillbaka!

Jag gick upp halv tio idag, första gången på åratal och jag känner mig pigg och glad!
Har precis hjälpt mamma städa köket och tänkte efter ett kort inlägg göra klart kulturhistorian, denna gången musiken. Jag gjorde halva igår så det blir inga problem!
Ska försöka bege mig ut och springa lite senare tänkte jag men annars är dagen rätt lugn och jag kan göra vad jag vill, hörde ni? VAD JAG VIIILL! =D

Slänger in en lördagsoutfit sen!

C´ya!
Jasmin

Talang 2009



 
Ni missade väl inte talang ikväll?
Här har ni två olika videos med Brynolf & Ljung, känner honom delvis och han är så jävla skön! =D
Han trolade fram en sko ur huvudet på mig och plötsligt var en av skorna på fötterna borta...Med andra ord den som dök upp från huvudet. Jag blir knäpp på sånt!!

Jasmin

Fredags bekännelser

Jag sitter här nyss hemkommen från skolan och är genomblöt, körde moppe i ösregn och nu började det åska också härligt! Får snabba på att skriva klart och stänga av internet sen...
Ni som håller er uppdaterade minns säkert mina tuffa or om att leva på frukt och grönsaker i några dagar, det höll sig i ungefär 30 timmar, duktigt va? Nej men efter de nationella proven i förmiddags var jag så utpumpad på energi att jag helt enkelt blev tvungen att få i mig lite, sen så åt jag två bullar som så fint låg uppe helt nybakta och skrek på mig. Haha, men jag är säker på en sak och det är att jag absolut ska fortsätta äta massor med frukt och minska lite på det matiga intaget. För det klarar man sig fint på!

Hoppas det gick ganska bra på nationella i eng B idag, det kändes inte på topp men jag vore dum om jag sat och sa att det leder till ett ig. Nej ett vg i alla fall, det tror jag =)
Ikväll ska jag ta det lugnt och få min kropp att förstå att proven är så gott som klara, speaking och matte B kvar men dom kommer nog gå rätt bra! Det känns så.

Nu dånar det ordentligt uppe i det blå, bäst att sluta, tjingtjong!
Jasmin

Gomorron gott folk!

Jag har släpat mig upp nu efter att ha legat och dragit mig i sängen en timme. Funderar på att lägga mig igen men risken är att jag missar skolan då, så jäkla trött!
En annan tanke som slagit mig är att ta en morgon promenad, men usch, när det bara regnar är det mysigt men blåser....Nja vi får se hur jag gör med den saken.
Idag börjar jag prova den gröna dieten, ska bli spännande och se hur jag klarar det här haha =)
Önska mig lycka till!

Jasmin
(Brist på idéer så det blir ett kooort inlägg)


Här är min görsta gröna frukost!

1 kiwi
1 klase vindruvor
1 äpple
1 banan
(Juice)
2 apelsiner
och lite citron

Kropp & Själ

Har precis bytt och och duschat. Det var kanon att träna ikväll, kul att Malin faktiskt var med idag också! Men jag märker av att min kropp inte mår speciellt bra just nu. Jag har ingen matlust alls längre och dom få gångerna jag blir hungrig och faktiskt får i mig mat så får jag ont i magen och blir illamående efteråt. Jag är ingen kroppslig psykolog men jag fattar ju att detta baror på stress.

Jag och mamma handlade hem en massa god frukt, detta är min enda näring för ett par dagar nu.
Det ska ju tydligen rena kroppen och pigga upp (om man klarar sig igenom de första dagarna) och jag måste måste måste bli bättre på att dricka vatten!!!
Jag ska försöka sova snart, är inte trött men jag får väl läsa lite för att locka fram tröttheten.
Har knappt någon skola alls imorgon, kulturhistoria mellan 10,40-12 inte så farligt och sen ska jag till tandläkaren.
Ska låta bli att göra planer för imorgon, jag ska fan ta det som det kommer!

Sov så gott!
Jasmin

Månen över månskäran

Var ute och hämtade posten nyss och jag hade fått ett litet paket, jag öppnar nyfiket och hittar en bok med en liten lapp på.
Det var från en som heter Tiina och jobbar på Forma publishing group. Jag mailade nämligen in och tipsade dom om att dom borde göra en nytryckning på fjärde boken i den svenska upplagan av Breaking Dawn, med andra ord Så länge vi båda andas. Jag upptäckte massor med stavfel och ibland meningar där det stod helt fel, jag kontrollerade såklart detta innan jag kontaktade henne. Och som tack för hjälpen har hon nu skickat denna boken. Tyckte det var väldigt snällt av henne men inget jag räknade med att få. Trevlig överraskning! Hoppas den är bra, men jag tror verkligen det kan vara en bok för mig!

Någon som läst den?



Jasmin

3 timmar tidigare

Wohoo, nu är jag hemma! Jättetrött dock för att jag vaknade vid fyra i morse...
Min mobil som försvann igår är tillbaka idag, tack snälla du som lämnade in den! Det är skönt att ha den tillbaka och att det finns några ärliga människor kvar, jag klarar mig inte utan den.
Jag följde med mamma till Ge-kås igår och till råga på allt glömde jag av styrelsemötet, perfect. Jag köpte lite bra att ha saker och även färg till mitt hår! Ska bli jättekul och skönt att få lite mörkare igen, men slänger inte i färgen förrän jag kommit hem från Turkiet 24 dagar kvar!!!!

Ska försöka plugga lite nu innan jag somnar, men ikväll så ska jag dra med mamma på friskis!
Jag har på sista tiden läst på lite om detox osv, funderar på att prova för att min kropp verkligen har kommit ur balans pga all stress. Rätt som det är så får jag värsta feber attacken och det är ju mindre kul. Visst, det går över när jag slutar stressa men det är 24 dagar kvar innan jag åker på semester och lämnar all stress bakom. Så jag får göra det bästa av situationen!
Är det någon utav er som provat på något liknande som kan ge råd?


Överambitiös

Tjolahopp!
Fyfan jag har precis ätit, innan dess va jag jättehungrig och hade inte ätit sedan elva. Men nu har jag såå ont i magen för att jag slängde i mig maten. Sigh*
Att det alltid ska lyckas vara något som är fel... Jaja, skit samma!

Idag har jag mått riktigt bra, jag vaknade hyfsat utvilad och gick upp för att träna, men det blev så äckligt varmt att stå på crosstrainern i morse att jag gav upp och kollade på twilight en sväng och sen satte mig med kulturhistorian.
Vilket jag ska göra nu också så jag blir klar med det!!! Skärpning fröken!
På idrotten idag hade vi besök av en massa italienare som var här på "utbytes-besök" och vi skulle dansa street. Jag måste medge att jag är världens sämsta person på att dansa, har noll koll på rytm eller så, jag överlämnar det området till Hanna och Malin som verkar kunna göra vad dom vill me sin kropp. Lite fuskit sådär!
Sen hade vi typ världens flummigaste svenska lektion, folk trodde att jag och Hanna var fulla som satan för vi garva åt allt och var grymt trötta. Kul hade vi i alla fall! Sen var det bara för mig att vänta i stan på mamma, för jag har vart på utvecklingssamtal.

I stan råkade jag stöta på en av våra stalkers från förra veckan, han kollade idag med. Jobbigt!!!!!

Mitt samtal sen tog inte alls lång tid eftersom hon bara kunde säga att jag var överambitiös och hade näst intill för bra betyg (om man får skryta lite) hrm.... Haha, kul att allt slit man gör är till någon nytta!
Har dessutom fått höra massa gulliga saker om mig idag, det piggar alltid upp!

Nej, back to life, kulturhistorian väntar.....
/Jasmin

Varför?

Varför är det så att allt kommer på en gång?!
Jag ska i morgon på begravning, min kära mormor har dött!!! Hon dog natten den 20/4 -09. Hon var gammal, skulle detta året fylla 92år.  Men jag mår verkligen jätte dåligt över det. Eller det går i vågor för mig, ofta är jag lika glad som vanligt och flummar med Malin och Jasmin, medans andra stunder försvinner jag bara bort och tänker på mormor och då mår dåligt och gråter! En sak som jag vet säkert är att detta hade varit så mycket svårare och jobbigare utan Malin och Jasmin, som har hjälpt mig mycket bara igenom att finnas vid min sida! 
Kommer att bli jätte jobbigt i morgon. Min bror Joel kommer att spela på begravningen, han ska spela piano och sjunga, kommer att spela låten "Angel" av Sarah Mclachlan. Kommer att bli såå vackert!

Och nu, som jag inte var ledsen nog, kom min granne och berättade att hennes pappa har dött! Han var också gammal och har levt ett bra liv, med sina barn och barnbarn.

Det känns så skumt, både han och mormor har varit med oss så mycket. Jag lärde känna han när jag var liten och han har alltid funnits med. Och mormor stod jag jätte nära...!


Hanna

Brr

Usch jag fryser jättemycket, har ont i huvudet och mamma trodde jag hade feber efter att ha känt på mig.
Jag är inte förkyld på något sätt men det är för att jag stressar sönder min kropp... Inte bra men jag har svårt att hitta balansen mellan vad som är lagom mycket och för mycket. Men jag försöker verkligen gott folk!

Dagen har inte varit den bästa, det har hänt lite grejer och när allt kommer på en gång och jag mår dåligt vid sidan om då spricker min känslobubbla och då svämmar ögonen över. Suck.
Jag försökte verkligen plugga idag, men ni vet hur det blir ibland, man får lust att spy bara av tanken på böckerna och när jag tog upp det så kom huvudvärken. Lustigt hur man fungerar ibland. Hur som haver, jag började i alla fall på det så imorgon blir jag nog klar med skiten.

Jag gick nyligen ut, ner till havet och hade med mig kameran. Blev inte några bra bilder idag dels för att jag frös så jag skakade och sen är det så satans tråkigt väder här!



Har ni nångång känt att om ni såg en person som var precis som du, att ni inte för något i världen skulle vilja ha med den personen att göra?

Jasmin

Home sweet home

Det var jättekul att få komma ner till pappafamiljen och hälsa på även om det inte blev så långvarigt denna gången. Pappa var snäll och köra mig hem igår kväll. Jag tänkte inte skriva så mycket om vad jag gjort och inte eftersom ni redan vet en del om ni hållt er uppdaterade. Men jag har tagit lite bilder som jag tänkte bjuda er på.


Lillasyster Sofia


Pappas fru, Klaudia och lilla Sara.


Nyvaken liten trollunge vid namn Sara


Den minsta i syskonskaran, Salem "Sam"



Nu ska jag försöka börja arbeta lite på uppsatsen om konsten på 1800-talet, skjut mig!
Jasmin


25 min kvar av 1 maj 2009

Om exakt en månad vid den här tiden så sitter antagligen jag, mamma och Julia ute någonstans i Turkiet och gottar oss i kvällsvärmen. Bara tanken gör att det känns värt att kämpa tiden som är kvar i skolan!
Dessutom har jag lyckats boka upp typ varje helg fram tills lovet nu, kan ses som en jobbig tanke för många men för mig underlättar det mig rent mentalt. När jag går hemma på helgerna och ska ta det lugnt, ni vet den tiden man inte ska göra något... Då stressar jag ännu värre än på vardagarna för att alla måsten dyker upp desto klarare.
Så även om jag aldrig hinner vila upp mig på helgerna så mår jag ändå bättre på sätt och vis....

Nu är det inte långt kvar av detta årets 1 maj, jag sitter här nere i Lund hos pappa och nu när alla barn sover och tystnaden har lagt sig i huset så finner jag liksom lite frid att tänka och filosofera i godan ro på saker jag tycker väldigt bra om, saker som betyder väldigt mycket för mig och annat smått och gått. Jag försöker hålla hjärnan sysselsatt så inga stressfenomen dyker upp. Chattar med den sjuka lillsyrran där hemma som har körtelfeber och inte kunde följa med denna helgen. Och om ett tag ska jag nog gå upp till "mitt" rum, att kolla på rambo 3 intresserar mig inte så mycket när tröttheten faller på, ska istället ringa och smått plåga mitt trötta, pojke från Småland.



Säger härmed godnatt, sweet dreams!
Jasmin

Lund calling

Här kommer lite korta updates från Lund och lilla mig!
Jag anlände 12.40 och möttes upp av pappa på stationen sen åkte vi hem och åt, tyvärr var han tvungen att åka och jobba men kommer hem snart. Jag börjar bli tömd på energi nu, det är full rulle med tre småbarn runt omkring en. Tur att den minsta bara sover hela tiden! Men man ska väl inte klaga, det händer ju något hela tiden i alla fall.
Jag har nyligen suttit ute i kvällsolen och lyssnat på New Moon och hämtat andan lite.

Vi har varit ute en del allihopa men ett tag gick vi in och kollade på mtv´s sweet sixteen. Fan va sjukligt bortskämda folk kan vara. Okej, kanske inte ska komma från mig men jag går faktiskt inte att jämföra med dom för 5 öre!! Så det så! =)
Planerna för kvällen är inte så många, vi ska åka och handla lite sen och om barnen får som dom vill så ska vi till hemmakväll och hyra någon film. Imorgon så ska vi till ett köpcentrum (faktiskt inte min idé den här gången haha), jag ska hämta ut min tidning som jag beställde för en månad sen, The complete illustrated movie companion. Twilightsak såklart! Men jag ska passa på att leta efter ett par snygga jeans och gladiatorsandaler eftersom utbudet är helt annat här än i lilla Falkenberg!



Det var allt för min del just nu! Se till att njuta av solen kära läsare!
Jasmin


Update! Här kommer två (inte allt för bra) bilder på hur den ser ut innuti.
Klicka på bilderna för att förstora!

    

För övrigt är tidningen mer som en stor pocketbok, den har hyfsat hård pärm och är på 140 sidor.
All text är på engelska! Ska försöka spara den tills jag sitter på flyget på väg till Turkiet.

Härlig morgon!

Även jag var uppe med tuppen och tränade, man jag tog bara en powerwalk idag, jag behövde komma ut och tänkta lite!
Om 20 min ska mamma skjutsa in mig till stationen för att jag ska åka och hälsa på pappa lite, kommer i och för sig hem redan imorgon kväll men det ska ändå bli mysigt, han blir ju så glad när jag kommer!

Gårdagen slutade bra, middag hos mina morföräldrar och sen spelade vi ett sjukt kul spel och bara gottade oss. jag och Julia var galet flummiga när vi kom hem vid elva någon gång och det berodde inte på cidern!
Vi satt och kollade på allt extra material från twilight och jag antar att jag inte behöver säga hur mycket jag gillade det?
Kan inte bärga mig tills vi tre tjejer åker till London och går på Eternal Twilight!


En lustig och väldigt suddig bild från igår kväll på mig och Julle!

Nej nu måste jag göra mig helt klar, tiden bara rusar iväg!
Jag ska försöka uppdatera senare idag men ser ni inget från mig så vet ni varför =)

Jasmin

Hurtiga jag!

Jag är lite stolt faktiskt:D Jag vaknade vid halv 8 och var ganska pigg så jag började läsa. Men efter en stund tröttnade jag och vet ni vad jag gjorde då?! Jag tog en lång joggingrunda!!!!:D Det var riktigt härligt faktiskt för det är ju så fint väder nu på morgonarna också så det var bara till att njuta.
Så nu har jag stretchat och duschat och ska snart äta frukost:) Mums...
Förresten, jag insåg vilken typ av familj detta är! Man börjar ju liksom undra när pappa redan varit ute i några timmar på morgonen när jag går upp och ska träna. När man kommer hem så inser man att mamma inte heller är hemma...ja, då va hon också ute och tränande:P Herregud vilken hurtig familj:P
Ska iväg till Hanna om en stund för att arbeta med våran idrottslektion och innan det ska vi hämta syster på stationen.
Har en bra 1:a maj!
Puss o Kram!! //Malin

RSS 2.0
Test