Fattiga dagar

Jag vet inte vad som hänt med mig! Jag sover till typ 11 vilket jag aldrig gjort förr och orkar ingenting. Vilket påverkar bloggen ju. Jag får kylla på att det är lov eller något. Jag är helt enkelt för pank trött och pank för att kunna göra något över huvud taget. Upptäckte att jag hade 28 kr kvar på kontot!!!! Haha, men det var bara för att jag hade betalat mammas julklapp:P Kontot kommer snart fyllas igen:)
Hur som helst så verkar det inte hända något här...
Robert (Karins pojkvän) kommer idag så det blir säckpipa på pappas jympapass! Det är alltid spännande:)
Nä...nu får jag ta och hitta på något!
Puss o Kram! //Malin

God morgon

Hoppas ni sovit lika gott som jag, kom i säng rätt sent igår för jag och älsklingen låg och kollade på film/tv, shiit vad jag längtat efter detta! Har dessutom sovit riktigt bra då vi satt ihop två sängar (tack morfar de gjorde susen!) för i vanliga fall har jag bara en 105 säng och att sova två i den = knappt sömn alls.. Men nu WOW! =D
Passade på att uppdatera bloggen nu eftersom älsklingen står i duschen, typ den enda stunden på dagen som jag hinner det. Planerna för dagen är inte så många men vi tänkte åka in till stan nu på förmiddagen och kolla rean lite för att sen åka på middag hos mormor och morfar.

Har ju inte berättat om alla julklappar jag fått av familjen fick jag en fin kofta, två böcker varav en är Om jag kunde drömma (!!), presentkort på Life, Gina Tricot (tack tjejer!) och Anghems guld, bio biljett som kommer användas till Twilight, smycken, Dirty Sexy Money säsong 1, The OC säsong 3 och 4, träningsgrejer och massor med olika receptböcker.. Började fundera på om dom tänkt slänga ut mig snart :S

Av älsklingen fick jag spa lights (lampor att sätta i badkaret, skiitmysigt kan jag lova), snö tro det eller ej, en burk med asgoda karameller speciellt utvalda för mig och The OC säsong 1 !! Wiih jag är verkligen världens gladaste, men den bästa presenten var nog ändå att han är här nu (=
Sen så fick han massor med filmboxar, örhänge/piercingar och en adidaströja han spanat på läänge.
Dessutomgav mamma honom lite bonus med, en biobiljett så han kan hänga med mig på Twilight (jag som bestämmer vad han får se och inte haha) och tågresan hit och hem, me like!

Usch vilket långt inlägg, hoppas ni orkar läsa!


Kortast

Antagligen det kortaste inlägget någonsin från min del! hur trött som helst men.. =)
Men trots det.. världens gladaste lilla tjej för ikväll kommer Simon hit!

Ska snart åka och hämta honom, ska försöka återkomma mer ikväll! ..försöka i alla fall
Puss!
Jasmin

iPhone

Jaha, och så var julen över:P
Har inte skrivit något för jag har lixom inte haft någon ork eller lust så jag får be om ursäkt:)
Fick en iphone i julklapp som alla andra...hehe! Men jag är jättegad för den. Den ersätter ju både mobil och ipod så de blir perfekt. Fick även vänner 3 av HaJa. Tack tjejer!!:) några produkter från Lush av Freekish, produkter från Makeup-store, choklad, pengar, triss, pussel och nån huvudmassagegrejsimojs. Jag är riktigt nöjd!!!
Idag bär det av mot Helsingborg. Ska käka kalkon med lilla släkten och då får jag ju använda min iphone i bilen. Ska bli ett riktigt iphonedisco med både min och syrrans iphone:P
Nu har ju då alla mina kontakter försvunnit så kan inte ni som läser detta skriva ert namn och nummer så jag kan lägga indet? Hade varit perfekt!
Hoppas alla hade en god jul!!
Puss o Kram! //Malin

Härliga tider

Fick hem världens sötaste lilla julkort idag som jag bara måste dela med mig utav.
Det är ett fotografi från "Helle" & Anders bröllop från augusti. Jag stod och tittade på det hur länge som helst, något i bilden fångade mig helt och det ser ju bara för härligt ut =D
Längtar till det är min tur, haha



Jasmin

Dan före dopparedan

Jag älsar lov, det härligaste med det är att det inte finns några måsten (förhoppningsvis i alla fall!). Idag har jag tagit det lugnt och verkligen sovit ut. Träffade Sarah nu för sista gången innan hon åker till Spanien imorgon (!!) är det någon mer än jag som är avundsjuk eller? Det blev det vanliga, tjejsnack och en film, perfekt!
Chattat en del med älsklingen som vanligt och jag kan knappt fatta att vi faktiskt kan hålla en vanlig konversation på torsdag. Haha lite skumt att behöva säga så men när man bor 18 mil ifrån varandra och bara kan hålla kontakten via telefoner eller msn.. tragiskt!

När jag blev alltför uttråkad av att sitta framför datorn så gick jag ner till havet, skulle kunna sitta där i en evighet men beslutade mig för att gå hem och pyssla om mig ordentligt från topp till tå. Började med att ta en långt varmtbad och tänkte gå och fixa naglarna med alla dess produkter nu =)
Ikväll kommer förresten mormor, morfar, moster och kusinen hit för att äta och dricka gott =D
Jag älskar julen!

Hej sålänge!
Jasmin


Känns konstigt att det snart redan är 2 år sedan jag och älsklingen stod och pussades första gången där nere vid stranden.. =)

Lillplutten

 

Det är visst någon som längtar till sommaren.. Hehe mina lampor blir alltid jättevarma och där trivs Lillplutten <3


Pippi Långstrump

Hallihallå!
Nu har jag vaknat upp till verkligheten igen och står med båda fötterna på jorden.. Premiären igår var suverän men jag måste erkänna att det var grymt mycket bättre i somras. Men de gjorde så gott de kunde utefter de förutsättningarna de hade. Kling och Klang var kungarna och jag skrattade så tårarna sprutade när de intog scenen. Efteråt blev det ett stort kramkalas och det var kul att få träffa alla igen!
Sen gick vi tvärs över gatan till Wärdshuset på Liseberg där det hölls mingelfest och glöggdrickande. Där fick vi också reda på att vi skulle invänta en stor, vit feting Limousin som skulle köra runt skådisarna i Göteborg för att sen skjutsas till restaurangen där vi skulle äta. Rätt som det är ropar Kålle på mig och säger åt mig att hoppa in i bilen för att det finns en extra plats. Klart man inte tackar nej till det =D Jag överdriver inte när jag säger att det var riktigt coolt att åka runt där i medan alla utanför stod och viskade, pekade och tog kort haha som en riktig celeb. Lätt att jag vill göra det igen!!

 
Två mingelbilder, nr 1 Freja och moster Ann-Beathe och nr 2 fv. Mamma, Ann-Beathe, Oskar och Freja

 
 
Lite bilder från limousinen.. Inte några superbra direkt menmen =) Personerna nere på 4e bilden Fv Oskar, Julia S, Julia "lillsyrran" och Jenny.'

Vi blev alltså skjutsade till en Italiensk restaurang på Avenyn och det var kanonfint där!
Det dröjde ett tag innan alla kom dit så vi tog ännu ett par bilder.. =)



 
Nr 1, två av mina favoriter kusinen Freja och lillan Julia! På bild nr 2 har vi ingen mindre än goa mamma.

När väl alla gäster var på plats serverades litervis av vin och fyra olika pastarätter serverades..
- Farfalle med rökt lax, gröna ärtor och kaviar i vodka sås
- Penne, skinka och svamp
- Farfalle, gorgonzola
- Penne med kyckling, paprika, zucchini och oliver
 
Till efterrätt fick vi
- Jordgubb och Passionsfrukt sorbet med vit chokladmousse

 

Såhär såg jag ut kvällen till ära men nu ska jag krypa ner och sova för jag är dödstrött!
Natti natt!


Premiärlejon

Hej och hå, tidigt imorse bar det av mot Göteborg. Jag och familjen ska nämligen gå på premiären utav Pippi Långstrup inkl. premiärfest eftersom min lillasyster (stolt) är med i ensambeln på Lisebergsteatern =)
Därför kan det bli lite dåligt med uppdateringen från mitt håll idag men kan hoppas på att Malin och/eller Hanna står för roandet idag. Ska snart göra mig i klar och sätta på mig min otroligt fina klänning i satin.

Kommer se ut som primaballerina på premiär =D I like it!
Hoppas mamma är lika generös med drickan ikväll ;D

Jag har som många andra blivit galet förälskad i Twilight, bara sett trailern men fy tusan vad jag vill se hela!!
Den 25e kommer älsklingen ochstannar över lover, kanske kan få med mig honom till någon stad och kolla på den =)
Nej, men nu måste jag verkligen gå..

So long!
Jasmin

Lovtecken

Jag och Freekish tittade på "The Grudge" igårXD Va vi skrek! Fast jag måste säga att jag skriker inte mycket. Det kan ju i och för sig bero på kudden som av en anledning täckte halva tv-bilden:P Men de va kul, jag hade nämligen aldrig sett så de va extra spännande för mig.
Vi va och hämtade min kära syster igår vid halv tolv på Fbg's station. Nu är det JUL!! Luuv it:)
Idag ska jag och min dansklass dansa i Varberg på en WIK-match. Vi ska dansa med några killar som är sååå söta. Dom e så små:) Fast en aning jobbiga eftersom att alla ska synas hela tiden:P
Nu ska jag käka en stor frukost med familjen.
Det märks verkligen att det är lov...
Puss o kram! //Malin


Sommarplagg

Även om det ska bli härligt med jul och nyår så ser jag ändå fram emot sommarn 2009, värmen, bruna kroppar... Åh så härligt! Blev ganska inspirerad utav Nelly.com och tänkte visa er tre favoriter som hade varit riktigt läckra att ha i sommar eller inför den ev. utlandresan =)

 


Man kan ju hoppas att tomten är snäll (=
Jasmin

Julavslutning

Idag ska jag bara ha avslutning men har ändå en läxa till idag som ännu inte är klar.
Seriöst, dom tar död på oss!
Ska iväg om en stund och möta upp Jasmin och Hanna på falkis för fika och julklappsutbyte:) Mysigt! Sen ska vi till skolan för avslutning där och sedan den stora avslutningen i kyrkan. Jag slutar inte för en klockan tre typ. Bara för att de där småungarna också ska ha avslutning i kyrkan, och sen är kyrkan mindre i år också.
Efter avslutningen ska jag möta upp mamma i stan för att köpa nån julklapp och kanske önska mig en me:P Hittade ett par underbara pyjamasshorts på kapphal:)
Måste göra mig iordning nu!
Puss o Kram! //Malin

Morgonmys

Jag tror det kommer bli en bra dag, det känns som det i alla fall! Jag fick sova ända till kl 9 och även om jag fortarande (...) är trött så känns det bättre än vad det gjort tidigare i veckan!
Idag fortsätter julstädningen ytterligare med destination mitt rum och utöver det så ska jag och mamma gå i stan för förasta gången på flera år och det ska bli super mysigt och efter det ska jag träna för att komma iform inför all julmat som väntar ;)

Jag kan inte fatta det, detta är sista "riktiga" skoldagen på länge (lagom länge).. Det enda vi ska göra idag är att vi ska ha lite extra inlagd historia med världens bästa lärare Lars Glimvik innan vi tre tjejer sätter oss och käkar gröt haha =) Sen har vi bara en "lektion" kvar där vi ska fika och ha musicquiz.

 

Såhär vaknar/somnar jag varje dag numera.. Min lilla Sune har gått och blivit otroligt sällskapssjuk =)

Jasmin

Proffs!

Wohoo!! Jag är världens lyckligaste för jag fick VG på Nk A provet =D
35 av 44 poäng är ju inte såå dåligt!
Nu ska jag hjälpa mamma lite, men ville stanna till och skryta lite mer än va jag redan gjort hela dagen ;)

Jasmin

G´morning sunshines!

Idag vaknade jag inte upp av att hela sängen skakar, nej idag kommer ett gulligt mms från älsklingen..
Kunde såklart inte somna om sen men det är väl rätt åt mig med tanke på hur många gånger han vaknat av mina sms mitt i nattet hehe =)

Nu är det en ny dag med nya krafter (Observera att jag fortfarande är skittrött!) men det kändes mycket lättare att gå upp imorse med den tanken att ALLT jävla pluggande är klart nu! Vågar knappt tro att det är sant =)
Vi fick tillbaka våra matteprov igår, jag och Hanna satt på helspänn när vår lärare berättade att mer än hälften i vår klass fått IG.... Jag och Hanna bara kollade på varandra och visste direkt att vi var två av dem som fått IG för det hade känts uruselt att göra provet. När vi fick tillbaka proven kollade vi snabbt på sista sidan och tappade hakorna båda två, vi fick VG!!! Vi blev så jävla glada så vi faktiskt började gråta, en sån skön lättnad vällde över hela mig =D
Jag har aldrig, aldrig, aldrig blivit så glad över ett VG men jag har slitit så hårt nu in i det sista så jag blev så otroligt glad.
Nu väntar jag bara på att få resultatet i Nk A - Energi, gjorde det provet igår och jag gissade mig igenom hela andra sidan...Hoppas jag gissade bra bara!

Sitter och njuter av en kopp te men funderar på att gå och tjata på att mamma ska köra mig till skolan idag.. Hm låter som en god idé!
Puss på er!
Jasmin

Brist på ork

Anledningen till att jag inte uppdaterar så mycket just nu är för att det har varit väldigt mycket plugg och jag är så trött och utmattad nu så jag finner inga ord. Ska ta det lugnt och göra saker jag inte haft chans till nu på ett tag, vilket innebär att jag inte tänker sitta vid datorn. Imorgon ska jag vara mer utvilad än nu och då kommer lite updates jag lovar!

Detta blir nog det sista inlägget för i dag, hörs imorgon sunshines!

Jasmin

Omskakad!

Jag hade ställt klockan på 7,00 men vaknade på tok för tidigt utav kraftiga skakningar.
Hela sängen skakade precis som om någon stod och ryckte i den och så dånade det som tusan i väggarna...
Min första tanke var att de var en jordbävning men eftersom jag var helt nyvaken så trodde jag bara att jag inbillade mig och somnade om efter 20 sek när skakningarna upphörde. Sen när klockan ringde och väckte mig så minndes jag detta men trodde bara jag drömde att allt skakade eftersom inte mamma sa något om det när jag klev upp imorse men enligt aftonbladet så var det faktiskt en jordbävning med 4,7 på Richterskalan!
Jordbävningens centrum var ungefär i Falsterbo men spred sig till Halland och Danmark också.

Usch vad läskigt!
Aftonbladet


Min helg

Hej på er

Har inte skrivit på ett tag nu. Men tänkte skriva om min härliga men stressiga helg...
Fredag efter skolan åkte jag direkt hem för att sedan byta om och åka vidare. Jag och mina föräldrar skulle åka och titta på en kompis till oss, hon hade uppvisning som innehöll dans, teater och musik, jätte duktiga var dom och de var jätte kul att se.
På lördag gick jag, mamma och min bror upp vid 7 tiden på morgonen för att titta på Lucia morgon, jag och min bror halvsov i soffan, men det är en tredition som vi har.  När det sedan var slut gick jag och la mig igen.
På förmiddagen sen åkte jag och min bror och högg en fin gran, Vi hade med oss lite fika och så fick vi grila varsin korv där. Vi hade jätte mysigt.
Vid 4 tiden åkte jag till kyrkan för att titta på Jasmin som var med i lucia tåget, Du var jätte duktig gumman!!!
Efter det åkte jag till Varberg där jag mötte upp Malin på tågstationen. Vi gick där på en konsert, där några kompisar till oss spelade. 
På söndagen sen hade min familj glögg fest/mys. Det kom ca 40 personer till oss, Det var fullt ös. 

Nu ska jag gå och titta på Scrubs =)

Kjam
Hanna


Snart är det över

Vi har tre uppträdanden kvar idag innan våra uppdrag är över, blandade känslor.. Det har varit super kul och jag har träffat många nya kompisar men samtidigt ska det bli väldigt skönt att det tar slut. Jag har ju som dagt ett Nk prov i energi på tisdag som tydligen ska vara skitsvårt och jag har inte hunnit börja plugga alls på det än pga lucian.
Huvudkonserterna i kyrkan igår gick jättebra, det va så otroligt fint! Ska se om jag kan få fatt i någon bild därifrån.

Har lite små videoklipp och bilder från vår lilla tid som lucior som jag lägger in så fort jag hinner med det!
Mina favoritställen har varit servicehusen, där alla gammla bor, de sjöng med och grät och ja.. Man blev helt rörd när man såg dem! Dessutom har jag fått en ny idol och hon heter Ester! Haha =D En av tanterna på ett utav dessa hus, hon blev så besviken när hon missade våra uppträdanden men vi hade ju ett kvar i samma hus men vi va lite vilse.. Då säger hon att hon kan trycka på sin larmknapp runt handleden och larma personalen så vi får hjälp.
Vi blev lite skeptiska och undrade om de inte skulle bli hemskt oroliga då, men då svarade hon bara lite lugnt
- Men dom har sagt att jag ska larma om det är något...

Haha hon va så söt, sen fick hon gå med oss till nästa lusseställe =)


Nog om detta, jag ska förresten på söndagsmiddag hos mormor och morfar idag efter lucian och sen ska jag PLUGGA PLUGGA PLUGGA! ..Skulle egentligen träffat Sarah idag men då går ju tydligen inte det =/ Hade verkligen sett fram emot det. Men vet ni?! Snart är det loooov!

Jasmin 

Stressig helg

Det blir mycket att göra i helgen för mig. Ikväll har jag i alla fall tatt det lugnt med plugg och träning och sedan sm i julöl med päronen.
Imorgon blir det upp tidigt för att ta tåget till gbg. Jag, Freekish, Sara och sofie ska julshoppa hela dagen. Måste köpa julklappar nu ju:P Sen på hemvägen hoppar jag av i varberg för att möta upp Hanna. Vi ska på konsert där. Några kompisar till oss ska va med och spela. Sen ska vi käka pizza med dem.
På söndag ska jag börja dagen med plugg, har en hel del till nästa vecka me. Sen ska jag, mamma, pappa och madelene till halmsta. Vi ska se Lars Demian(tror jag han hette) och min  gud Christian Kjellvander. Ska bli så jävla kul. Älskar honom.
Längtar både till imån och till sändag!
Vi hörs:) Puss o Kram! //Malin

Det snöar!

Det har snöat hela dagen, däremot är det kanske någon grad för varmt för att det ska lägga sig ordentligt. Men ååh vad jag älskar snö!

Jag var tvungen att gå upp kl 5.00 imorse för att första lusseframförandet skulle ske vid 7.00
Det bordet vara helt olagligt att behöva gå upp då, borde inte klaga för vi har sjukt kul men men..
Nu har vi rast till 18.45 och även fram till 21.00 Det är tyst och lugnt i huset så jag ska vila någon timme för att sen träna lite innan jag börjar plugga. Låter som en kul fredag va?

Jasmin


Luciakransen och fotografiet.. =)

Naturkunskaps plugg

Tur att det varit en relativt lugn dag, inte sådär jätte ansträngande och tur är det för jag har varit så sjukt trött!
Somnade till och med i telefon igår kväll när jag pratade med Simon haha =) Det var inte så att jag somnade ifrån onom direkt, han spelade och jag låg och lyssnade (blir så lugn av det) och när jag somnade till så landade telefonen i en annan del av sängen.. Stackarn

Fick sluta en timme tidigare idag för att jag var klar med min analys av engelskaboken, sköönt att komma hem lite tidigare. Nu sitter jag och skriver ner det viktigaste från boken i Nk A som klassen har prov på imorgon.
Men jag missar ju det pga. luciauppträdanden som är mellan 07.00-21.00 imorgon, tror ni jag kommer vara trött och hes? Ska i alla fall göra provet på tisdag istället. Jag hatar naturkunskap! Gaaaah....

Ska till Slöingekyrka ikväll och sen vidare till något annat ställe, kommer väl hem runt nio. Åh jag orkar inte idag, jag är så trött! Ska plugga så mycket som det går nu så jag kan träna lite och sen krypa direkt ner i säng så jag är något utvilad imorgon när jag får gå upp vid...fem!

Pusss
Jasmin

Spännande telefonsamtal

Just nu är jag dessutom riktigt uppspelt, detta kan vara värsta chansen för mig och på fredag bestäms det helt! Men bara för jag inte kan hålla mig så berättar jag om det jag vet här och nu =)

Det hela började med att en kille från Panic & Action management ringde mig igår mitt i luciarusningen.
Han berättade om ett projekt dom ska ha till våren som heter Panic & Action Tour 2009 där lite större band ingår, så som Neverstore, Chemical Vocation, Adept, Social Siberia, Herbrightskies osv.
 
När de pratade om i vilka städer de ville lägga sina konserter i så fanns bland annat Varberg och Falkenberg med.
De pratade bla. med Union Square som sa åt dem att helt glömma Vbg och dessutom ville Herbrightskies spela hos oss igen! Därav anledningen till att han ringde mig, han ville stenhårt satsa på att jag skulle hålla i detta åt dom för han hört så mycket positivt om mina spelningar från andra (?).
Exakt vilka utav banden som i så fall skulle spela hos oss är inte helt satt än men ovan har ni ju några förslag på vilka som skulle kunna komma! Myspace är bla. en utav huvudsponsorerna och det kommer finnas annonser och reklam precis överallt och enligt han som jag pratade med så skulle det bli riktigt grymt.
 
Fattar ni hur kul det skulle vara att få vara ansvarig och projektledare för en konsert med Neverstore?!
Coooooolt! Hoppas verkligen detta går, måste ju ha styrelsens samtycke (det är därför jag måste vänta med att tacka ja tills på fredag när han ringer igen)


Då var denna dagen snart slut

Jag ber om ursäkt för att jag inte uppdaterat men det är så otroligt mycket med skolan just nu så man orkar inte så mycket mer än det. Idag när jag kom till skolan, skulle ha teater första lektionen och så kommer läraren och säger att vi ska ha ett oförberett prov på allt vi haft under hösten. Suck, för det första var jag skittrött som alltid men frågorna var konstigt formulerade i alla fall för att vara kl 8.00 på morgonen! Tur att jag cyklade till skolan, man blir mycket piggare då! Haha hemma höll jag på att somna vid köksbordet =)
Sen hade vi prov i matte b, gick väl helt okej 4 frågor jag inte kunde men det andra tror jag gick ganska bra. Skönt att ha det gjort i alla fall!

Sen hade vi ganska lång lunch innan vi skulle åka till Varberg för att kolla på en teaterföreställning som för övrigt va skitskum! De spelade djur och ja.. Vidrig pjäs om jag får säga min åsikt hehe
Sen drog jag direkt och lussade för PRO Falkenberg.

Pluggat, pluggat, tränat, pratat liite med Simon.. Tja det är väl vad jag gjort ikväll =)
Ska tjuvkika på ett Dirty, Sexy, Money säsong 2 ikväll tror jag.. Kan inte låta bli!

Full rulle

Sitter i en datorsal i skolan och "har" en engelska lektion just nu.. Våran lärare är försvunnen och vi är 5 elever här haha!
Hade en bokredovisning innan som gick helt okej. Förlåt för att jag inte bloggade något mer igår kväll, men jag kände mig ledsen hela dagen och var riktigt trött när jag kom hem igår efter skolan. Jag pluggade och pratade rätt mycket med älsklingen.

Har världens jävla träningsvärk i kroppen idag men var ändå duktig och cyklade till skolan idag också =)
Vi ska ha naturkunskap sen och det ser jag verkligen inte fram emot, sköönt att den kursen slutar denna terminen!
Ska antagligen bara ha genomgång inför provet som jag förövrigt missar på fredag för att vi ska hålla på med lucia hela dagen.  Slutar klockan fyra idag och hinner precis hem för att äta innan jag ska iväg för att lussa och sen till kyrkan för att repetera inför luciakröningen........

Måste iväg nu, men vi hörs ikväll!

Jasmin


God morgon

..Hoppas det är det för er i alla fall, min morgon är näligen allt annat än god.
Kunde inte somna igårkväll så jag smsade älsklingen, någon minut senare så ringer han och berättar att han har samma problem. Ju längre in i samtalet vi kommer desto ledsnare blir jag, inte pga honom.. eller jo på sätt och vis men just för den grymma saknaden utav att få vara hos honom. Hade jag inte haft luciagrejen i helgen så hade jag åkt hem till honom även om vi ses den 25/12. Tillslut bara brast det, jag tror faktiskt inte jag varit så ledsen någongång.
Han försökte verkligen göra mig glad på alla sätt och få mig att skratta lite, men det var nog inte lätt för honom.
Vi saknar varandra så sjukt mycket just nu och att alltid prata över msn eller i telefon gör inte det hela lättare.
Vänta bara tills jag har fått mitt körkort, jag tänker åka och träffa honom hela tiden!!

Ja, som ni kanske förstår så sitter detta i sen igår, det tog riktigt hårt på mig om jag ska vara ärlig och efter vi lagt på låg jag vaken och grät.. Vi har snart varit tillsammans i två år och haft det på detta viset, det har sina för- och nackdelar får jag väl säga men nu har det verkligen nått botten för min del. Måste tillägga det att jag inte känner mig som någonting utan honom, skulle ge vad som helst! Jag vet att han är rätt, för allt är så perfekt när vi är tillsammans.
Vad jag hoppas nu är att man kommer ihåg just dem stunderna när det är som svårast och vi har 18 mil mellan oss.

Ska försöka plugga lite nu, börjar inte förrän vid ett idag.
Jasmin

Shopping + Dagens outfit

 

Väska 199 SEK Marknad
Tröja 129 SEK Gina Tricot
Underkläder 250 SEK H&M + Lindex
Strumpbyxor 70 SEK H&M
Smycken 2 för 140 SEK Marknad

Julklapp 1
Julklapp 2
(ligger i hjärtasken just nu)

Ett av halsbanden ska mamma få i julklapp och ja jag kan lägga ut detta för att hon faktiskt fick välja ut för att hon är så svår att köpa till. Sen finns det två par julklappar på bild och dessa tänker jag inte nämna något om eftersom personen då och då läser bloggen =) To bad for you!
Väskan är i Guccistuk, fejk såklart men vafan jag gillade den och den kostade ju typ ingenting så jag klippte till =)

Dagens outfit visar dessutom tre grejer jag också köpte men inte orkade ta av mig bara för att visa på shoppingbilden haha



"Tunika" i gammelrosa 149 SEK Gina Tricot
Legginsen jag pratade om som är i jeansstuk 249 SEK Vero Moda
Skärp 149 SEK Indiska


Puss!
Jasmin

Footloose & barbesök

I lördags kväll så var vi på musikalen Footloose som gick på Intiman på Odenplan. Anledningen var huvudsakligen för att kolla på två kompisar till oss som spelade huvudrollen och en utav dansarna. De flesta var nog mest där för Brolle, han var skitduktig men vi hade ju bara ögonen för Peter och Johnny! Musikalen var grymt bra och jag rekomenderar er verkligen att kolla på den, man rycks verkligen med! I pausen var mormor helt salig och sa till och med att hon fick lust att börja träna när hon såg dom hahaha! =D De skulle jag vilja se....


Första två bilderna, Peter och Brolle..

  

 
 Och lilla Johnny !

Efteråt mötte vi upp Johnny och pratade med honom, han var skitglad för att vi var där och de syntes i ögonen på honom hela föreställningen att glimten fanns där hela tiden! Vi satt på tredje raden så redan efter att han varit ute på scen första gången så visste han vart vi satt haha och efter det så blinkade och trickade han enbart för oss! =D Så det så!

Eftersom hela gänget var upptrissade så letade vi upp en mysig bar och tog oss något att dricka.
Jag brukar inte dricka så värst måste jag säga men mamma var givmild denna kväll haha först beställde hon in en stor cider till mig, smaskens! Sen fick jag beställa in en Frosen Strawberry Daiquiri eftersom den verkade så jääävlans god när Kålle drack den dagen innan. Beställde den åt mamma såklart men den va så gott som min. =)
Den verkar vara rätt farlig för den smakar ju ingen alkohol alls (tack och lov), enbart massor av jordgubbar vilket är såå gott. Kålle och Sigge (en kille från teatern) mötte upp oss och där satt vi och tjatade hur länge som helst.

Tillslut blev vi rätt hungriga och gick till ett falafel-ställe och åt och lyssnade på en massa lumpenberättelser, fy vad vi skrattade! Lilla Kålle är ingen man ser som millitär och sen drog han även berättelsen om när Johnny hade mönstrat. Numera är han väldigt vältränad men då var han bara ett litet streck och väldigt försiktig. När han kom in till Psykologen och sa att han inte ville göra lumpen frågade de såklart varför, då svarade han bara:
- Jag gör det på ett vilkor, om jag får vara hemlig agent..

Kom hem ganska sent den kvällen och idag på morgonen skulle vi upp satans tidigt för att ta tåget hem.
Finns gott om bilder som jag lägger upp när jag fått alla.

Puss!
Jasmin


Rummet

 
På första bilden ser vi skuggan av Tim och hans mamma Linda. I baren har vi lillsyrran och lilla Emma.
Andra bilden, F V. Mamma, Kålle, Linda, Emma (svagt i bakgrunden mormor och morfar)

 ..Tim och Freja


Klassfest och myspys

Tja!
Har inte skrivit på hela helgen verkligen trots att det har funnits något att skriva om:P I fredags va ja på klassfest och vi hade kul. Med våran klass så går nog inget annat:D Med den mentala åldern hela klassen ligger på så skulle vi självklart spela sanning o konsekvens, ni vet, inte när man måste hitta på alla frågor själv utan man får frågor och sånt, lite mer invecklat:P Där fick man reda på mycket asså!!
På lördagen var jag med Freekish hela dagen:) Vi började med att baka lussebullar vi ettiden och sen kom det bekanta till hennes familj och då blev det fika. Tillslut började vi med julgodiset och var klara vi elvatiden. Det blev jättemycket och åhhh vad jag gillar:P Jag blev kvar länge:D Gick hem vi tretiden:P haha.....
Idag har jag pluggat i stort sett hela dagen och ska nu fortsätta med det:(
Puss o Kram! //Malin

Ont i magen!

Mamma, mormor, morfar och Freja sitter nere i lobbyn och spelar kort och dricker öl medan resten av skaran strosar runt med Kålle Gunnarsson på stan och gör gud vet vad..
Själv sitter jag ensam uppe på rummet och har (lånat) Julias laptop. Orkar inte umgås med någon just nu för jag har så JÄÄÄVLA ont i magen! Smärtan sprider sig ut i helakroppen och ja fy...

Har varit ute och ätit på TGI Friday´s, kanon god mat, jag åt kycklingfilé =) 
Vi hade ett hett samtal om hur Kålles Frozen Strawberry Daiquiri , han var inte nöjd med den han fick då den var väldigt rinnig så han bad om en ny och en konversation mellan honom, servitören och min moster kan misstolkas en aning...Det var nog meningen också. Kan tillägga det att Kålle är bög och servitören till 99,9%

(Kålle)- Jag sa att jag inte ville ha den så rinnig, sugrören skulle kunna stå! ....Jag gillar när saker står!
(Ann-Beathe) - Det gör jag med!
(Servitören) - Ehm.. *host* hehe nu har det väl ändå spårat ur en aning

Vi skrattade så vi höll på att dö allihop, kanske inte låter sådär jättekul just nu men på plats var det grymt kul =)

Nu ringer älsklingen! Måste sluta nu, puss!
Jasmin 

Shopping dag 1

Hejsan allihop!
Idag var det första riktiga dagen fylld med shopping, tur att vi spred ut gruppen idag! Jag, mamma och lillsyrran (som för övrig fyller 12 idag, GRATTIS!) gick runt i affärerna ihop. Hade en trevlig tid får jag väl säga, vi har nog gått in i varje H&M som finns nu känns det som, mamma höll på att spy så fort hon såg ännu en haha =)

Köpt lite smått och gott, bla. små söta julklappar till älsklingen, mamma och en till mormor och morfar.
Pust, bara Julia, Hanna, Malin och Sarah kvar nu.. Om man inte räknar med att Simon ska få ett par till (=

Till mig själv har jag köpt en enkel svart tröja från Gina Tricot, underkläder från H&M, halsband och ett par leggins som är exakt som ett par jeans från Vero Moda. Jätte mycket är det väl ändå inte?
Jo just det, köpte ett paket öronproppar också.. Som ska användas inatt. Jag och mamma sov i skift inatt, de fåtal timamr hon låg vaken kunde jag sova men när hon sov så låg jag vaken. Mamma snarkar nämligen som en hel blåsorkester!
Därför satsar jag på en något tystare natt inatt!

Jasmin

Vad gulliga dom är

Hejsan
Det var ett tag sen jag skrev här nu. Har haft så otroligt mycket i skolan att jag inte har haft tid. Det har varit riktigt mycket. Men nu har jag pluggat och skrivit klart massa arbeten, så nu har jag inte lika mycket som innan :D Jätte härligt!
Något nytt som har hänt? Jag har fått en ny kamera, en rosa, haha typiskt mig, Den är verkligen fin =)

I eftermiddag har jag haft barndans är ju dansassistent. Och i dag visade vi upp vad barnen har gjort för deras familjer, och det gick så bra. Föräldrarna tyckte att deras barn var jätte duktigt och barnen hade jätte kul och var jätte duktiga :D
Sen fick jag tre styckna julklappar av barnen, jag fick någon fin choklad, en fin tomte med en nalle i handen i keramik och en jätte söt tomtemor, en sådan tomte med stor luva som döljer ögonen och visar en stor näsa i tyg.
Det är så gulligt av barnen att ge mig dessa, blev verkligen jätte glad för de :D

Nu ska jag snart gå och lägga mig och läsa lite, Läser just nu boken Gossip Girl, en jätte bra bok!
Puss å Kjam
Hanna

Ljuvliga Stockholm!

Nähä du Malin, trots att jag är uppe i Sthlm så uppdaterar jag! =)
Tåget lämnade perrongen 9.15 och strax innan 14.00 så var vi framme i huvudstaden..
Vi bor på ett hostel på Fridhemsplan och det är kanon, inga klagomål änsålänge i alla fall. När vi checkat in och lämnat in våra saker på rummen (vi är 10 st i sällskapet) så drog alla ut på stan för att kolla läget. Vi gick in i ett par affärer, ingen shopping för min del ikväll. Vart på måttligt irriterat humör i eftermiddag/kväll.. Ja att gå 10 st i grupp på stan och alla ska gilla affärerna man går in i...Ni kan tänka er hur bra (hrm) det blir, nej, inte på långa vägar! Mamma och jag har bestämt att vi ska gå själva, eller bara låta dom som verkligen vill shoppa gå med oss haha !! =D

Ska kolla lite julklappar osv imorrn, önska mig lycka till =)
Hörs kanske senare ikväll, puss!

Jasmin

Beslutsångest

Tja! Det var ett tag sen:) Har bara inte haft ork tilol att skriva men nu är jasmin  i stockholm och nån måste väll uppdatera:P
Kom till skolan idag kl 9 och fick reda på att lektionen var inställ så vi började 20 i 11 i stället. Kerstin var tydligen den enda som visste detta och hon hade inte brytt sig om att berätta det för någon annan i klassen. Tack så jävla mycket för den Kerstin!!!
Så nu finns det inte många i vår klass som gillar henne:P
Jag har lite beslutsångest nu inför helgen. Som ni förstått så ska Union Square spela in sin nya musikvideo och skulle gärna vilja va med men vet att jag borde plugga och ta det lugnt lite. Har mycket i skolan nu så det står mellan att ha kul och att vara duktig. Få se hur jag gör:P
Annars blir det nog klassfest imån och kanske julbak på lördag med Freekish. Det blir nog en bra helg hur jag än gör:D
Nu ska jag plugga.
Puss o Kram! //Malin

Supergratis!

Jag tror att jag har hittat den bästa hittils. Det är samma som gör gratisgodis, vilket innebär att det är sjukt mycket enklare att samla poäng och få presentkort än på de andra sidorna.

SuperGratis heter sidan, och man kan växla in poängen mot presentkort, kondomer, prylar osv. Som sagt, att samla poäng här är mycket lättare!


Packar

Just nu håller jag på och packar inför vår lilla miniresa till Stockholm, försöker att inte ta med mig för mycket eftersom jag tänker shoppa en del! Haha, blir varm i hela kroppen bara jag tänker på det =)
Tror ni shopping är beroendeframkallande?

Hur som helst så ska jag i första hand försöka hitta lite julklappar, men lite ego kommer jag nog vara också!
Idag har jag bara tagit det lugnt och tänkt på vad jag mår bra av, hade världens panikattack igår typ, sjukt stressad!
Tack vare min fina älskling så kunde jag otroligt nog somna igår kväll, även om jag hade sovmorgon idag så gick jag upp vid sju.. Av den anledningen till att jag ville slippa stressa, ta mig ett litet fotbad och äta frukost framför julkalendern som förövrig är skitsdålig!

 Tacka vet jag Mysteriet på Greveholm, Pelle Svenslös, Trolltider och Kaspar i Nudodalen haha =D

Eftersom det inte är någon skola för mig imorgon (vi åker 9.15) så tänkte jag sitta uppe och kolla på Dirty, Sexy, Money!
Helt beroende av den serien, så det är något jag ska kolla på i Sthlm, säsong 1 boxen som kom ut idaaag!


Puss och godnatt!
Jasmin

Union Square - Breakout (MUSIKVIDEO)

Ja som jag nämde lite kort i förra inlägget så ska vi tre medverka i Union Squares kommade singel och musikvideo, låten Breakout! Det ska verkligen bli helgrymt att få chansen att vara med och stödja bandet och lite kul är det ju att den kommer spelas på Mtv om och om igen ;D

Dessutom har ni läsare också chansen till att få vara med!
På sidan www.myspace.com/usvideo finner ni all information om inspelningen =)

För att påminna er om hur grymma dom är så lägger jag in deras första hit, ENJOY!



The day will come for everyone, time will take us all
Tomorrow holds a brand new day, a different game to play

Kommande helg...

Hej igen! vad var det, 1 minut sen sist?

Iallafall, ska bara säga att jag har väldigt mycket i skolan nu och inte orkar uppdatera så mycket ikväll.. Ska till stockholm i helgen och shoppa/fira lillsyrran/kolla på footloose. Sen ska lla tre töser vara med i Union Square's nya singel, ja musikvideon som kommer sändas på MTV!

Önska mig lycka till!
Puss Jasmin

Vem blev Lucia?

Idag fick vi reda på vem som blev lucia!

När jag kom dit så hade vi sångrepetioner i en timme, trötta och förhoppningsfulla gick vi alla ner till Hallands nyheter.
Där satt vi och väntade på att alla röster skulle bli färdigräknade medans vi blev filmade av HN's webtv!

Vinnarkandidatens föräldrar skulle komma, de blev lite sena så vi väntade på dem också...

När de hade kommit så gav de vinnaren, Pernilla Åblad, blommor.
Vi fick alla tårta och sjöng lite till... (lol)

Efter all tårta plåtades vi till tidningen, men bilderna blev ju inte så bra.. för vi hade ju ätit tårta och kände oss tjocka om magen!

Nu sitter jag i telefon och berättar för Simon om vad han ska skriva här, (Ja, det är Simon som skriver nu!)

 

HÄR kan ni kolla på klippet på HN´s webbtv =)
(Tydligen blir det fel länk, man kommer till Varbergs lucia vilket är lite fel, men i menyn till höger kan ni välja Falkenbergs lucia)

Jasmin

Leeedig!

Alla mina lektioner idag är inställda så jag är heeelt ledig! Det var hur skönt som helst att få sova länge idag också och vakna med ett leende på läpparna (= Haha måste bara berätta det här, typ två timmar efter jag och Simon lagt på igårkväll för att sova så kommer det ett litet sms, först blir jag irriterad men när jag tar upp mobilen och ser att det bara va älsklingen som säger att han inte kan sova så bara ler jag. Han är så jävla söt haha undertexten va nog "Snälla kan du inte ringa igen" och såklart ringde jag honom igen =)

Gick upp vid 10 och ställde mig på min kära crosstrainer en stund, inte sålänge eftersom jag fortfarande är lite rasslig i halsen. Men shit vad skönt det var! Ska nog försöka gå ut och gå en sväng senare idag också!
Men har lovat mamma att fixa med hennes tomtelandskap.


Bjuder er på en musikvideo, har fått den här låten på hjärnan =)

Kan ju hända ett den är extra kul att kolla på när han påminner mig som faan (!!) om älsklingen...

RSS 2.0
Test