Brist på rubrik igen...

God morgon på er allihop!! Jaha, igår fick jag jobba på kvällen och det är något av det värsta som finns att bli uppringd några få timmar innan man ska börja, och till råga på allt så låg jag på stranden vid tillfället och kunde inte bli surare efter det:P
Idag fyller Fredrika år så jag ska snart ge henne en present och sen tror jag att vi ska ligga på stranden. Nu kom mamma och pappa hem från  farbror doktorn. Mamma har varit väldigt yr ett tag nu och ingen vet vad det är så jag hoppas att det löser sig snart.
Ikväll ska vi  i alla fall till Majas vid havet och lyssna på Christian Kjellvander. Älskar honom!
Har absolut inget mer att skriva om men det borde nog komma upp lite bilder snart, har inte fått dem från Rebecca än bara.
Puss o Kram! //Malin

Ursäkt nr.femtioelva!

Jag skriver inte så mycket just nu för jag har faktiskt inte så mycket att skriva om:P Jag gör inte mycket mer än jobbar och ligger på stranden men lovar att skriva så fort et händer något. Jag var i alla fall hos Hanna på hennes födelsedag och vi hade jättekul. Vi spelade asmycket Wii som hon nu äger och det var grymt!!! Nu måste jag sticka för mamma stressar mig som satan!!!
Puss o Kram! //Malin

Back in town!

Sa aldrig något men jag har i alla fall varit i Hylte i helgen. Jag och Rebecca gjorde en liten snabb visit hemma hos Maria och Patrik och sov över där. Vi har haft det asmysigt men vill helst berätta med bilder för det blir så mycket roligare då:P Har nyss kommit hem så nu försöker jag nå min förbannade chef som aldrig svarar i telefonen. Blir man trött eller? Jag vet liksom inte ens om jag ska jobba imorgon kl 10 och det underlättar att veta dagen innan!!!!
Berättar om Hylte så fort jag fått alla bilder:)
Puss o Kram! //Malin

Varför händer de just mig?

Hejsan på er!
Hoppas er dag varit lika solig och varm som min!
Men att det däremot inte varit lika mycket problem som för min del.. Pappa kom på besök och jag känner faktiskt inte för att dra hela historien men det gjorde mig enormt ledsen i alla fall, vilket ledde till att denna dagen inte blev så munter som den faktiskt börjat som.

Jag var nämligen ute och körde med morfar idag igen, är bara inne på min 4e timma bakom ratten och kör redan i 70 på lantvägarna och kan allt de där med att ha koll på bilen och köra ekonomiskt som att hoppa från 2ans växel till 4an osv.
Det är verkligen skit kul att det går så bra! När jag kört ca. 10 timmar så ska jag ge mig ut lite mer i stan och parkera osv.
Morfar tror till och med att jag ska klara av att köra hem till Simon i höst.
Som ni säkert vet så bor han i Småland en bit under Jönköping, så det känns ju hur kul som helst!

Idag åkte dessutom min älskling iväg till Bohuslän för att bo i stuga en vecka, fy vad jag saknar honom.
såg ett annat par idag som gosade massor med varandra, fattar ni hur avundsjuk jag blev då eller?
Längtar till den 5 augusti, då åker jag till honom igen och kommer hem strax innan skolan börjar igen.
Skolan...ja snart drar det igång igen, jag kan inte fatta att jag redan går 2a året!
Sen har jag ju lovat att lägga upp bilder från Köpenhamn och dra den berättelsen för er, tänkte faktiskt gjort det idag men märkte att jag inte tagit bilder på kläderna än och att annat inte fungerade osm det ska så det får tyvärr vänta lite till.

Just nu sitter jag hos mormor och morfar med en del av släkten, vi ska äta grillad lax, nypotatis och sås MUMS!
Min mage skriker efter mat, allt som allt har jag hunnit få i mig lite frukost och två bananer idag.
JAG ÄR HUNGRIG!

Puss på er
Jasmin

Älskar dig



Hjärtan

Haha inte för att låta allt för deppig men slutet av denna dagen verkar inte bli bättre.
Har slutat jobba nu (hände ingenting efter det jag skrev sist) och kommer hem till ett tomt hus..Då brast det igen och tårarna kom. Lipsill!

Jag tänkte bara dra en kort liten samanfattning av veckan som gått.
Som sagt så kom vi hem från Damnark i söndags och mådde inte alls bra, mådde illa och hade ont i magen.
Detta visade sig sen vara matförgiftning efter ett antal prover.
Olyckligt vis mådde inte min älskling bra förrän igår igen medans jag hade förnyad energi mot slutet av måndagen.
Men det kändes rätt bra att jag i alla fall hade orken att pyssla om min lilla Simon lite extra när han inte mådde så bra.
Detta resulterade till att jag jobbade ensam dessa dagarna och var dag kom hem och hittde Simon framför tv:n.
Annars har det inte hänt så vidare jättemycket, vi har mest tagit det lugnt, mysat lite försiktigt i massor, kollat på film och spelat The Sims 2.
Haha vi har gjort vår egna familj, jag har seriöst fastnat helt för det, tur det så ag har något att göra de få timamr jag inte jobbar tills jag blir ledig för resten av lovet och åker till Simon igen! =) ..Lääängtar

Igår när det var vår sista kväll tillsammans förstörde jag lite genom att bli sur och vresig..Men jag blir ofta sån (TYVÄRR) kvällen innan jag eller Simon ska åka.. Jag vet inte varför, det bara kommer.
Hur som helst så packar vi ihop lite smått och gott och tar moppen ner till havet och sitter där och äter kvällsmat i solnedgången och pratar om allt och inget. Lite minnen osv =)
HELT FANTASTISKT var det! Sen åkte vi till olofsbo strand och går hand i hand vid vattenbrynet och pussas lite. mys!

Men trots det så ger han mig världens gulligaste överraskning, när vi kommer hem blir jag nämligen sur igen.
Vi var ensamma hemma igårkväll efter jobbet så när jag bankar runt inne på mitt rum, sur som ett bi så kommer han in och lägger händerna för ögonen på mig och be mig blunda. Och så leder han in mig till vardagsrummet och väl där så får jag öppna ögonen och då har han lagt ihop en stor filt i soffan, maaaaasssor med levande ljus på bordet.
Han är bara världens underbaraste. Och så tittar han på mig lite försiktigt och viskar "hoppas detta kan muntra upp min älskling lite". Där sitter vi och gosar i soffan och tittar på Borat, haha Simon vet verkligen hur man får mig på humör.
Gud vad jag älskar honom!



Avslutningsvis så gosade vi ner oss och somnade i varandras armarm jag älskar dig Simon Arvidsson
Jasmin




Tårar i solskenet

Ännu en  gång så ursäktar jag mig för att jag inte skrivit, att jag aldrig håller mina löften!! Herregud.. Nästa nyårslöfte kanske?
Hur som helst så har jag inte mått på topp sen vi kom hem från Danmark och upp till det så åkte Simon hem idag.
Så nu är mitt rum tomt, min säng "onödigt" stor, min garderob är fri från killkläder och lilla jag sitter ensam.
Usch, jag har gråtit ända sen jag vaknade uppp bredvid Simon i morse, det är verkligen inte lätt ska jag säga er.
Jag må låta som världens tönt kanske men så är det. Jag är helt matt och livlös, jag antar att det kallas kärlek. Varför ska något så bra vara så svårt för?

Som "tur" är så skulle jag åka direkt till jobbet efter att ha lämnat av honom på stationen..Då slipper jag i alla fall vara hemma och glo in i väggen.. Nu kan jag åtminstonde sitta på jobbet och glo in i väggen under tiden som massa pensionärer sitter 40 meter bort på allsång med dragspelslåtar -.- Vilket är värst?

Får man fråga om ngon där ute nånsin känt som jag känner mig nu, känns lite som om jag med geggar ihop allt till en ofattbar smörja.
Hur som helst så ska jag så fort tiden tillåter berätta om Danmarksresan och shoppingen där.
Sen kan jag säkert få ihop ett par meningar om hur veckan varit i övrigt.
Nej, jag ska tjata lite på mamma om att fixa lite mat, mår inte så bra just nu.
Känner mig allmänt nere och har ont i hela kroppen, framför allt huvudet.

Återkommer senare, puss
Jasmin

weeeeeee!!!

Nu e de sommar nu e de sol, nu e de koskit i hagen!!!!!!!!!
Det är härligt!! Solen skiner, jag är ledig...idag i alla fall:P och lönen är på väg:D Jag är så lycklig! Jag är så lycklig...nä sånna visor passar inte in här:P Om ni vet vad det var för någon...hehe!
Jag har städat köket och nu ska jag och Rebecca snart ner på stranden och sola oss svarta:)
Puss o Kram! //Malin

Sorbet!!!!

Det är något speciellt med glass alltså. Jag och Fredrika hade inget att göra så vi gjorde hemmagjord sorbet. En mango och en hallon/blåbär. Mums!!!! Sedan mäsktevi att solen kom fram så vi rusade ner på stranden och slängde oss i vågorna. Moget men kul!!!!
Vi låg en stund där på stranden och solade och nu har vi båda två fått lite mat i magen så vi får väl se vad vi hittar på nu:p

Puss o Kram! //Malin

Shopping igår...

Jag är riktigt lat så därför händer det att jag inte skriver vissa dagar. Det är min ursäkt:)

Hur som hels så var jag och Fredrika i Varberg igår och strosade omkring. Jag köpte biljetter till Christian Kjellvander och sen var jag på gina och köpte dessa...

                           

Koftan kostade 179kr och örhängena 17kr....snacka om billigt

Vi drack varsin megalatte och tittade på vad alla som gick förbi hade på sig. En alldelea utmärkt dag med andra ord:)
Nu kommer hon snart hit så vi får väl se vad vi gör, igår försökte hon lära mig shack men det gick inte så bra:P Vi måste sluta umgås....innan vi blir som mig och Hanna!!!!!!!!!
Puss o Kram! //Malin

Danmark och matförgiftning

Hejsan kära läsare!
Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte skrivit sen i förra veckan men jag har faktiskt mina ursäkter denna gången.
Det är nämligen som så att jag, Simon, mormor, morfar, moster och kusinen Freja åkte till Danmark över helgen.
Pga tre enkla anledningar..
1. simon hade aldrig varit i Danmark
2. Vi skulle fira min mosters 45-års dag
3.. Komma bort lite.

När vi kom hem drabbades i princip alla utav matförgiftning, så jag har inte riktigt haft orken för att sitta vid datorn.
Börjas kännas lite bättre idag så därför bloggar jag nog lite senare idag igen och lägger upp lite bilder på shoppingen i Köpenhamn osv =)

Puss
Jasmin

Update!

Sorry, det blidde ingen uppdatering igår inte, men jag kom inte hem förens 4(på natten alltså) och då brukar inte jag tänka på bloggen lixom:P
Idag har jag cycklat igen, fast den här gången cycklade jag till Långås marknad med Fredrika och det tog oss endast 20 minuter dit men 1 timme!! hem. Vi tog världens omväg och vi hade motving vart vi en cycklade så det gick lite långsamt me. Nu ska jag över till henne och så kommer snart Hanna...asså Fredrikas Hanna inte min:P och vi ska käka alla godissnören som vi köpte där:) 11 stycken blev det!!!!!
Pizza och TP står nog på schemat men vi får se...
Puss o Kram!! //Malin


Trolltider!!!

Jajamensan! Nu ska jag snart över till Fredrika och titta på Trolltider:D Det är en gammal julkalender från 70-talet och jag älskar den!
Har inte så mycket att säga om dagen mer än att jag inte sovit ett smack inatt och jag började dagen med att försöka behaga en velig tanta på jobbet. Vi gjorde 8 baguetter åt henne för hon hade en massa krav som inte kom fram förens hon fått dem och det hela slutade med att hon gick därifrån utan!!! Blir man trött eller...
Nä. nu måste jag gratulera födelsedagsbarnet(min kusse) och ta på mig lite kläder:)
Hurra för min lilla kusse idag!!!!
Puss o Kram! //Malin

Seg sommar...

Jag känner inte att jag får ut så mycket av detta lov. Jag oroar mig hela tiden över nästa gång jag ska jobba och väl där så är det jobbigt och när jag kommer hem så typ dööör jag. Jag har ju hittat på en del som t.ex. shopping, äter ute, bio och så var jag ju på konsert igår...allt på två ynka dagar! Men jag blir så trött och går hela tiden och tänker på hur tråkigt det är att jobba...
Nä, nu ska vi inte var pessimistiska! Igår var jag som sagt på konsert:) Jag var på Winnerbäck med resten av Falkenberg och minst hälften av Varbergs befolkning:P Haha, nä, men jag var där med min pappa, Maria och Patrik och vi hade det mysigt i regnet. Det regnade faktiskt inte hela tiden utan blev rätt bra framåt kvällen. Tänkte visa lite bilder men ni känner väl mig...det kan ta ett tag:D
Nu borde jag egentligen sminka mig lite men jag vet inte om jag orkar det...kanske ska ta och titta på ett avsnitt av Dark Angel...
Puss o Kram! //Miss Pessimist (Malin)

Dagens outfit

..Kommer snart på bio^^

Förlåt, men jag är så otroligt trött, jag som lovade er lite kärleks inlägg nu när det är 17 månader och allt..
Ja ja, hälsan går väl fore antar jag.
Detta blir i alla fall dagens sista inlägg och kärleksgrejen får vänta till imorgon (=



haha det ser ut som om jag har jättekorta ben! .. Det har jag faktiskt inte men detta är de svarta jeansen jag köpte igår.
Ett vitt spetslinne från Gina tricot 129:-
Eve linne från JC 129:-

Till detta hade jag min gråa nya kofta när det blev lite kyligare, härligt =)

Puss på er och godnatt!
Jasmin

Gårdagens shopping

Förra gången vi var ute så var det Sarah som shoppade en massa, idag var det min tur att spendera lite pengar som börjat lukta mögel på kontot haha =)
..Något måste man ju skylla på.

Jag hade bara tänkt köpa en tunika/blus som jag spanat på i 2 veckor men sen kom jag hem med lite till.
Såhär blev resultatet :

 

Tunikan, en liten "bullig" version som har perfekt längd för både jeans och leggins.
Dessutom perfekt under alla årstider då man vill känna sig extra söt.
239:- på rea B.young

Kort kofta med något kortare ärm, också jättesöt nu när hösten snart är här.
99:- på rea B.young



Några armband i trä med guld detaljer, sitter ihop.
Jättesöta faktiskt 19,50:- på rea Kappahl (?!)



Bilden ser helt knäpp ut!
Det är i alla fall ett par svarta jeans i stuprörsmodell med lite extra knappar vad de nu egentligen skulle vara bra för haha =) Köpte dessa för att dom satt otroligt bra + var såå sköna!
Dessutom var dom mycket snyggare på än på bilden.
149:- på rea Lindex (!!)

Puss på er!
Jasmin

Sitter på jobbet nu!

Herregud vad duktig jag är =) Jag lyckades laga routern som finns här på jobbet så jag äntligen kunde koppla upp mig på internet igen. Och jag klarade det helt utan hjälp, det ni!
Gissa om jag är stolt?!'
Jag är så otroligt trött nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag låg nämligen och pratade med Simon i telefon fram till två inatt och skulle upp tidigt för att övningsköra.. Jaja det är bara mitt fel, ingen annans.
På tal om körningen så gick det hur bra som helst, jag är en riktig naturbegåvning när det gäller sånt tror jag.
Detta var bara andra gången jag körde och helt utan misstag på en större landsväg med växling, start/stopp, svänga, köra i rondell osv. Skit kul! Tyvärr var vi bara ute i 40 min eftersom jag skulle hem och äte lite innan jag skulle cykla till jobbet.
Jag har ju dag in och dag ut tjatan om hur lite vi har och göra på jobbet..Jag tror att jag tar tillbaka det nu, jag var ensam här hela eftermiddagen och sprang fram och tillbaka som en blådåre! Det var hur mycket folk som helst här!
Jätteroligt faktiskt, knappt hunnit andas ju!
Nej, nu ska jag inte klaga när det ändligen blivit något att göra här!

Snart närmar sig pausen i föreställningen så jag får sluta skriva nu och förbereda mig för storsmällen!
Men när andra akten börjar lovar jag att skriva igen om internet hänger sig kvar här haha =)
Då blir det historien mellan mig och Simon, fyller ut med bilder på oss och lite om dagens outfit ikväll när jag kommer hem. Pust när jagslutar jobba ska jag och kolla på en konsert i stan och sen hem och städa massor..Blir nog inte så tidigt idag heller, men upp tidigt imorgon igen för att köra och sen hämta Simon.

Puss på pannan
Jasmin

Sushi i Falkenberg!

För er som missat detta så har det öppnat en sushirestaurang i stan. Ni kanske inte bryr er så mycket men för mig är det stort. I Falkenberg liksom! Annars har vi ju bara pizzerior:P Anledningen till att jag skriver om detta är den att jag snart ska iväg och käka sushi där. Jag och Fredrika ska in till stan, se om det finns något att shoppa, äta sushi och sedan gå på bio. Jag gör nästan aldrig det så det blir lite extra kul:)
Imorse så vaknade jag ganska sent och bara tog det så där coolt lugnt och jag försökte göra mannagrynsgröt men det gick inte så bra så pappa fick göra om den:p

Nu måste jag göra mig klar!!
Puss o Kram! //Malin


Bilder från Stockholm- Skansen och shoppingen!

Äntligen kommer bilderna jag lovat:)

Vi var på Skansen en dag och oj vad mycket man skulle titta på!

Vi såg världens sötaste babianunge!



Och självklart köpte jag en sockervadd:D


Vi såg hur många djur somhelst, ja till och med vargvalpar, men jag hade så många bilder att välja mellan så det blev svårt:P Om någon vill se så säg bara till!

Och så över till shoppingen!
Jag köpte ett antal klänningar som inte syns så bra här men de kommer säker bilder när de sitter på om ett tag:)



Jag köpte ett par skor som tyvärr inte syns framifrån här för det var framifrån som de var snyggast



Och så köpte jag två armband på Bar dó Mar och örhängen på Antik Gammalt och Nytt



Helt sjukt att jag inte köpte mer men den här skulle kanske vart nått...



Den är helt i paljetter och det är ingen magtröja utan mer som en kofta typ! Hm...varför köpte jag inte den?
Jaja, det var det och nu längtar jag tillbaka som....äsch, finns inga ord för det:P
Puss o Kram! //Malin

WOAAAAH!

Idag ska det hända hur mycket som helst, som vanligt så ska jag jobba (idag mellan 12-20), jag ska övningsköra vid 10 och upp till detta så måste jag städa en massor eftersom att Simon kommer hem imorgon igen. Observera att jag sa att han ska komma hem (= Hihi, det är nämligen så att det känns som han just nu bara är bortrest och kommer hem nu igen. Eftersom vi varit tillsmmans nu heeela sommarlovet så är det precis som om men verkligen bor hos den andre (=

Det hjälper ju inte direkt att Simon har hängt in resp. lämnat kvar ganska mycket kläder i min garderob (trots att han inte är här!!)
 
Härlig känsla eller vad?!
På tal om Simon så har vi, idag varit tillsammans i 17 månader!
I augusti 1,5 år..Helt sjukt =) Men jag älskar det!
Därför tänkte jag bjuda er, som är intresserade på historien om mig och Simon.

Listan är lång på vad jag ska göra i bloggen idag, ska fixa dagens outfit, bilder från shoppingen igår osv.
får hoppas på att jag hinner med allt! Nu kom morfar, så nu ska vi åka iväg, nervöst!!

Puss på er
Jasmin

Håller inte vad jag lovar

Tyvärr så har jag inte "hunnit" lägga upp några bilder. Jag kokade pasta och lyssnade på musk, kelade med katterna och tittade på tv så det blev liksom aldrig av:D
Jag och Fredrika har nu diskuterat en sak som vi vill genomföra men kan inte säga mer...det är topphemligt!
Hon gick nyss hem så nu ska jag sova:) Imorgon får jag sova ut och det har jag inte gjort på typ två veckor så det är jag värd!!!!!!
Puss o godnatt!! //Malin

Redo för Tour de France!!!

Idag har jag cyklat från mig till Skrea camping, till stan och sedan hem igen!! Stolt som en tupp:)
Jag var nämligen hos Hanna på "möte" och fick se hur hon har det där i sitt lilla krypin. Så komiskt att de bor i en husvagn på en kamping som ligger typ 100 meter från deras hus! Hm.... vad var det de sa?

"I år har vi dragit norr ut. Resan gick bra och vädret är ungefär som hemma!"

Ni ser det komiska va?
Sedan så cycklade jag som sagt in till stan för att träffa Sylvia och Gert. Mammas dagföräldrar och bästa kompis föräldrar för er som inte vet! Vi fikade och pratade om allt som hänt den senaste tiden. Mysigt!
När jag kom hem var jag astrött och nu har jag i stort sett bara degat framför tv:n. Vet inte vad jag ska hitta på ikväll...fömodligen lägga upp alla bilder jag lovat:P Kanske en önskeoutfit om ni är intresserade:)
Hörs! Puss o Kram
//Malin

Ojojoj vilken dag!

Haha den har verkligen varit i vågor!
Jag förstår vad du menar med det du säger Malin, själv jobbar jag ofta mellan 10-22 ;D USCH!
Dagens innehåll..vet inte hur det ska beskrivas
- Trötthet
- "kurragöma" från saker man bara inte vill stöta på
- Jobb
- Telefonprat med Älskling
- Tonvis med skratt

Lite av dagen i kort format.
Vet inte riktigt vad jag ska skriva ikväll, skriver mest för att jag lovade.
Ursäkta detta tråkiga inlägg menmen =P

Kollade på Bridget Jones dagbok igår natt med moster och kusin, haha usch vad rolig den är!
Har hela tiden kopplat den som tråkig men oj så fel jag hade, vi skrattade hela tiden och tyvärr så känner jag igen mig hur lätt allt går åt helvete för mig med om och om igen haha =)
Håller på att ladda ner både ettan och tvåan just nu som jag ska försöka se på med Simon när han kommer tillbaka igen. Måste bara tacka Sarah för att hon så snällt lånat ut sin laptop till mig eftersom nätverkskortet i syrrans är knäppt.
Skönt att ha något att göra på jobbet när vi ändå bara sitter! Tack!

Puss och godnatt
Jasmin

Döda fiskar är inte att leka med...

Just nu känner jag mig som en död fisk! Är det en  tillräklig ursäkt till varför jag inte skriver? Jag har kännt mig så varje dag nu när jag kommit hem från jobbet vid fem och sju och sen har jag hittat på en massa andra saker me så tiden räcker inte ens till. Det är sådana dagar som får en att  innse hur lite man tycker om sitt jobb:P Idag har jag fått en rejäl utskällning av en kund och jag orkar inte lyssna på en sån till!!!!! Dessutom har jag en dejt ikväll med en 50-årig motocyklist...

Men nu ska jag inte jobba för ens på Fredag...hade i och för sig varit kul att veta förra veckan  eller lite tidigare än idag i alla fall:P
Nu orkar jag inte skriva mer! Skriver när jag orkar helt enkelt:P
Puss o Kram! //Malin

Trött

Hejsan på er kära läsare!

Som ni säkert förstått, med tanke på vad inlägget har för titel så är jag väldigt trött.
Jag jobbade till 22.00 igår och satt även nattvakt tillsammans med min moster och kusin.
Jag somnade runt 02.00 men det var inte den allra bästa sömnen precis eftersom vi sov ute och bara hade enkla liggunderlag. har dunder ont i ryggen men det får man tåla.
Jag kom hem 08.30 i morse och försökte somna, hur trött jag än är så är det omöjligt!

Därför gav jag upp för någon timme sedan, har gjort igjordning lite soppa åt mig att mätta min lilla mage med innan det är dags för att jobba igen.

Kollade föresten på The last legion och Gracie..
Inga toppfilmer om jag får säga vad jag tycker men absolut värda att se!

Lovar att blogga när jag kommer hem ikväll, orkar i ärlighetens namn inte det just nu.
Puss på er!
Jasmin

Förresten, var har du blivit av Malin??
Hanna bor i husvagn just nu så det förstår jag men du verkar ha glömt bort dig någonstans!

Dagens önskeoutfit



Tunika från ellos.se 124,50:-
Jeans från Topshop.com $60
Skor Eurosko.se 599:-
Armband från Bagsfashion.se 99:- 99:- samt 139:-

Favorit parfymer



Mina favoriter för honom:
Beckham Intimately Night for Men 50 ml kostar 199:- på parfym.se
Armani code for Men 30ml kostar 319:- på parfym.se
Hugo Boss In Motion Electric Edition40ml kostar 369:- på parfym.se

Mina favoriter för henne:
Beckham Intimately Night for Woman 50ml kostar 229:- på parfym.se
Christina Aguilera 50ml saknar information
Hilary Duff, Wrapped In Love 50ml kostar 375:- på Kicks

Puss på pannan
Jasmin

Lång dag

Hejsan kära läsare, jag har äntligen fått igång internet på laptopen här på jobbet.
Så just nu så sitter jag i lobbyn på biografen och gör mest ingenting.
Skulle egentligen "bara" jobba mellan 14-22.00 idag men fick jobba extra från mamma som skulle till massören.
Det innebär att jag får extra raster eftersom jag egentligen inte jobbar just nu :)
Men mamma är snäll och sa att hon kunde ta extra timmar för mig om jag ville det någon annan dag.
Men vad gör det egentligen, jobbet här är inte såå anträngande, man sitter mest och kan göra lilte vad man vill.
Jag menar, Simon är ju inte här nu i alla fall så vad skulle jag kunna hitta på? Sitta hemma och glo?
Möjligen träna och köra mer än vad jag kan om jag är här men vad tusan gör det, jag får ju lön och det tackar jag för =)

Lite senare idag så kommer min moster hit för att hjälpa mig "översätta" lite frågor ocg grejer i mailet med intervjun.
Jag förstod inte vissa grejer och jag ska maila in mina svar och tankar senast idag eftersom den där reporten är upp över öronen på mig nu haha =)
Sen så jobbar jag och mamma kvällspasset idag så det kanske bli så att jag, systern och möjligen kusinen smyger iväg  på Mamma Mia premiären. Hoppas den är lika bra som musikalen i Stockholm var!
Jag tänkte lägga in en önskeoutfit (det var ju länge sedan) och lite annat smått och gott för er kära läsare eftersom ni fått stå ut med så himla mycket text nu. Boooring!

Puss på pannan
Jasmin

Onödiga timmar?

Äntligen är jag ifatt med mina inlägg och känner mig oerhört stolt.
Det enda som fattas nu är att jag ska lägga till lite bilder här och där som jag hittat nu i efterhand.

Idag så var jag uppe med tuppen igen och gick hem till mormo och morfar där även kusinen Freja var.
Eftersom jag inte ätit frukost innan träningen av praktiska själ så fick jag mig en riktigt god och nyttig frukost när jag kom dit. Efter detta så åkte jag, mormor och Freja ner till "strand-tempo" och handlade inför middagen som skulle bli pastasallad. När även detta var klar så låg tanken om att jag skulle ut och övningsköra med morfar!
Det var i princip förska gången och vi körde ute på en landsväg mellan Stafsinge och Långås.
Jag fick öva på att starta i backe, starta, stanna, växla och köra i rondeller. Det gick verkligen jättebra och var hur kul som helst. Fick lite "träningsvärk" i foten och blev trött i ögonen men annars var det inget direkt om hände.
Skumpade och fick lite stopp när jag skulle starta innan jag förstod finessen med dragläge haha =)

När vi kom hem så hade mormor och Freja fixat klart maten så det var bara till att hugga in!
Mums!
Sen var det bara för mig att cykla in till jobbet, började 15.30 och skulle jobbat till 22.00
Men Linda (som jag jobbade med idag) och jag bestämde oss för att stänga en timme tidigare eftersom det började regna ganska mycket och därmed inte fick något folk.

Vi satt timme efter timme och bläddrade i massa tidningar och höll till sist på att somna, så kul hade vi det..
Tack och lov kom mamma in med massa frukt till mig som blev min kvällsmat och hon hade köpt med sig en tidning till mig så jag fick något "nytt" att göra, åtminstånde att bläddra i.



Dtta bestod min kväll utav haha låter väl kul? (=
Ja allt för tråkigt va det ju faktiskt inte!

Provade läppglanset man fick med i tidningen och det var helt fantastiskt.
med en svag smak av melon och en vacker skimmrande färg som passade in på mina läppar (otroligt nog)!
Kommer med all säkerhet använda det massor i sommar!
Dessutom fick man ett urgulligt halsband också, var sött eftersom det var så enkelt!
Så jag tipsar er verkligen om att köpa just detta nummer om ni inte redan gjort det, dessutom är innehållet kanon!

Som sagt så slutade jag en timme tidigare och skulle cykla hem,
Det var rätt skönt med tanke på att jag fick cykla hem i tunna vita capribyxor, linne och en liten tunn kofta i ganska kraftigt regn haha typiskt att det händer mig!
Just nu sitter jag och pratar med älsklignen i telefon och ska snart sova, jobbar mellan 10.00-22.00 imorgon så det blir knappt något bloggande. Ska ta med laptopen för tydligen ska det finnas trådlöst just där!
Bra, då har man något att göra i alla fall =)

Men tiden på datorn ska först och främst gå till att svara och fixamed intervjun med en tjej som heter Mirijam som ringde mig ifrån Hallands Nyheter för ett repotage (= Spännande!
Ska tydligen handla om kulturen i Falkenberg och tyckte att jag skulle passa för det haha =)
Nej nu ska jag sova, puss på er kära läsare!
Jasmin

Min lediga dag...

...har jag spenderat på följande vis:
Först vaknade jag utav väckarklockan kl: 9.30 för att göra mig iordning så smått. Gick över till Fredrika och vi satte igån med våran brunch. Vi gjorde mannagrynsgröt, vitlöksbröd, scrambled eggs, te, mackor, jouice och skar upp en halv vattenmelon. Det var svårt att få plats med allt i picknickkorgen kan jag meddela:P När vi var klara med allt drog vi till vårt favoritställe här som ligger precis vid vattnet och satte oss på en stor sten som är gömd bakom en stor hög med en massa andra stenar och mumsade i oss våran brunch:)
Sedan gick vi till baka och tittade på Pirates of the Caribbean 1 men han inte se färdigt för sen skulle hon jobba.

Då gjorde jag mig iordning än en gång för att sedan åka till Hanna och Jossan. Vi ska vara med på någon grej och dansa som bakrundsdansare och behövde sätta igån med det men gissa hur det gick...
Vi bollade idéer med en fotboll och tog en jävla massa pauser men inte kom vi på mycket för det:P
Vi hade kul i alla fall och nu är jag trött som ett as. Ska upp och jobba imån som vanligt, detta var ju trots allt min ända lediga dag den här veckan, och behöver sova. Tyvärr så påvärkar sådant skrivandet på bloggen och det blir allt glesare mellan mina inlägg.
Hoppas att jag orkar skriva något i alla fall och jag har ju lovat er de där bilderna från Stockholm som inte kommit upp en:P
Puss o Kram! //Malin

Våran mysiga brunch!!!! En guldkant på vardagen lixom:)


En leende onsdag

Ja att det var svårt att somna igår är det ingen tvekan om, faktum är att jag grät mig till sömns. Som alla gånger när jag helt plösligt har en hel säng för mig själv.
Men trots det så blev dagen ganska bra i alla fall och när jag säger en bra dag så innebär det att jag inte hade någon bad hair day och att sminket hamnade där det skulle. Ja jag bvlev riktigt nöjd med mig själv =)
Och upptill det så höjde Simon min glädje genom och ge mig massvis med fina kommentarer!
Mamma var dessutom p´å en strålande humör och jag fick en kanon snygg väska av henne bara sådär, då börjar man undra när dagens felslag kommer att slå till.
Det kom inte förrän vid midnatt, återkommer till det sen.

Jag tog lite bilder från caféet idag som jag tänkte bjuda er på (klicka för att förstora)



      

På bild nr 1. så ser ni morfar och mamma, på nr 2. jobbar mamma och på nr.3 är mormor laddad med våfflor och morfar på väg ut.


Här är lite pics från glasseriet

  


Såhär såg jag ut dagen till ära


Tröjan är ifrån ellos.se och jeansen är ifrån cubus.



Köpte dessutom ett par nya ballerinaskor för ett par dagar sedan, på rean kostade dem 100 kr, inte så farligt eller hur?



Här är förresten väskan jag fick av mammsen, tack så mycket!
Det som avslutar kvällen är det bakslaget som sker runt 00.00
Jag fick tillbaka mitt illamånde igen och mådde inte alls bra, lyckligtvis så sommnar jag fort och sover ganska bra hela natten. Men datorn fick stå på ifall något skulle hända, Simon skulle nämligen hålla sig uppe hela natten så jag kunde ringa upp eller skriva till honom på msn om jag ville få lite stöd (=

Puss på pannan
Jasmin

(Observera att inlägget är ifrån gårdagen)

En hemsk tisdag

Sista dagen med Simon, det är lika hemskt varje gång!
Hans tåg gick 10.37 och även om tanken bestod utav att han kommer om en vecka igen så fick jag ont i magen.
Som tur var så hade Sarah lovat att umgås lite med mig så jag flyr från ensamheten lite.
Vi gick runt i stan och kollade rean, jag hittade en jättesöt tunika/blus som kan användas till både jeans och leggins.
Tänkte vänta med att köpa den och se om den finns kvar till ett lite lägre pris om några dagar.
Som tur va fanns rätt många kvar, men skulle de ta slut innan jag hinner så vore inte det döden =)
Jag började jobba vid 16.00 så vi fick inte jättelång tid på oss men vi hann köpa oss kycklingsallad att luncha med som smakade ljuvligt! Sen så jobbade jag till 20.00 men stannade kvar och höll mamma sällskap lite.

Men gud så glad jag blev när Simon helt oväntat ringer när han sitter på tåget påväg hem, det kändes så skönt att få höra hans röst igen! Ögonen fylldes av tårar, det är så otroligt svårt att vara ifrån någon man älskar så mycket.
Det är precis som om han tar med sig en del av mitt hjärta när han åker och att jag då blir mindre levande. mer som om bara skalet av mig står kvar på perronen när tåget åker iväg. Ni som varit med om det förstår vad jag menar.

Jasmin

Måndag

Nu börjar jag komma ifatt!
Min..eller vår måndag bestod av jobb jobb jobb..Simon höll mig sällskap idag igen medan jag gjorde mest ingenting.
Lustigt att man får betalt för att göra ingenting =) haha
Det var lite si och så med hur jag skulle jobba idag men en sak var inplanerat sen någon dag tillbaka.
Jag skulle träffa Sarah inne i stan pga en liten insident, vilket jag inte ska ta upp här hur nyfikna ni än är.
För det stannar bäst mellan oss.
Sarah var och kollade på gårdagens föreställing och det var första gången sen Rock Habit (konsert vi arrangerade) som hölls den 12 april. Vilket var enormt kul och vi pratade som aldrig förr haha, kändes jätte bra att träffa henne igen, både hon och jag har haft väldigt mycket med skolan och betyg. Hon slutade ju nian och det kommer man ju ihåg hur det var.
Hon är ju trots allt en av mina bästa vänner och kommer alltid vara!

När jag slutade jobba så cyklade jag och Simon hem igen och för första gången blev jag faktist sur på riktigt på honom haha den erkliga anledningen minns jag inte menmen så är det =)
Och som grädde på moset såg det ut som om någon slängt in en bomb i mitt rum, det låg saker, skräp och kläder precis överallt och jag som fått lite ont i magen blir ännu surare och ber Simon hjälpa till.
Ja han lyfte i alla fall bort sina kläder och la dom i en hög i fotöljen..............
Behöver jag säga mer? ;P
Allt slutar med att jag sur som ett bi städar och har mig mitt i natten och drar igång med dammsugarn och gör av med mina aggritioner, inte nog med det sitter Simon i sängen och småskrattar åt mig samtidigt som han filmar med sim mobil, jippie!
När jag är klar och han börjar pussa på mig i masor kan man ju inte vara sur längre utan han trollar fram ett stort leende på mig och allt är bra igen =)
Sen dukade vi upp med ett fruktfat och en Smirnoff som vi fick från bartender debuten i fredags och fortsatte att kolla på den tredje filmen av Sagan om ringen, en perfekt kväll trots allt, ett perfekt avslut på dagen och för vår tid nu innan han åker hem.



Jasmin

Söndag förra veckan

Detta inlägget blir nog kortast hittils, skönt va?
Tycker de andra blivit en aning onödligt långa, förlåt kära läsare!
Jag hade lovat lillsyrran att åka och bada med henne idag igen men dessvärre har regnet tagit över nu så där gick den idén i botten. Idag är det pippi och jobbdags igen men bara för 2 timmar. Sköööönt!!
I vilket fall som helt så finns det inte mycket att göra här i Falkenberg när det regna så jag och älsklingen beslöt oss för att kolla igenom alla Sagan om ringen filmerna. Jättelängesen jag kollade på dem så det såg jag fram emot!
Däremot så kollade vi inte på alla tre direkt utan tar det som det kommer istället.

Har ni någonsin tänkt på hur mycket roligare det är att ha tråkigt när man är två?

Jasmin

Lördag förra veckan

Detta var ingen rolig morgon, jag vaknade nämligen vid 03.00 inatt och mådde enormt illa, efter ett tag står jag inte ut mer utan väcker Simon som pyslar om och tar hand o mig. När jag sen inte klarade av att hålla honom uppe så lät jag honom somna igen. Sen när jag väl lyckas somna så vaknar jag åter igen efter tio minuter. Tiden går och när klockan blir 06.00 så går jag upp på toa och spyr :/ det var första gången på 5 år som det hände och jag har verkligen fobi för sånt, usch!
Men faktum är att det nästan kändes som en lättnad för sen släppte illamåendet och jag somnade och vaknade inte förrän klockan var 09.00 haha fy vilken natt/morgon.
Jag ville inte väcka Simon så jag gick upp och åt frukost och lät honom sova, men när kloockan var 12.00 så gick jag in och väckte honom, då tyckte jag att jag varit ifrån honom för länge! Inte nog med det så kom vi på att
han var tvungen att beställa biljetter för hemfärden på tisdag..Vilket gjorde att vi kom på att vi bara hade 3 dagar kvar med varandra för den här gången.
Kanske låter löjligt för er del men bor man 18 mil ifrån varandra och om man har tur kan ses en helg i månaden och helt plötsligt fått varaq med varandra varje dag sen skolan slutade..Så är det inte lätt att skiljas åt, även om den ensamheten bara varar en vecka danna gången! Han kommer nämligen tillbaka onsdagen veckan därpå, anledningen till detta korta avbrott är att han ska hem på dop.
Kan vara skönt för honom med en liten paus också kan jag tänka mig haha, jag kan vara ganska krävande ibland tror jag. Men han är väl van nu antar jag.

  

Där är lite bilder från vårt lilla strandäventyr, endast på Simon eftersom jag var på ett fotografiskt humör haha

Idag är det även en föreställningsfri dag så jag, Simon och lillasyster bestämde oss för att cykla ner till stranden för ett dopp i det blå och lite bränna. Mycket varmare i vattnet än vad det var sist jag och Simon badade, då var det iskallt.
Tyvärr kunde vi inte stanna där så länge eftersom jag skulle in till stan och jobba i caféet under eftermiddagen.
Och eftersom det inte varit så mycket reklam för det stället än så är det inte så mycket folk, vilket blir ganska tråkigt i längden. Men älsklingen va gullig och överraskade mig genom att cykla hela vägen in till stan för att hålla mig sällskap för någon timme. För att sen igen cykla hem och laga mat åt lillsyrran och sen cykla in till mig igen..Utan att jag begärt det! Är han inte för söt?!
Kvällen slutade i alla fall helt perfekt, med mys under massa täcken framför en haldålig film =)

Jasmin

Fredag och premiär

Som sagt handlar detta om förra veckans händelser, hoppas inte allt blir för luddigt nu!
Premiär innebär en heldags jobb för min och Simons del, blandade känslor om det tror jag.
En del av mig tänker jobbigt men man får ju i alla fall lön för det medan en annan del inte ens kan bärja mig för att sätta igång och stöka.
Eftersom det är Kålle Gunnarssons produktion så är det inte konstigt att inget är klart för premiär, skyskrapor utav bräder som används för att bygga upp terassen ligger över hela trädgården och inga mindre än jag och Simon får "äran" att städa allt. När allt är undan plockat (i en hög bakom scen, eftersom det ska "användas mer") så har jag sett till att sträcka en rump/ryggmuskel och kan knappt gå. Inte nog med det såp brister mitt humör när han ber oss att få undan alla högar med sågspån ifrån GRÄSET! ..Vi försökte med dammsugarn, men den idén avbröts utav mor min, attans!
Det var bara till att gå in och ta två alvedson, le och börja kratta. vilket resulterar till att hela gräsmattan numera har en utfyllnad bestående av sågspån. Vackert...

Tack vare alls som jobbade flitigt så var vi otroligt nog redo att ta emot publiken 17.00 som planerat och en enormt lyckad föreställning drog igång 18.00 enligt utsatt tid.
För våran del som stod i caféet så sålde vi en del innan allt började och fick en rusning i pausen med ca 320 personer som alla ville handla ifrån vårt fina sortiment. Detta innebar att våffelgjärnen gick i ett och att kulglassen såg till att göra oss minst sagt kladdiga. Detta är ett högt stressmoment att klara av då en 30 m lång kö står och bildar irritation när proppen gick och vi inte kunde göra mer våfflor osv.

När den övriga publiken sen gått hem och det endast återstod inbjudna vip gäster till festen sen så såg jag och Simon till att byta om till bartenderkläder och hälla upp martini till samtliga 150 gäster och skådespelare.
En skapligt rolig kväll..eller nej det var faktisk kanon kul! Hälla upp vin, öppna ciderflaskor osv =)
Vi fick massor med beröm för hur duktiga vi var och hur fina vi va, det muntrar ju alltid upp.
Tyvärr har jag inga bilder från kvällen eftersom vi var smarta nog att lämna kameran hemma.

 

Jasmin

Torsdag förra veckan

Idag så satte jobbet igång för mig ch Simon.
Tycker faktiskt vi är fyllda med lyx eftersom vi haft ledigt i nästan en månad först!
Fast det är ju klart, vi måste ju jobba ganska många timmar varje dag.

Vi jobbar ju med pippiföreställningar och egentligen skulle vi inte börja jobba förrän imorgon (fredag) eftersom premiären äger rum då. Men eftersom vi skulle lära oss alla priser, vad som ska göras, skopa kulglass och grädda våfflor så fick vi börja redan idag.
Det blev ingen lagom lätt dag, vi jobbade nämligen mellan 10.00-20.00 haha
Man var lagom trött sen när man cyklade hem den dagen och fy så varmt det var!
Fast det är ju goa pengar att ha sen =) Desutom är jobbet inte tråkigt, vi har riktigt roligt faktiskt!

Genrepet gick sådär bra för skådespelarna, en polisen Kling hade gjort illa foten och hade problem i danserna och en av dom som spelar Pippi hade blivit magsjuk kvällen innan.
Det är jus lagom bra till premiären och Kålle var gaanska så nervös.
När egentligen jag och Simon slutade så blev vi kvar där i trädgården och pratade lite med mamma.
Sen kom Kålle fint fram och slog sig ner hos oss, vilket innebär att man inte kommer därifrån den första timmen haha =) han är för rolig!
Vi bestämde att jag och Simon skulle jobba som Bartenders på galafesten av Pippi Långstrump, med svarta och vita kläder osv. Kanon kul idé tyckte vi. Problemet var bara det att vi inte hade sånna kläder, Simon hade ett par svarta jeans med sig hit men det var allt.

Det slutade med att vi åkte med Kålle till hans lager, som är fyllt med gala/show kläder! =)
Där fick vi provat ur varsinn skjorta men allt efter tiden gick så slängde Kålle på oss mer och mer glamour aktiga kläder haha. Han ville att jag skulle ha en tight åtsittande svart klänning med en väldans uringning, som också satt väldigt tight just över brösten..Vilket ger ännu mer att kolla på x) (om man nu kan säga så).
Simon fick en millitärgrej från..några hundra år tillbaka och meningen var att han skulle vara premiärvärd och hälsa alla välkomna i insläppet.
Resultatet blev att han INTE hade millitärgrejen och endast hade sina svarta jeans, vit skjorta och svart slips..ÅÅh han blev så jäkla fin och fick dessutom massa beröm för sitt utseende den kvällen! ='D
Jag lånade en hög svart kjol att ha över skjortan och kände mig tantig den kvällen men det bjuder jag på. Däremot tyckte Simon jag var kanon söt i det..förstår mig inte på hans smak ibland menjag fick snällt välja detta eller klänningen.

Jasmin

Onsdag förra veckan

Eftersom solen var framme tillbringade vi dagen med att ligga ute på vår studsmatta och sola.
Simon är inte den bästa på att ligga ute timme efter timme utan att göra något. Så vad händer när vi legat ute och solat i ca 10 minuter?
..Jo då förstår ni, då börjar han peta lite irriterande på mig, hoppa runt, blåsa ig i öronen osv osv!
Hur trevligt är det då att ligga ute och njuta i solen på en skala mellan 1 - 10 ?

Okej okej, jag erkänner..jag kan inte bli arg på honom, inte på riktigt men irriterad det blev jag.
Det slutade med att jg gav upp tog mitt pick och pack och gick in till tv:n och så var en dag solning i spillror.
Men bara nästan.
När Simon som vanligt fastnade framför discovery channel så gick jag ut oh solade igen, häärligt!
Dessvärre hade vi lovat att möta mamma utanför willys för att handla in sortiment till föreställningarna, så min solning blev inte långvarig då heller, suck.
Vi hade bestämt att vi skulle ses på willys parkering 18.45 men när klockan var 19.15 hade dom fortfarande inte kommit..
Inte heller 19.30 19.45
Men då var jag så förbannad att jag ringde henne, vilket jag skulle gjort för länge sen men är för snål för att använda mobilpengar haha.
Hon hade missuppfattat oss och var på Storan (där caféet är)..Hon fick fjäska rejält innan jag blev munter igen, eftersom hon förstört lite av min och Simons goskväll.

Vi hade nämligen bestämt oss för att hyra en film och sitta och mysa..
Jag ska inte klaga, kvällen blev mysig i alla fall, vi hyrde filmen Sorority Boys.
Det är allt för komplicerat för mig att berätta handlingen men den var sjukligt rolig!


Jasmin


Tisdag förra veckan

Idag bestämde vi oss för att ta moppen ända upp till Varberg och shoppa!
Kan ju nämna det att jag inte är den bästa när det gäller vägar men lyckades ta oss felfritt hela vägen till en parkeringsplats mitt i city! =) Däremot så mådde inte våra rumpor och ryggar så bra efter den något långa färden men det var det värt.
Vi drog igenom alla affärer minst två gånger kändes det som =) så sjukt kul var det, och precis lagom varmt och soligt för en felfri dag i shoppingens värld.

Detta fick följa med mig hem

 

(Ursäkta bilden)
Enkelt blått linne från H&M 49,50:-

 

Linne med boxarrygg, något längre modell. Perfekt basplagg, Gina Tricot 99:-
Även ett par militärgröna capribyxor, väldigt härliga. Tunna och sköna att ha under sommarens varma dagar.
Super till ett vitt linne och lite accessoarer! H&M 149,90:-

Även Simon fick med sig kläder hem, bland annat två par super snygga jeans från Jack & Jones som på rean bara gick för 250:- st. Sen köpte han även en t-shirt på Carlings.

När våra magar förjade skrika efter mat gick vi ner mot fästningen


Först gick vi till en känd restaurang som ligger precis i början av borggården men där fanns ingen direkt inbjudande meny så vi fortsatte att gå upp till toppen av fästningen där det tydligen skulle finnas ett slags café.
Men vad hittar vi? Ett SUPER mysigt ställe, restaurang Borggården hette det.
Inte nog med att stället var enormt mysigt med gammal inredning med en modern känsla och en fantastisk utsikt över havet via vårt egna stora fönster med lite mer än 1m tjock stenvägg.. Lät kanske lite knepigt menmen.

När vi fick se manyn blev vi bara ännu hungrigare, fantastiska rätter (och gott var det också!) till låga priser.
99:- inte så illa med tanke på kvalitén!
Dessutom var servicen otrolig och personalen fantastisk! Besök det!

Simon tog en kyckling, bacon sallad och jag en tallrik med nypotatis, köttbullar och gräddsås<3
 

  

När vi betalt så gick vi runt i fästningen och kollade på den välkända bockstensmannen, läskigt!



När vi kände oss nöjda med kulturella saker så gick vi ut och kollade på massa fina båtar som låg i hamnen bredvid, såg en princess 38 (inte den på bilden) men den är värd så mycket som 2,5 miljoner kronor!
När vi tröttnade på det också så gick vi tillbaka in i stan, då såg jag en tjej som hade en enormt söt kjol!
Blå, högre i midjan (lite resår vid ryggen) och knappar hela vägen där fram, vet ni var man hittar en sån så säg till!
Kollade runt i affärerna efter en sån eftersom jag inte vågade fråga men gav upp och då åkte vi hem trötta som ***.



Jasmin

Måndag förra veckan

Denna dagen var det ganska så bra väder så jag och Simon var ute och cyklade väldigt mycket.
Dessutom så lagade han middagen åt oss eftersom vi var ensamma hemma.
Dessutom satt vi ute och filosoferade en hel del för att vara duktiga och jobba lite på brännan.
Framåt eftermiddagen så cyklade vi hem till mina morföräldrar för att umgås och spela kort.
Vi spelade generomi den kvällen och för er som inte vet så är det ett skitsvårt och roligt kortspel.

Till en början gick det jättebra för mig, tyvärr inte lika bra för Simon, hans första gång.
Allt slutade med att mormor kammade hem segern och både jag och Simon blev dystra,
dåliga förlorare som vi är haha =)
Inte blir det lättare när mormor drar igång och börjar retas! Usch..

Sen cyklade vi hem och kollade på en film på datorn, Sweet home Alabama.. Orkade inte kolla klart på den utan drog ut med min lilla moppe som Simon köre för första gången! =)
Vi åkte ner till småbåtshamnen inne i Falkenberg och kollade på massvis med skönheter. Dessvärre ingen i den klass som jag och Simon vill ha!
Men några var ju såklart riktigt fina =)

Timmarna gick och innan vi åkte hemåt så körde vi om skrea strand och satte oss ute på bry6ggan och myste lite. Innan jag, glädjedödaren börjar frysa för mycket och vi åker hem.
Godnatt



Jasmin

Fööörlåt!!

Nu har jag gjort det igen... Malin, du har all rätt att undra om vi faktiskt dött!
Men jag får väl dra med ursäkten att jag jobbat väldigt mycket nu, varje dag faktiskt och up till det vill vara en bra flickvän och umgås med Simon som varit här i 2 veckor.
Han åkte hem igår förmiddag, nu har vi varit utan varandra i en månad och kan ni då tänka er hur tomt detta känns?!
Han ska nämligen på sin brorsons dop, lille Wille. Typ världens sötaste lilla bebis! Men sen kommer han tillbaka hit till mig, närmare bestämt den 16/7 :)

Eftersom jag inte bloggat alls har det hänt en hel del, så därför ar jag bestämt mig för att skriva om denna tiden i lite mindre inlägg. LIte för var dag som jag kommer ihåg något utav. Kanske blir lite rörigt men ärför ger jag er denna varningen att jag skriver om sånt som händer nu i visa inlägg medan vissa är "ta-igen-inlägg"

Idag börjar jag jobba kl 12.00 och slutar vid 20.00
För er som inte vet var jag jobbar någonstans så är jag anställd av Kålle Gunnarsson och jobbar under pippiföreställningarna på biograf Storans trädgård här i stan. Utöver de tider som det hålls föreställningar så är det i övrigt ett sommar/sagocafé som håller öppet mellan 10-22.
Alltså en hel del att göra.

Jag vaknade inte förrän 8.45 idag och känner mig inte så trött vilket är skönt. Därför, trots väldigt mycket ragn satte jag på mig träningskläderna och gick ut och tränade i 40 min.
För att sen komma in i värmen och ta en härlig dusch med en god frukost upptill.
Som idag innehåller en tallrik delikates yougurt, en macka, annansbitar, vindruvor och ett glas färskpressad citronjuice.
Muuuunms!
Dessutom så ska jag, om det inte regna allt för mycket cykla in till jobbet.

Har ju faktiskt lyckats gå ner ett par kilo, och mer ska det bli! ..För jag tycker inte det märks någonting, tyvärr.
Ne nu ska jag fortsätta mumsa på min frukost och sen göra mig i gjordning.
Vi hörs ikväll igen och då börjar mitt skrivande om min händelsefulla vecka med Simon.
Finns ganska mycket bilder som kommer att komma upp så ge inte upp :P

Puss på pannan
Jasmin

Lever ni?!

Jag börjar bli rejält orolig!! Var är ni(Jasmin och Hanna alltså)? Ni har ju inte skrivit på mer än en vecka!! Jag har tyvärr inte hunnit ringa eller så heller men det får jag väl göra imorgon efter jobbet...
Hoppas i alla fall att ni lever.
Okej, jag har inte heller laggt upp några fler bilder från Stockholm men de kommer. Förmodligen blir det efter jobbet det med:P Hur ska jag hinna? Tanken var att jag skulle simma imorgon med för man rör inte på sig så mycket på sommaren. Får se hur jag gör...
Nu måste jag sova för imorgon blir det mycket jobb och även en kaffekurs! Tänk om jag måste göra en kaffe inför alla andra! Vad pinsamt...
Jaja, hörs imorgon:) //Malin

Bilder från Stockholm- Säckpipor och Fjäderholmarana!

Nu kommer det lite bilder, men jag är så lat så jag måste dela upp dem i olika dagar typ:P
Vi var och tittade på när Robert tränade säckpipa med sitt band...
Han är då "Pipe Major" eller vad det nu hette och leder det typ:P Jag har inte så bra koll men det var spännande i alla fall!
    

Sedan var vi på Fjäderholmarna där vi hittade en mysig liten stuga och ett coolt träd som tydligen skulle ha varit Jenny Lindhs. Hålet var coolt i alla fall och jag kunde fått plats men var lite rädd för spindlarna:P
  

Vi fick besök av några Vitkindade gäss och deras urgulliga, ulliga ungar!!
  

Desire klättrade upp för klipporna i sina klackisar och vi avslutade dagen med lite vacker utsikt...
                

Kommer fler bilder senare på djur och shopping...jag lovar, men jag vet inte riktigt när:P
Puss o Kram! //Malin

I'm back!

Vad har hänt med mina tjejer?!! Ni har inte skrivit på en vecka!!!!!! Jag kommer hem och tänker "Nu kommer jag ha mycket att läsa på bloggen" men vad besviken jag blev:P
Jaja, jag har i alla fall kommit hem och jag har haft det underbart:) Mycket shopping och lite andra kulturella saker eller vad man ska kalla det. Kommer självklart lägga upp bilder men måste ta reda på när jag ska jobba först. Min chef svarar inte så jag börjar få panik här!!!:P Jag vill gärna åka till LIsseberg med Fredrika på måndag men vet ju inte om jag ska jobba då så lite problematiskt är det:P
Vi hörs ikväll
Puss o Kram! //Malin

Stockholm!!

Jag bara älskar Stockholm:) Det är så mysigt och man har alltid något att göra, till skillnad från Falken berg:P
Idag har vi varit på stan hela dagen typ, vi har hålt oss runt Norrmalmstorg mest och jag har handlat lite granna. Hoppas på mer på Söder:D Det har varit fint väder hittils och vi har hittat på diverse saker. Efter våran långa shoppingrunda så tog vi oss till en park någonstans vid Zinkensdam och tittade på är Robert och de andra spelade, om ni undrar så spelar han säckpipa och det är riktigt häftigt att lyssna på.
Tyvärr så lägger jag inte upp några bilder än, de kommer någon annan dag eller när jag kommit hem. Vi måste verkliogen åka snart!
Puss o Kram! //Malin

RSS 2.0
Test