Tidigt luciafirande

Dagen började helt okej, vaknade i min dundersköna säng och ville inte förstå att jag vaknat.. Det va ju så skööönt! =D
Hur som helst så kom jag upp efter en stund och släpades iväg för att hugga en julgran, hittade en jättefin!
Verkligen längtar till de dagarna innan jul då vi kan få sätta in den.
Sen åkte allihop som vi huggt gran med hem till mormor och morfar för att få i oss lite grillad korv, vilket jag knappt hann.

Jag skulle nämligen möta upp luciorna på Coop Forum för att vi skulle gå runt och sjunga och dela ut pepparkakor till alla små barn haha =) Cute.
När mamma hämtat upp mig åkte vi till Fynda och gick runt där lite i godan ro. Somnade nästan i soffan när jag kom hem, jag är så sjukt trött! Precis när jag känner att jag håller på att somna är det bara till att byta om för luciafirande nr två för dagen. Denna gången skulle vi till Lions, jättetrevliga gubbar och gummor som satt och grät när vi sjöng haha =D
Vi fick till och med varsin burk med fin choklad :O

Så bra va det väl ändå inte? ^^
Alla är spända inför imorgon då vi får reda på vem som blir lucian, alla är glada och ser fram emot det vem det än blir. Haha, no hard feelings =)

 

Rösta Rösta Rösta!

Imorgon kväll avslutas röstningen för Falkenbergs Lucia 2008

Vill bara påminna alla som inte har röstat på lilla mig än att gå in och göra det, skulle betyda så otroligt mycket om ni gjorde det! Tar inte lång tid, inte ens 1 minut kräver jag av er, så snälla =)



Röstar gör ni HÄR

Jasmin

Fullt hus

Idag kommer pappa och co att komma hit och hälsa på, med co så innebär de hela hans famil som just nu dessutom består av tre små tjejer som är så galet livliga!
Jaja det blir säkert jättemysigt, kommer vara skittrött när dom åker hem ikväll i alla fall.
Idag ska vi dessutom åka ut och ha det första luciatåget, för moderaterna... usch! Haha, lite pirrigt eftersom min hals inte är helt okej än men jag kommer göra så gott det går! Det är ju trots allt pga allt luciafirande som jag vart hemma hela veckan nu och kurerat mig.

En glad nyhet, min förkylning börjar faktisk bli bättre!!! Wiiih =)

Jasmin


Johan Palm

Förlåt men han är nog de sämsta jag sett på länge och den där tjejen som fick komm upp på scen... Saknar ord!
Kul att man gillar någon så mycket men jag skratta så tårarna sprutade åt alla håll! Tack för det ! =D

Jaha.. Så här mycket hade jag och säga om honom. Jag vill inte dömma ut honom, han är han och gör det till sin grej vilket han ska ha beröm för men jag gillar inte honom.



Jasmin

Fredagsplugg

Godmorgon på er!
Jag gick upp med tupen imorse eftersom jag skulle åka in till min Grafiska idag också. Kändes faktiskt riktigt bra att gå dit och göra så gott jag kan, resten av dagens schema består enbart av teater och eftersom jag inte får lov att prata och anstränga mig allt för mycket om jag vill bli bra till lucia så fick jag lov att åka hem nu igen. Kommer säkerligen snackas en hel del om att jag åkt hem igen men det skiter jag fulltänigt i faktiskt, det är ju trots allt doktorn som sagt åt mig att vara hemma! När mamma slutar jobbet sen så ska vi börja adventspynta här hemma, kommer bli skitmysigt!

Andra planer för dagen? Jo, jag ska försöka plugga så mycket som möjligt så jag har det ur världen sen och kan slappna av helt!

Puss på er!
Jasmin

Torsdag

Jag börjar bli riktigt rastlös här hemma nu, det är nog första gången på några år som jag är hemma en hel vecka från skolan pga att jag vart sjuk! Sov ganska bra inatt faktiskt, hostade inte så mycket så det går ju i alla fall åt rätt håll!
Usch, jag har suttit framför datorn nästan hela dagen, så sjukt tråkigt.. Kollat på Cinderella Man, Mtv och annat som inte vart allt för roande. Tack och lov kom mormor och släpade ut mig, vi åkte och köpte nya gardiner till mitt rum och efter det såfixade vi med dom en del.
Sen traskade jag ut i mörkret och köpte hem jordgubbste och halstabletter nu är det jag mot halsen!



Färgerna ser något annorlunda ut på bild, tex "trådpanelen" den är mer kopparfärgad än orange liksom haha ^^

Jasmin

Favoriter!



Det är bara ett fåtal bloggar jag verkligen följer varje dag, det är totalt helt olika bloggar som verkligen skriver helhjärtat om sina intressen och händelser dag för dag. Det finns så otroligt många bloggar där ute som är falska och bara gör det för att tjäna pengar på sina bloggar... Tänker inte nämna några men nog pratat om det, för här bjuder jag er på mina favoriter som gör det med glimten i ögat!

Lily - Här skriver gulliga Linda om sin vardag, hon ger massor med hårvårdstips då hon är utbildad frisör och dessutom växer hennes intresse för mode och make up mer om mer hela tiden! Händer alltid nya grejer =)
Kenza - Kenza har en utav Sveriges mest lästa bloggar och är bara 17 år och har lyckats som modell och reser runt hela värdlen för att gå på konserter och träffa sin älskling Teo!
Knulla - Emmy skriver om ett av sina största intresse och bjuder på en hel del egna åsikter! Bla. om varför det bara är okej att säga si och så om man är tjej osv. En otroligt ärlig blogg ur en helt vanlig tjejs perspektiv!
Tyra - Tyra är något äldre än Kenza och jobbar också som modell, vad som gör hennes blogg unik är att hon vill stärka tjejers självförtroende och.. inte trycka ner kändisar men visa oss verkligheten. Se före och efter bilder på hur kändisar egentligen ser ut!


Minioperation

Shit vad denna dagen har gått fort, nästan så att man blir rädd!
Åkte in till doktorn och fick det glada beskedet om at jag inte har halsfluss men har en körtelinflammation i halsen som och bidragit till hur dåligt jag mått. Jag kan fortfarande smitta folk så därför ska jag stanna hemma och kurera mig sa han. Han kunde också ge sitt ord på att jag skulle må helt prima efter helgen men att det som sagt var jätteviktigt att jag inte ansträngde mig innan det. Passade dessutom på att fråga honom om en leverfläck jag haft i armhålan som irriterat mig som fan, frågade om han kunde kolla och se om jag kunde ta bort den. Jo men visst, sekunden senare låg jag i ett annat rum på en såndär brits eller va de nu heter och väntade på att han skulle komma in me bedövningssprutan =)

Kändes lite lustigt att ligga där näst intill helt bar när den här unga manliga doktorn höll på haha xD
Jaja någon minut senare hade han klippt bort den, jag är frii!

Passade på att göra ett par ärenden i stan, skaffade mig ett rabattkort hos hemmakväll (videomix!!!), hämtade ut mina piller och slängde på ett brev på posten till älsklingen. Brevet innehöll en utskrift på hans framtida första tatuering, kommer bli skithett! Sen gick jag till den där lektionen jag tjatat om, jobbade på bra trots alla jävla hostattacker jag fick och blev klar med uppgiften! Sitter här hemma och jobbar på naturkunskapsarbetet om energi. Snart klar, känns bra så jag kan fokusera på alla andra arbeten/prov.



Puss!
Jasmin

Host host

Gick och la mig runt tio tiden igår, när klockjäveln var halv ett så hade jag fortfarande inte somnat..
Jag låg och hostade hela tiden, kändes som att jag rivit upp hela halsen och snart skulle förblöda, okej kanske inte så dramatiskt men fan va jobbigt det var! Mitt i alltihop så ringer jag och väcker Simon, kan verka taskigt och jag fick faktiskt dåligt samvete över det men han är den enda som kan få mig att slappna av. Samtalet varade väl sisådär i några minuter men en stund efter vi lagt på så tro det eller ej somnade jag som en stock.
Gick upp och tog en tablett som bedövar hela halsen och så lindrades hostan också lite. Menmen... Jag hatar att vara sjuk! Bokade en tid hos min farbrodoktor idag kl 14.00 ska kolla upp så jag inte har halsfluss och se vad den dära knölen/svullnaden är för något. Måste få råd så jag kan bli så frisk som möjligt snart eftersom vi ska börja göra en massa luciatåg redan i helgen.

Efter det så ska jag en sväng om apoteket och hämta ut en ny dos piller och OM jag inte har en allvarlig sjukdom (haha) så ska jag försöka tvinga mig igenom den sista lektionen idag som jag nämt tidigare. Detta bara för att jag missar så många lektioner från just den kursen pga allt som händer framöver och ett sämre betyg vill jag ju inte ha!
Men som sagt, får de va doktorn säger om detta. Känns nästan som om jag kommer få tillbringa hela veckan hemma, suck!

Nej, nu går snart bussen och jag borde få i mig något om jag nu stannar i skolan.
/ Sjuklingen Jasmin

P.S! Hanna och Malin är också hemma och är sjuka nu haha, rätt ironiskt med en sjuk liten trio!

Godnatt!

Är skittrött så jag ska gå och lägga mig redan nu, blir nog att läsa lite innan så jag säkert slappnar av.
Dagen har varit lång men ändå gått fort, fråga mig inte hur jag får ihop det. Förutom att mormor har varit här så har jag inte gjort så värst mycket mer än snytit mig!

Pratat med älsklingen ikväll, kan inte beskriva hur mycket jag älskar honom! Jag blir så otroligt glad utav honom och känner i hela mig att han är den rätta för lilla mig =) Tänka sig..snart har vi varit tillsammans i 2 år. Tiden bara rinner iväg!
Imorgon ska jag till sjukan för att kolla om jag fått halsfluss, fått en slags svullnad/knuta i halsen så jag ska helt enkelt kolla om jag behöver lite medicin. Ska försöka gå på min sista lektion imorgon, Grafisk kommunikation A.. Har inte råd att missa för många lektioner nu i och med stockholmsresan nästa vecka och sen lucia"turnéen".

Nattinatt på er!
Jasmin




Vill dela mitt liv med dig älskling <3
 - Längtar som en galning till jullovet!


Garderobsrensning

Har varit hemma från skolan idag för jag är fortfarande kanon förkyld, jag får snart panik och så fick jag hög feber igår kväll också så jag stuntade i att sjunga igår. Har ett styrelsemöte ikväll men jag kommer verkligen inte orka med att gå på det heller. Mormor kom över och höll mig sällskap, tillslut övertalade hon mig om att vi skulle rensa i min garderob..
Ja så här såg det alltså ut.. En hel del kläder och vet ni vad? Jag älskar det, inte röran men alla kläder!
Min dröm är helt klart att ha det som alla rika i amerikanska filmer, rum som garderober osv =)

 

Tur att det inte ser ut såhär fortfarande, nej nu ser det faktiskt riktigt fint ut i gerderoben!
Hade tänkt pluga lite idag men har inte orkat, fast i och för sig så har jag kanske en bra anledning för det också. Fyfan!

Sitter och hoppas jag älsklingen ringer snart =)
Puss
Jasmin

Dirty Sexy Money

Jag sitter och kollar på serien Dirty sexy money mellan alla snytningar.. Suck, förkylningen har spridit sig så nu är det värre än någonsin, skitjobbigt att andas och ögonen rinner hela tiden. Det är liksom till och med tugnt att andas med munnen. Åh gör mig frisk!!

Åter till serien, andra säsongen går på kanal 5 just nu och det var pga den reklamen som jag uppärksammade serien. Annars kände jag inte till den alls, försökt hitta avsnitt att ladda ner från ettans säsong men det är svårt. Hittade bara några enstaka så som avsnitt 1, 2, 4, 5, 7, 8... Eller det hade varit lättare om jag inte haft kravet på svensk text, annars ligger ju hela serien uppe på pirate bay, men som sagt utan text.
Jag har verkligen fäst mig vid den, tycker det är skitbra! Är det någon som följer den? 

Jag tänker i alla fall köpa/ önska mig boxen på hela säsong ett som kommer ut den 2/12
Är på det åttonde avsnittet nu och jag vill knappt titta på det för sen har jag ju inga fler, då är det slut!

Börjar klockan 13.00 idag, med idrott... Ja, jag ska inte vara med nu när jag mår såhär men vill ändå till skolan för att jag inte vill "missa" för många dagar nu när jag ska vara ledig nästa vecka osv. Har utvecklingssamtal ikväll, får se vad dom säger då och dessutom sångrep med lucia som jag också måste gå på..Hur ska det här sluta?


 

Sjuk igen...

Förkylningen har blicit värre över natten, jag måste säga det att detta känns föjävlig och mitt råd till er där ute är att hålla er ifrån förkylningar! Ögonen bara rinner hela tiden så det ser ut som om jag går runt och gråter 24/7, näsan ja allt suger haha =P Har bara tagit det lugnt idag, suttit framför tv:n tagit ett låååångt bad, läst osv.
Jag lever dessutom på te just nu, det enda jag har aptit för...
Håller tummarna för min moster som just nu är på audition för körslaget som kommer sändas i tv 4, woho go Ann-Beathe!

Nej, får hitta någon film att glo på nu för jag klarar inte av att göra ingenting.
Återkommer senare, puss på er!
Jasmin

Shoppande

Lillsyrran hittade finfina kläder, lika så jag =)
Tro fan att jag också har med mig en klänning och lite annat med mig hem haha!


Vero Moda 359 SEK
 
Pyjamas/mysshorts Kappahl 99 SEK
Trosor Kappahl 59 SEK


Naken ängel 140 SEK (julklapp till mostern som gillar änglar och har ett sinne för humor)

Efter shoppingen har jag inte gjort så jättemycket, städade lite.. Men det är nog det enda.
Blev ingen träning idag heller, förkylningen har blivit ännu värre så det är nog bäst att låta bli.

Jasmin

Lördag morgon

Godmorgon allihopa!

Idag så ska jag följa med lillasyster till stan för att leka stylist haha, själv hade jag tänkt spana på lite julklappar redan, risken är annars att jag köper upp allt på kläder till mig själv när vi åker upp till Stockholm om två beckor =)
Annars kommer jag inte göra så fasligt mycket idag, träna lite, gå ut och gå kanske.. Städa lite i mitt rum eftersom jag inte gjode det igår... Tja jag vet inte, men något stressande idag blir det inte i alla fall!
Nej nu kurrar magen, dags för frukost!

Jasmin



Såhär mysigt har jag haft det hela natten och morgonen, lilla Sune =)

Woho, fredag!

Detta innebär något utav de tråkigaste dagarna i skolan, vet knappt vilken som är värst.. Men skitsamma, jag tog mig igenom det och nu sitter jag här! Tillskillnad från Malin så har jag haft lektioner precis hela dagen, har skitont i huvvet och är tät i näsan så det blir till att hoppa över träningen ikväll och bara ta det lugnt!

Kollade precis på en liten fjortis film haha, Another cinderella story... Tja, ska tipsa om den för mina två galna danskompisar =) Då det var ungefär de filmen handlade om haha!!
Detta kanske låter rätt deprimerande, men funderar på att "städa" i mitt rum, känns fel att det ska ligga kläder och smink typ överallt en fredagkväll... Kanske har feber trots altl eller vad säger ni?

Om ni lovar att inte anmäla mig nu haha så kan jag skryta med att jag snaart har Arn 2 på hårddisken!!! WAAAAH längtat som en galning men nu är den på g till min kära dumburk =D Excited
Har ett par bilder som förhoppningsvit kommer upp, bla dagens outfit men eftersom dom togs me lillsyrrans nya sytemkamera så har jag inte fått in tekniken för alla knappar än.

C Ya!
Jasmin

Håltimma

Nu sitter jag och Freekish på våran vanliga jävla håltimma som vi har varje fredag. Har nyss haft ett prov som gick åt helvete!! Som sagt, vi tycker inte så värst mycket om våran lärare:p
Pluggade med Papi igår och då gick det jättebra och vi lärde oss jättemycket men så kommer vi till lektionen och vad fan har hänt med frågorna? Det stämde ju fan inteXD
Vi lärde oss seriöst mer igår kväll än vad vi lärt oss på 6 veckor!!!
Ikväll ska jag först träna med min sång lärare för jag ska sjunga för rödakorset på Lördag. Sen blir det fredagsmys i soffan med päronen och man vet aldrig om Freekish tittar in:P
Nu kommer snart Hanna och då ska vi väll se om det finns något att stoppa i sig i matsalen!
Puss o Kram! //Malin

Veckans inköp!

Fick hem ett paket från ellos.se i slutet av förra veckan (räknar det som denna veckas inköp)



Klänning i siden, 149 SEK
Längre tröja, 199 SEK

Jättehärliga plagg, klänningen känner man sig som en het prinsessa i haha.. Den lämpar sig i alla fall bra för höstens/vinterns små händelser =)
Tröjan är lagom lång för att användas till både jeans och leggins och dessutom skit skön!



Hudcréme 249 SEK finns i nästan alla hälsobutiker, denna köpte jag på Life.
Har lite problem med min hy, haft sen jag var jätteliten. Den här fungerar verkligen och är hur bra som helst, verkligen till att rekomendera!


90 Linser 642 SEK lensway.se

Brukar vanligtvis bara ha Focus Dailies men mina ögon blir lätt torra framåt dagen så därför ska jag prova dessa, dubbelt så dyrare men de återfuktar tydligen varje gång man blinkar. Värt ett försök eftersom jag är rädd om mina ögon.
Tack vare pappa kan jag beställa hem ett 90 packs låda! Vill göra en laseroperation men det kan man tydligen inte förrän man fyllt 20 år. Så det får vänta, men jag skulel göra vad som helst för perfekt syn!

Godnatt!
Jasmin

Dåligt, dåligt!

Ursäkta språket men fan vilken dålig uppdatering! Det är så jag skäms faktiskt!
FÖRLÅÅT!

Kan berätta det att jag försöker vänja mig vid att inte sitta konstant framför datorn såfort jag har en ledig tid över.
Detta beroende försöker jag minska på genom att pyssla om mig själv lite extra, träna eller framför allt läsa!
Dessutom så har jag gjort som så att jag inte går direkt från datorn till sängen för att sova, det ska tydligen öka stresen osv.. Därför lägger jag mig numera lite tidigare, dels för att få längre sömn och dels för att läsa och lugna ner mig innan.
Det funkar faktiskt!! Jag har somnat som en stock såfort jag släckt lampan och det är hur skönt som helst, sover till och med ganska bra numera också, men är lika trött fortfarande ackack...

Snart ska jag krypa ner i sängen men tänkte slänga upp ett litet inlägg om veckans köp innan det!
Puss

Jasmin

Sammanfattning

Nu har det gått ett tag sen jag skrev, anledningen är den att jag haft väldigt mycket att göra.
Om ni kommer ihåg så skulle jag ju övningsköra till älsklingen i fredags, då pratar vi en sträcka mellan Falkenberg och Sävsjö... 17 mil =) Som tur va så slutade det regna i tid och jag kunde köra trots allt, det gick faktiskt skitbra om jag får säga så och sen möttes jag av en väldigt glad Simon! På hemvägen körde morfar och jag och Simon satt där bak och gosade massor! Sen hade vi fullt upp precis hela lördagen, frallor som skulle hämtas biljeter som skulle räknas osv.

Trots att allt blev ganska försenat så var vi helt klara för att släppa in publiken 19.30 och så tog Born in Falkenberg sin början. Det kom hur mycket folk som helt, faktum är att vi hade helt fullsatt och banden var så sjukt grymma!
Vet knappt vad jag ska säga, jag är bara så lycklig över att det gick så bra. Kom på lite väl sent att jag hade kamera den kvällen så det blev bara ett par bilder på Vains of Jenna.




Blev inte en full skoldag för min del, mår inte alls bra "/ stressat för mycket, sömnproblem och nu när all stress lagt sig så har jag gått och blivit sjuk... igen
Får skämma bort mig med lite film och vila nu.
Jasmin

Massage

Har precis kommit hem från en helkropps massage. Det var helt underbart! Det enda som va lite jobbigt va att det kittlades lite i bland. Jag är nämligen super kittlig. Så när hon började massera mina fötter och magen började jag små skratta, lite jobbigt va det.
Jag började också fundera på vad hon som masserade mig egentlingen tänkte när hon såg min kropp. Har nämligen stämplar över hela mig typ sen i lördags, har inte fått bort dom än.  haha

Innan massagen var jag i stan och träffade en kompis ( jag tänker inte säga vem) :P Vi hade i allafall ganska kul, men lite blygt mellan oss kan jag säga att de va. 
Efter ett tag träffade vi Sarah och hennes pojkvän och vi gick med dom ett tag. 
Sen cyklade jag hem, kröp ner under täcket och tittade lite på vänner. 

Nu ska jag äta pankakor och efter det ska jag äta frukt! =) 

Puss å kram 
/Hanna 

Min lediga dag

Idag är jag ledig från skolan eftersom att jag var där i lördags! Gud så skönt:D Tänkte lägga en hel del tid på att plugga, städa och sån skit men jag tänkte nog även gå ut och gå för fatta vad det är underbart ute nu! Klart och kyligt:) Mitt favoritväder:P Lite Mysteriet på Greveholm blir det nog me och kanske lite glögg. Då kan nog dagen bli rätt bra:)

Och btw, bilderna jag skulle lagt upp igår... Jag hittar inte dem!!!! Fan! Jag får väll leta som en galning idag så får vi se:)
Puss o Kram! //Malin

Tatueringar?!!!

Vaknade imorse trött efter en rolig kväll och inser att jag är täckt med tatueringar! Nä:p men stämplar sitter lite var stans på kroppen och nu vet jag hur en ge-kås-vara känner sig! Var på konserten "Born in Falkenberg" som Jasmin anordnade igår. Alla tre var där och och jag och Hanna satt i entrén. Vilket betyder att vi hade varsin stämpel i handen...ja, ni fattar hur det slutade! Hrm!
Vi hade kul och måste säga att jasmin, du är en jävel på att fixa konserter:D
Idag får vi ses om det blir lite mys med Mahaja:P och ska lägga upp de där bilderna som jag lovat visa. Haha, lovar så mycket så det är kanske dags att faktiskt hålla det jag lovar:P

Puss o Kram! //Malin

Helg

Är vi inte smått tragiska? Haha, här sitter nu både jag och Jasmin hemma vid varsin dator och skriver:P Båda har gått upp tidigt som fan och sedna åkt hem tillsammans när ingen av oss haft lektioner! Hatar lärara just nu!! Jaja, hemma är jag ju och det är skönt men ja menar va fan! Jag hade typ kunnat vakna nu!!!

Ska vila och plugga idag och så ska jag tänka på stackars Hanna som är kvar i skolan.
Återkommer nog sen idag med lite roliga bilder jag fått:D
Puss o Kram! //Malin

Godmorgon!

Just nu befinner jag mig hemma, jag har nämligen redan varit i skolan för dagen... Ja, för er som undrar så åkte jag dit för min ENDA lektion kl åtta. Står snällt utanför klassrummet och väntar men när varken lärare eller elever syntes till så gick jag ner till informationen, såklart visste dom ingenting så jag åkte faktiskt hem. Så jävla dåligt tycker jag, varför kan inte vuxna människor kommunisera så att information går fram innan man drar sig upp tidigt som fan på morgonen när man egentligen kunnat sova några timmar till?
 GRRR!

Jaja, nu hinner jag med lite extra grejer innan vi åker mot lkilla Sävsjö. Oturligt nog regnar det jättemycket så chansen om att det blir någon övningskörning idag är minimal eftersom jag inte riktigt är fullt så lärd än.
Ännu mer problem med spelningen har dykt upp, jag tror jag dör... Nejdå jag är inte alls nervös inför imorgon, tro mig jag var nog så ironisk jag bara kunde där.

Ni som har tillgång till tidningen Hallands Nyheter kan idag läsa två sidor om spelningen som jag och Sarah håller i på lördag, missa inte!
Går att läsa på www.hn.se också, passa på att rösta på mig för Falkenbergs lucia 2008 när du ändå är där =D

Jasmin


Viiiila!

Malin har redan dragit grundhistorien så det skiter jag i för den här gången! =)
Jag är minst sagt lika trött som henne, vaknade upp utan röst idag och har varit jättehes resten av dagen. Men jag kämpade på bra tycker jag! Imorgon är våra teaterlektioner inställda, med andra ord har jag bara "två" lektioner imorgon. Jag kommer missa den sista eftersom jag ska övningsköra hem till älsklingen imorrn och kidnappa honom med mig till Falkenberg, schhh! Funderar om jag ens ska gå på första men suck, det blir nog så... hahaha

Kan inte bärga mig tills imorgon då jag får va i hans armar igen!!!
Annars händer det inte så mycket, mest myspys hela dagen imorgon. Lördagen kommer ju bli ganska fartfylld så det är bäst att vila medan man hinner!
Fick ett litet paket från ellos.se idag, visar innehållet imorgon!

Puss på er!
Jasmin

föreställningar i fullmånens sken

Har äntligen haft den sista föreställningen! Vi har haft en massa föreställningar nu på statsteatern och ibland måste jag säga att det känns som ett andra hem:P Har varit jättetrött varje dag och idag är inget undantag.
Och så självklart har det varit fullmåne nu de senaste dagarna och vad tror ni hände igår? Jo, jag missade bussen på grund av att jag fick näsblod!! Jag får panik på det. Ska jag leva så här resten av mitt liv? Oroligt stirrande upp i skyn? Någon som har en lösning på mina smått ovanliga bekymmer?:P

Ikväll ska jag försöka plugga, sen ska jag försöka laga mat och sen ska jag BADA!!! Gud vad jag behöver det, haha, ni skulle bara se min små söta knän:) Sånna där som man hade när man var lite, med blåmärken och plåster, så gulligt!
Puss o Kram! //Malin

Pust, vilken dag!

Jag är stolt som klarade att överleva dagen! På måndagar börjar jag alltid 13.00 men idag skulle jag in och möta Sarah i stan redan kl 10.00 för att hon ville köpa något att ha på sig under intervjun och fotograferingen.
När jag kommer in till stan så säger hon såklart att hon glömt hela plånboken hemma, det blev inget shoppande för henne men jag hittade en kofta jag bara älskade, därför fick jag hem två st i olika färg med matchande leggins till =)



Två precis likadana koftor i olika färger, inlöpta på Vero Moda för 179,50SEK
Legginsen som hänger lite fint är inköpta på samma plejs för 99SEK

Hur som helst hann vi gå igenom alla affärer i hela stan innan vi skulle gå upp till Smedjan, lokalen där konserten ska hållas. Där kom ganska snart i en fotograf och en reporter. Dom var jättetrevliga båda två, men reportern va helflummig =) Först skulle vi gå ut och bli fotade, hoppas verkligen bilderna blev bra! Men det blåste och vi hade solen rakt i ögonen osv osv... Sen gick vi in igen och blev intervjuade som sagt. Det höll på hur länge som helst och vi gav verkligen järnet så fyfan va bra det ska bli! Eftersom det tog så lång tid så hann jag inte gå till idrotten som va första lektionen, men jag skulle ändå inte vara med idag eftersom jag varit sjuk så det gjorde ingen större skillnad. Därför hände jag me Sarah och Sebbe till Royal Thai och åt, muuuums! Sen hade vi lite tid över innan jag skulle till tandläkaren, så vi gick en massa ärenden i stan ang konserten på lördag. Efter tandläkaren skyndade vi tillbaka så jag skulle hinna vara på svenska lektionen, som för övrigt bara bestod av flumm!
Efter skolan följde Sarah med mig hem så vi kunde planera det sista och sen var det dags för mig att åka och ha sånglektion med luciorna^^ ...Tänkte tränat igen ikväll (gjorde de imorse) men vi får se om jag orkar, har så attans ont i halsen sen sången!


Puss på er små gurkor!
Jasmin

Söndag

För att vara söndag har det varit en helt okej dag, för en gångs skull vaknade jag upp ganska utvilad.
Orsaken är den att jag hade älsklingen i telefon till jag i princip hade somnat inatt, mina sömn problem är mycket just på grund utav att det är så jobbigt och svårt att sova själv.

Följde med min moster till Halmstad för att lämna lite kostymer från Madicken, en inte alltför krävande resa =)
Men det var mysigt att få sitta i en bil medan regnet öste ner utanför tillsammans med en fantastisk människa.
Sitter just nu och avnjuter en kopp vaniljte med lite tända ljus omkring mig framför en film.
Ska försöka mig på att träna lite eftersom jag mår lite bättre idag men jag ska ta det lugnt, sen så ska vi äta middag hos mormor och morfar =)

Det var allt för mig, baai!
Jasmin

 

Bilder från Halloween

Vi tänkte lägga upp varsin bild från Halloween. Vi var med klassen och några andra, Hanna tyckte inte det va så kul, Malin tyckte det var helt okej men alldeles för mycket Abba för hennes smak. Men vi hade i allafall kul med att klä ut oss.


Malin som död Sailor Moon




Hanna som Sailor Moons katt Luna

/MaHa

Bilder från Stockholm

Här kommer några bilder från när vi var i Stockholm.


Kisse paus på vägen till Stockholm




Sveriges godaste (italienska) glass som vi självklart åt




Ingen komentar...



Hanna som den fjortis hon är



Malin som den fjortis hon är

Höstmysiga filmer!

Jag har lovat att lägga upp filmtips väldigt länge, men nu har det äntligen blivit dags!
Har fått lägga till några extra på listan, det har ju blivit en del filmtittande nu när jag varit sjuk. Enjoy!




Things we lost in fire
När Audreys man är ute för att köpa glass till barnen stoppar han en misshandel, när allt verkar lugnt tar mannen som misshandlar sin fru fram en pistol och skjuter honom. När Audrey får beskedet rasar allt samman. På begravningen söker hon tröst hos makens barndomsvän, heroinmissbrukaren Jerry som förlorat allt.
Hon som alltid hatat honom börjar se på honom med andra ögon.

Verkligen den bästa filmen jag någonsin sett, jag har sett många bra men den här tar priset!
Trots att grundhandlingen är väldigt tung så bjuder den på ett par skratt och fina scener. Den är väldigt känslomässigt laddad på gott och ont.

Dresden
En natt blir den brittiske piloten Roberts plan nedskjutet över Dresden - en av få tyska städer som hittills förskonats från luftangrepp. Svårt sårad lyckas han ta sig till staden, och gömmer sig i sjukhusets källare. Där blir han snart upptäckt av den unga sjuksköterskan Anna som inte kan förmå sig att ange honom. När Gestapo söker igenom sjukhuset skyddar hon honom trots att det kan kosta henne livet. Mötet med den brittiske flygaren har väckt något inom henne - hon kan inte längre gå tillbaka till sitt gamla liv. Och när flyglarmet går och himlen färgas röd av en stad i brand, vet hon att ingenting någonsin kommer att bli som förr igen.

En fartfylld krigshisoria om 2:a världskriget och om kärleken mellan två "fiender".
Jag har aldrig varit ett fan av krigsfilmer men den här blir aldrig för mycket krig, den har liksom fortfarande en handling mellan alla bombningar om man nu kan säga så. Jag grät floder till den, absolut sevärd!

Never back down
Jake Tyler har nyligen mist sin pappa och familjen har flyttat in i en ny stad. Hans själ är sedan pappans död totalt krossad och i skolan kort därpå hamnar han i tvång in i ett kickboxningbråk där han blir förnedrat nerslagen. Efter att hans familj och vänner blivit hotade söker han upp en fighting-veteran för att träna upp sin kropp och hjärna, för att en sista gång i en martial-arttävling hämnas på mästaren Ryan McCarty.

Tjejer som gillar muskulösa killar ska ju absolut se den här, det är inget att klaga på ;)
En typisk "OC the movie" rika ungdomar som slåss osv, skitbra men det var länge sen jag såg den så jag har glömt uppfattningen om den. Men jävligt bra är den i alla fall!

Tristan & Isolde

Tristan blir tidigt föräldralös efter att Irlands trupper kommit till Storbritannien och verkligen gått loss på inredning och invånare. Nio år senare har Tristan växt upp till en skicklig fighter och invånarna börjar sakta hitta tillbaka till ett normalt liv efter attacken. Men en dag kommer Irländarna över igen för att såra uppbyggnaden av nya soldater och i kampen omkommer Tristan, det är i alla fall vad alla tror. Han får en snabb men ärofylld begravning där han läggs på en båt och sänds ut på havet. Men han kommer inte långt utan båten strandar strax intill, på Irland. Där hittar kungens dotter Isolde honom och gömmer honom i ett skjul där hon plåstrar om honom tills han återhämtat sig. Den förbjudna kärleken är omedelbar och snart har dom startat en relation som kan sätta spänningarna länderna emellan på prov som skulle kunna leda till ett rejält blodbad.

Ibland blir jag jättesugen på att se lite påhittade historier från förr! Just den här kommer från medeltiden och är lite Romeo och Julia stuk. Med andra ord om två parter som inte får älska varandra men gör det ändå osv, ni kan det där redan tror jag. Men det var en riktigt bra film, den hade gjorts på ett trovärdigt sätt och naturen där den utspelar sig gör allt magiskt. Se den om ni inte har gjort det!


Nr 5. Bridget Jones diary
Den 30-åriga Bridget Jones har blivit desperat. Hon har inte hittat någon lämplig man åt sig och kommer nog inte heller att göra det. Hennes mamma försöker para ihop henne med den snälle och blyge advokaten Mark Darcy på nyårsfesten. Det går som vanligt inte bra och långt senare blir Bridget ihop med sin sexiga chef Daniel Cleaver. Men Mark Darcy verkar själv vara väldigt intresserad av Bridget ändå. Under alla kärleksproblem brukar Bridget dricka rejält med sprit med sina galna vänner Jude, Shazzer och Tom.

Det finns inga kommentarer för Bridget Jones men hon är den mest fantastiska av dom alla! Ingen kan göra en på samma humör som hon och det är den perfekta filmen för i höst! Myckke mer behöver jag väl inte säga?

Nr 6. A walk to remember
Skolans mest populära kille, den ytlige tonåringen Landon, blir mot sin vilja kär i Jamie, skolans minst populära tjej. Hon är dotter till stadens mycket originella baptistpastor, som inte är särskilt positiv till att dottern ska gå ut med någon. Dessutom bär Jamie på en fruktansvärd hemlighet som gör att de båda måste omvärdera allt de tidigare trott på.

Om man kan kalla en film vacker så är denna det, även den mest okänslosamma och överspända typ kan börja visa känslor pga den här filmen. Ganska "tonårig" men inte alls lika överdriven som många andra, den här är mer äkta och verklig. Har du inte sett den innan du dör är det ett brott!


Simon ville dessutom att jag skulle nämna skräckfilmen han och lillsyrran kollade på under lovet.
Den var tydligen inte alls läskig utan mer som en dålig spökberättelse med dåliga effekter.
Hur som helst så låg jag i hans knä under hela filmen vänd mot honom istället för tv:n och lyssnade på musik i min ipod... Ja, jag är väääldigt känslig för skräck, det har en viss tendens till att förfölja mig sen. Det var hög mysfaktor att få ligga där och då och då få en puss på pannan för att han skulle kolla av så allt va okej med lilla mig =)

Det var allt för mig, hoppas ni tyckte de va lite givande i alla fall!
Jasmin

Skumtomtar!!!

Jaha! Då har man ätit årets första skumtomte! Jag vet inte, det är något speciellt med det där. Man blir bara så glad när man ser dem i affären och man vet lixom att nu är det inte långt kvar till jul:)
Å andra sidan va det kanske lite tidigt att börja nu men va fan! Den va så underbar så what ever!!
Puss o Kram! //Malin


Glass glass i stoora lass



Sitter och mumsar lite på chokladglass, det bedövar halsen lite och är dessutom en väldigt good ursäkt också! =D
Nu ska jag sätta på en film, om jag hittar någon som faller mig i smaken... Något förslag?

Förklaring

Asså, får väl förklara varför det inte kommer något om varken shoppingen i sthlm eller halloween. Jag kan nämligen inte lägga över bilder från mobilen till datorn just nu och utan bilder blir det inget inlägg. Kanske kan få lite bilder från Halloween snart men lovar inget!
Vad har annars hänt idag då? Jo, jag hade sovmorgon:D Började inte förns 13.50!!! Haha:) underbart!
Hade sång idag och det gick förvånandsvärt bra med tanke på att jag är förkyld:P
När jag kom hem låg hela frysförådet på bordet och mamma var i full gång med att laga en massa mat. Frysen hade lagt av idag förmodligen p.g.a strömavbrottet imorse. Så nu blir det lite ihopaplock till maten ikväll:) Blir nog ganska gott!
Det var allt för stunden!
Puss o Kram! //Malin

Vad händer hos mig?

Igår så var jag och alla andra luciakandidater och sjöng in lucialåten i radio, en och en. Det gick väl si sådär om jag ska vara helt ärlig, versen lät helt okej men när de höga tonerna i refrängen kommer så märker man ganska tydligt av att min hals inte mår så bra just nu, är inte det just typiskt att jag går och får så jävla ont i halsen just precis nu?!
Jaja.. ska ni lyssna så lyssna INTE på refrängen är ni snälla!

Rösta kan ni göra på www.hn.se/lucia/lucia_fbg jag är nummer 4 och bilden ser ut såhär...
Jag själv tycker att den ser ganska knäpp ut eftersom dom plattat håret på mig, gillar mina lockar mycket mer!



För övrigt så är jag sjuk just nu vilket inte alls är kul. Missar en hel del i skolan också men är tvungen att gå på teaterlektionerna eftersom vi repar för fullt inför föreställningarna nästa vecka som ska bli så kul! Hoppas min hals lugnar ner sig tills dess och inte blir värre i alla fall!

Annars är det ganska lugnt, pluggar lite här hemma eftersom jag inte kan träna nu när hälsan sviker.
Nästa vecka har jag fullt upp hela tiden. Repa med luciorna, intervju i radio som luciakandidat + intervju i tidningen HN för konserten.
Skolan är alltså inte som den brukar, hela tisdag så ska vi repa och köra lite övergångsrep när vi flyttar in på stadsteatern, hela onsdag har vi föreställningar mellan 8.30- 20.30 och torsdag så består halva dagen av en föreställning innan allt övergår till det normala.
Jag ska dessutom (som det ser ut just nu) övningsköra hem till älsklingen i Småland för att hämta hit honom på fredag, han ska nämligen vara här nästa helg för att hålla mig sällskap på konserten.
Med andra ord går hela lördagen åt musiken, kulkul! Detta är min kommande vecka, hoppas ni får lika kul som jag tänker ha!

Nu ska jag återgå till mitt plugg och sen krypa ner i sängen och kolla på film och dricka te =D
Pusspuss!
Jasmin

Nyfiken!

Jag måste erkänna att jag blir ruskigt nyfiken nu när det börjar droppa in lite kommentarer.
Vi har ju en del läsare men ni har en tendens att vara lite tysta av er =)
Därför gör jag som många andra bloggar redan gjort!

Skriv vilka ni är, hur ofta ni läser bloggen, vad ni saknar, tycker är bra/dåligt osv!

Jasmin

Varför just idag?!

Jag missade första lektionen pga att jag försov mig idag och när jag sen stressar som ett as för att komma i tid till andra lektionen så hinner jag inte ens innanför dörrarna till skolan innan jag får reda på att vår naturkunskap (andra lektionen) är inställd! Att jag inte ströp någon då!!

Måste väl passa på att skryta med att jag och Hanna jobbade väldigt flitigt på matten idag, 2 tal på 1,5 timmars lektion, bra jobbat asså!
Efter skolan gick jag och Sarah och värmde oss på ett litet café innan vi skulle sätta upp våra affischer om konserten. Sen gick vi in i affären som håller i förköpet och får reda på att 6 biljetter är sålda efter en halv dags marknadsföring, låter rätt bra =)

Sitter och mumsar i mig lite kvällsmat efter ett hårt träningspass och en lång varm dusch, tror jag håller på att bli sjuk "/
Imorgon ska jag och alla andra luciakandidater sjunga och intervjuas i radio, usch!!!

Hittade förresten en häftig logotype idag som jag skulle kunna tänka mig som en liten tatuering! =)
Gillar vingar väldigt mycket och tyckte den här va fin, men i så fall ska jag ändra texten till Simon eller något som har med honom att göra =) Tatueringen kommer inte göras förrän om några år, så va inte oroliga för det =)



Jasmin

Ge mig vingar!

Helvetes jävla skiiiit!! Åh snälla låt mig få vara hos min älskling nu, ge mig lovet tillbaka.'
Det är "redan" tisdag jag jag saknar honom så enormt mycket att jag helst av allt bara skulle vilja få vingar så jag kunde flyga till honom. Låter kanske löjligt men har ni läsare nångång saknat någon så mycket som jag gör just nu så förstår ni. Han är verkligen min andra hälft och utan honom känner jag mig inte hel.
Jag har jättesvårt för att sova på nätterna när han inte är vid min sida, fyfan...

Försov mig till och med idag, vill inte!
Varje gång jag tvingas lämna honom får jag alltid upp tanken på att det faktiskt kan vara sista gången jag får se honom, man vet ju aldrig vad som händer tills jag får se honom igen. Jag borde inte tänka så, vi älskar varandra så jävla mycket men hela grejen är så jävla svår!
Vi har snart varit tillsammans i två år, det är verkligen de bästa åren i mitt liv!
Det känns för lätt att bara säga att jag älskar honom, när det är så mycket mer...


Ett år äldre, lite visare?

Ja nu är jag inte yngst i trion längre, jag fyllde 17 på lovet! Fast ja, det är ju klart...Jag kommer ju alltid vara den yngsta i vilket fall, skit också! Hur som helst så blev dagen kanon bra trots att jag var ganska tveksam till en början.
Morgonen var fantastisk, jag fick vakna upp till älsklingens pussar och kramar. När han sen börjer sig över mig för att få tag i mobiltelefonen på det lilla bordet bredvid sängen så gör han det gulligaste och löjligaste i historien. Haha han låtsas tappa mobilen på golvet och suckar, ber mig att plocka upp den igen... Vad ligger där bredvid sängen om inte ett stort paket? =D Är han inte bara för söt ?! Paketet i sin tur innehöll en slags väggljusstake som är format som ett hjärta, mitt i detta sitter en liten lyckta där ljuset då ska vara som i sin tur va rosa!! Kunde inte blivit bättre än så =)

Eftersom jag inte orkat ta bilder på alla presenter så får ni nöja er med att läsa det här;
Mamma - En krukväxt med tillhörande ljusstake, två massageböcker, parfym, teckningspennor, knästrumpor och skinnjackan från i sommras.
Julia -  En stor härlig tekopp och ett prydnadshjärta i svart och silver.
Mormor & Morfar - En specialkudde för min rygg och ett par svarta stövlar.
Moster & Kusin - Presentkort på Anghems guld 300:-
Morbror - 500:- i valfria mobilkostnader
Mormors bror & mammas kusiner - En nessäsär med olika cremér
Sarah - Finfina strumpbyxor

Av pappa fick jag ju flera presenter i förskott efterom vi inte ses så ofta, men han skickade ändå blomsterbud och gav mig en stor vacker bukett med vita och rosa blommor <3

En sak är jag i alla fall säker på, jag är inte ett dugg smartare =)

Jasmin, 17 år ;)

Hemmakväll

Jag ska börja med att uttrycka det hela som så att jag tycker det är det fkolligaste namnet någonsin.
Att gå från videomix til hemmakväll som mer låter som en porrbutik för pensionärer?!

Hur som haver.. Jag, älsklingen och lillasyster Jullebulle beslutade oss för att hyra film och käka oss tjocka av massa godis. Eftersom det var halloween (stavas det så?) så ville Julia och Simon kolla på en skräckfilm, det ville inte jag så jag fick lov att själv välja en romantiskkomedi också och det tackar jag för!
När vi gick fram och skulle betala så kunde jag inte handla med kort utan leg så jag sprang snällt och hämtade ut pengar. Under tiden bytte dom kassör så när vi sen kom tillbaka för att hämta ut våra undanlagda filmer och godis så ställer vi fint upp godiset på vågen, 130 kr. Men det fattade inte hon antagligen, jag stod tyst och "snällt" och såg på medan hon bara tog betalt för våra två filmer. Vi gick därifrån med godis för 130 kr som vi inte behövt betala och två betalda filmer för 60 kr. Bra deal tycker jag ;D

Ibland är jag inte så snäll som jag ser ut, man får ju inte vara dum =)

Jasmin

Dyr dag

Jag och Simon bestämde oss för att åka och shoppa i Varberg en dag på lovet, han var hos mig hela veckan.
Jag köpte faktiskt inte så mycket grejer trots att jag gärna gjort det, men det fanns inte något jag fastnade för direkt.. Ja förutom de jag faktiskt fick med mig hem såklart!


Grå "kofta" och 2pack gråa leggins H&M



Tröja och kjol Gina Tricot

Men vad som egentligen gjorde hela dagen så dyr var:
När jag och Simon blev lite hungriga så letade vi i hela stan efter en liten enkel pizzeria.
Det enda vi hittade var restaurang Knopen och vi ställde oss utanför och läste på menyn.
Då får älsklingen för sig att vi ska gå in och bara kolla, när vi väl kommer in va dett typ tomt så servitrisen spräng nästan fram till oss och gav oss ett bord. Suck! Det var bara till att kolla efter det billigaste i menyn, det slutade med att vi tog varsin spagetti rätt för 100:- / St. När vi beställt det och varsin cola så frågar dom snällt om vi vill ha vitöksbröd till förrätt och vi tackar ja. Hur som helst så när vi sen fick notan höll jag på att dö rent ut sagt. 350 kr för lite spagetti, två glas cola och lite bröd?! Ja, dom tog faktiskt betalt för brödet också!

När jag sen ringer mamma så får vi reda på att vi ska gå ut och äta med hela familjen på kvällen, vilket vi egentligen skulle gjort dagen därpå. Vi gick till Harry´s på kvällen och åt dyr man ännu en gång. Min och Simons matnota för dagen slutade på ca 1000 kr!

Jasmin


Born in Falkenberg!

Nu släpper jag bomben, projektet som varit aktuellt ett tag. Nu är det äntligen dags! =D

Jag arrangerar en konsert med bandet Vains of Jenna (som bla. spelade på Bam Margeras bröllop!)
Be there!



Här får ni en liten dokumentär med Bam och Vains under tiden dom höll på att spela in en ny musikvideo! =)



Ses där!
Jasmin

Nu är drömmen slut

Hejsan hoppsan allihopa!
Nu har jag vaknat upp ur drömmen som pågått under hela höstlovsveckan. Det har varit helt fantastiskt =)
Ni kommer nog förstå varför jag inte hunnit blogga, jag tänkte sammanfatta olika höjdpunkter till olika små inlägg som kommer droppa in nu =)

Enjoy!
Jasmin

Alla helgona

Gogmorgon på er!
Håller just nu på att göra mig iordning och packar för idag är det alla helgona:) Vilket innebär att det först ska bli lite familjärt mys med kyrkogården och lite fika tror jag.
Sedan ska jag till Hanna för att göra mig iordning för andra gången. Det blir maskerad ikväll såklart och hoppas att min dräkt kommer funka. Jag och Hanna fick lite panik igår när vi fick höra att alla skulle vara läskigt utklädda. Fan!! Det är Falkenberg i ett nötskal! Det är typ bara här som man gör något läskigt av det. Alla andra har vanliga kostymer, asså, figurer och sånt:P
Hur som helst så hade vi redan några dräkter som nu inte kommer fungera om vi inte gör något läskigt av det. Måste alltså åka till Coop en sväng idag eftersom alla andra affärer är stängda!!
Jaja, vi löser det säkert:P
Puss o Kram! //Malin

P.S: Jasmin!! Kan du och Simon komma ikväll?!

RSS 2.0
Test