Allsång och manetattacker

Gårdagen började med att en trött Jasmin körde upp till sin ensamma kusin i det lilla huset på prärien.
Sen drog vi iväg till stallet för jag hade lovat henne att hänga med ut och rida, pigga och glada hästar betyder mycket fart.
Me like!



Sen bara för att jag höll vad jag lovade så följde hon med mig till stranden, jag hade lovat mig själv att inte bada förrän havet blivit riktigt varmt men hon fick i mig tillslut, det var iskallt och det tog mig säkert 30 min innan jag doppat mig. Pinsamt.
Sen tyckte jag det var färdigbadat för min del och jag ville upp men då fängslade hon fast mig och jag började snacka om att det stack på foten. Vi tänkte inte mer på det. En minut senare skrek Freja, då hade hon dragit in oss båda bland brännmaneter... Behöver jag säga mer? Aj!
Sen stressade jag iväg hem och gjorde mig fin för kvällens allsång på Vallarna. Min moster skulle vara med och sjunga, därav anledningen till detta riktigt moogna beteende =)



Bilden får tala för sig själv...

När klockan var elva så var det dags för nästa snabba ombyte, denna gången skulel jag hem till Hanna och möta upp tjejerna men Malin har redan sagt så fint vad som hände att jag sätter punkt där.

Jasmin

shopaholic

Ännu mera nytt i garderoben och jag vet vad jag önskar mig i oktober när jag äntligen blir 18.. En walk in closet!
Det börjar bli trångt där inne i garderoberna men jag tycker jag rensar ut hela tiden.....


Svarta jeansleggins Gina Tricot
Oversize tröja H&M
Oversize skjorta Gina Tricot


Ber om ursäkt för att det är så sjukt genomskinligt, men jag provade bara den nya bikinin samtidigt =)
Linne H&M
T-shirt från Ichi

Jasmin

Falkenbergs blodbad

Ikväll är vi alla samlade hos Hanna och tittar på film och småpratar. Kände att vi inte träffas så ofta nu när Hanna och Jasmin jobbar och behövde prata av oss lite. Det började bra. Vi snackade en del, tog en liten promenix och tittade på film. När endast ca 10 minuter återstod av filmen uppstod dock ett litet avbrott. Jag råkade på något sätt dra loss en stor bit av skinnet under foten och det blödde något extermt! Jag fick rusa in på toaletten för att försöka få stopp på det med assistans av Jasmin då Hanna är liiite känslig:) Det gick ganska bra då vi tillslut fick det tvättat och täckt av några plåster, men Hanna hittade vi utanför toaletten liggandes på golvet alladeles kallsvettig...stackaren!
Nu är vi alla återställda och ska gå och lägga oss...ute:P Vi ska bädda iordning ute på altanen och småprata lite innan solen går upp helt:) Mysigt!!
Puss o gonatt! //Mahaja


Äntligen!!

Blev så satans irriterad igår på detta blogghelvete! Jag fick inte upp sidan och kunde därmed inte skriva något. Jag blir så sur när sånt inte fungerar! Nu har jag i alla fall äntligen kommit in och kan skriva vad jag jgorde igår:P
Okej, vad gjorde jag nu då? Jo, jag var på vernisage...eller hur det nu stavas:P Låter seriöst va?:D Asså, det var det inte. Det var Anna-Karin, Hannas mamma som hade det hemma hos sig och det var en massa bekanta typ som fick visa upp några saker som de gjort när de var mindre. Jag visade också upp något:D Det var en lerklänning som var så sne så vi döpte den till skolios. Seriöst va?
Idag har jag sovit ut, och sen var jag i trädgården en stund tills jag stötte på en megastor spindel och gav upp. Nu ska jag snart ner till stranden tänkte jag så vi hörs senare!
Puss o Kram! //Malin
Skolios


Oj...

I förra inlägget hade jag råkat skriva fel ser jag nu. Så klart skulle jag inte vara borta i 3 veckor utan i 3 månader :p haha lite klantigt av mig!

/Hanna


Jaha då har man fått jobb i Colorado

...Men tackat nej! Helt sjukt!!! Fick precis ett jobb erbjudan. Ca tre veckor i Colorade i västre USA, och det är nu! Skulle i så fall åka nästa vecka. Jobba hos en familj där och ta hand om deras barn. En svenska mamma som flyttat till Colorado och gift sig men en man, som åker hem ifrån iblan. Behövde då någon som kunnde hjälpa till med barnen och jag fick frågan. "Du hade varit perfect" Hjälpe alltså! Låter det inte helt sjukt. Men eftersom jag jobbar här i falkenberg och ska till Italien var jag tvungen att tacka nej :( Men dom kommer antagligen att fråga mig igen nästa gång det behövs. Nu är det bara det att jag verkligen måste sätta gång med mitt körkort, för familjen vill att jag ska kunna köra bil. Herre gud alltså, jag kanske kan få jobb  i Colorado någon gång snart. Och det hade passat mig så bra, åka iväg och bara ta hand och leka med barn!!! Finns det något bättre för mig!?!?

Tjoflöjt  /Hanna


Brunch

Älskar det! Har nyss njutit av en underbart god brunch med familjen. Idag blev det grekisk yoghurt med honung, pistagenötter och björnbär och chokladscones med hallon. Låter det inte underbart?! Tänker inte skriva något recept eller så men det funkar säker att gå efter vanligt sconesrecept och bara lägga till hackad mörk choklad och hallon. Mosa inte hallonen för mycket bara!!! Eller så är det bara att snacka med mig;)
Nu ska jag nog sätta mig i solen en stund.
Puss o Kram!! //Malin

                

Pensionärsbingo here I come!

Ibland undrar jag asså! Har legat på stranden hela förmiddagen och är just nu på lunchrast. Blev även en kopp kaffe och nu sitter jag här med koppen i handen och löser korsord.    !!!. Det har lixom blivit min stora sommarsyssla här hemma:P Det är jätteskönt att sitta med det på kvällen när man bara tar det lugnt eller på stranden när man behöver tänka på annat än hur varmt det är. Men man undrar ju, korsord liksom:P Jag antar att jag känner mig en aning lillgammal typ. Vuxen, eller snarare som en pensionär! Är jag sån? Har ju faktist fått hör det innan att jag beter mig vuxet på ett ganska negativt sätt, för mig i alla afll:PMä, nu ska jag allt återgå till mitt korsord och dra till stranden igen!
Puss o Kram! //Malin

I´m not sure.. how to breathe without you



I’m not quite sure how to breathe without you here
I’m not quite sure if I’m ready to say goodbye to all we were
Be with me
Stay with me
Just for now
Let the time decide
When I won’t need you

My hand searches for your hand In a dark room
I can’t find you
Help me
Are you looking for me?

Can I feel anyore?
Lie to me, I’m fading
I can’t drop you
Tell me, I don’t need you

My hand searches for your hand In a dark room
I can’t find you
Help me
Are you looking for me?

Etch this into my brain for me
Tell me, how it’s supposed to be
Where everything will go
And how I’ll be without you by my side

My hand searches for your hand In a dark room
I can’t find you
Help me
Are you looking for me?

My hand searches for your hand In a dark room
I can’t find you
Help me
Are you looking for me?




Come back to me..please
/Jasmin

Städerskan

Idag har jag städat! Och inte här hemma, nej, utan hos min sånglärare:) Hon visste att jag inte hade något jobb och hon har varit sjuk så då tänkte hon att jag kunde tjäna lite genom att hjälpa henne:) 500 fick jag för det!! Gött...
Nu blir det fotboll och fredagsmiddag med lite rosé och fanta till:) Tackar för det Karin! Btw, visste du att det smakar lite som sangria?
Hade!
//Malin

Gårdagens outfit



Jag kände mig riktigt fin igår faktiskt, detta hade jag bestämt mig för att ha till mina nya skor när jag mötte upp SImon på stationen. Men det kommer aldrig hända och eftersom alla ändå kommer få reda på det förr eller senare är det bättre att ni hör det från mig. Efter nästan precis 2,5 år är det slut och jag vill bara dö just nu. Kommer inte uppdatera på ett tag, jag orkar inte.

En kjol som jag hade som klänning igår, gammal och komemr inte ihåg vart den är från.
Friskade upp den med ett sidenband i gräddvitt.

Jasmin

Shopping

Nu såhär precis i början på sommarrean så har jag råkat hitta ett par riktiga godbitar.
Ska fatta mig kort, eftersom jag är både trött, ledsen och allmänt, på dåligt humör.



Ichi - Marinblå, tunn och stor tröja med knappar framtill som inte syns pga en dålig mobilkamera. 69:-'



Vero Moda - Gul, luftig klänning med härliga detaljer 199:-
                       Svart tubtopp i skön kvalite som mamma bjöd på! 129:-

Och mina nya älsklingar!



Duffy - Mörkbruna gladiatorsandaler med klack, jättesköna och super söta, men gör sig inte bra på bild.

Jasmin

Dagens outfit

Idag ser jag ut så här



Kör på pösigt, uppvikt och slitet nu när det är så varmt:) Tröjan är köpt på gina som ni kanske ser och shortsen är ett par replay jeans som jag klippt själv:D Under har jag endast bikini så det är bara att dra av sig kläderna sen:P

Väntar just nu på att Fredrika ska komma hem så vi kan dra till stranden. Älskar att bo här på västkusten just nu!! Ska väll fixa i trädgården så jag kan bli klar nån gång. Fast jag måste erkänna att det är lite mysigt:) Skaffade mig förresten ett litet jobb idag:D Ska städa hos min sånglärare på fredag. Vad gör man inte för lite pengar...
Puss o Kram! //Malin


Gröna fingrar

Tro det eller ej, idag jobbar jag i trädgården! Det är inte som rubriken antyder, för jag är verkligen inte bra på det, men det är ändå mysigt:) Hatar dock när man plötsligt ser en spindel som kryper på låret!! Världens fobi, seriöst...
Hjälper i alla fall till här hemma med trädgården för att få lite bidrag till Italien och håller just nu på med vår extremt igenvuxna stengång.

För de som inte vet än btw så har jag numera skaffat facebook så om ni vill vara min vän så är mina dörrar öppna;)
Nu ska jag ut i djungeln igen!
Puss o Kram! //Malin

Mål som överraskar

Idag har jag jobbat 10 timmar igen, lite fler kunder idag faktiskt och Malin, Hanna och hennes mamma var så gulliga att dom kom och fikade hos mig ikväll. Vädret idag har varit helt jävla underbart, knappt någon blåst alls och väldigt skönt i solen. Hopaps det håller i sig nu!
Jag tänker inte sitta så mycket mer framför datorn ikväll, utan tänkte ta en dusch och sen sitta med min bok och äta lite frukt.
Har precis sprungit 3 km och blev knappt andfådd, men jag sprang ju väldigt långsamt.

Men jag har fått en del tips av min moster som sprungit rätt många lopp och även om konditionen ökar beroende på hur fort man springer så tar det mer på fettet om man springer långt. Fast det visste jag redan sedan innan men jag ska försöka börja komma upp så att jag klarar 5 km utan stopp. Det är mitt mål för i sommar och att jag då ska springa 3 gånger i veckan, 2 x 3km och då lite snabbare och 1 x 5km där jag tar det lite långsammare. Plus annan träning på det.
Jag tror det kan bli riktigt bra =)
Jag trodde verkligen aldrig att jag skulle vara såhär motiverad för något!! =D

Jasmin

Liket lever!!

Nu är jag alltså tillbaka från de döda menar jag:) Var liiite sliten efter midsommarfirandet och låg nerbäddad hela dan igår. Tror dock att bakfyllan släppte vi 1 och att det sedan gick över till näringsbrist eller något liknande. Gick i alla fall ner 4 kilo då jag inte åt något på mer än 40 timmar:D Usch! Jag känner mig så benig...
Idag har jag legat på stranden med min syster och bara umgåtts lite sådär eftersom hon och Robert åker idag. Kommer att ta snålkjuts in till stan då jag ska fika med Hanna och hennes mamma och sedan grilla hemma hos dem:) Mysigt! Så nu tänkte jag inte skriva mer. Har inte så bra bilder själv men kanske kommer få några om ett tag så håll tummarna:)
Puss o Kram! //Malin

Tack för idag

Nu har ni fått väldigt många bilder idag, känns lite ovant för er kanske?
Jag ska ringa älsklingen och sen ska jag sova, upp och jobba imorgon. 10 timmar tillsammans med mamma är vad som väntar imorgon. Ikväll har jag inte gjort mycket alls, kom hem vid halv åtta, pratade lite med älsklingen och sen gick jag ut och gick nu medan solen ännu var uppe.


God natt på er!
Jasmin

Bakom kulisserna

De här delarna består mitt sommarjobb utav:


( + föreställningen Spindelkvinnans kyss och showen Schlager nostalgi)


Välkomna in!



Något för alla smaker..



Får det lov att vara lite strössel på glassen, topping, grädde, sylt, gräddboll eller kanske lite chokladdopp?
Vänta bara så ska ni få se vår glassmeny, förutom att vi har stans billigaste och största glassar så har vi härliga deserter som har med glass att göra. Lägger nog upp bilder på det imorgon!



Vi har en hel del godis + våfflor som jag inte fick med på bild tyvärr...



Det coolaste är nog dom bamse stora muffinsen och dom söta cupcake´sen!
Förresten på torsdagar mellan 14-19 så har vi kakbuffé, ät så mycket ni orkar med andra ord!



Allt detta kan ni avnjuta i vår underbara trädgård!
Eller i sagolandet...



Tisdagar, Onsdagar och Söndagar 18.00 spelas Karlsson på taket, 160:- och håller på i ca 2 h inkl paus. Biljetter finns att köpa på ticnet. Speldatum 1/7-7/8.



Just nu är scenen väldigt tom och läktarn inte helt färdig men det kommer bli fullt ös både på och ovanför marken!

Jasmin

Midsommar-outfit

En väldigt enkel outfit, jag varken hann eller orkade med så mycket mer än att slänga på mig en somrig klänning och trotsa ösregnet och åskan och en liten gullig krans på huvudet. Som dessvärre vissnade väldigt fort, så att jag inte hann få en ordentlig bild på den...




Klänningen är från Jc och kostade 299:-

Jasmin

Sagocafé och Karlsson på taket

Just nu sitter jag på jobbet för första dagen och det är även premiäröppet för caféet.
Jag tänkte pssa på att berätta lite om vad det är för ställe jag jobbar på, i Falkenberg finns en jättefin gammal biograf och här ute i trädgården har det byggts upp en stor scen och läktare där det ska spelas Karlsson på taket, den bästa tänkbara versionen någonsin enligt mig. Bröderna Wells spelar lillebror så vi har ju äran att få besök av ett par känisar då och då haha. Det är inte bara Hanna om får dom chanserna minsann =)

Utöver den här huvud"attraktionen" så ska det hållas schlagerkvällar och en annan föreställning sm heter En spindelkvinnas kyss som också är kanon bra!
Som det brukar vara på teatrar så hålls det ju café i pauserna och detta caféet har alltså öppet varje dag och de officiella öppettiderna är mellan 10-19.00 men ibland har vi öppet längre på kvällarna.
Detta caféet har ett sagotema och är ute bland träden och blommorna i trädgården, vi har massor av olika glssmenyer, våfflor, stoora muffins, godis, pajer och annat gott.

Jag har världens mysigaste arbetskamrater, bland annat mamma, moster, en kille från Spanien som heter Yeray och han kan knappt engelska och såklart ingen svneksa alls. Skit kul är det!

Jag har med kameran så jag tänkte ta lite bilder åt er =) 

Back to work!
Kraam

Redo!

Nu kära vänner har jag varit väldigt duktig!
Jag var ute och red med Freja för ett par timmar sedan och bytte snabbt om till träningskläderna när vi kom tillbaka och då begav v och moster oss ut på en 6 km lång runda. Hälften, alltså 3 km bestod av gång medan resten blev att springa. Härligt och sjukt jobbigt. Nu hålelr vi på att göra oss klara för att åka och fira midsommaren ihop med mamma, lillasyster och mina morföräldrar. Det ska bli riktigt kul. Alla andra i min ålder letar fester för allt dom är värda men jag skämtar glatt att festerna får klara sig utan sin höjdpunkt ;)

Får se till att ta lite bilder som jag kan lägga upp här på bloggen sen!

Puss på er!
Jasmin

Sommar jobb

Har inte skrivit här på ett tag har haft fullt på. Började jobba i tisdag . Jag jobbar på ICA, står utanför bland jordgubbarna och glassen. Ganska kallt  men ändå trevligt. Man träffar många trevliga människor. Har  jobbat dom senaste dagarna från halv 8 / 8 på morgonen till ca 19.30. Så jag har haft riktigt långa arbetsdagar. I dag jobbade jag från 07.30 - 14.15. Har varit en riktigt jobbig dag i dag. Alla ska ju typ ha jordgubbar så det var sjukt lång kö.  Så är ganska trött nu. Men en positiv sak som hände i dag på jobbet var att Björn Gustavsson kom fram till mig och köpte jordgubbar! :D Jag skakade hand med honom och sålde lite jordgubbar! Kul eller hur?!! =)  Haha
Nu ska jag kila.
Tjoflöjt //Hanna

Milanoskorna!

Äntligen är de införskaffade! Har liksom inte haft några sköna och luftiga skor till sommaren och framför allt till Italien då vi ska gå i Milano till exempel väldigt mycket. Är ganska nöjd då det faktiskt är extremt sällsynt med skor som har de eftertraktade egenskaperna sköna och snygga på samma gång.



De blir nog bra:)
Var alltså i Varberg idag med Freekish och Rebecca och det var riktigt kul, ni vet så där tjejigt som shopping kan bli speciellt när man kör dit själva...har aldrig fattat varför det blir så men men...
Provade en asrolig klänning som jag skulle kunna köpa om man ska klä ut sig till sjöjungfru nån gång:D
Nej, nu ska jag titta på M.A.S.H tills Karin och Robert kommer:)
Midsommar in my <3
Puss o Kram!! //Malin

Nelly.com




Nelly har gjort det igen, jag förstår inte riktigt hur dom gång på gång får mitt shoppinghjärta att bulta så.
Märkligt. Denna gången är det badmodet som jag uppmärksammat, modellen är väldigt omtalad och har varit slut ett tag. Men nu är dom inne på lager igen med ännu fler färger att välja bland. Eftersom jag inte riktigt köpt en bikini för i år utan bara köpte en i all hast som råkade passa och var billig inför Turkiet så är jag rätt sugen på en utav dessa. Har bara lite beslutsångest om vilken färg jag vill ha i så fall.

Jasmin

Har man sommarlov så har man

Låg och sov länge imorse efter inte allt så sen eller jobbig natt trots skräckfilmen jag såg igår. När jag vaknat gick jag över till Freekish för att förbereda våran brunch. Det blev en massa mat! Vi hade melon, ägg, pankakor och scones...mumsigt!!! Kaffe packades självklart ned också:P Sen hoppade vi på våra cyklar och drog till Morups Tånge, asså, det är då man fattar hur fint man bor!! Vi hittade en plats med lä och satt sedan där i tre timmar och stekte:) Det känns liksom lite som att jag har hittat vägen till lycka:P Man känner verkligen sig så lugn och lycklig när man är så avskärmad från trafik och solen värmer.
Sen la vi oss på stranden en stund och så har vi varit ute och gått så jag har verkligen inte varit inne idag:) Städade lite bara...
Nu vet jag inte om jag ska joina Freekish vid Desperate Housewives eller bara ta det lite lugnt hemma för mig själv, får se.

Vi gjorde en liten pankaksnisse:)


Vi kände oss lite iaktagna kan jag säga...


Puss o Kram!! //Malin

Lektanten

Herregud vad trött jag är, jag och Simon vaknade jättetidigt för att solen lyste in och fåglarna skrek. Vi låg kvar ett par timmar och vid åtta blev han tvungen att gå upp på taket och börja jobba, han hjälper sin pappa att lägga om taket.
Jag låg kvar en stund till innan jag också gick upp och satte mig ute i solen.
Lite senare så kom hans brorsöner hit och jag fick agera lektant medan karlarna var uppe på taket, dom är ju så söta så allt gick finfint. Men nu när dom gåt hem känner jag hur satans trött jag blev utav allt lekande.

Just nu väntar jag bara på att han ska komma ner och sluta jobba, jag vill lägga mig och somna i hans famn nu!!

Jag instämmer med Malin, man har börjat förstå att det verkligen är sommarlov nu, men jag måste påminna mig lite då och då om att jag faktiskt inte behöver göra något hela tiden. Nu blev jag äckligt sugen på en fet godispåse, tack Malin, tack!


Ville


Alice



Alice och Ville kunde inte enas om bollen



Leo


Först var det Alice tur...


..sen blev de Leos


Jasmin

På vift

Shit va de va längesen! Haha, hade ju nästan glömt av bloggen totalt:P
Nu är jag i alla fall tillbaka efter ett dygn på vift. Var ju som sagt hos Hanna igår och innan dess var jag i stan hos bekanta på ett 5-årsfirande. Tänkt vissa lite bilder från det när jag får tid:)
Idag vaknade jag då hos Hanna och vi han spela lite Mariocart Wii innan jag började cykla hemåt. That's right folks! Jag cycklade hem:D Och snacka om motvond!! Fy fan...
Sen har jag solat med Freekish och spelat kubb med Freekish och även varit och tränat.
Nu blir det film och godis med Freekish och Rebecca:) Det börjar faktiskt kännas som sommarlov nu:D
C ya! Puss o Kram! //Malin


Goos

Hejhej på er!

Nu medan Simon är uppe och duschar tänkta jag passa på att uppdatera min del av bloggen.
För det första så tog ågresan så sjukt mycket längre tid än planerat, för det var ett godståg som gått sönder på det spår vi skulle åka på från Halmstad så vi blev skjutsade med buss till Torup där tåget väntade på oss.
Det kändes lite nervöst ett tag men när jag väl satt på tåget sen så fattade jag att jag verkligen var på väg!
Emelie, Simons brors sambo hämtade upp mig och sen åkte vi hem till dom där han väntade på mig =)

Sedan dess har vi bara gosat och pussats på varandra, vi somnade två timmar nyss, härligt!
Har inte så mycket mer att skriva just nu faktiskt, lite tråkigt för er kanske men vi får hålla tummarna på att Hanna och Malin uppdaterar er med lite roligare grejer!

Puss
Jasmin

Mysigt med promenader

Som Jasmin skrev var dom två plus en tjej till hemma hos mig och tittade på Twilight. Vi hade det verkligen jätte trevligt, och som vanligt när vi tre är tillsammans blev det gansak mycket flumm :P
Efter Jasmin och Desiree hade åkt hem gick jag och Malin ut på en lång promenad längst stranden. Vi gick till Stranbanden och sedan ut på bryggad. Det är så vackert att stå på bryggan och titta ut över havet och längs stranden. När vi kom hem var vi lite små frusna och hade typ hela stranden med oss hem. Så mjuket sand som vi hade i skorna alltså :P  Vi satte oss sedan i min familjs husvagn med varsin filt och pratade. Sedan beddade vi ner oss i min säng och tittade på Anastasia =)

I dag har det inte hänt så mycket. Malin åkte hem på förmiddagen någon gång, och sedan dess har jag inte gjort mycket alls.
Ska nu ta med en filt och frukt och sätta mig i husvagnen och läsa lite, ska bli mysigt att sätta sig i husvagnen och läsa och bara slappa. Läser nu New Moon (igen)  =D
Ska senare i dag ta en promenad, även denna till Stranbanden tror jag att det blir. Tycker det är så mysigt med promenader, särsklit längst stranden, då man både ser och hör havet och vågorna.

Tjoflöjt  /Hanna

PANIK!

Nu sitter jag och väntar på telenors sega kundservice, behöver svar på ett par frågor men är nummer 6 i kön..
Mormor och morfar kommer om 25 min för att köra mig till tåget och jag har inte gjort mig klar alls. Jag börjar känna en viss panik!

Kanske ännu värre att jag sätter mig och uppdaterar bloggen nu, helvete.
Måste dra, jag hör av mig lite då och då men ska passa på att umgås med älsklingen nu!

Puss på er!
Jasmin

Saturday

Tjena!
För att snabbt uppdatera er om min lördag så kan jag berätta så mycket som att jag verkligen sov ut i morse och tränade på crosstrainern framför pirates of the caribbean i ungefär en halvtimme. Åt en god frukost och la mig ute i solen och blåsten. Brr! Sen så började jag smått packa inför min lilla resa hem till älskligen imorgon, äntligen!
Eftersom det var så jävla kallt ute så åkte jag in och solade istället och gick mot stan för att möta upp mamma, sen åkte vi och käkade glass på "Peggen´s glasscafé", rekomenderas verkligen!
Upptäckte till min fasa vad klockan var, skulle ju möta upp Hanna och Malin på Ica men var gaanska försenad och hade inte hunnit duscha eller någonting. Fick snabbt hem och gjort allt och kom såklart lite sent....

Vi var hemma hos Hanna ikväll och skulle kolla på Twilight (igen), vi fick dessutom sällskap av en tjej som heter Desiree, hon är liga galen i serien som vi är och vi kom i kontakt med varandra via Twilightsweden´s forum. Detta var första gången vi sågs och hon var verkligen jättetrevlig och go! Det kan fan inte vart lätt för henne att komma underfund med oss tre, vi är ju rätt speciella när vi är alla tre. Åkte och hämtade upp Jullan på väg hem och pratade snabbt med Simon om imorgon. Hans söta brors...sambo =) Ska hämta upp mig i Nässjö, så jäkla gulligt av henne!
Packade snabbt ihop allt som ska med, blev säkert för mycket som alltid men nu är allt nere och jag ska soooova!

Puss och godnatt!
Jasmin

Det bränns!

Både på tungen på grund utav all frukt och ute i solen, ja solen har faktiskt tittat fram och nu kommer jag ihåg hur blå himmel ser ut! ...Okej bränner i solen var väl att ta i men vilken energi man får! Wow.
Jag och Sarah har varit duktiga och gått långa sträckor, kollat på twilight och frossat frukt.


På menyn: (fanns) 2 sorters melon, jordgubbar, körsbär, vindruvor och vatten.


Fina Sarah

Fick precis reda på att moster och Freja kommer hit ikväll och äter flygade Jacob med oss för att vi sen ska åka in till stan och joina våra skådis kompisar i firandet av regisören Kålle´s födelsedag.
Jag funderar på att gå ut och gå en liten runda och sen sätta mig och njuta i solen.. Nu har mina sommarlovskänslor börjat titta fram ihop med solen.

Jasmin


Spontana sommar

Är det inte lite så det brukar bli? Jag känner att man alltid blir så spontan på sommarlovet...och jag vet faktiskt inte om det är bra eller dåligt:P
Det börjar liksom redan nu med att mamma plötsligt ber mig följa med till stan för att handla och även köpa skor till mig. Nu! Hade väntat mig en dag hemma, innomhus medans regnet öser ner utanför. Vad tror ni? Är det bra eller dåligt? Det är ju härligt att inte behöva planera men man blir ju lite virrig i pannan när man inte hinner planera något och saker inte blir som man tänkt sig:P Dessutom ser jag ut som en...disktrasa faktiskt:) Det är ju inte så kul...
Får väl lösa det med en hästsvans och en keps på huvudet, eller kanske en matkasse...
Därför lär ni inte heller se någon outfit idag inte:D
Puss o Kram! //Malin

Kort & intensivt

Nu har jag varit duktig, drog på mig träningskläderna och springskorna och tog en morgonrunda så nu ska jag få i mig en god frukost med hembakat bröd tänkte jag =)
Sen blir det nog till att städa rummet lite för fyfan vad här ser ut, antar att det sen bara är till att invänta att Sarah ska vakna så vi kan dra igång med dagens alla planer!

Ursäkta för detta korta inlägg men nu kurrar magen sönder snart!
Jasmin

Avslutat kapitel

Om ungefär 40 min så är det absolut helt slut med att vara en andraklassare på gymnasiet, det var sista dagen idag och nu kommer den tid då man i lugnt och ro kan göra det man vill och förbereda sig inför det sista året.
Imorgon är det min första sommarlovsdag och också början på mitt sista riktiga sommarlov.
Det är rätt läskigt att man vid den här tidpunkten om ett år är helt fri från skolan och antagligen är jag i Turkiet med Sarah. Men samtidigt vet vi verkligen inte hur framtiden för oss tre tjejer ser ut, är det en delad framtid?
Vad som än händer så kommer vi säkert hålla kontakten för vi har kommit så nära varandra, men ovisheten skrämmer såklart.

Nu är jag hemma från en underbar kväll hos morfäräldrarna där också, som vanligt, Ann-Beathe och Freja var närvarande.
När jag säger familj så inkluderar jag även dem för vi är så otroligt tajta och träffas super ofta!


Här sitter moster Ann-Beathe och kollar på vår bilvande resa till Hurghada inför nästa jul och mormor var lika glad som alltid!


Freja är en utav världens mest underbara människor och hon betyder galet mycket för mig. Hon är dessutom ruskigt underhållande, hon börjar nämligen gråta såfort man börjar "klia" henne med den där saken på huvvet....

Vi åt en god laxrätt och avslutade med hembakad jordgubbstårta och det känns som att min mage ska spricka när som helst. Vi ungdomar, haha, satt och kollade på finalen av talang där våra stjärnor Brynolf & Ljung medverkade tyvrr vann de inte men han som vann är ju enormt jävla bra!
Sen satt jag och Freja med hennes laptop och kollade på Chris Angel och hans helt sinnessjuka saker på youtube.

Är trött som ett as, jag börjar nog bli gammal, lillsyrran är på ett skumdisco som hålls under endast ett litet tak och som sagt... det ösregnar. Fyfan. Att hon orkar. Själv sitter jag inne med massa kläder och huttrar. Nej, nu är det sängen som gäller för min del, god natt på er!

Jasmin

Ljuva sommartid

Undrar om man kan kalla detta sommarlovet för det, avslutningen idag kändes som att det lika gärna kunde vara en julavslutning. Ösregn och kallt, härligt.
Men jag får väl ge det en liten chans först kanske. Men jag har kommit på att jag inte alls är född för klimatet här i Svegrie, det är som att sätta en elefant på antarktis!!

Sitter och chattar med älskligen nu och sna snart iväg till mormor och morfar  för en avslutningsmiddag med lax och jordgubbstårta. Usch snart måste träningen komma igång annars slutar jag som svullo...
Tur att jag och Sarah ska komma igång imorgon, har ju faktist ett helt lov nu =) SKÖÖNT!


Jasmin

Endast några timmar kvar

Nu sitter jag här i skolan och väntar på att klassen ska samlas och tänkte att det kunde vara passande att skriva lite. Blev lite sent igår och orkade inte skriva då och sen åkta jag ju tidigt imorse.
Studenten var i alla fall helt okej igår. Det var kul att snacka med studenten i alla fall:p och så hade dom världens sötaste kattungar!!!!
Och så idag är det skolavslutning och jag bara lääängtar tills hela kyrkgrejen är över så jag kan fika med mina sötisar och sedan blir det fruktfat och godistårta med mamma och mina extra morföräldrar:D Mysigt!!!
Nu tror jag faktiskt att jag och Hanna ska dra oss bort mot bildsalen och träffa de andra huliganerna:p
Puss o kram!! //Malin

Dagens ena outfit

Haha jag tror jag har bytt outfit tre, fyra gånger idag. Träningskläder som aldrig kom till användning, myskläder, kläder som åkte på när jag skulle till tandläkarn och till ikväll. Är man tjej eller?

Här kommer i alla fall en bild på vad jag har just nu, som så många gånger har jag bett om ursäkt för dålig kvalite. Det kommer en nu också... Kan inte använda kameran för datorsladden blev kvar på hotellrummet i Turkiet.
Ska snart inskaffa en ny.



Leggins
Tunika - Gina Tricot
Adidas jacka - Turkiet (kopia som sagt haha)

Nu är det hög tid för en lång och härlig dusch!
Jasmin

Yes, där satt den!

Haha jag är världens gladaste lilla tjej just nu!
Fick ett mail om betygen i kulturhistoria, hatämnet nummer ett (!!!) som jag kämpat som ett svin med...

Hej!
Du får MVG i KuHi! Grattis!

(inlämningen/provet)
Bild: MVG/VG
Teater: MVG
Musik: MVG/IG
Dans: MVG

Sol/Helena

Jag vågar knappt tro det och jag är så sjukligt glad för det!
Utöver det så har alla mina betyg för året blivit kanon bra och oväntade faktiskt. Jag har överträffat mig själv med MVG i idrott, VG i matte B, MVG i grafisk kommunikation osv. Nu är jag värd ett långt sommarlov! FYFAAN =D

Jasmin

Askungens möss

Jag och Julia är i full gång med att städa hela huset från topp till tå för att underlätta för mamma.
Innan lillsyrran kom hem så passade jag också på att baka mitt berömda bröd och just nu står en banankaka i ugnen.
Vi hoppas på att kunna pigga upp henne lite i alla fall, även om vi aldrig kan lösa allt som händer just nu.

Det gick bra hos tandläkarn, däremot fick jag inte ta bort tandställningen denna gången men hon sa att jag absolut skulle ta upp mina tankar till nästa gång då jag har tid hos bossen av tandläkarna. 13 juli, jag hoppas verkligen att den kan få försvinna då! Jag har faktiskt inte hunnit träna än, om man bortser från den cyklade milen och städningen här hemma. Men när huset skiner så ska jag ge mig ut en runda. Härligt. Hoppas det blåser lite mindre då bara!

Jasmin

Nästa student

Nu bär det av mot nästa studenfest. Den här gången är det i varberg de tar studenten och vi känner en sen gammalt så hela familjen ska dit. Själv känner jag inte honom så väl men det blir nog kul ändå. Först ska jag bara in till stan för sång och cello-lektion och sen blir jag hämtad av mamma.
Imorgon slutat vi!! Härligt men vi slutar ganska tidigt så jag vet faktiskt inte när jag skriver...får se om det blir sent ikväll eller inte:P annars får jag väl skriva imorgon bitti:)
Vi hörst i alla fall!
Puss o kram!! //Malin

Gott samvete

Ja då är ju självklart även jag ledig idag och hur ska jag spendera min dag? Jo jag ska börja med att bättra på mitt samvete och ta en runda:) Jogga är sjukt jobbigt och jag har inte nån bra kondis men den ska då fan bli bättre!!!

Och så här ser jag ut nu när jag ska iväg:)



Vi hörs av lite senare då:)
Puss o Kram!! //Malin

Gott & blandat

Jag är också helt ledig idag, jag vaknade runt åtta men vägrade gå upp förrän efter nio och sedan dess så har jag ätit en god frukost framför tvn. Dagens planer är inte så många om jag ska vara ärlig, jag ska inom stan i eftermiddag för att gå på rutinkontroll hos tandregleringen och jag ska passa på att ta ett snack med dom om framtida behandlignar som jag vill avstå ifrån. Så håll tummarna på att jag kaaanske får bort tandställningen i överkäken idag!

Efter det så hoppas jag att jag är vaken nog för att dra ut och springa en runda sen är jag lite smått sugen på att åka in för ett friskispass ikväll. Men som sagt, annars händer det inte så mycket idag. Jag ska vara lite snäll och städa huset idag, mamma mår jättedåligt och har inte ork till något så jag vill kunna underlätta allt lite just nu.

Igår så träffade jag Sarah för första gången sedan jag åkte till Turkiet, jag cyklade hem till henne och sen gick vi tillammans ner till Klitterbadet för att sola. Det var jättekul att få träffa henne igen, det var ju ett tag sedan. Dessutom bestämde vi oss för att vi tillsammans efter min student ska åka utomlands tillsammans, antagligen till samma hotell som jag bott på nu eftersom det låg så bra till allt! Dessutom så ska vi ha en riktigt tjejig dag på lördag, träna ihop, handla, laga mat, kolla på film och prata prata prata. Like the good old days :P

Vi hörs lite senare!
Bye / Jasmin

God morgon

Vaknad vid 10 i dag. Helt underbart att få sova så länge, okej, jag gick kanske och la mig lite sent. Men det var ändå skönt att få sova så här länge :P
Har ingen skola i dag, och skolavslutning i morgon. Ska bli gansak skönt med sommar lov nu känner jag.
Vad ska hända i dag då? Hm... inte mycket tror jag. Ska i väg ett tag till stan annars ska jag nog inte göra mycket i dag. Är sugen på att baka lite, men får se hur det blir med det.
Sitter i alla fall nu och lyssnar på Bob Dylan. Han är grym allså!! Lyssnar just nu på låten Boots OF Spanish Leather. En riktigt bra låt! :)
Ne nu ska jag nog gå ut på en promenad längs stranden.

Tjoflöjt  /Hanna

Hatar skolan!

Jag fick seriöst damp på dom som jobbar i informationen idag, vars jobb är att INFORMERA eleverna om vad som händer.
Tror ni dom sköter sitt jobb, inte alls! Jag är så irriterad över det att jag nog gör bäst i att bara släppa det.
På tal om annat så har detta varit den mest onödiga skoldagen någonsin och jag vill mest spy på allt just nu, tur att det är avslutning på fredag...

Jag fick så fint reda på igår att vi skulle ha en extra teaterlektion idag kl 08.00 för att sammanfatta och ha lite betygsnack osv.
Men eftrsom det bara var jag och en till tjej som beslöt sig för att dyka upp så ställde vår lärare in, jaha då hade man gått till skolan typ fyra timmar tidigare än vad man behövt. Till lektion nummer två är det åter bara vi två som dyker upp och då skulel vi ändå fatta viktiga beslut om vår slutproduktion i trean. Gott med lite fika i alla fall, det blev ju mer till oss.
Sen var det en lite "kortare" rast på nån timme innan vi skulle ha historia. Som varade i 2 min eftersom vi bara skulle ha betygsamtal. Jag menar huuur onödig har inte denna dagen varit när allt har blivit inställt eller inte kunnat fixas..Vart i skolan mellan 8-14 för att ha betygsamtal på två min. Tackar!

Usch har ont i huvudet och är trött, ska möta upp Sarah ikväll och sticka och sola. Gööött!
Funderar allvarligt på vad jag ska göra nu, städa lite kanske, läsa, glo på film......Hm svårt.
Borde komma ut och springa lite, det var ett tag sen nu.

Jasmin

Vad gör man

..När kroppen är helt slut men man är så glad att man har överflödig energi?
Även om dagen har vart jobbig så har det varit väldigt kul, rogivande och sännande!

Som Hanna berättar så har vi verkligen hittat en perfekt plats och nu är det nära den första faktiska inspelningen, jag längtar verkligen =) Efter ett par timmar i skogen så besökte jag frissan och klippte bort allt slitet, det blev ju ett par centimeter men det var det värt för nu ska det få bli riktigt långt! Jag och mamma handlade och åkte förbi sommarjobbet och pratade och hälsade på alla skådiskomipsar, jättekul att träffa alla igen. Sen hjälpte hon mig att färga håret i en chokladbrun färg och jag är jättenöjd! Fan vad kul det är att få känna sig fräsch i håret igen efter allt saltvatten och den starka solen i Turkiet.

Eftersom det faktiskt (!) är skola imorgon för min del så ska jag lägga mig nu och försöka bli ganska pigg till imorgon.
Första och sista lektionen på typ 2 veckor och detta är alltså slutet av andra året på gymnasiet. I augusti är det början på något nytt och då startar nedräkningen för studenten 4 juni 2010, ni är alla bjudna hem till mig ;D

Puss och godnatt!



Jasmin

Helt slut!

Nu är jag helt död typ och jag tror att både Malin och Jasmin är det också! Vi var ute i skogen och filmade och gick en massa. Det var jätte mysigt och vi hade så klart jätte kul tillsammans. Vi hittade ett perfekt ställe där vi ska spela in några scener, vi hittade även ett jätte bra träd =) Så vi har gjort gansak mycket i dag på vårat projektarbete.
Nu har jag varit och köpt saft till i morgon, våran dans klass ska ha med oss fika och fika på ektionen i stället för att dansa och jag och Malin fick i uppgift att köpa saft.
Ska snart äta pankakor och sen antagligen titta på en film. Men nu orkar jag inte skriva mer plus så ropar min mor och far på mig, håller på att planera själva resan ner till Italien :)

Tjoflöjt   //Hanna

Nu blir vi skogsmullar!

Tydligen är det inte riktigt så hemligt som jag trodde, Malin avslöjade vad vi höll på med så då drar jag också mitt strå till stacken.
Om bara någon timme så ska jag och mina morföräldrar hämta upp Hanna och Malin, dom är våra chafförer för dagen tillsammans med Hannas föräldrar. Det är vi evigt tacksamma för!
Vi ska åka till Åkulla skogarna idag för att hitta platsen med stort P där våra inspelningar sen ska ske, idag ska vi fortsätta planera, testfilma och allt annat förarbete med vinklar osv. Ska bli skit kul och vi har tur att det inte regnar utan verkar bli helt okej väder idag!

Nej nu måste jag skynda mig, har en del jag måste göra nu innan vi ska åka!
Puss och kram

Jasmin

Smygtitt

Det tog lite längre tid än väntat att göra klart allt idag.
Kan tyvärr inte berätta exakt vad det är vi tre tjejer håller på med just nu då det inte är direkt offentligt än för alla, men vi var i alla fall lediga från skolan idag och likaså imorgon också.
Vi var hemma hos Hanna idag och fick gjort en hel del, men imorgon känns det som att allt sätter igång på riktigt.
Hur som helst, det är en del jag behöver få gjort ikväll innan jag lägger mig och mamma har det rätt jobbigt nu också så jag får ursäkta men bilder från Alanya dröjer lite till.

Men bara för att ni inte ska bli allt för uttråkade så får ni se ett par bilder nu i alla fall även om jag inte drar hela historien om resan nu.

Puss på er!
Jasmin


Lillasyster och jag, läste nog 100 tidningar på planet.


Hamdin, jobbade på hotellet och var verkligen genom snäll!


En utav poolerna, nattetid


Liiten del av 3km strand, Cleopatra beach.


Ett utav badstoppen vi gjorde med båtresan, härligt vatten va?


Projektarbete till döden skiljer oss åt

Eller hur känner ni? Jag känner mig överkörd av en ångvält och då har vi ändå inte gjort så extremt mycket idg:p Imån blir det säker värre! För er som inte vet så har vi ledigt idag och imån för att hålla på med vårt projektarbete och idag blev det planering och så hämtade vi hem musik;)
Imån blir det skogen med testfilmning och allt + att vi kanske ska spela in våran låt med joel...det kan nog bli en ganska jobbig dag:P
Har i alla fall fått i mig lite kaffe och ska snart gå och lägga mig. Bara lite packning som åtrestår innan jag försvinner...
Tänkte bjuda på en outfitbild innan jag somnar me...upptäckte nämligen att det var ett tag sen;)



Så här ser jag ut nu förtiden:P Blev alltså en mycket enkel och bekväm outfit idag p.g.a sysselsättningen. Jeans från Replay (börjar undra om jag ens äger andra byxor n dessa) linne med nitar från Gina, flätat läderarmband från JC, nitat läderarmband från Lindex och asgamla Converse. Slappt och underbart!!!
Go'natt!! //Malin

Kalla Sverige!

Fyfan säger jag bara vad äckligt kallt och tråkigt Sverige är!
Vi var hemma i Falkenberg 04.00 i morse och jag vaknade igen vid 08.30 och kunde inte somna om så det var bara till att gå upp. Skit trött och kall!
Jag sov med pyjamasbyxor, låånga raggsockar, linne, munktröja, två duntäcken och min katt och ändå frös jag.
Ganska sjukt. När jag inte kunde hålla mig längre så ringde jag och råkade dessutom väcka Simon, men fy fan vad skönt att få höra hans röst igen. Efter middag så blec jag upphämtad av min moster för att åka med in till mitt sommarjobb för i år.
Kålle Gunnarsson ska ju spela Karlsson på taket här så jag var med och satte upp läktaren. 8 timmars ren styrketräning så jag är så gott som död nu. Ville bara berätta att jag var hemma nu och att jag lever.
Imorgon innan jag drar till Hanna så ska jag se till att försöka uppdatera om min vistelse i Alanya och om ni har tur så hinner jag lägga upp lite bilder också. Men nu ska jag gå till mamma och prata lite och sen krypa ner i sängen och sova min törnrosasömn i 100 år.

Natti!
Jasmin

Pics från studentbalen

Har varit i Varberg idag och kollat på klänningar för inspiration till nästa år. Varberg är alltid mycket roligare än Falkenberg och man slipper alla jävla avgaser från de stora fula raggarbilarna som folk kommer med i Falkenberg:P Tog lite bilder på roliga och fina bilder men de blev inte så bra då några tanter ställde sig framför mig...



Tyckte att den var fin trots att den var ganska vanlig och kanske lite för mycket:P



Jag bara äälskar färgen!!



Paljettklänning! Grymt rolig men skulle aldrig komma i det själv:)



Min absoluta favorit...hade dock velat ha en annan färg, typ lila:)



Mönstrat?



Eller en riktigt stark färg?







Fast allra helst skulle jag nog köra på en sån här enkel svart underbar och elegant klänning men tyvärr har jag nog råkat lova Hanna och Jasmin att inte komma i svart:P

Men killarna då? Oftast kommer dom ju i enkla kostymer och hamnar liksom lite i skymundan men jag gillar verkligen dessa exemplen...



Militärer...det räcker med ett ord för beskrivning...sexigt!



Eller så kommer man lite som man är:) Jag tycker att man på något sätt ska behålla sin personlighet. Tjejen var också söt:)

Nu har jag vart och röstat också:D Mitt första val...Kul:) Vågar dock inte säga vad jag röstade på för jag kan verkligen inte svara på varför om ni frågar:P
Och nu ska jag över till Rebecca och hör hur hon haft det i USA:)
Puss o Kram! //Malin

Studentbilder

Tog väldigt lite bilder men det blev i alla fall några. Tänker inte skriva mycket mer än att det var kul och jag lääääängtar till nästa år;)



Jennie var huvudpersonen denna dag:)



Jeanette fick ett urgulligt parably klätt med fullt av sommarblommor!!



Och jag fick nöja mig med rollen som ministudent:D

Puss o Kram!! //Malin

Student och lite shopping

Idag är det student och det betyder att vi andra är lediga...som om jag inte är annat just nu:p Just de!! Det har vi inte sagt:D Vi slutar ju på fredag, alltså om en vecka, men vi tre har endast en dag kvar i skola!!! Så i onsdags var det liksom vår näst sista dag i skolan, förutom för jasmin som varit i Turkiet hela veckan:P Så på onsdag ska vi faktiskt till skolan:) Lite avundsjuka?
Hus som helst så ska jag iväg på student idag och hoppas kunna ta lite bilder.
Igår var vi ju på stan me. Blev inga skor:P Jag måste nog vara riktigt kräsen...men det blev däremot dessa två toppar.



Riktigt somriga och den vita blir perfekt i Italien när man inte vill bränna axlarna:)

Nu tänkte jag spela lite på cellon och träna sången inför måndag;)
Puss o Kram!! //Malin

4 juni

Alla mina lektioner är inställda i dag, så idag ska jag och Malin ta oss till Varberg och shoppa lite, vi båda behöver skor, så det ska vi leta efter i dag. Blir antagligen att vi inte bara går och letar efter skor :P Kommer atagligen oxå att träffa en kompis som bor i varberg i dag. Kommer att bli en riktgt mysig dag.

I går var jag på riktigt konstigt humör alltså. I ena stunden var jag hur glad och som helst och verkligen hoppade upp och ner, medans i andra stunden var jag jätte trött :P
Min sista lektion behövde jag inte gå på sa min lärare när jag kom dig. Är nämligen färdig med hela kursen så jag fick åka hem =)
På kvällen var jag sjukt rastlös, viste inte vad jag skulle ta vägen. Kunde knappt titta på filmen som jag hade satt på, tankarna bara flög iväg till annat :p

Nu sitter jag och lyssnar på GES med låtan Stanna världen en stund. haha gillade den riktigt mycket när jag var liten och hittade den på datorn nu, =) haha

Det är den 4 juni i dag, så om exakt ett år kommer vi tre tjejer här att ta studenten =) Kan inte fatta att det bara är ett år kvar nu, både härligt och riktigt skrämmande alltså!

Ne nu ska jag nog ta en promenad innan jag gör mig i ordning och sen åka till Varberg.

Tjoflöjt   /Hanna

Go'kväll

Idag fyllde mamma år och det har vi firat med lite presenter, middag och en improviserad drink här hemma. Testade att göra en latte med Malibu:)
I present av mig fick hon en bok. P.S I Love You som jag har sett som film och den var riktigt bra. Jag tror mamma kommer gilla den.
Annars har det inte hänt så mycket idag. Var i Vinberg och spelade i en stråkkonsert men alla roliga personer från orkestern var inte med så det var lite småtråkigt:P
Nu tänkte jag lägga mig trots att jag har sovmorgon imån...alla lektioner är inställda:D Haha! Berättar om mina sista dagar i skolan imån för det är ganska komiskt faktiskt, orkar bara inte nu:P
Puss o Kram!! //Malin

Fortfarande deprimerad...

Kommer till skolan idag kl 8 för att ha engelska. Vi sitter där i klassrummet, tre st från klassen och väntar och den helvetes vikarien kommer inte!!!! Går till informationen och får reda på att vi inte ska ha någon lektion och att vi istället får en stor jävla skrivuppgift att göra till nästa vecka. Tydligen har vi fått helt olika information från rektorn och läraren och vet seriöst inte riktigt vart jag ska ta vägen!! Hatar skolan...
Som om det inte vore nogg så har jag ingen lektion för en 20 i 12:D Döda mig!!!!
Nu är det alltså bara att vänta på Hanna och plugga lite matte. Hinner ju iofs göra det på nästa håltimma idag som kommer ligga på 3 och ½ timma...nää, vadå? Jag hatar inte skolan...
Ska väl sätta igång med pluggandet nu då:)
Puss o Kram! //Malin

RSS 2.0
Test