Hemma igen

Igår vid halv tolv (på dagen) anlände jag och Hanna till Falkenbergs station. Resan brukar ta sådär en 4-5 timmar, kan ni då tänka er vilken tid tåget gick från Stockholm? Jag kanske ska tillägga att vi missade tåget från göteborg och fick sitta och vänta i en timma:P Yes folks! Tåget gick kl 06.05!!!!!
Det kändes ju härligt när klockan ringde kl 04.00:P

Vi kom i alla fall hem och vi hade kul på tåget som underhållare för några barn. Det bästa var nog att vi lyckades ta upp sex platser på tåget från gbg!

Shoppat har jag gjort en del och lovar att lägga upp bilder på allt men just nu orkar jag inte. Haha! Tog febern när jag kom hem igår för jag är nämligen väldigt förkyld och det visade sig att jag hade 38.4!!
Så nu ska jag ta det lugnt en stund:)
Puss o Kram! //Malin

I Stockholm!

Sitter nu på hotellrummet i Stockholm :D Har varit här sen i söndags och kommer att åka hem på torsdag.
Hanna är bombförkyld och har ont i halsen och har börjat smitt Malin, som vaknade häromdagen med en svullen hals.
Vi har än så länge köpt vinterjackor och lite annat smått och gott.
Vi är helt enkelt två sjuklinger med en aningen tunnare plånböcker :P

Vi ska snart i väg och äta med Hannas mamma och hennes arbetskompis och vart vet vi inte, det återstår att se.
Pussis
MAHA


We´re back again!

Nu sitter vi alla tre hemma hos Hanna efter en otroligt irriterande skoldag!
Malins dag har sett ut som så att hon hade en lektion kl 8 deras dans va inställd och sista lektionen... ja finns inte så mycket att säga om den efter som det va vi tre och en till tjej från klassen som faktiskt gick på den :P
Hannas såg i stort sett ut på samma vis men hon hade en liten engelskalektion mitt i allt och prov när vi andra surfade fritt på nätet, tihii.
Jasmins dag då, innehöll lite mer "nödvändigheter" halva teaterklassen (2 pers) saknades första lektionen vilket slutade med att hon satte sig vid ett piano och visade sin otroligt "stora" talang.

Summering av dagen? - Onödig!!!!
Men det var ju trots allt sista dagen i skolan på en heel vecka! =)

Hannas gulliga mamma slavar nere i köket för att laga mat till oss fyra för att sen ska vi förvandlas till heta premiärlejon! Grrr... Mogna som vi är ska vi gå och kolla på premiären av Madicken, mycket beror på att vi känner alla i ensambeln så klaga inte på vår barnslighet! =D

Posseliposs
MaHaJa

Godnatt!

Dagen har varit helt kanonbra =D
Var på styling hos frisöreleverna tillsammans med alla luciakandidater idag. Allt detta besvär för att vi skulle ta våra kandidatbilder hos en skit trevlig fotograf! Blev väl rätt nöjd med bilden, kunde ju varit värre haha.
Sen hade jag en stunds rast innan historian skulle börja, då satt jag och snackade en massa med John.
Trevlig prick!

Min klass kompisar och till och med HANNA och MALIN (!!!!) kände inte igen mig efter allt frisyrande haha, det va skoj.
Sista lektionen var grafisk kommunikation, vilket är så otroligt kul! Snart dags att fixa med affischerna inför min storslagna konsert. Kommer snart berätta allt här i bloggen.

Såhär såg dagens outfit ut :


Tunika (snodde jag av syrran)
Sidenband knutet som en rosett
Stumpbyxor Sarah köpte till mig igår, 149:-
Mörkgråa knästrumpor som jag puffat ner en bit.

Mysig och gullig.

Godnatt!
Jasmin

Så trött jag är nu

Är så trött nu!
Började kl 8.00 i dag och då var vi på en föreläsning om Annabola steroider som varade till 9.30.
Det var faktist ganska intressant, men lite svårt att hänga med var så trött att jag i bland tappade
koncentrationen. Efter det åkte jag och Malin till Smedjan då vi skulle ha dans. När vi kom dit upptäckte
jag att jag hade fått ett sms från min lärare där hon sa att vi inte hade någon lektion. Så då hade vi plötsligt
en rast på 3,5 timme. Härligt. Ganska jobbigt för jag var sugen på dans och känner att jag behöver träna lite
på dansen som vi ska (vecka 46) visa upp på en föreställning. Men men, jag och Malin åkte till Falkis och hade
jätte kul och jätte mysigt. Tyvär hade Jasmin redan åkt hem, så hon var inte med oss. 
Men jag och Malin hade kul och vi åt så jäkla mycket, haha
När jag kom hem från skolan vid halv 5 började jag plugga på naturkunskaps provet som jag ska ha på fredag. 
Har jobbat tills nu (22.00) är så trött i huvudet.
Nu ska jag gå och ta en dusch och sen ska jag lägga mig och läsa i boken som jag läser just nu "Mio min Mio"
Typ en av världens bästa bok, den är så fin skriven alltså! =)

Godnatt   
Hanna  

Jag lever efter listor

Låter inte det hur sjukt som helst? Jag har fått göra upp en tidsplan över dagen för att hinna med allt och få det att gå ihop, jag är så trött och utsliten att jag nästan tror jag håller på att bli sjukt. Blir ju inte bättre av att man är ledsen hela tiden heller, nej jag är inte emo!
Igår när jag gick och la mig va jag så trött att jag skulle kunna fallit ihop, mina ben skakade till och med när jag satt!
Önskar någon varit där då.

Fick värsta andningssvårigheterna för att jag är så stressad och för en liten grej som hände...
Fattar knappt själv vad som händer.

Mormor har varit här hela dagen för att hjälpa mamma med lite grejer, själv har jag suttit i soffan och pluggat på precis allt! Tränat i två omgångar för att trötta ut kroppen lika mycket som huvudet och gick ut och gick i regnet sen också (observera att detta var inplanerat i min tidsplan!)
Ska komma hit lite folk och äta ikväll, vill inte! Jag kommer nog sitta och plugga på mitt rum, får panik annars som sagt.


På tal om mormor!
Hon gav mig en bukett rosor bara för att jag jobbar så mycket och för att hon tänker på mig!
Hon är så sööt, det var nog det enda positiva med denna helgen, det snällaste också =)

Jasmin


Mys, önskar bara vi varit två

Grand

Jag har nyss kommit hem efter en ganska jobbig natt. En kompis blev riktigt dålig och fick ta hand om henne:P Inte fresht asså! Annars va det jättekul:) Vi va på grand nämligen. Gymnasiefest, och det var skojsigt. Roligt folk:)
Har varit på stan en stund, med gårdagens kläder:P och nu ska jag och mamma ha en myskväll. Titta på chickflicks och käka godis, frukt och god mat såklart!
Måste hjälpa till med maten nu:P
Puss o Kram! //Malin

P.S
Karin! Snacka nu inte med mamma om detta för då är denna myskvällen över innan jag hinner resa mig från stolen här:P

Ledsen, arg, förvirrad, stressad!!!

Så känner jag mig just nu, jag vet knappt vart jag ska ta mig till.. Jag bara känner paniken växa inom mig och vart jag än vänder mig så är det som om väggar blockerar min väg framåt. Det är som om jag bara står och stampar på samma ställe utan att helt veta varför och utan att få några vettiga svar.
Tom känner jag mig.
Jag fattar inte hur jag bär mig åt för att få det att hända två gånger under en och samma livstid, så förvirrad! Jag har valt att inte ta upp den direkta anledningen här i bloggen, det känns för utelämnande och personligt, så tyvärr.

Vi hade en "Estetdag" i skolan idag, där alla esteter på skolan skulle delas in i blandade små lag och ta sig igenom 13 stationer. Ni vet sånt som att dra ett snöre under alla kläder genom hela laget...
Det hade säkert varit kul om de inte valt att lägga en sån dag precis innan ett lov då alla prov kommer. Viktiga lektioner går alltså bort, för att vi ska leka! Jag är inte så vuxen av mig som det kanke verkar men jag ser allvarligt på mitt pluggande och det går först.

Men jag är så JÄVLA skoltrött, jag hatar verkligen skolan. Varje gång jag vaknar önskar jag att det vore helg, det är så jävla jobbigt med precis allt som rör skolan. Absolut inget kul alls.

Det finns däremot en sak som känns så rätt och härligt just nu!
Min lilla Sarah sitter just nu på en buss på väg hit till mig, jag behöver få prata med någon, hon förstår alltid och det stannar hos henne. Hon behöver få prata av sig hos mig också idag och hon är varmt välkommen i klubben!
När vi fått varandras råd så ska vi hjälpas åt att plugga. Sarah, är verkligen en ängel och som en tvillingsyster för mig!


Detta är nog mitt inlägg för dagen, mår inte så jättebra som ni kanske förstår.
Jasmin

FÖRLÅT!!!

Förlåt för att jag inte har skrivit på evighet, men jag har haft så mycket att göra och har fortfarande tusen saker som jag måste hålla reda på och göra. Men nu har jag lite tid att skriva här innan jag ska äta lite. 
Har precis kommit hem från min street dans lektion och sitter nu och försöker ta det lite lungt och lyssnar på Mary Poppins låtar =) haha, lite barnsligt jag vet men musikalen Mary Poppins är ju bara så bra! =) haha

Är så stressad just nu och det som gör mig stressad är bl.a. att vi har 6 elever från London på besök som jag och några tjejer ska ta hand om och så har jag ganska mycket i skolan just nu.
Det är jätte kul att ha dessa elever här hos oss och att jag få ta hand om dom och vara med dom och att få träffa dom igen. Träffade nämligen dom när jag och två tjejer till åkte till London (vecka 40) Det var så kul. Där besökte vi en skola som heter New Vic, vi var med på deras lektioner och träffad underbara elever. Dom var så härliga. Så det är kul att få träffa några av dom igen nu=)

Ska försöka att vara lite bättre på att skriva här, kommer kanske inte vara lika duktiga som Malin och Jasmin är, men ska försöka skriva lite då och då. 
Men ska gå och äta nu och sen ska jag nog sätta mig och titta på Vänner =)

KjamKajm   
Hanna
 

Fullmåne

Jag hatar fullemånen! Ja, det är ju fullmåne just nu och som den lilla varulv jag är så får jag alltid näsblod så fort månen rundar till sig. Jag hatar det och jag snackar inte någon droppe utan ett vatten fall av blod:P och det håller liksom på så här i några dagar! Började på bussen kl 07.30 och forsatte sedan hela dagen. Det var inte för ens kl 18.30 som jag äntligen kunde andas igen. Vad kan det vara liksom? Lite udda är det ju:P Jag vet några som inte kan sova, det är faktiskt ganska vanligt, men näsblod!
Jaja, annars har det varit okej för mig idag. Vi har några engelsmän här nu och eftersom Hanna alltid blir helt själv när de som var i London ska hjälpa eller följa dem så har jag fått vara med. Vi gick och fikade idag och vi hade kul:) Blev en rejäl träning för engelskan med:P Den bästa lekionen jag kommer få på hela min tid här på gymnasiet!!

Nu ska jag nog bara ta en kopp te med något lite udda sådant jag fick av Hanna från London:) Sedan bär det av mot sängen:P
Puss o Kram! //Malin



Godmorgon, godmiddag och godkväll!

Dagen har varit ett totalt kaos! Skitsvårt engelskaprov som Malin missade för att hon låg inne på toa med näsblod, stackarn! Det har varit hur kallt som helst i skolan idag så vi har frusit om bara den. Efter skolan stack jag hem direkt och skulle få hjälp av min lillasyster inför ett projek vi ska göra på den grafiska kommunikationen.
Uppgiften går ut på att vi ska göra ett tidningsomslag och bygga upp en egen "tidning".

Allt som är på omslaget måste göras själv, lika så bilden. Det ver detta Julia fick hjälpa mig med, leka modell =)
Blev en del coola bilder som skulle kunna passa, tänkte visa er dom nu =)
I övrigt ska jag träna och duscha ikväll, sen ha ett långt snack med älsklingen i telefon!

 



Måste jag berätta hur mycket jag tycker om min lilla Julia? =D

Det var allt för mig idag, gonatt små gubbar och gummor!
Jasmin

Sankta Lucia

Jag fick precis världens mest uppmuntrande samtal, det var ifrån juryn.
Ja, MAMMA hade anmält mig till luciauttagningen som jag var på idag. Där så skulle man sjunga Lucia sången inför en jury och prata lite om en själv. Jag var ganska nervös men förklarade fint hur det låg till med min röst efter operationen men dom var hur goa som helst, sa att det lät kanon fint och sen var det över.
Dom sa att dom skulle höra av sig under kvällen om man gått vidare...
Fattar ni?!

Lilla jag gick vidare och är numera stämplad luciakandidat 2008 !!!
Måndag nästa vecka har vi vår första sångrepetion och det kommer verkligen bli jätteroligt, dom andra tjejerna var jättemysiga verkligen!
Det tar inte slut än, nej, redan på onsdag i nästa vecka så ska vi fotograferas.
Efter det så kommer bilderna dyka upp titt som tätt i tidningen, på hemsidor osv för att man ska kunna rösta på en kandidat.

Så nu räknar jag med att ni röstar på mig tills ni blir blåa =)

Jasmin


Från plugg till ännu mer

Jag sitter här hemma med läxböckerna upp till öronen, ja om inte högre till och med!
Vi har ett prov i engelska imorgon och jag får verkligen inte in det, det är liksom 300 glosor + text + oreg. verb och massa mer. SJUUUKT är ordet!
Jag har en jädrans huvudvärk och ögonen går knappt att hålla öppna längre, men ändå måste jag plugga.
Är inte livet bra orättvist?

Det som nästan är värst är att jag vet att det inte tar slut imorgon, då är det dags för att plugga på ett ekologiprov som är nästa vecka. Dessutom så ska ett par uppgifter i svenska in och jag... Åhh jag orkar inte!
Inte nog med det så kom min SOLO tidning i brevlådan idag, gissa om jag hellre läser den än i läxböckerna?


Vilken hög skulle du valt?

Jasmin

Herregud!

Jag och mamma har spanat efter klänningar till balscenen i madicen som ska spelas i höst.
När jag kollar runt på blocket får jag syn på denna klänningen, jag är helt salig.
Är inte detta det sötaste ni någonsin har sett?

Om det varit så att jag skulle tagit studenten i år hade jag köpt den direkt, en sån ska jag ha!



Jasmin


Hur ska detta gå!?

Natten går tunga fjät runt gård och stuva.
Kring jord som sol förlät, skuggorna ruva.
Då i vårt mörka hus, stiger med tända ljus,
Sankta Lucia, Sankta Lucia.

Natten var stor och stum. Nu hör, det svingar,
i alla tysta rum, sus som av vingar.
Se på vår tröskel står vitklädd, med ljus i hår,
Sankta Lucia, Sankta Lucia.

"Mörkret skall flykta snart ur jordens dalar."
Så hon ett underbart ord till oss talar.
Dagen skall åter gry, stiga ur rosig sky,
Sankta Lucia, Sankta Lucia.


Jag tycker det är hur sjukt som helst att jag ens tänker tanken på att verkligen göra detta imorgon. Någon därute sitter nog bara och ler, vem är du som har anmält mig?! Glad är jag i alla fall, tycker det ska bli spännande och hoppas nog en aning på att jag kommer vidare sen =)
Det enda jag oroar mig för är min mun, det är fortfarande svullet och det är riktigt svårt att sjunga. Men jag får allt bita ihop och i värsta fall får jag väl förklara för dom hur det ligger till =)

Puss
Jasmin

Söndag igen

Den tråkigaste dagen på hela veckan har tagit plats i den och för att fira detta står följande på min " Att göra lista "
Jag ska plugga inför provet i engelska som vi har på tisdag, det kommer gå skitdåligt kan jag säga redan nu.
Sen så tänkte jag plugga lite matte bara för att vara duktig! Sist men inte minst så ska jag någon gång idag läsa igenom alla sidor med naturkunskapen som vi också har prov på (tack och lov inte denna veckan!)

Om jag känner mig själv rätt så klämmer jag in lite träning idag också, känner mig riktigt laddad.
Jag som levde på alvedon i fredags behöver inte det längre, trots att jag är svullen och det spänner i stygnen så gör det i alla fall inte ont längre =D Men att äta är skitsvårt, har mest blivit en mosad banan till frukost. Menmen =)

Just fan! Måste plugga luciasången inför imorgon, det ska vara ett "sångprov", får väl se om jag går vidare... Svårt att ens prata med min mun just nu :(

Jasmin

La weekend

Igår var jag på 50-årskalas och hann inte skriva något om det för jag han typ bara hem innan vi skulle sticka:P Hur som helst så var det roligt med en nybliven 50-åring anländande på trähäst( rida var nämligen det hon inte vill göra när hon blev 50) och en hel del sjungande. Istället för att gå hem efteråt så satt jag och Freekish hemma hos henne och planerade våran kommande maskerad:p
Idag så har jag bara städat och pluggat typ, men jag ska snart över till ett par grannar och äta och sedan bär det av mot Gisela. Får se vad som händer där ikväll:D
Imorgon fyller pappa år men han ska väll ut klockan 5 och titta på fåglar så jag väcker honom inte med sång och paket!! Totalvägrar!
Puss o Kram! //Malin

Nyopererad liten Jasmin

Ja nu sitter jag här och har onte, trevligt va?
Jag opererades vid ett idag och hur otrevligt det än var så är jag så glad för att det är över nu. Var ju vaken under hela operationen, självklart med lokalbedövning men när dom börjar borra i käken på mig så va det så otroligt obehagligt att jag trodde jag skulle dö. Hela huvudet dånade verkligen, sjukt brutalt! Jag tycker det är coolt att folk har psyke att kunna jobba som sådant, jag hade inte ens kunnat jobba i en guldsmed om det varit så att jag fått ta hål i öronen på folk...
Tur att det finns motsattsen till lilla mig.

Nyfiken som jag kunde jag inte låta bli att kolla på såret och de ser förjävligt ut om jag ska vara ärlig.
Nu när bedövningen börjat släppa känns det ännu värre, man märker precis var de små stygnen sitter :/

Jaja, gjort är gjort och nu hoppas jag att jag aldrig mer ska behöva opereras igen!

Nu ska jag kolla på film, puss på er!
Jasmin

Deprimerande

Hela dagen har verkligen varit totalt misslyckad! Allt börjar med att jag får släpa upp mig på morgonen, åker till teaterlektionen klockan åtta på morgonen. Men ingen lärare syns till, det visade sig att hon glömt säga till oss att den va inställd så där fick vi vänta i två timmar på att nästa lektion, matte skulle börja!
Fy så arg och trött jag blev på allt då, dessutom har vi blivit överösta med prov och arbeten denna och nästa vecka så det känns riktigt tungt just nu.
Fick i alla fall pratat med älsklingen som jag tänkt på precis hela dagen, det piggade upp en del men jag är fortfarande ledsen. Mest för att jag är trött, det har inte hänt något speciellt som gjort mig sån här.

Någon som känner igen sig just nu?

Bjuder er på en liten outfit innan jag kryper ner i min varma sköna säng, orkade inte lägga märke till priserna men allt är från hederliga ellos =)

Nattis!
Jasmin

Slut på tisdag

Min älskling är typ helt försvunnen, jag saknar honom! :/
Känner mig oerhört deprimerad så nu ska jag krypa ner i sängen och föörsöka somna, vilket jag typ aldrig kan när jag känner såhär!

Menmen...
Godnatt! / Jasmin

Äntligen på rätt spår!

Idga har det varit en helt vanlig dag i skolan, (tjejer rätta mig om jag har fel) men det har verkligen inte hänt något speciellt alls. Vi hade vår engelska, naturkunskap, matte och inriktning... Mer va det väl ändå inte, om man inte räknar med att vi fick reda på ett prov om ekologi.
Under teaterlektionen idag så satt vi bara och pratade om fredagens workshop (vi jobbade med karaktären bouffon) och även om vad vi vill göra på 8:an föreställningen.

En show för alla 8or och 9or(ibland!) där vi som går första och andra året på estet står för underhållningen på.
Skit kul faktiskt och vi ska tack och lov inte vara några bouffon's ! =D Det är jag överlycklig för!

Åkte och köpte en födelsedagspresent till mig tillsammans med mormor, tänker inte avslöja vad det är för jag har lovat att glömma av det =) Men det var något som jag skulle välja och prova ut.
Sen köpte jag massor med frukt som nu ligger på ett fat här i mitt rum.

Stod precis 30 min och "sprang" på min crosstrainer och jag föll nästan ihop sen, då har man varit duktig asså!
Känns som om jag fått ny energi så därför sätter jag mig och pluggar på svenskan nu =)

Tjingeling
Jasmin



Träningsoutfiten
Rosa linne
Vita Pumashorts

Du är erfterlyst!

Hallands nyheter ringde mig ikväll, för er som inte vet så är detta Hallands egna tidning.
Samtalet gällde enbart det att jag ska komma och provsjunga för dem på måndag.
Inte vilket låt som helst utan LUCIASÅNGEN!!
Alltså, det är någon där ute som har anmält mig som luciakandidat 2008, någon som har alla mina uppgifter + bild på mig.

Jag måste bara säga att det är blandade känslor kring detta, jag är otroligt glad och hedrad över att någon tänkte på lilla mig när det gäller att bli lucia! Men samtidigt ligger det som en liten skräck hos mig, men mer som en härlig pirrning.
Men framför allt är jag otroligt nyfiken på vem som anmält mig, snälla säg vem du är!!
jag lovar att inte slå dig gul och blå, det hade bara varit roligt att veta och få höra varför du tänkte just mig som lucia =)

Vad tror ni, skulle jag passa som Falkenbergs lucia 2008?
I vilket fall som helst, skulle det bli som så att jag går vidare till själva röstningen så vore det väldigt kul om ni ville lägga en röst på mig (= haha..önsketänkande!



Haha, har redan erfarenhet. Falkenbergs lucia 1991

Jasmin


Brist på...

...intressanta händelser! Jag börjar misstänka att mitt liv inte har så mycket mera innebörd än det roliga jag har med Hanna och Jasmin i skolan:P Jag kommer till skolan och vi har jättekul tillsamans men mer än så är det inte! Själva skolan är ju inte det roligaste och sen är det bara lite aktiviteter och plugg utöver det. Åh, vad tragiskt det blev då:p
Jaja, annars sitter jag just nu och letar canada goose-jackor på nätet, hade tänkt att unna mig en riktig vinterjacka i år nämligen men har verkligen ingen lust att köpa en ny. De kostar ju en hel del:P Får se hur det blir.

Nu måse jag nog sova snart för jag dööör av huvudvärk! Der är den där ***** svenskan!
Puss o Kram! //Malin

Montering är en mardröm

Ja, som överskriften säger så tänkter jag aldrig mer montera något i hela mitt liv.
När jag såg ritningen fick jag lust att slå en gryta rätt i huvvet, låter väl positivt eller vad säger ni?

Det tog nog två timmar för mig och mamma att få upp den där saken, dels för att en axel som skulle hålla ihop massa grejer inte ville igenom där den skulle och dels för att grejerna var ganska så snea.
Men hur som helst så är den uppe och står och skryter, jag är ganska trött för idag men ska se till att träna på den väldigt mycket imorgon =D



45 kg's klumpen stod och väntade på mig



Nu är den fit for fight! =D

Jasmin

Prioriteringar

Idag har jag prioriterat på vad jag egentligen ska lägga mina pengar på. Tanken var att jag skulle köpa en ny ljusrosa ipod. Mest bara för att jag vill, min nuvarande fungerar utmärkt.

Så när jag var i skoaffären för att kolla på ett par stövlar som jag ska få i födelsedagspresent, då hittar jag världens sötaste ballerina skor som dessutom var på rea! Då glömde jag ipoden och tog nya sikten. Spontanköp som det också kallas! Köpte dessutom ett par nya träningsshorts och "fotbolls"strumpor idag.

Som jag redan nämt så skulle jag köpa crosstrainern idag, så nu ligger den och väntar på att JAG ska montera de 45 kg tunga fanskapet.. Tror ni jag lyckas?

Nu ska jag äta och ge mig på crossisen, önska mig lycka till!



Kullen's 240 :-

Jasmin

Spykänslor

Hejsan alla trogna läsare =)
Då var det måndag igen, skönt men samtidigt deprimerande!
Det bästa med måndagar är att det inte längre är söndag, vem gillar egentligen söndagar?! Så onödigt, varför inte ha lördag x2 istället, bara ordet söndag får mig att vilja kräkas!

Fast det är ju klart, det är väl det enda som är det positiva med måndagar... Suck

Har en massor jag måste göra idag... Jag borde ringa till tandläkaren för att få en ny tid 10 dagar efter operationen som är på fredag! Jag borde hämta ut protokollet från mötet med styrelsen eftersom jag är sekreterare och förvänts skicka ut det till alla (om det nu inte varit så att jag glömt det i lokalen)...
Jag borde plugga inför provet i svenska vi har på torsdag! Fyfan... Antikens litteratur, hur onödigt är inte det att kunna?!
Dessutom så sitter jag och väntar på att morfar ska hämta upp mig nu, dags för att övningsköra igen och jag ser INTE fram emot det.
Hm.. några positiva och roliga saker för dagen?
- Idrott i skolan
(inte för att lektionerna brukar vara kul, utan för att jag gillar att röra på mig)
- Simma med Sarah idag, 2000 m!
- Kommer möjligen få hem mig otroligt heta crosstrainer från Team Sportia idag! =D



Extreme fit CT 629 ord. pris 3695:-

Over n' out!
Jasmin

Vänner The Movie

Kom nyss hem från jympan och känner mig ganska duktig, om man bortser det faktum att jag även nyss slängt i mig en hel pizza:P Ska nog bara duscha och sedan lägga mig med Harry potter boken:) Det brukar sitta fint efter en lång dag med plugg och några smått irriterande kommentarer från mamma o pappa.
Jo, förresten! Hörde att Vänner-gänget ska göra en film nu:) Läste det för ett tag sedan på mig systers blogg men har glömt att skriva det här. Visst längtar man?!




Puss o Kram! //Malin

Åh du sega söndag

Jag kan inte riktigt betämma mig om jag gillar söndagar eller inte. Det är ju helg och man brukar alltid vara hemma och sega sig något enormt:P Det är mysigt. Dessutom regnar det idag och då blir det ennu mysigare! Men sen är det inte kul när man måste åka någonstans:( När man har något man måste göra blir det bara tråkigt, och som om det inte vore tillräckligt så måste jag plugga, städa och träna cello o sång m.m. Nu har helt plötsligt min myssöndag blivit jobbig och regnet är bara irriterande:P Typiskt också!
Får väl ta lite pauser då och då och skriva något här:)
Puss o Kram! //Malin

Lördagens outfit

Så här ser alltså jag ut idag =)



Ganska enkel men skön och snygg ;P
Långt linne
Hög kjol
Leggins
Knästrumpor (som jag puffat ner lite)

Nu ska jag och köpa en crosstrainer, så sjukt skönt att ha en egen! =D
TjingTjong
Jasmin

Zzzzzz...

Hejsan kära läsare... =)
Just nu sitter jag på en galet tråkig engelskalektion, jag förstår inte hur man kan få ha så tråkigt?!
har lite idé torka om vad jag ska skriva, förlåt!

Ska och simma med Sarah i eftermiddag, ska bli super kul och enormt skönt!
Jag har dessutom haft turen att det inte regnar idag för en gångs skull, cyklade nämligen till skolan idag =)
Det kommer vara en del att göra för mig ikväll men kommer bjuda er på härliga filmtips imorgon tänkte jag.

Puss
Jasmin

Smärta!!

Idag när jag cycklade till skolan så var det väldigt blött och därmed halt på...den delen som man placerar foten på:p Jag lyckades halka av och slog bröstkorgen i styret! Shit vad ont det gjorde! Sedan välte jag och gled några meter med cyckeln på asfalten tills jag gled ner i gruset. Nu har jag haft ont hela dagen, till och med när jag andas:P Hoppas att det går över tills i morgon:)
Vad har annars hänt idag? Jo, jag har väl i stort sett pluggat hela dagen inför ett prov jag har på fredag. Naturkunskap B och det är inte mitt lättaste ämne lixom:P Fick nyss damp på mina päron för de skulle ju klaga på mig som vanligt. Jag längtar tills skolan är slut så man slipper alla dessa prov som alltid slutar med bråk här hemma om hur slarvig och lat jag är. Hallå! Jag har ju fler MVG än VG va fan!!!
Orkar inte med dem:P
Nu ska jag sova! Huvudet är tomt som vakuum typ:)
Puss o Kram! //Malin

RSS 2.0
Test