Medvetslös var det ja!

Som Hanna sa så slutade vi tidigt och jag lyckades tillslut komma hem. Hatar att behöva vänta på bussen och komma hem en och en halv timma efter alla andra:P Mår till råga på allt mycket sämmre idag än vad jag gjorde igår. Förkyldningen är värre, fortfarande ont i halsen och misstänker att jag har feber.
Så vad ska man göra nu? Ska man duscha eller ta ett bad? Ska man se en film, läsa Harry Potter eller Twilight, eller ska man rent av sova? Nja, det går nog inte med den här näsan:P Sen vet jag inte om jag ska dricka te eller varm choklad! Haha:) Vilka problem. Vad jag vet är att jag ska äta glass. Var inne på pressbyrån och köpte Ben & Jerry's glass innan. För halsen då alltså:D hehe...
Vet att jag måste plugga med men jag kan ju inte pina mig för evigt:)
Puss o Kram! //Malin


Helgen

Har inte kunnat skriva i helgen då jag har haft fullt upp. Några av mina släcktingar från Malmö kom på besök i helgen. Kom i fredags och åkte i går.
Vi var med min familj 8 vuxna och 2 små barn på 3,5 och 2,5 år. Det var en intensiv med riktigt kul helg men mycket skratt och gap. Jag kan ju säga det att när vi alla är tillsammans så blir det inte så tust:P

När dom åkte hem i går fick jag bara någon timme vilan sedan var det dags att åka ut till skogen och filma till projektarbetet. När jag sedan kom hem var jag hemma i ca 1,5 timme sedan var det dags att åka till Varberg. Gick på bio där med mina föräldrar och Filip, en vän till mig. Vi såg på Flickan som lekte med elden. Filmen var riktgt bra tycker jag särsklit för att vara en svensk film. Det blev en riktigt mysig kväll. 

Hade bara en lektion i dag, Psykologi, sedan fick vi veta att dansen var inställt. Så i stället för att sitta och vänta från 9.40 till vår nästa lektion som börjar 13.25 gick vi och pratade med vår lärare om vi kunde slippa den lektionen och få en uppgift att göra hemma i stället. Det fick vi :) Så nu ska jag gå och läsa lite svenska och sedan blir det annat plugg.

Tjoflöjt /Hanna

Fullt ös medvetslös!

Filmandet gick bra idag men nu mår jag piss. Har varit småförkyld hela dan och efter att jag kommit hem har jag frusit och känt mig liite överkörd:P Har pluggat, skrivit loggbok och druckit kaffe och snart ska jag gå och lägga mig:P Måste bara plugga lite till.
Kom på innan idag att jag glömmt att visa vad jag köpte i Halmstad.



En lång flanellskjorta som ni redan sett på tillsammans med den fluffiga halsduken och så köpte jag vita stickade knästrumpor. Jag är redo för vintern:D Längtar riktigt nu ju. Jag vill verkligen ha minusgrader och snö. Tänka att sitta framför en brasa med varm choklad nu:D Underbart<3
Nej åter till verkligheten!
Puss o Kram! //Malin

Söndag

Sista dagen på helgen och det är slitsamt värre:) Vill ha ledigt i några dagar till tack:D Hatar att man ska till skolan imån för man blir så stressad på grund ava llt man vill göra innan helgen är över. Sova och sånt menar jag:P
Vaknade upp imorse med en mindre förkyldning och min numera ständigt återkommande halssmärta som brukar glädja mig om morgonarna:) Ska bli mysigt att ta med mig detta ut i skogen för att filma idag:P Tur att det inte kommer ta så lång tid för då hade jag garanterat legat dödssjuk imorgon!
Det ska ändå bli lite kul att dra ut till skogen. Man vet ju att man har bra sällskap och oom jag inte minns fel så skulle Filip baka bullar till oss också:D
Annars ska jag väll fortsätta plugga på det heletes stora delprovet i Arbetsmiljö och Säkerhet. Hatar det över allt annat på denna jord! Och vet ni vad mamma sa när jag sa att jag hatar ämnet? "Du är så ytlig. " Jag vet inte riktigt om hon hatar mig eller om hon bara hade en dålig dag. Jag menar, knappast att jag är ytlig bara för att jag inte tycker att Arbetsmiljö och Säkerhet är kul...och just det! Jag tycker inte om politik heller! Haha! Döda mig, snälla:P
Nu ska jag sticka.
Puss o Kram! //Malin

Lördag

Det är helg och känner att man tillbringar dagen på ett helgigt sätt:) Jag har varit i Varberg idag, först för att träna inför modevisningen den 8 oktober och sedan mötte jag upp Freekish och hennes mamma för att luncha på Ströget. Det blev en Taccopanini för mig:) Sedan köpte jag två supersnugga halsband.



Betalade 18 kroner gjorde jag också!:D Nyttjade det presentkort som jag fick för förra modevisningen och gick över budgeten med 18 kroner:) Det ror jag nog att jag kan leva med:P

Nu ska jag snart äta och sen ska nog jag och Freekish se på Dark Angel eller nån film..får se:)
Puss o Kram! //Malin

Lärare kommer direkt från helvetet

Troligen livets, just nu, värsta dag någonsin!
Dagen började riktigt härligt, jag drog upp ett par timmar tidigare och drog in och tränade i lugn och ro innan skolan, men efter tråkiga lektioner och dålig mat så fick jag lida med en hemsk huvudvärk.
Planen efter skolan var att åka ut till skogen och filma lite, men när regnet kom avslogs idén, för att sedan bli aktiv igen, avslås och sen tro det eller ej gå till aktiv igen. Vi satte oss i bilen och åkte iväg, vid den tidpunkten var jag så opepp man bara kan bli. När vi blivit avsläppta och precis är framme vid vår inspelningsplats så upptäcker jag, med Malins hjälp att jag glömt berlock helvetet hemma, alltså 40 min bilfärd i onödan och så var det bara att åka hem igen. Jag kom hem 3 timmar senare än vad jag hade behövt om vi bara kunnat bestämma oss till en sak.
Måttligt irriterad över detta, på mig själv för att det var mitt fel att vi inte kunde filma och skadligt irriterad på allt som har med arbetsmiljö och säkerhet att göra. Speciellt på läraren!
Jag tror seriöst på att många idag bara är lärare för att man då har makten att kunna plåga folk!!!

Det roligaste idag var nog när vår religions lärare skulle berätta om omskärelse och själva könsstympningen för kvinnor, jag citerar;
"Det är inte Islams fel, det är historiskt och för kvinnor är det rena könsstympningen man skär ju bort "all the good parts"!" Hahaha, jag älskar honom!

Nu tänker inte jag sitta här och beklaga mig längre, jag tänker riva sönder alla böcker som har med arbetsmiljön att göra i ren protest och kolla på idol med mamma istället!

Jasmin

Dagens outfit

Så här såg jag ut idag och jag gissar att det blit höstens/vinterns favorit:)



Lite smått ulliga strumpbyxor, flanellskjorta och fluffig halsduk. Mysigt!

Kortet är taget när vi tränade inför nästa modevisning som kommer äga rum i Marina caddie's butik i Varberg. Ska bli kul för det var ju ett tag sen:) Saknat det.

Nu står jag och steker falukorv samtidigt som jag lyssnar på Christian Kjellvander. Alla behöver vi en gud!!

Puss o kram! //Malin

Fritid kom?

I eftermiddag har jag försökt sitta och planera upp hur jag ska gå till väga med allt plugg, körningen, fritid osv. Och jag har verkligen inte en enda ledig helg fram till höstlovet, det är rätt sjukt.
Har ett ganska stort prov till på tisdag som jag håller på att försöka reda ut lite, läraren har ju inte gett ut all information så då får man göra det själv... Sen har jag ett prov i rättskunskap om två veckor som är på sisådär 80 sidor, ska hinna läsa en bok i svenskan, plugga teori, övningsköra och lite till.

Har funderat på att klona mig själv för att få lite hjälp.
Ska åka till pappa över helgen är det tänkt men egentligen hade jag behövt stanna hemma för att kunna plugga ordentligt, men träffar jag inte honom nu lär det inte bli av förrän i november heller. Det vore gaanska tråkigt!
Sen är jag så jäkla frustrerad över att behöva åka ut till skogen och behöva filma imorgon igen, hade varit så skönt att få komma hem efter skolan och kunna plugga, andas lite. Men men projektarbetet måte också göras och visserligen är det enormt kul men just nu orkar jag inte göra det.
Hade vi legat i lite mer i början så hade vi varit klara med all filmning nu, men man lär sig av de "misstagen" också!

Jag har precis tagit en jättevarm och lång dusch, var iväg på friskis med mamma men min energi dog efter lite mer än halva passet. Tyvärr!
Ska snart plasta in tatueringen för natten och göra mig helt klar för att lägga mig, ska upp tidigt och träna imorgon innan skolan och vill vara utvilad tills dess!
Puss på er!
Jasmin

Pusta ut

Det är så skönt att komma hem efter en låång dag i skolan. Den har varit extra tråkig då Jag har fått spendera mer än halva dan utan Jasmin och Hanna:(
Så visst är det ruttet att man måste sitt amed läxor, men hemma är man i alla fall:)
Nu sitter jag här med Arbetsmiljö & Säkerhet, hatar det ämnet!! men ska i alla afll ta en paus för att titta på vänner:)
Puss o Kram! //Malin

Usch!

Fick i går ont i halsen och i dag har jag mycket ont. Därför åkte jag till skolan, men vara bara med under en lektio. Från kl 11 till ca 16 har vi dans. Så därför blev det en kort skoldag för mig i dag. Man ska inte dansa då man har ont i halsen. Åkte därför hem och har till nu suttit och pluggat till provet osm vi har nästa vecka i Arbets miljö och säkerhet. Så tråkigt!!
har nu tagit en liten paus och ska försöka äta eller dricka något, har inte ätit sedan 18.00 i går. Så ska försöka få i mig något nu. Sen vill jag såå gärna sätta mig och läsa lite, men känner att jag måste fortsätta att plugga till provet. Usch! 
Det är lika bra att jag hänger mig i linneduken! :P Okrar inte mer plugg i dag!! 

Tjoflöjt /Hanna
 


Nytatuerad!!

Allt började med att en nervös Jasmin vaknad upp och försökte få i sig lite frukost i magen som hade frispel och inte alls gillade idén om en tatuering... Nervositeten la sig, mormor kom förbi precis innan vi skulle åka och sen bar det av mot Långås. Inga fjärilar i magen, ingen hög puls. Funderade på om jag fortfarande var i livet?
Träffade världens goaste människa, Anders som skulle tatuera mig och gav honom motivet och så började han göra de ändringarna jag ville. Sen förberedde han allt under tiden som han och mamma pratade massa tråkiga vuxen saker. När han laddade med nålarna så började hjärtat göra frivolter och jag undrade vad fan jag gjorde där...
Jag la mig på plats och han började fråga om jag var nervös, hur jag mådde och så började vi.
Jag spände mig som aldrig förr och så kom nålen. Jaha, va det detta som skulle göra ont?

Hela proceduren gick jättebra och väldigt smidigt, han var gullig och pratade hela tiden med mig så jag klarade av det och jag gav honom klartecken på att göra på.
Jag tycker inte det kändes så mycket, det är värre att ta en bedövningsspruta hos tandläkarn, klart det kändes men mer som en irriterande känsla, jag kan inte säga att det gjorde ont faktiskt. På sina stället stack det till lite, men alla nerver reagerar ju på olika sätt. Den värsta biten var när jag låg ner i början, då var det jobbigt att fixa andningen efter hans tatuerande för så fort jag andades in så ökade ju trycket från nålen. Men efter konturerna så satt jag upp och efter 1,5 timmar va jag klar!

Tusen tack för födelsedagspresenten mamma, en månad för tidigt men ett minne för livet<3


Före


Efter

Jasmin


Godnatt!

Nu sitter jag här ensam i mitt mörka rum.... Haha, tjejerna och Filip har precis åkt hem efter att ha varit här och planerat inför nästa filmning för musikvideon. Under de tre timmar som "the crew" var här så tillbringade vi faktiskt större delen åt gamla dumma minnen och skratt. Vi jobbade nog flitigt under samanlagt 20 min kanske, men det var det värt. Kvällen blev kanon i alla fall!

Körlektionen gick super, jag fick göra olika parkeringar och tro det eller ej men bilarna runt om var faktiskt lite fina när jag lämnade platsen som när jag kom. När det blev dags för fickparkering så rusade mitt hjärta på höjden, klarade det på första försöket och självförtroendet ökade massivt! :)
Annars då, var ju i Göreborg med lillasystern och våra morföräldrar, kollade runt lite efter balklänningar och annan shopping. Fick hem en ny svart skinnjacka och en svart body med läcker rygg. Ska visa er dessa imorgon men nu åste jag ägna mig åt att skriva ut en mall med exakt storlek för hur min tatuering ska förevigas på min rygg imorgon. Ja, jag är skitnervös, sitter och har ont i magen. Försöker dämpa detta med lite varmt te men det går inte bra.

Sov så gott!
Jasmin

Äkta studiedagsanda

Tyvärr blev det inget filmande idag då Jasmin hade andra planer. Så istället får jag tillbring min måndag på det sätt som jag är bäst på:) Det blir helt enkelt mycket softande och en och annan uppfinningsrik sötsak. Funderar även då att kolla film med Freekish. Tyvärr är inte livet så bra så det är det enda jag behöver göra idag. Har ca 10 dagars loggbok att skriva ikapp:P haha! Så jävla trypiskt mig:D
Men nu! Nu blir det till att krypa upp i soffan med min frukost som berstår av en stor fet fruktsallade med liiiite yoghurt och ett glas proviva- Gul kiwi och mangostan, jag dricker inte det för magen utan jag dricker det för det är så himla gott!! Och så får man ju inte glömma den underbara boken. Just nu är det Upprorsänglar som läses:) Jättebra bok, vilket man kanske märker eftersom jag började med ettan i den här serien när hanna började med tvåan...tror jag...och nu har jag läst förbi henne:P Kan i och för sig bero på att hon har varit i stockholm i helgen och jag har varit här...
Nu tror jag att jag kan höra fruktsalladen ropa på mig!



Puss o Kram! //Malin

Min måndag

Godmorgon på er där ute!
Idag har jag studiedag och jag har precis fått i mig lite frukost och ska börja fixa till mig lite. Anledningen till att jag är uppe så här tidigt en studiedag är att jag har en del som ska hinnas med idag!

-Fixa naglarna hos Saada
-Körlektion
-Gbg med morföräldrarna och systern
-Planeringsmöte för projektarbetet
-Förbereda för tatueringen imorgon (!!!)


Har inte så jätte mycket att säga än, men så ser min dag ut =)
Jag får helt enkelt blogga när jag kommer hem istället, då finns det nog lite mer att prata om!

Jasmin

Stockholm + Shopping

kom hem från Stockholm för några timmar sedan. Har varit en mycket trevlig helg. Hotellet va helt underbart, särskilt frukoste, Den hade verkligen allt. Pannkakor, frukt, fil och flingor, bröd m.m. Helt underbart.
Träffade min bror Johannes och hans flickvän Sara en hel del, både i stan och hemma hos dom.
På lördag kväll tog jag en drink, som var jätte god. Den hade hallon, lime och citron, vanli m.m. Jätte god var den!
Det blev även en hel del shopping också.


       
Tröja på Zara                Byxor på Gina tricot   Mössa på Indiska


Nu kom Jasmin och snart kommer Malin, så jag måste kila.
Tjoflöjt /Hanna


Detta behövde jag!

Har verkligen varit en underbar dag. Jag och Freekish åkte iväg vid tiotiden med Green Days gammla låtar i högtalarna. Vi shoppade, lunchade, sminkades och fikade. Underbart. Jag fick dock inte av nbågon idiotisk anledning inte vara med på hennes sminkkurs. Det sög lite men men. Vi hade så där riktigt härligt som man bara kan ha när man är med kompisar och njuter av ledighet:)
Har nu varit ute och gått och käkat middag. Ska ta lite kaffa snart för att sedan gå över till Freekish och se på Dark Angel och sedan Shrek. Snacka om att njuta!
Fick även ett samtal idag från The Studio. Tjejer, nu är det dags!! Måste snacka om ett datum:)
Nu! Kaffe! 



Maffiga baguetter på Plaka...eller vad den nu heter:P



Världens jobbigaste provrum på Monki. And it goes on and on and on....



Tog även varsin Islatte på Esspresso House. That's life!

Puss o Kram! //Malin

I´m alive!

När sommarlovet gick mot sitt slut så tänkte jag mest, vad fan ska jag göra nu för att orka med allt?
Vad kommer min energi livnära sig på och hur ska jag få tiden att gå.....
Tänka sig vad fel jag har haft, det är snart höstlov och jag är fortfarande osäker på om vi ens har börjat ännu, studentmössorna är beställda och resor är planerade.
Detta kommer nog bli den bästa hösten på länge! Igår kväll beställde jag tåg och konsert biljetter för mig och tjejerna till Paramores spelning i Stockholm, alltså ska vi exakt en månad efter vi varit där första gången dit igen och då kolla på bandet som inspirerat oss till vår musikvideo. Det kommer bli great!

Jag har varit ute på vägarna med escorten idag och det hade inte kunant gå bättre, jag känner mig säker och det börjar bli riktigt roligt. Nu måste jag sluta köra på 70, 90 och 120 vägar. Det är i 30 det är svårt, tro det eller ej.
Tråkigt om inte annat. Vi körde ner till Halmstad och åt italienskglass och körde diverse omvägar på vägen hem.
Jag fick dessutom veta att jag kommer vara den som sitter bakom ratten upp till Stockholm, niiice!
Bion jag och familjen skulle på nu vid fyra blev inställd så jag tänkte sitta och plugga lite teori och sen slå på en film.

Men först lite mat i magen!
Jasmin

Halmstad

Nu ska jag och Freekish till Halmstad för lite shopping. Det blir en sminkkurs för henne också på Make-up Store och det ska bli så mysigt. Är sen så jag måste dra nu!
Puss o Kram! //Malin

Stockholm

God morgon på er!
Nu ska jag åka till Stockholm med mina färäldrar för att ha en härlig helg och hälsa på min bror som nyss har flyttat dit. Kommer att umgås en hel del med honom och med hans flickvän Sara =) 

Blir ett kort inlägg, för nu ska vi åka. Ha de bra hemma i Falkenberg.
Tjoflöjt /Hanna


Höstens roligheter

Mitt schema är ganska fullt fram till december, och av grejer som ska bli så sjukligt kul!
Jag tror min höst kommer gå fort....

v.38 Bio med mamma, övningskörning, risk 1
v.39 Tatuering, övningskörning, besök hos pappa
v.40 Resa till Sthlm med Julle, Ann-Bethe och Freja (Träffa Petter)
v.41 Filma mass-scenen i musikvideon
v.42 Till Arboga för möten/föreläsningar/utbildning inom arrangemang
v.43 Höslovet börjar
v.44 18:e födelsedagen, Sthlm-resa med tjejerna
v.45 7 månader kvar till studenten (onödigt vetande),
v.48 Resa till Sthlm med tjejerna igen och konsert med Paramore?

I like it!
Jasmin

My day

Idag har jag varit fast i stan sedan kl 9.40 då började min första (och sedan enda) lektion som för min del dock bara varade i 40 minuter eftersom jag sen blev tvungen att smyga ifrån och till min dubbla körlektion.
Det gick faktiskt jättebra och jag vråldiggar min körlärare Anders!
Vi körde runt i bostadsoråden och övade på riskbedömning, vi provade starter i upp och nedförsbacke...
Jag vill inte på stå att jag gillar uppförsbackarna, men övning ger färdighet. Nästa lektion innebär parkering, hjääälp!!
Sen ska vi tydligen lägga upp en planering för hur min väg till körkortet ska gå till och även börja planera in för halkbanan. Spännande, typ något jag fasar enormt mycket för.
Sen så gick jag och Hanna och provade ut studentmössor, jag kan inte fatta att det är vår tur nu!!
Vi var måttligt komiska när vi gjorde våra beställningar, bestutsångest!

Tillslut blev vi klara där och då mötte jag upp Sarah ör lite fika och tjejsnack. Hon är nyss hemkommer från Bulgarien och jag är bara liite avis på henne... Det gav jag igen genom att tvinga hene pierca sig i näsan, skit snyggt blev det men satan vad hon skakade. Trodde nästan hon var på väg att få en hjärtinfarkt ;)
Seeen det jag väntat hela dagen på, steget innan jag äntligen kan få åka hem, en timmes teori där vi gick igenom allt under huven osv osv. 1,5 månad till körkort och bilägare?

Nu ska jag äta lite och sätta mig och läsa.
Puss på er!
Jasmin

Åh du slitsamma vardag

Har nu kommit på varför livet är som det är...eller ja, varför man måste uthärda dessa vardagar i tristess dag ut och dag in. Hade inte de dagarna som man avskyr funnits så hade man ju inte uppskattat helgen lika mycket. Det är precis som julafton. Man vill ju inte ha det varje dag för då hade man ju tröttnat efter typ ett år:P
Trots denna uppenbarelse så har jag faktiskt inte haft en så hemsk dag. Hade för det första sovmorgon och därmed endast dans på schemat. Det var riktigt gött att kunna skita i hur man såg ut. Det värsta var att jag glömde drickyoghurten hemma så jag var en aningen hungrig:P
Sen hade jag cello, och det gick rätt bra, och sång vilket inte gick så bra men fick en rolig låt i läxa. Don't speak med No Doubt. Gillar den. Har även fått i läxa att jag ska öva på att...hur stavas det? Wheila? Ingen aning men ni fattar:P Har nu käkat donkenmat och ska som vanligt avsluta kvällen med en kopp kaffe eller två och lite skolarbete.
Puss o kram! //Malin

Grattis!!

Grattis Freekish till körkortet!! Nu vet du vad som gäller;) <3


Beslutsångest

Och så har man anmält sig till högskoleprovet. Gjorde precis vad de sa att man inte skulle göra, nämligen anmäla sig i sista sekund, men man få hoppas att det gick igenom i alla fall. Anledningen till förseningen var att jag hekt enkelt inte kunnat bestämma mig för om jag skulle göra de eller inte:P Men nu sa jag va fan och anmälde mig. Det är ju en bra erfarenhet:)
Kom hem sent idag efter dansen, som jag bara älska förresten:), så nu är jag trött. Märks nu när jag sitter och suddar vart annat ord på grund av miljontals felstavningar:P Jag snackar trippel bokstäver konsonanter och försvunna vokaler. Men det gör faktiskt inte så mycket att jag är trött för vet ni vad? Jag har sovmorgon imån!! Glimman är sjuk så imån blir det endast dans och sedan cello och sång. Hallå "No make-up day"!
Nu ska jag somna in och drömma om Jasmins, Hannas och min planerade stockholmsresa!!
Puss o Gonatt! //Malin

Svensk film

Jag är inte den som kollar så jättemycket på tv men sen igår middag så har jag verkligen bosatt mig där!
Hela dagen igår gick ut på att ligga under ett täcke med massa kuddar, kolla på Prison Break och beklaga mig över hur jobbigt det var att gå upp och byta dvd hela tiden.
Sen var mamma så gullig att hon hyrde hem tre filmer åt mig till idag, febern är för tillfället inte maxad men jag mår långt ifrån okej. Det var ett ganska självklart val att stanna hemma idag. Jag har bara hunnit kolla på en utav filmerna än och det var I skuggan av värmen, det rekomenderar jag verkligen! Jag förvånades över att en svensk film kunde göra mig berörd faktiskt, det var jättehemsk och väldigt fin. Kolla på den!

Jag är faktiskt riktigt anti mot svensk film i vanliga fall, jag tycker mest vi lyckas få fram B-filmer och det är inte många svenska skådisar som jag tycker gör sig så trovärda att jag köper det.
Där är en anledning till varför jag inte satsar på det så helhjärtat som Jörgen sa att jag borde. För jag skulle inte kunna stå för det jag gjorde när jag tycker som jag gör om svensk film. Hela grejen med svensk film är som en enda stor genre, alla handlar i princip om samma sak, man vet alltid hur filmen är uppbyggd och hur det slutar.
Pust. Men som sagt, den jag precis kollat på förvånade till och med mig, visserligen så anade man hur allt skulle sluta men den var innerligt trovärdig!
Inte som Beck, same same but different....

Jasmin

Längtan

Oj vad det är mycket man längtar till. Stockholm, November (20), och för att inte tala om December! Men först av allt längtar jag till Fredag. Egentligen ingen speciell anledning, bara måste ha en lugn helg nu. Som det ser ut just nu så ska jag inte göra något mer än gå på ett möte så söndan. Låter det inte härligt?! Är verkligen i desperat behov av en långsam helg:)
Sitter just nu och försöker få ihop en projektplan. Älskar att jobba med projektarbetet men hatar verkligen att skriva om det. Loggboken är det värsta jag någonsin behövt göra i skolan! Haha:)
Hoppas att mamma och pappa kommer hem snart så man kan få lite kaffe...
Puss o kram! //Mali

Liten sjukling

Det har varit en väldigt krävande helg, vi har varit uppe i Åkulla varje dag och filmat för musikvideon och det har gått riktigt bra. I fredags var jag hemma och tog det lugnt hela kvällen, taggade inför allt festande på lördagen. Vi tjejer och Filip var hemma hos Hanna, lagade mat, kollade på film, flummade och drack. Tycker nästan lite synd om honom som "tvingades" umgås med oss, man förlorar seriöst de sista vettet man har i vårt umgänge.
Hur som helst, vid halv 5 på morgonen drog vi till en klasskompis på efterfest, stannade däremot inte sålänge eftersom att Malins bakfylla drog igång redan då hahah!! Vid 8 var vi hemma och somnade ganska fort, sen upp igen vid 11 för att åka ut till skogen igen för att filma. Hälsosamt?
Då var det dags för att filma de absolut svåraste scenerna, det var en riktig utmaning för mig men eftersom till och med tjejerna började gråta när de stod runt om och filmade så tror jag resultatet blev ganska bra :)

Det var jätteskönt att komma hem efter det, en tunn liten klänning i väldigt kallt väder och dessutom liggandes i våt mossa var ingen skön kombination. Kurade ihop mig med massa täcken och mjukiskläder och försökte skriva en påtvingad dikt om en orättvisa. Jag som annars har väldigt lätt för att skriva sånt hade ingen kreativitet alls, speciellt inte eftersom man tvingas till att göra det. Usch.
Min frossa ville inte lägga sig, sov med mjukiskläderna på OCH två duntäcken....
Försökte ge skolan en chans idag, men åkte hem ganska snart, halsen och huvudet värker, feber, snuvig och tåriga ögon. Malin svaret på din fråga om det är kul att ligga sjuk hemma, nej.

Nu ska jag gå och försöka få i mig lite mat och lägga mig i sängen framför en film!
På tal om film, jag längtar ihjäl mig efter den 20 nov!!!!


Jasmin

Vilken katastrof!

Seriöst! Vilken katastrofalt dålig uppdatering:D Antar att der beror på att alla r trötta och vi har haft fullt upp med projektarbetet hela helgen. Ska bli riktigt könt att ta en paus från det nu. Då är det bara loggboken man måste tänka på:P
Är lite frusen idag måste jag säga och det känns lite sådär infektionsaktigt. Vill inte dra på mig något nu..eller vill jag det? Måste erkänna att det hade varit gött med en ledig dag, men sjuk vill man ju egentligen inte va:) Tog en dusch innan eftersom  jag frös så mycket. Haha! Jag tror jag stod där i 40 minuter eller nått. Oups!
Nu ska jag sätta mig med loggboken och sen ska jag hjälpa pappa med maten.
Puss o Kram! //Malin

090909

Jag är jättetrött och jättetrööött!
Förutom att en lärare skrämt skiten ur vår klass idag så har vi haft väldigt roligt vi tjejer, vi har flummat och skrattat ihop med folk vi aldrig ens snackat med. Skit kul!
Vi gick på ett informationsmöte inför högskoleprovet som är nu ihöst och jag är något tveksam på ifall jag ska göra det eller ej. De sista krafterna gick åt att städa mitt rum och åka in med mamma på friskis, fast det var det värt. Hoppas på lite träningsvärk och ett uppvak eftr en god natts sömn imorgon.

Imorgon är det torsdag, inget speciellt kommer att hända men helgen kommer nog bli väldigt roligt.
Ska antaglien kolla på film med Tobias på fredag och på lördag blir det ett jävla festande i sällskap med tjejerna!
Känns som att jag mest babblar på nu, men det är en gott tidsfördriv nu när det är reklam i idol =)

Jasmin

Snälla!

Kan inte någon slå mig i huvudet med något hårt så att jag tuppar av? Då kan jag sova och ha något att skylla på:) Är helt jävla slut! Har ju haft den där roliga dagen idag med lunch kl 10.30 och sen dans till tre-fyra, slutade lite tidigare idag för att gå på ett informationsmöte om högskoleprovet, och sen har jag ju cello och sång. Som om inte det vore nog så ringer mamma och tvingar mig att värda för henne på pappas pass. Vilket betyder att jag inte kom hem för ens kl nio. Härligt! Nu har jag vräkt i mig mat från donken och ska skita i skolarbete för det finns ingen chans att jag orkar det nu:P
Imorgon...vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Har ingen koll på något just nu:P Måste verkligen sova nu!
Puss o Kram! //Malin

Upp och ner, ner och upp

 

När klockan ringde imorse så ville jag verkligen bara sjunka genom jorden, jag har inte varit så trött på länge.
Satt gömd i mitt stora täcka under nästan hela morgonen innan det blev dags att slänga på sig kläderna.
Första lektionen jag hade på morgonen var rättskunskap och både turligt och oturligt nog så skulle vi kolla på en film om ett underligt fall. Där en 12 årig tjej lyckats lura hela Sveriges lagsystem genom en påhittad berättelse om att hennes pappa våldtagit, misshandlat och sålt henne. Allt visade sig som sagt vara en lögn men innan det kom fram (pga svt) så hade pappan suttit flera år i fängelse, oskyldigt dömd av sin dotter.

Ibland är det skrämmande hur svagt vårt rättssystem är.

Sen fick jag den såå stora äran att arbeta själv på ett stort arbete som ska redovisas nästa vecka inom teatern. Jag är måttligt irriterad får jag väl säga eftersom det är ett stort arbete och jävligt svårt. Gjorde så gott jag kunde, men mina tankar var mest inne på min körlektion. Som förövrigt gick galet bra!
Bara små finjusteringar och enligt honom var jag "förvånansvärt" duktig, vad nu det innebar ;)
Han började till och med prata om halkbanan med mig, på första lektionen, lite coolt!

Jag kanske borde satsa på att bli rallybrud.

Annars har dagen varit väldigt tröttsam, snart kommer Sarah hit då ska vi ha lite mys med godis och film. Hon och hennes pojkvän åker till Bulgarien och jag vet inte vad som är värst... Avundsjukan eller att vara utan henne en vecka.

 

Väldigt blandat innehåll i ett och samma inlägg men det får ni stå ut med.
Tjingeling / Jasmin


Today

Jag borde sova för längesedan, mitt huvud länns som värst på kvällarna och den svaga febern ligger och irriterar mig som tusan! Men varför ligger jag inte och sover då frågar jag mig, svaret är ganska enkelt... Jag är för snäll för att säga till folket på msn att jag behöver gå och sova. Patetisk? Ja.

Filmandet har som töserna så fint redan berättat gått jättebra idag och det är rätt komiskt att vi jobbar som bäst när alla tre är något ur form och smått sura. Vi har helt enkelt för roligt ihop när vi är glada haha.
Imorgon väntar min första körlektion på trafikskolan, är ganska nervös för hur det ska gå faktiskt, börjar bli duktig på att se till att verkligen plugga på teorin nu så jag får hoppas att jag sätter körningen också!

Måste försöka slita mig från datorn nu!
God natt på er =)

Jasmin

Sliten

Nu är helgen slut och jag känner mig inte ett dugg redo för en ny vecka. Skulle helst vilja ha lov och ligga och läsa eller se filmer. Har varit en fartfylld helg och dagen har inte varit vilosam. Men bra gick det ju idag:) Har föresten panik just nu på grund av det där jäkla ögonfranslimmet. Det går liksom inte riktigt bort så mina ögonlock klistrar ihop sig hela tiden:P
Nu ska jag snart sova!
Puss o Kram! //Malin

Jag vill läsa!!!

Fy vad jag vill läsa, har typ bara 60 sidor kvar i boken "Ögat över månskärn" och jag vill läsa nu. Den är så jäkla bra alltså!!!
Har varit en flitig dag i dag. Vi åkta ut till skogen och jobbade med vårat projektarbete och vi fick  gjort väldigt mycket. Det ledde också till många rivsår, hack med mera i mina ben plus en hel del lera. Jag kan säga er det att det svider en hel del på mina ben just nu. Springer man bland grenar som river än och hoppar man så man får naglen instucken i sitt eget knä så gör det ganska ont :P
Nu har jag skrivt loggbok och pratar med lite folk på msn, men jag vill bara krypa upp i soffan och läsa inan man blir för trött och dags för att sova :P

Tjoflöjt /Hanna


Arh!!!

Stress och dåligt humör hör inte ihop! Eftersom jasmin inte mår bra idag så får vi filma andra saker...alltså mig och Hanna och jag var verkligen inte förberedd på det. Tyckte det var underbart att inte behöva göra något mer än byta om till myskläder:) Nu blev jag tvungen att duscha och sminka mig(Glöm inte lösögonfransarna!) och jag är jättetrött nu! Det värsta är att det inte är någons fel så man har inget att skylla på:P Möjligt vis den som smittade Jasmin:)
Nu måste jag dra!!!
Puss o Kram! //Malin

Gårdagen

Det blev väl kanske sådär:P Det var som vanligt kul på förfesten men sen på Grand så var det helt enkelt alldeles för mycket folk. Kön in var så jäkla trång att jag till slut lyftes från marken. Usch...det var inte mysigt! Sen väl inne så var det ju så långa köer i barerna att vi aldrig fick köpa de där billiga drinkarna! Trist!!:P
Just det! Sen var det någon som kastade en flaska och shit vad mycket blod där var. Hanna, det var tur att du inte var där:)

Sämst var alltså trängseln= brist på drinkar.

Bäst var när vi dansade och någon helt plötsligt lyter upp mig och där fick jag dansa...det var lite kul faktiskt:)

Och så här såg jag ut



Svarta glansiga byxor från Replay
Linne med rosett framtil från Paris Kate & I
Och skor från H&M
Just det, blandade nitarmband från lite olika ställen också.

Nu ska jag nog se hur bakis fredrika är:)
Puss o Kram! //Malin

Hurtig



Idag har jag faktiskt varit en riktig hurtigris, jag gick upp i god tid för att köra in till stan och gymma lite och ett par timmar senare så mötte jag upp Sarah för att gå på friskis och svettis. Riktigt kul var det men nu är jag helt slut i hela kroppen, det beror inte bara på kraftansträningen utan också på att jag håller på att bli riktigt förkyld.
Jag tror det slog till extra mycket idag för att jag tvingade min kropp att träna, men passen gick bra och då kände jag inget. Men men. Annars har jag tagit det väldigt lugnt, pluggat lite körkortsteori och kollat på Bolt. Den rekomenderr jag verkligen, jag kunde inte sluta skratta!

Står i valet och kvalet att sätta mig med massa täcken och läsa eller kolla på en film med lillasyster...
Vet inte hur mycket kläder jag har på mig nu, jag fryser hela tiden, samtidigt som man har den där jobbiga känslan av att vara för varm. Dessutom har jag febrighuvudvärk, kollade tempen precis och jag har inte feber, än, men jag har betydligt mer grader i kroppen än vad jag brukar. Hoppas jag kan hålla ut och vara ngåot frisk i morgon eftersom det är mina scener som ska filmas i skogen imorgon.
Bilden ovan är tagen från förra veckans försök till inspelning, det ösregnade nästan konstant så vi passde på att fotografera för omslaget såfort det slutade regna något.

Visst är det en härlig bild?
Nej nu ska jag dra mig härifrån, behöver vila ögonen lite. Alltså detta är sjukt frustrerande för jag vill ut och festa!! Godnatt på er.

Jasmin

Ingen rast...

...och ingen vila! Vaknade imorse och åt frukost innan jag gick ut och gick med mina päron. Sen var det en kopp kaffe innan det var jympapass i stan. Nu har jag kommit hem och har duschat. Ska börja förbereda för kvällen innan det blir kvällsmat och sen är det utgång som gäller. 30 kr/drink på grand ikväll och har man gratis inträde så har man, suck*:D
Det ska bli riktigt kul med förfest hos Hanna, Freekish Hanna, och framfö allt ska det bli könt att sova hemma inatt. Får sova hos Hanna om jag vill men en egen säng är inte helt fel och mamma var så snäll och rbjöd sig att köra:)
Måste verkligen komma på vad jag ska ha på mig! Vädret är så svårt att bedöma och har en viss fobi för att hänga in saker i garderoben på grand. Får se hur jag löser detta...
Puss o Kram! //Malin

Tävling

Linda som driver en blogg om sitt liv som hår & make-up artist håller just nu i en tävling där man kan vinna Fabergéägg med ett läppglans inuti. Ägget kostar 495kr i butik och kommer bara att finnas i begränsad upplaga!!



God morgon

Har typ precis vaknat och tagit en ducsh. Var ganska trött i går efter studetnfesten, som Jasmin har berättat om. Var en såå jäkla kul kväll/natt alltså. Och så var det också första gången som jag drack så mycket, jag blev riktigt glad och flummig. Men fyfan vad kul det var. Längtar redan till nästa fest!!

Jag var med en kompis i går kväll, fick några låtar av honom =) Så nu har jag alla RENT låtarna, helt underbart, sitter och lyssnar på dom nu! =)
Blev inte en så sen kväll i går, somnade typ direkt efter att han hade åkt hem, var så sjukt trött.
Nu ska jag ta en macka och lite frukt och läsa i min underbara bok "Ögat över månskäran" =)

Tjoflöjt  Hanna

Familjemys

Gårdagen var så sjukt lyckad, rätt coolt att hela 07esb vistades under ett och samma tak. Det var nog längesedan jag hade så roligt och dessutom så var det första festen som jag, Hanna och Malin var på tillsammans.
Vi var alla rätt packade och det både dansades och sjöng. Alla var så fina i sina 70/80-tals kläder så det blev en hel del skratt. Vid rlva tiden drog vi in för att gå på studentfesten men med lite otur så kom jag inte in, men jag surar inte för det. Hade haft så jävla roligt redan ändå!


Mahaja i de snyggaste outfitsen på länge...




Världens härligaste klass 07ESB och studenter 2010!!

Rätt glad för att jag kom hem rätt tidigt, skulle ju upp till skolan vid 8.00 och det var ju mindre kul, kände mig så grymt sliten! Alkoholen gör verkligen sitt :D
Det var bara jag och Marie på lektionerna som var i teater fram till 11.00 dom andra två var duktiga som skolkade.
Vi delade ut roller och hade lektion i ljusteknik, helt okej men fan vad jobbigt att vara klar i huvudet när man egentligen inte vill annat än sova. Vilket vi tillslut gjorde i 40 min i världens hårdaste soffa som då var världens skönaste plats!
Sen satt jag med Sarah under min två timmar långa håltimma, nice!
Religionskunskapen var högs intressant, verkligen alla i klassen var "ur form" =D

Det blir en lugn kväll hemma för min del, pannkakor, godis, frukt och film tillsammans med mamma och Julia. Känns helt perfekt för min del. Men det hade varit kul med lite fest imorgon igen!

Jasmin



Spänning

Det har varit en minst sagt stressande dag, för att hinna pusta lite så hoppade jag över teorilektionen, smäll på fingrarna! Har bytt och om sminkat mig och är nu redo för lite 80-tal, jag begriper inte hur man frivilligt kunde se ut såhär förr men som Petter sa så fint, om 30 år säger dom nog samma sak om hur vi ser ut idag.
Jag lägger inte upp någon outfit bild nu men det komer fots från både höger och vänster ikväll så ni kommer nog inte gå miste om hur vi ser ut.

Jag ska åka hem till Hanna om en timme, sen blir det förfest hemma hos "Kajjan" innan vi drar in till stan och STUDENTFESTEN. Jag måste medge att jag är smått nervös, det är 18 års-gräns och jag fyller försti oktober, h¨ll tummarna för mig! Om jag nu inte kommer in så har man ju fått sig ett par härliga timmar med klassen i alla fall =D
Dessutom har jag kommit på att jag inte skrivit klart en pjäsanalys som ska in imorgon, den första lektionen som är 8.00.. ska bli spännande och se hur levande man är då!!


Liten del av mig :P

Jasmin

I'm off!

Nu har det sminkats klart och jag är redo för 70-talsfestande:D Seriöst...ser ut som jag vet inte vad:P det blev nån sorts blandning av 70 och 80-tal:D Ni får se imån.
Ska först till Hanna för att sedan ta mig till Kajsa B. Där blir det förfest med klassen och sen Bratt. Hoppas att jag träffa Freekish nån gång eftersom vi har likadana kläder:)
Ska sova hos Hanna, asså Freekish Hanna, för att sedan gå i skolan imån:) Religionen lär bli intressant;)
Puss o Kram! //Malin

Ojsan

Vad sent det blev:P Eller, egentligen inte men är galet trött och hade tänkt gå och lägga mig tidigt. Så blev det ju inte riktigt då Fredrika kom över och jag kom på att jag var tvungen att dricka kaffe. Så nu sitter jag här med koppen i handen och drar ut på tiden som vanligt. Är verkligen inte nån sån som går och lägger sig. Älskar att sitta uppe:D
Det har varit en ganska bra dag idag trots min humörsvängningar:P Fattar inte! Har varit på dåligt humör i tre dagar nu:P Blev sur över något idag och slog ett skåp med knytnäven och nu har jag ett blåmärke...

Hade cello och sång idag. Har en för tillfället ny lärare i sång och jag gillade henne. Det känns som att jag kommer få träna på helt andra saker med henne och det är ju bra. Variation liksom:)
Nu ska jag börja förbereda för imorgon.
Puss o Kram! //Malin

Vardagslyx

Efter en sjukligt seg dag i skolan så drog jag iäg till frissan för att lägga in lite slingor i mitt annars rätt tråkiga hår och jag känner mig riktigt nöjd faktiskt!



Har precis tjatat med mig Sarah för att träna på friskis ikväll, Malins pappa håller i ett pass och det är alltid roligt!
Annars blir det en del plugg ikväll igen och förhoppningsvis ska jag hinna varva ner lite, för min egen skull.
Funderar dessutom på vad jag ska ha på mig på studentfesten imorgon, 70/80-tal....

Jasmin

Snygg när man tränar?

Vad tror ni? Är det onödigt att köpa fina träningskläder? Jag tror att det hjälper lite. Visst är det viktigast att tänka på funktionen men tror ni inte att man blir mer motiverad och peppad om man går ut och ser lite faboulous ut:D Hamnade däremot i ett val mellan två t-shirts, en 100 kr dyrare fast en lite snyggare färg, och jag valde inte den dyra:P Har alltså varit och köpt träningskläder idag om ni inte redan gissat detta:) Stannade i stan och väntade på mamma som skulle köpa walkingskor och passade på.



Långa joggingbyxor och en T-shirt, båda Nike.
Den rosa färgen är dock inte så grisrora som den ser ut här:P



Och den här är egentligen mycket klarare lila:P Det är hur som helst en joggingjacka typ. Som skyddar mot vind nu i höst och vinterrusket. Craft tror jag märket heter.

Nu tänkte jag sova. Imorgon blir det Glimman, dans, cello och sång:) Måste dock spela cello utan cello, hm...får se hur de går:P
Puss o kram! //Malin

70

Jag hoppas verkligen att detta vädret håller i sig nu ett tag, i alla fall tills vi tjejer har gått över från filmningsprocessen! Dagen i skolan har varit riktigt lugn, kommer knappt ihåg vilka lektioner vi har haft men satan vad jag glänste på historian idag. Jättestolt över mig själv!
Läraren skrev 70 på tavlan och bad oss fundera på vad han menade, gissa vem som visste precis?
Duktiga jag, tänk er att jag faktiskt kunde något historiskt! Idag för 70 år sedan startade 2:a världskriget.
Just den lektionen så var jag glad men annars har jag bara varit tråkig idag, hade velat ligga kvar i sängen imorse och fått sova tills jag vaknade. Men men

Det är en vanlig tisdag idag, inget speciellt som händer, det blir lite plugg och så ska jag ge mig ut och springa.
Det kommer sitta fint nu när det inte blåser allt för mycket!

Jasmin

RSS 2.0
Test