Oasis 25/1

Jag och min kusin var ju i göteborg på en Oasis-konsert. Jag tyckte att den va asbra men hade tyvärr inte ståplats så magin sjönk en aniong faktiskt.
Här kommer i alla fall några bilder...



Det börjar fyllas på:p

        

Ljuset va riktigt coolt men musiken var nog bäst ändå:)
Åh...jag vill bara på en massa konserter nu! Det är ju underbart:D Imorgon blir det i alla fall Mary Poppins på operan i gbg och shopping såklart:p Längtar! Jag ska gå och lägga mig nu, ska upp halv 7 imån:(
Ha en bra lördag allihop för vi lär inte höras för ens på söndag!
Puss o Kram! //Malin

Misstankar om störning

Va fan va detta för en jävla onödig dag? Jag kommer till skolan för att ha en av de värsta lektionerna på hela veckan nämligen naturkunskap b (det är p.g.a. läraren) och vi gör verkligen ingenting. Sen har jag en håltimma tillsammans med Freekish tills Hanna kommer och vi går och äter. Just den här dagen får jag ta mig till smedjan själv och när jag kommer dit.....så ringer Hanna och säger att dansen är inställd!!! Hade Hanna vart med så hade jag aldrig hunnit till smedjan! Snacka om otur:P och förstår ni vad detta betyder? Jo, jag var i skolan tre timmar helt i onödan!!! + den där lektionen som var hur jävla onödig som helst....
Jag lovar att jag var på väg och slå den första personen jag såg:P lite av min damp som kom fram där...jag tror nog faktiskt att jag har någon störning, bara att mamma o pappa inte har berättat det för mig:P
Det är i alla fall fredag och nu är jag hemma vilket jag ska va hela kvällen. Blir förhoppningsvis lite glass eller kanske mörk choklad:) får se!
Förresten! Fick sms från min danslärare idag och jag ska iväg på "Cat-walkträning" nästa helg:D Tyvärr verkar det som att det bara blir jag och katja. Hade hoppats på att hanna skulle va med den här gången.
Kommer tillbaka med bilder sen:)
Puss o Kram! //Malin

Herregud vilken dag

Till att börja med så stressar jag som fan för att hinna till skolan idag på morgonen, när jag kommer fram så är stället helt tomt och jag börjar fundera på om jag råkar vara på fel plats... Tar upp mobilen för att se om jag möjligen har ett sms från Hanna, för hon skulle garanterat smsat om något ändrats. Sen ser jag klockan och det går upp för mig att jag stressat helt i onödan, jag var nämligen en hel timme för tidig. Det vara bara att samla ilskan som blommade upp, blir så trött på mig! Sen hade vi kulturhistoria, vilket aldrig är kul eller intressant. Sist när vi satt och skulle kolla på en opera så slutade det med att jag satt och målade emoänglar i mitt block.

I matsalen hände det ena efter det andra, Hanna provar att äta något nytt och Malin dricker två hela glas mjölk.
Jag kanske ska upplysa er om att Hanna aldrig äter annat än sånt hon vet att hon gillar (villket inte är mycket det heller) och Malin hatar både vatten och mjölk, detta var första gången sen 5an som hon drack mjölk typ.. Vad har hänt?
Sen händer världens roligaste grej, läs noga!

Jasmin - Hanna är mer som en finsmakare, det enda som duger är kycklingfilé och potatisgratäng, hon skulle aldrig kunna tänka sig en styvning...

Malin - Nej, du har nog rätt..Hon skulle aldrig...
*Tysnad*

Vi brister ut i asgarv när vi förstår vad vi nyss sagt.. Det som var tänkt som ordet stuvning blev ju helt fel men där sitter Hanna mitt ibland oss och ser utt som ett levande frågetecken. Kan upplysa er om att hon fortfarande inte fattar.

Sen bjöd vår svenskalärare oss på fika för vi hade vad han kallar bokcafé, efter det engelska och då fick alla sitta och surfa runt på youtube för att lyssna på engelska. Trevligt!!!

Sen jag kom hem har det itne hänt mycket, jag åkte och träna, städade lite, försökte prata med Simon men jag blev helt plötsligt jättedeppig och förstörde därmed vår konversation för kvällen, bra jobbat! ....suck.

Godnatt!
Jasmin

Panik!!

Jag sprang ut från min cellolektion idag lite sen till bussen som vanligt men upptäcker att min iphone är borta! Vad gör jag? Jo, först fick jag rusa tillbaka och leta...men hittar inte den. Sedan får jag springa till det stället där jag hade haft sånglektion innan cellon men hittar den inte där heller. Tar ett snabbr beslut och hoppas att jag inte missat bussen. Hinner knappt men väl på bussen börjar jag GRÅTA!!xD haha...jag fick panik asså:P Sitter där och tänker att "jaja, den måste va på musikskolan" och börjar lugna mig.
Vet ni va? Den låg i min ficka!!!!!HAHAHAHA:P Att jag inte bara gick och lade mig så fort jag kom hem asså. Det måste bero på att jag är stressad och trött eller hur?
Jaja, nu liggerd den i alla fall här tryggt bevid mig:) Ska bara ladda ner lite Mando Diao- låtar och sen ska jag nog gå och lägga mig. Borde plugga men med tanke på vad som hände så tror jag seriöst inte att jag är kapabel till något som har med att var duktig och göra:P
Tänkte lägga upp bilder från Oasis-konserten imorgon så titta in då:)
Puss o Kram! //Malin

Städat

Tjo!

Fick ett riktigt ryck innan i dag alltså. Jag kom hem från skolan, sätte mig och tittade på ett avsnitt Scrubs och åt ett apple och en apelsin. Sen tänkte jag städa mitt rum, Snacka om städnig. Jag ränsade ut alla lådor jag hade. Känns så skönt nu. Så nu har jag en låda med bara skol grejor och plugg, och det är sjukt mycket. sen har jag en låda med bara dans kläder =).

Men hinner tyvär inte skriva mer nu, ska åka till brodern min och hämta några skivor.
Ha de gött
Kjam  
Hanna 

090128

Det där mötet igår då jag och Sarah äntligen skulle få säga våra meningar.. Blev knappt av det slutade med att vi två och ordföranden var kvar på mötet, det känns ju jävligt lovande måste jag ju säga. Vi bestämde oss för att ta upp det på nästa möte och hoppas på att fler är närvarande då! En aning irriterande...
Förhoppningsvis så lyckas vi rädda min "mardröms"-konsert då vi kanske ska ha ett samarbete med en musikförening från Falköping.

Jag gick faktiskt och la mig redan vid nio igår bara för att jag var så trött, men kunde inte somna...
Tror det är något fel på kuddarna för jag sover inte alls skönt! Hur som helst, älsklingen ringde och väckte mig i morse, ett mysigt sätt att vakna upp till, får hoppas det blir en vana! =)
Jobbig dag i skolan, såklart mellan 8-16.00 med massa teater, börjar bli så trött på det nu och det känns inte alls bra.
 Bara till att bita ihop. I helgen ska jag antagligen ner till Lund och hälsa på pappa och alla småsyskon där, får se hur det går, det är nämligen väldigt oförutsägbart! Ikväll ska jag och Julia iväg på friskis och kämpa på, men fram tills dess är det bara till att sätta sig med läxböckerna.

Bye!
Jasmin


Jag överlevde skoldagen!

Detta blir ett litet hastigt inslängt inlägg, ska snart med bussen in till stan ... Ska sitta på möte med styrelsen ikväll och det kommer som vanligt bli assegt och idag är dessutom dagen med stort D, då jag och Sarah tänker sätta ner våra fötter och säga precis som vi känner. För hela styrelsen är riktigt svinig, dem får bli hur arga de vill, jag tänker inte acceptera detta mer. Jaja vi får se hur det går, blir intressant!

Jag är jättetrött idag och har mest suttit och skrattat åt allt idag, tur att Hanna och Malin hade samma bekymmer som jag!
Inte nog med det så fryser man ju när man är trött vilket innebar att skolan var ännu kallare än vanligt. De verkar tro att eleverna genom kroppsvärme ska värma upp skolan och har knappt någon värme på elementen alls, sjukt!
Orkar jag så kommer jag blogga mer ikväll, men det är så mycket med plugg och privatliv som ska hinnas med upp till så vi får se helt enkelt =)

Kram!
Jasmin

Pippi Långstrump - final nr 2

Den spelades i somras och nu i vinter och hade sin finalföreställning igår på Lisebergsteatern och självklart var jag på plats för att stötta och skratta! Den är ju bara för härlig, en riktig skrattfest =D
Detta inlägg kommer bli ytterst kort för jag är lite smått stressad, lovat att ringa älsklingen haha!

Föreställningen gick finfint och jag och mamma åkte mot Göteborg redan på förmiddagen för att gå på Ikea en sväng först och vi som inte skulle handla någonting tog såklart ingen vagn.. Slutade med att jag fick gå runt och bära massa tunga saker som nu gör att jag har enorm träningsvärk i ena armen. Såklart.
Efter föreställnignen så skulle alla skådespelare vara med och röja undan allt, gissa vad jag gjorde då?
Jo, jag satt och läste + pluggade (om man nu kallar 2 ägnade minuter åt skolböckerna för pluggande).

Franska revolutionen är ju ingenting emot Twilight!

 


Pippihuset försvinner...



Gårdagens Outfit =)

Godnatt!
Jasmin


Första roliga måndagen på länge kanske?

Heregud vilken måndag det har varit, hade som vanligt bara två lektioner, varav den första börjar så sent som 13.00.
Innan dess så satt jag nergosad i min säng, åt frukost och läste i När jag hör din röst. Dessutom retades jag lite med Simon som var i skolan innan tuppen vaknade, haha =)
Ska nämna att jag började på boken i lördags och idag, måndag var den utläst när klockan slog 17.00 haha slå det ni!
Kan själv inte förstå hur man kan läsa en så tjock bok så fort och jag märker inte ens att jag läst så mycket i ett svep, märkligt... Men fy tusan vad bra den var, enormt oförutsägbar, det händer grejer hela tiden och man hade faktiskt inte en aning om det, allt hände med överraskning. Mitt hjärta satt uppe i helsgropen hela tiden och bankade som fan, galet spännande!

För inte så längesen så sov faktiskt lilla Julia bredvid mig, vi låg och småpratade medan jag satt och läste Om jag kunde drömma så satt hon och kollade på filmen utav den haha =) ...Igår var typiskt en sån kväll igen, men den största anledningen var nog för jag blev så jäkla skrej pga boken. Kalla mig tönt, men det var faktiskt läskigt!
Detta är i stort sett vad jag gjort idag, blev inget med träning idag för jag är så sjukt trött.



Nyvakna lilla Julia i all sin charm! =)

Jasmin


Fildelning är ett förbannat påhitt

...På både gott och ont!
Om ni kommer ihåg så har vi ju tjatat en hel del om Union Square, bandet Hannas brorsa spelar i..
I onsdags släppte dom sitt första album, Making bets in a burning house (Går att lyssna på här) och det är ju hur coolt som helst! Ännu ett band från Falkenberg som kommer slå stort. Men nu till saken...
Så sent som idag ser jag hela deras album ligga upp på en torrentsida och det gör mig så jävla förbannad!
Visst sånt händer alla i musik och filmbranshen men jag fattar inte hur man kan med och göra en sån sak, i alla fall när dom är nykomlingar och detta är deras första platta. Desto viktigare är det ju att det går bra för dom, att dom säljer bra!

Jag kanske överreagerar lite extra bara för att jag känner dom, men tycker ändå det är förjävligt!
Hoppas att dom som laddar ner fattar att bandet är så galet bra att dom går och köper skivan sen för att stödja dom, man kan ju alltid hoppas i alla fall.

Okej jag ska erkänna att jag laddar ner både film och musik, men OM jag tycker något är bra så köper jag det alltid senare just för att stödja sånt jag tycker är bra. Det är väl ändå en okej deal? ... Jag vet inte, jag säger egentligen emot mig själv och är lika svinig som alla andra... Hur som helst så blev jag ledsen över detta och hoppas folk väjer att stödja dom när dom märker hur bäst det bandet är!

Jasmin


Här har ni deras senaste video Breakout, inspelad i Falkenberg! Enjoy!
 



Världsliga saker

Jag tror jag tappat tidsuppfattnignen helt, jag har helt glömt bort när jag gick och la mig igår! Vilket I-landsproblem...
Jag har sovit riktigt gott i natt och har inte alls ont i magen idag i alla fall, somnade dessutom glad igår och det var endast tack vare älsklingen i telefon haha. Jag läste ut Stella och Sebastian igår, jag satt verkligen och läste precis hela dagen. Vad skulle jag annars göra liksom? Detta betyder att jag nu kan börja på Twilight tvåan!!!

Nu börjar klockan närma sig ett och jag sitter mest och funderar över vart jag ska ta vägen, kommer inte på något att göra. Klart jag vill börja läsa nu eftersom jag verkligen längtat, men plötsligt känner jag att jag inte vill börja bara för att den kommer ta slut så fort. VAD ÄR DET FÖR FEL PÅ MIG?
Okej jag kan alltid plugga historia och typografi men jag kan bara inte sitta och läsa och läsa, låtsas vara motiverad för två prov som jag inte ens vet när dem ska vara ... Har jag fel? Jag kanske borde läsa Malins inlägg en gång till om världens problem och lära mig uppskatta den något rubbade förvirringen som just nu fyller ut min lilla hjärna. Jag är nog som Nalle Puh. Jag känner att jag babblar om allt och inget just nu, kan nämna det att jag fick reda på idag att det är imorgon som vi ska till Göteborg för att kolla på Julias sista Pippiföreställning på Liseberg. Innan det ska vi nog stanna till på Ikea och K-huset, skönt med lite omväxling i vardagen. Ska möta upp Sarah om någon timme för vi ska på Friskis & Svettis, kul!!

Jasmin

Om världen vore en by


Om världen vore en by

Om hela världen reducerades till en by med 100 innevånare och alla proportioner bibehålls så bestod byn av:

57 asiater
21 européer
14 amerikaner (från Nord- och Sydamerika)
8 afrikaner

52 var kvinnor
48 män
70 ickekristna
30 kristna
89 heterosexuella
11 homosexuella

6 personer skulle inneha och nyttja 59 % av alla gemensamma tillgångar,
och de 6 personerna kom från USA

80 hade otillräckliga boendeförhållanden
70 var analfabeter
50 var undernärda, 1 döende, 2 föddes och 1 hade en PC.
och bara en har en akademisk examen.

Om man betraktar världen på detta sätt så påvisas nödvändigheten av samhörighet, förståelse, acceptans och utbildning för alla.

Om Du vaknar i morgon, frisk och icke-sjuk, så är Du lyckligare lottad än 1 miljon människor som inte kommer att leva nästa vecka.

Om Du inte har upplevt ett krig, inte upplevt hunger, fångenskapens ensamhet eller dödskampens smärta så är Du lyckligare lottad än 500 miljoner människor här på jorden.

Om det finns mat i Ditt kylskåp, om Du har ett jobb, om Du har tak över huvudet och en säng att sova i, då är Du rikare än 75 % av innevånarna på jorden.

Har Du ett konto på en bank, lite pengar i börsen och småslantar i en ask, då tillhör Du de rikaste 8 % av jordens innevånare.

Om Du läser detta så är Du mångdubbelt gynnad, för

1. Någon har tänkt på Dig
2. Du tillhör inte de 2 miljarder människor som inte kan läsa
3. Du har en PC

Vad vi har det bra - låt oss uppskatta det till fullo! Vi är nu inne i en internationell vänskapsvecka

Detta läste jag på min systers blogg (karinfagerblom.blogg.se) och shit vad det berörde! Snacka om att se saker ur ett annat perspektiv och plötsligt känns de där skämten om självmord p.g.a för mycket plugg extremt FEL!!!
Hoppas ni också lärde er något! och kommentera gärna:)
Puss o Kram! //Malin


Helgbloggare

Det är nog vad jag är. Jag orkar aldrig skriva på vardagarna och oftast hinner jag inte ens:p Å andra sidan har jag inte så mycket att skriva om då heller så det gör kanske inte så mycket.
Igår var det fredag och denna fredag spenderda jag hos gisela. Vi hade jättekul hemma hos henne med pizza(på "En till") skräckfilm, och "Fia med knuff" med egna regler typ:P Hehe....
Vi hade verkligen kul men var tyvärr tvungen att åka hem ganska tidigt för jag behöver plugga idag och ska på konsert imån. Då är det skönt att vakna upp i ens egen säng:)
Förresten! Är man konstig om man vaknar hlv nio på enb lördagmorgon när man vart borta hela fredan?:P
Hur som helst...som jag sa innan så står plugg på schemat idag + att jag ska vara värd på friskis & svettis om några timmar. Vilket betyder att jag måste fortsätta plugga!
Puss o Kram! //Malin

To bad

Jag åkte hem direkt efter min första lektion, det kändes inte bra alls. Så nu sitter jag här hemma och växlar mellan datorn/pluggandet/boken. Synd att man inte kommer undan från pluggandet även om man mår kasst menmen, läser en ny bok nu som heter Stella och Sebastian. Den är väl helt okej men jag räknar sidorna som är kvar för jag låter mig läsa När jag hör din röst då!

Det blir en riktigt lugn fredag för min del, jag vill inte behöva uppleva paniken en gång till, fy tusan vad rädd jag var!
Ska ladda ipoden och gå ut på en liten promenad sen, det skadar aldrig =)
vad ska ni göra idag?

Jasmin

Fredag morgon

Hejsan på er!
 
Dagen idag blir nog inte riktigt som jag tänkt mig i alla fall, vaknade upp mitt i natten och hade panik ont i magen. Jag kunde knappt andas och varende musikel i kroppen spände sig så mycket att hela jag skakade! Jag har inte haft så ont i magen på länge och jag vet inte om det beror på skolstressen eller om det beror på alla konstiga influensor som stryker omkring nu överallt. Hur som helst så lyckades jag ta mig upp från sängen på något sätt för att hämta värktabletter. Min kropp vek sig nämligen dubbel så fort jag reste mig upp, vet inte vad som hände!?
Smsade försiktigt älsklingen som gav mig massa lugnande tips och en halvtimme efter det somnade jag nog igen tack och lov men då var kroppen helt utmattad.

Tänkte att det skulle vara helt lugnt nu, men när jag vaknade så kände jag mig fortfarande konstig. Inte så att jag har panikont nu men ont gör det, smått yr och så mår jag illa. Jag har i alla fall lyckats få ner mig en halv banan. Usch vad hemskt det låter men så är det, tanken på mat är inte att leka med just nu och banan är i alla fall lugnt för magen och det kan jag ju alltid glädjas åt! Kroppen säger att jag egentligen inte alls borde gå till skolan, men jag måste gå på första lektionen ... jag sitter ju ändå bara still vid photoshop så det ska jag väl kunna klara av om man jämför med teater där man ska vara pigg och glad. jag är raka motsattsen nu. Får väl försöka skrapa ihop 30 kr till buss eftersom det SNÖAR, det var ju vårväder i förrgår!!  Hoppas ni sovit gott i alla fall =)


Jasmin

Pust, jobbigt!

Pust nu är jag i alla fall klar med alla arbeten och det känns i huvudet, känns som om det är fyllt med grus.
Då är det bara proven kvar nu då, fast det dyker väl snart upp nya grejer som också ska göras, men jag ska vara positiv.
Haha, kanske är lite fel att däga utav mig, vi tre tjejer har suttit och snackat om självmord hela dagen...
Men vet ni vad?! Det är snart helg!!!

Ska bara ta mig igenom skoldagen imorgon, som visserligen inte är lång alls går mellan 8-13.30 men fy så tråkiga lektioner. Just nu är nästan alla ämnen pest och pina. Första timmen har jag Grafisk kommunikation och en fredagsmorgon orkar man inte vara kreativ. Sen har jag bråttom att ta mig till teaterlokalerna. Hoppas vi bara kommer sitta och prata under lektionerna imorgon också! Vår nya lärare är skum.
Har precis kommit på ytterligare ett problem, mat till morgondagen. Det är nämligen så att vi ALDRIG hinner tillbaka till skolan för att äta mellan våra teaterlektioner så vi får alltid ha med oss egen mat på fredagar, skit dåligt!
Men vi har inget bra matigt hemma som lämpar sig för att ta med. Får stanna till vid ica innan skolan imorgon.

Ska förresten övningsköra imorgon efter skolan! Nervööööst, har inte kört sen jag körde och hämtade älsklingen och det var väl i november? Känns som om jag inte alls kommer ihåg något utav det men det sitter väl i ryggmärgen nu =)
Älsklingen ringer nog vilken sekund som helst så jag ska avrunda bloggkvällen för den här gången. Sov sött!

Jasmin

stress i skolan

Jag har aldrig under mina år i skolan haft så här mycket plugg precis efter ett lov. Vi är vana vid att det alltid blir ett helvete inför stora lov så som jul och sommar men att det ska vara en massor med arbeten och prov nu precis när vi börjat är helt galet! Mitt schema är ändå ganska lugnt om man ska jämföra med Hanna och Malins, men trots det så är det här över min kontroll...

Denna eftermiddag/kväll kommer jag tillbringa bakom mitt berg av läxböcker så det blir nog lite magert med uppdateringar ikväll men jag ska försöka. Ni kan väl berätta vad ni vill läsa om här i bloggen tex?
Jaja i alla fall ser mitt pluggschema ut såhär:

Svenska B:
v.5 Bokcafé (muntlig bokredovisning om klassikern vi ska/har läst)
v.6 Bokrecention
v.7 En uppsats om vad för texter som tilltalar mig (2 valfria texter ur ett häfte)

Grafisk kommunikation A:
v.? Prov, typografi och skriftens utveckling (64 sidor)

Kulturhistoria:
v. 5 Operaanalys
v.7 Skriftlig sammanfattning om konsten från Egypten till renässansen
v.9 Prov, konstarterna mellan 1600-1700 talet

Historia A:
v.? Prov, Franska revolutionen och Napoleontiden

Det var allt för mig just nu, det är bäst att sätta igång!
Jasmin


*gäsp*

Godmorgon på er!
Mina ögon är helt tåriga och huvudet bankar, jag skulle inte gått upp 5.00 för att se det där, dessutom var det inte så mycket som jag trodde. Jaja, jag somnade snabbt om efter programet och gick upp för 40 minuter sedan.
Precis suttit och ätit frukost och ska nu påbörja det jobbigaste som finns, som jag går igenom varje morgon.
... Välja kläder, hur svårt kan det vara egentligen, jag har hur mycket som helst att välja mellan men aldrig något som känns snyggt just nu haha =) Känner ni igen er?


Typisk frukost för min del, fil & flingor och ett par mackor.

Idag har vi kulturhistoria hela förmiddagen och efter lunch ska vi nog ha elevhandledning, svenska och engelska.
Mitt huvud hänger inte riktigt med nu, så jag har lite brist på fantasi om vad jag ska skriva. Kommer nog bli en lugn dag, med lite pluggande osv, inte mycket mer. Men nu borde jag klä på mig, så jag i alla fall kommer i tid!

Jasmin


Slutet gott allting gott!

Herregud vilken härlig energi man får i kroppen efter att ha tränat! Trött, men energirik =)
Nu sitter jag och mumsar på ett äpple medan jag lyssnar på Bellas Lullaby, senare är det tänkt att jag och simon ska prata extra länge idag eftersom han är ledig imorgon, som alltid och jag inte har några direkt krävande lektioner imorgon!
Jag velar fram och tillbaka hurvida jag ska gå upp kl 5.00 imorgon för det är nämligen ett program där det bla ska handla om twilight och visst det kanske är så otroligt sjukt men jag vill väldigt gärna se det och det är dessutom reprisen =)
Kan ju somna om sen igen eftersom jag börjar senare imorgon!
Plugga tänker jag inte göra mer idag, nej, jag får väl sätta mig med min "nya" bok och tvinga mig genom den så fort som möjligt eftrsom jag tillåter mig själv att läsa fortsättningen av Om jag kunde drömma, När jag hör din röst =)

Gokväll på er!
Jasmin 

Friskis & Svettis

Efter en lång (slitsam?) dag i skolan så känner jag att jag behöver komma iväg och skaffa ny positiv energi.
Har mest suttit och lyssnat på lärare idag och varit riktigt trött, har inte tränat ordentligt sen i lördags och på passet idag bjuds det på medel så jag tror detta kommer göra riktigt gott!

Jag tar med mig lillasyster som sällskap idag eftersom vi verkar vara de två enda friska i vår sällskapskrets men det kommer bli kul att göra något bara hon och jag. Det är väl dags att åka nu men vi hörs senare!

Puss på er!
Jasmin

Att man ens kallar det för en styrelse?!

Dagen började faktiskt helt okej idag och under vår enormt långa håltimma så sat vi tre och planerade inför vårt projektarbete i 3an. Vi har ett galet stort projekt pågång och därav anledningen till den tidiga starten. det kommer bli grymt om vi verkligen satsar. Tyvärr kan jag inte berätta vad det är eftersom vi vill hålla det hemligt än sålänge =)

Hade teater med vår nya lärare idag och jag vet inte riktigt vad jag tycker om honom än, han jobbar helt mot allt vi lärt oss så det blir nog spännande. Får försöka stå ut, det är ju bara 1,5 år kvar ...
Sen mötte jag i alla fall upp Sarah för ett fikamöte, vi satte oss och planerade exakt vad vi skulle säga på vårt styrelsemöte ikväll. Det är nämligen så att vår styrelse (musikförening) är riktigt jävla lat och egoistisk och problemet ligger främst i att dom inte fattar det själva för dom bryr sig inte riktigt om ifall föreningen lever eller inte. Det vill vi ändra på så där satt vi i två timmar och planerade. Tills vi får ett fjuttigt sms från vår ordförande en halvtimme innan som säger att mötet är flyttat till nästa vecka. Bara sådär och grejen är att det egentligen inte finns minsta anledning för mötet att inte bli av utan det är till 99,9 % pga att vår ordförande glömt att skriva dagordning och helt enkelt inte orkar sitta på möte ikväll. Jag är så jävla förbannad att jag inte vet vart jag ska ta mig till!! ...Det blir inget lätt möte för dom nästa vecka, jag och Sarah är som två ilskna björnar nu.

Ska lägga mig i sängen och plugga på 64 sidor om typografi och hisorian bakom skriften, visst låter det ååå kul?!
Jag spyr.. Jaja, bara till att tänka positivt, klarar jag mig igenom morgondagen så väntar F&S på kvällen och en lång natt med simon i telefon =)

Puss på er och god natt!
Jasmin

Min måndag

God kväll på er!

Dagen blev lika meningslös som jag trodde den skulle bli, min första lektion var alltså idrott och där gjorde vi knappt någonting eftersom läraren höll i betygsamtal. Som för min del gick väldigt bra, överraskande bra faktiskt!
Om jag ska vara ärlig så kommer jag inte ihåg vad jg gjorde imorse fram tills klockan blev 12, det var då jag åkte in till stan för att hinna köpa När jag hör din röst, tvåan i serien om Bella och Edward. Har dock beslutat mig för att inte börja läsa den än hur mycket jag än vill slänga mig över den ...
Lektionen efter det var det dags för svenska som inte innehöll något alls. Lärarn gick igenom allt jag redan gjort klart för alla andra så jag kunde bara sitta där. Fick tillslut en ny uppgift, som jag precis hann börja läsa igenom innan vi slutade.

Då mötte jag upp Sarah och så gick vi och köpte F&S kort, tyvärr blev det ingen träning ikväll för det var ingen som egentligen orkade. Med det tar vi igen på onsdag eftersom jag är uptagen med att sitta på möte hela kvällen imorgon.
Har börjat sammanfatta 64 sidor om typografi och historiken bakom skriften och dess utveckling som jag ska ha prov på innan sportlovet. Kanske verkar vara ganska lugnt men det är så mycket man ska kunna! Sitter samtidigt och lyssnar på musiken till Twilight och fy satan vad bra och vackert det är! Saknar Simon så mycket att det gör ont i hela mig, försöker att inte tänka på honom alls eftersom det skulle innebära ett skyfall av tårar.

Aja en positiv grej idag är att Hanna blivit intresserad utav att läsa böckerna nu, hoppas hon faller lika mycket för dom som jag har gjort!

Bjuder er på Twilight trailern som lite uppmuntring denna tråkiga måndag ( muntrar upp mig i alla fall)



Jasmin


och så var helgen över

Jag hatar när helgen tar slut. Men jag vet i alla fall att jag har Jasmin, Hanna och Fredrika som förgyller ens vardag och det är inte fy skam:) Tro mig! Haha...
Idag har jag inte gjort mer än pratat med freekish:p fick se lite bilder från florida och höra några roliga historier. En dag var där 12 grader och det är typ ett köldrekord där borta. Så fredrika tog kanske på sig en långarmad tröja men behöll såklart flipp-floppsen på. Vad tror ni Amerikanarna drog på sig? Jo, mössa!! De var redo för vinter, med tjocka jackor och hela kittet:P Vilka skilda värdar...
Imorgon ska man till skolan igen då. Får skjuts både dit och hem, vilket typ aldrig hänt förut:P jag har nästan aldrig fått skjuts till skolan förr. Får hoppas på en bra dag imån för alla!
Puss o Kram! //Malin

09-01-18

Knappt suttit vid datorn idag och det känns bra faktiskt, pysslade om mig själv lite extra imorse och upptäckte att inpackningen igår verkligen gjort susen! Hjälpte mamma att städa lite innan och så har jag gjort mina dagliga övningar vilket omfattar 50 situps, 15x2 armhävningar, 50 rygglyft inkl. triceps =D
Hade varit riktigt skönt att stå på crosstrainern en halvtimme idag men jag måste verkligen vila de dagar jag inte tränar. Kommer ha F&S varannan dag i veckan och övningarna jag gör varje dag. Man får absolut inte glömma av att vila!

Imorgon är mina enda lektioner idrott och svenska, på idrotten ska vi ha betygsnack och utöver det får vi göra nästan vad vi vill. Ska försöka ta vara på den tiden och verkligen göra något haha! Svenskan...tja, jag får väl ge mig själv egna uppgifter eftersom jag redan är klar med allt. Tråkigt att det ska behöva vara så!
Ska försöka komma iväg på ett F&S - pass imorgon också, det är ju så galet kul =D

Oj, nu kurrar magen! Mamma håller på att laga mat och det doftar ljuvligt! Tyvärr ska vi inte äta förrän lillspöket (Julia) kommer hem, hon har varit och spelat teater på liseberg sedan igår. Förresten, i fredags natt när jag och älsklingen lagt på så börjar vi smsa med varandra jag och Julia alltså. Ja, vi sover vägg i vägg men det är en bra lösning!
Slutade med att hon kom över med sin laptop och kollade på film medan jag låg och läste, sen somnade vi utan att ha bråkat en enda gång i min säng. Vi vann en stor seger den natten <3

Jasmin

Pirr Pirr



Sitter med massa fjärilar i magen just nu, är redan på sida 366 i Om jag kunde drömma och har tokläst sedan i torsdags. Det är verkligen svårt att lägga ifrån mig den och jag glömde till och med av att ringa till älsklingen på utsatt tid och det kändes helt jävla förfärligt. Hur kan man bli så kär i en bok, för det har jag verkligen blivit. Sitter och fnissar och får pirrningar i magen. Herregud, jag kanske borde uppsöka psykolog. 
I varje fall börjar jag bli smått deppig nu när jag faktiskt bara har 4 kapitel kvar av boken ... jag kan ju alltid köpa tvåan men har bestämt att jag måste vänta lite med det, har ju så himla massa böcker hemma som jag vill läsa. Men det känsn verkligen svårt att släppa denna serien. Och det faktum att det Bara är tre böcker kvar av den är ju sorglig! Längtar tills New moon släpps på biograferna i november haha! Tack bloggen, fick en lysande idé, jag kan ju läsa serien på engelska sen också, wohoo!

Okej, jag ska väl återgå till verkligheten nu då så ni inte tröttnar på mitt dösnack lika mycket som älsklingen har gjort.. Tragiskt men förståeligt! 

Jasmin



Jasmin - Jag har tagit en paus från läsandet.. 4 kapitel kvar och jag vill inte att de ska ta slut =( 

Sarah - Hahahaha

Jasmin - DU MÅSTE LÄSA DEN! Jag är i behov att att kunna prata om den med någon som (troligen) kommer känna likadant, för simon orkar inte lyssna på det mer...

Sarah - Hahhaa har dom ingen chatt för besatta?

Jasmin - Tss.. haha kul

Jasmin - xD

Sarah - Ja men jag tror att det skulle passa dig! =)

Snälla kompisar man har... Hahaha antar att jag är rätt skruvad =P


Jag är så stolt!

I april kommer jag förmodligen göra något som kanske överraskar många, ja, det är ju inte direkt något jag brukar göra men... Jag ska förhoppningsvis gå på boxnings SM!
Ja, ni hörde helt rätt och jag är så otroligt glad och stolt =D Jag ska åka dit med mamma, Julia och Simon för att kolla på min farbror Said som är med. Han har boxats i 12 år och vart med i landslaget i 10 år, tagit SM guld tre gånger och blivit tvåa resp. trea. I uttagningen till OS 2004 kom han inte med och tappade motivationen men är tillbaka på banan igen!

Han vet inte att vi tänkt komma dit så det får bli en liten överraskning och jag hoppas såklart på seger för hans skull!
Om något av er har en aning om vart man kan skaffa biljetter till det så berätta gärna för jag har som sagt noll koll på allt som rör boxning!


Heja blååått!

Jasmin

Körslaget

Skit också! Nu åkte Falkenberg ut:( Synd, jag tyckte verkligen inte att Borås var bra. Visst blir man en aning förblindad när det är folk man känner och så men Falkenberg va verkligen bäst. Jag var övertygad om att Borås skulle åka ut, men å andra sidan spelar det inte så stor roll om kören är bra eller inte. Det handlar om vilka som röstar. Jag tror att ca 2% av tittarna tänker på vilken kör som är bäst. Jaja, nu vet jag vad jag inte kommer att titta på på lördagarna i alla fall:P

Sitter och gör lite skolarbete just nu. Hm...kl 10 en lördakväll...skaffa ett liv Malin!! Haha
Såg att Freekish kom hem innan så jag får hoppas att hon är vaken nån timma imorgon. Hon kommer nog ha världens jet-lag!
Hopp, nu blev hela texten i fetstil. Det var ju inte riktigt som jag tänkt mig men men...
Puss o Kram! //Malin

Sommar...

Nu i denna kalla och råa vintertid så kan jag inte säga mer än att jag längtar till sommaren. Eller varför inte bara våren! Jag vill helt enkelt kunna cykla till skolan utan att dra på mig en jacka. Jag vill kunna gå ut och gå i shorts eller ha picknicks på stenudden. Vi låter helt enkelt denna bild tala för sig själv...



Peace out! //Malin

Min vill se/läsa-lista 2009

Jag lever för att göra olika listor, det har jag efter mamma. Det är sjukt men jag gör det verkligen till allt och nu delar jag med mig till er =)

Filmer -
* Bröllopsduellen
* Australia
* Boy A
* I taket lyser stjärnorna
* Angels and Demons
* Harry Potter 6
* New Moon


Böcker -
* Om jag kunde drömma
* När jag hör din röst
* Ljudet av ditt hjärta
* Stella och Sebastian
* Ondskan
* Bortgift mot min vilja
* Arn 1, 2, 3
* Och hon ska vara röd
* Vit leander
* Sofies värld
* Storm över Ansalon

Det är en del men det ska jag väl klara av =)
Är det något ni läst som ni skulle rekomendera?
Jasmin

kär kär kär

Jag kan inte förstå det men jag är fan kär i Om jag kunde drömma (Twilight), jag har läst hur mycket som helst idag! Sitter och fnittrar för mig själv, ler, hjärtat bankar, fjärilar i magen, den är så jävla bra! Stephenie Meyer som skrivit den har verkligen gjort det enormt bra, hon lyckas verkligen fånga en och den ÄR beroende framkallande. Är precis som om man själv är Bella, haha kanske låter knäppt sagt av en 17 åring men det skiter jag i! =D

Ni som inte läst den, gör det!
Jasmin

Ledig fredag

Hej allihopa! Vet ni vad, jag hade min första lektion, grafisk design nu på morgonen mellan 8-9,20. Precis när åka till vår teaterlokal för att ha lektion när jag får reda på att vår lärares barn är sjukt så våra lektioner idag är inställda!
Med andra ord så har jag i princip ledigt hela denna fredagen, inga mer lektioner och det känns gött!
Till skillnad från Hanna och Malin som har jätte mycket plugg så har jag inget alls, anledningarna till det är att jag antingen redan är klar med det eller också för att jag inte har de ämnena som det rör sig om.

Ska åka med mamma till Ge-kås eftersom hon också är ledig idag =)
Jag har ju inget bättre för mig, men jag tänkte göra klart det lilla jag har kvar på min bokanalys som ska vara inne v.6 haha (nej, jag är inte pluggis! Jag har bara lagt om min strategi).
Dessutom så började jag läsa Om jag kunde drömma igår, 100 sidor svepte förbi bara sådär och jag är helt fäst i den så jag kommer väl sitta som Gollum i ett hörn och läsa ganska mycket idag! Ska givetvis göra mina dagliga träningsövningar och kanske till och med gå ut och gå nu när man hinner det innan det blir mörkt.
Som ni förstår så kommer jag inte sitta framför datorn så mycket idag, men ikväll så dyker jag upp igen!

 
Min trogna lilla kompis som brukar hålla mig sällskap när jag ligger och läser =)

Puss!
Jasmin


Planering

Satt i dag och funderade på vad jag hade att göra i skolan. Fick panik!  Har jätte mycket just nu. Ska ha fyra prov de närmaste veckorna. Ska ha läst en bok, prata om den och skriva en bok recention. några innlämnings uppgifter och så ska jag läsa två böcker till! Plus allt detta har jag också barndansen som börjar vecka 6, så dom klasserna ska jag planera. Blev jätte stressad när jag märkte hur mycket jag hade. Gick direkt och gjorde en planerning, Så nu har jag planerat vad jag ska göra, hur mycket jag ska läsa och när :P 

Borsätt från allt detta har det varit en kul och nervös dag. Det var nämligen så att min bror och hans band Union Square var med på tv, på nyhetsmorgon på kanal 4. Där de spelade två låtar och gjorde en intervju. De sak nämlligen släppa sin första skiva "Making bets in a burning house" nästa vecka! :D

Ne, nu ska jag lägga mig och läsa lite innan jag somnar.
God natt
/Hanna 

Friskis och Svettis

Wow det är verkligen så sjukt kul! Trots att jag vaknade så tidigt idag så har jag varit ganska pigg och gjort väldigt bra ifrån mig i skolan. Har haft galen träningsvärk i hela kroppen sen igår men jag gick på ett pass ikväll igen. Denna gången ett tuffare pass och det var verkligen asjobbigt! Kanske berodde på dålig kondis, kanske på träningsvärken men min kropp orkade verkligen ingenting efter det. Jag kan knappt gå utan att benen skakar!
Jag vet att det inte är bra att träna med träningvärk men eftersom det är gratis prova på så vill jag ju försöka utnyttja det så gott som det går. Men jag ska absolut köpa ett kort!

Ska gå och lägga mig nu för jag är ruskigt trött! Ska dessutom till tandläkaren imorgon, igen..
Godnatt och sov gott!
Jasmin

Återkommande mardrömmar

*Gäsp* gomorron, sovit gott? Själv har man legat vaken sen halv fem, låter sisådär lagom sjukt men jag varken kunde eller ville somna om efter nattens tortyr. Jag hade en mardröm... Jag tänker inte berätta om den, den är allt för personlig och med respekt till vilka som läser bloggen. Men den handlade bla. om älsklingen och det är rätt sjukt men sen i lördags natt så har jag drömt om honom på ett eller annat sätt, hittils har det bara varit stresdrömmar men inatt blev det en såkallad mardröm och jag orkar inte detta mer. Det är skitjobbigt! Varför kan jag inte få ha en mysig fin dröm med honom istället, har jag helt fel när jag säger att mardrömmar kan bero på att något har hänt? Har för mig att jag läste något om det så sent som igår. Märkligt! För det har inte hänt något dåligt mellan oss. Fy, vill bara att det ska sluta för jag sover jättedåligt på grund utav detta och om jag ska vakna halv fem varje morgon numera så kommer det gå ut över skolan.

Slutar skolan klockan 16.00 idag och börjar redan 08.00 så det blir en långdag idag, bäst att jag gör mig igjordnig nu!
Jasmin

Flitig som få!

Det är tidsag, precis i början på veckan - man sitter där i det kalla klassrummet, tittar ut på regnet som smattrar och längtar till helgen... Är det så för er också eller är det bara jag som är över dramatisk nu?
För i så fall kanske ni blir förvånade när jag nu säger att jag sovit riktigt bra inatt, om man inte räknar med den timmen jag låg vaken och "inte tänkte" och tillslut ringde älsklingen för att söka tröst som turligt nog låg med samma besvär.
Tiden gick och vi pratade ett ganska bra tag, när vi sen la på somnade jag som en stock med ett leende på läpparna, härligt!

Pga att det ändå blev rätt sent så vaknade jag trött, ni vet den där nyvakna känslan då man ligger under sitt varma täcke och blir väldigt deppig över att behöva gå upp när det är jättekallt ute och i övriga rummet.. Fy!
Skoldagen började väl inte sådär bra direkt, ett test inför nationella i engelska B som va rätt svårt med tnke på att vår lärare knappt kan engelska, hrm... Sen fortsatte dagen med en 3 timmar lång håltimma som vi numera alltid kommer ha på tisdagar, men överraskande nog så satt vi tre tjejer och pluggade och var riktigt flitiga! Är detta bara tillfälligt, vi kan ju alltid hoppas att det håller i sig så =)  Även mattelektionen gick bra idag, stolt över min insatts. Sen ringde pappa som en räddare i nöden och berättade att han nyss fyllt på min mobil med 400 kr, jag höll på att få hjärtstillestånd, så enormt snällt! Sist men inte minst så hade jag teater i två timmar, jobbade med en speciell teknik från nån gubbe som heter Grotowski nånting, as jobbigt! Ska dessutom på Friskis med lillsyrran och Sarah kl 18.00 så jag tror att jag kommer vara helt slut och ha fett med träningsvärk imorgon. Haha, wohoo!

Puss på er!
Jasmin


Förresten, vi oduglingar söker någon som gratis eller billigt kan göra ett coolt fint tema till vår blogg med header och grejer =) Jag går ju Grafiskdesign men har inte riktigt tålamodet att sitta med koder hit och dit. Är ni intresserade så kontakta mig på [email protected] så kan vi diskutera saken, vi är ju ändå tre som ska gilla designen =)


Jovisst är det måndag

Det känns i hela kroppen, med andra ord segt. Hade idrott och svenska idag, inte allt för ansträngade men kul med idrott så man fått röra på sig lite idag! Ställde mig 10 min på crosstrainern och sprng av mig lite nyligen också och håller numera på att fixa fram lite mat eftersom jag inte ätit idag.
Ska ställa mig i duschen efter att jag mättat magen lite och tja.. ska försöka läsa/plugga lite matte sen men om jag känner mig så blir det inte mycket gjort utav det idag. Men vem vet jag kanske överraskar mig själv!


Tänkte visa dagens mycket enkla men sköna outfit



Jeans från Only
Linne lånat av min moster
Midjekort tröja från Gina

Jasmin


Hjääälp mig!

Godmorgon på er!
Hoppas ni sovit gott för det har inte jag gjort tyvärr. Min natt har varit hemsk, jag har legat vaken jättemycket och när jag väl sovit har jag haft konstiga stressdrömmar, hemska drömmar om Simon och så har jag haft ont i magen. Låter väl trevligt... Usch, konstigt nog är jag inte sådär jättetrött, än.
Va ju på bio igår kväll, som var skit bra (tar upp det i ett annat inlägg senare idag) men sen när jag kom hem så var det så tråkigt att det kunnat döda! Det var kul att få träffa mamma och Julia igen men fy så tråkigt jag hade. Ringde och pratade med älskling och sen deppade vi ihop.

Känner ungefär likadant idag, det händer aldrig något. Förutom denna helgen vill säga! Måste verkligen komma igång med tränigen denna veckan annars kommer jag att dö för jag har verklilgen inget att göra. Många tycker säkert sånt är skönt men själv får jag panik om det är så för länge, jag tappar motivation och humör på 2 sekuner.

Min "att göra" ser ut såhär idag:
- Läsa lite i min klassiker (skolgrej)
- Maila styrelsen ang en spelning.
- Maila Panic & Action
- Lite hemmaövningar (situps, armhävningar osv)
- Få tag i Sarah och lägga upp träningsschema


Kanske ser mycket om men om man tänker efter, hur lång tid tar detta egentligen utav en dag på 24 timmar?
Nu ska jag inte deppa för er mer, vi hörs senare!
Jasmin

Min lördag

I går var en ganska lugn dag för mig. Vaknade ganska sent och hela dagen satt jag bara och läste i min bok. Läser just nu Harry Potter och Halvblodsprinsen. Senare på dagen satt jag och tittade på Pippi Långstrump på de sju haven men min familj. Okej, det är en barn film men faktist så är den riktigt bra :P Den har ju bara så bra låtar och är riktigt mysig!
Min brors kompis kom hem till oss och Malin kom också hit. Vi 4 spelade lite Wii. Det var jätte kul!!
Vi åt mat och tittade sedan på Körslaget. Falkenberg är riktigt grymma alltså. Dom äger!! =)
När köslaget sedan var slut tittade vi på Wall-e. Den var jätte fin och rolig. Se den!
Jag och Malin tog sedan en liten promenad vid 12 tiden. Och sen tittade vi på Singin in the rain. Som är enligt min åsikt en av världens bästa musikal film. Älskar den verkligen.

Idag händer inte så mycket. Ska ta det lugnt möjligt vis att jag ska försöka övning köra men får se hur det blir med det. 

                       


Kjam     
Hanna


Förbannelser

Den storsta anledningen till att jag INTE bloggade igår kväll var för att det inte blev någon bio.
Ni förstår, vi stressade som galningar för att hinna med allt innan bion, min kusin har nämligen två hästar som skulle in, fodras osv och sen skulle hon hinna duscha. Inte nog med det skulle vi äta hos mormor och morfar innan och sen åka och hämta mina saker (dvs linser, nya jeans, pengar och biobiljett) sen bar det av mot statoil för att pumpa däck och köpa godis (tyvärr!)
Allt detta, från det vi lämnade duschen haha hann vi på ynka 40 min. Glada för att vi kom i tid så går vi in för att äääntligen se på Twilight... Men när vi kommer in så säger gubben som sitter i kassan med ett lite försiktigt leende att det inte är någon bio ikvll pga en opera. Jaha, det var bara till att ta sitt pick och pack och åka hem igen.

Fattar ni vilken otur? Jag har inte dragit alla historier om våra försök att kolla på denna filmen men varje gång har det kommit något ivägen precis innan. Denna filmen vill verkligen inte att vi ska få se på den!

Där satt vi i bilen med våra godispåsar och kände oss dumma, vi hade sett fram emot att se den alla tre. När vi kommit nästan halvägs hem ser vi en polisbil med sirenerna på lite längre fram på vägen och vi beslutar oss för att följa efter som hemliga agenter på uppdrag. Vi hann inte så långt förrän vi tappade bort bilen som körde något fortare än vi. Där tog den karriären slut.

När vi kom hem så röstade vi ut Freja och satte på Gladiator, inte ens 2 min in i fillmen så satt jag och min moster och smsade/chattade med resp. pojkvänn och förklarade hur besvikna vi va. Där satt lilla Freja som absolut inte ville se filmen och var den enda som faktiskt kollade. När vi sen gick och la oss så hade vi hunnit med att kolla klart på Gladiator, World Trade Center som gick på 4an och förbannat alla reklampauser.

Nu är det en ny dag och nya möjligheter, vi ska ta oss en liten ridtur senare och sen så ska vi ge bion ett nytt försök...Händer säkert något annat som gör att vi inte kan kolla på den. Suck.
Hur har er helg varit?.. Snart skola igen, känns ju sååå kul haha =)

Jasmin

Klantarsel!

Här sitter jag, mitt i ett bonnelandskap hemmahos min moster och kusin med världens sjukaste huvudvärk.. Anledningen är den för att jag i all hast sprang ifrån mina linser igår när jag ackade ihop grejer för att sova över här. Vart utan hela dagen och det känns inge vidare. Som tur är så ska vi snart hämta dom, vi ska nämligen in till stan och kolla på bio.. Twilight!!
Wohoo äntligeen! =D

Ska inte slita mer på ögonen  nu så jag avslutar inlägget här men återkommer ikväll!
Jasmin

Första skoldagen

Tjohej!
Första skoldagen och jag är jätte trött. Dagen började med I-val där jag har Psykosocialt arbete. Men våran lärare var inte där så lektionen var inställd. :P Bra början.
Jaja även om två lektioner var inställda hade jag ändå en ganska kul dag. Kul att träffa alla igen! 
När jag kom hem från skolan slängde jag mig i soffan och tittade på lite tv och sen läste i min bok, slutade med att jag somnade:P
Nu ska jag snart åka in till stan med broden min och köpa pizza till oss.
Ska försöka göra några dans övningar till mina barndanser innan vi åker. Jag har nämligen blivit danslärare för barn i åldrarna 4-8. Verkligen jätte kul!! Är lite smått nervös men jag lärde i allfall känna de flesta barnen då jag var assistent förra terminen, så dom vet vem jag är. Jag ska ha två helt nya grupper och 4 grupper som jag hade förra terminen.

Kjam   
Hanna 

Skolstart- ja fan!

Vilken skolstart!  Fick ett sms från läraren och nu är dansen inställd:P Vilket betyder att vi har en extremt lång håltimma! För mig ligger den på ungefär fem timmar tror jag:P Ett bra sätt att börja terminen på eller hur? Usch! Nä...vi hatar inte alls skolan:P
Så...hur ska man nu spendera dessa timmar? Vi ska väll komma på något annars lär vi spela lite spel på min nya IPhone:)
Annars då? Vi sitter här i skolan och fryser som vanligt...det är som om lovet aldrig varit:P
En positiv sak, det är ju snart helg!!!!!:) Så tragiskt:P
Puss o Kram! MaHa

OC frossa

Det enda jag gjort idag sen jag gick upp idag har varit att kolla på andra säsongen utav The OC, fick första, tredje och fjärde i julklapp så det kommer bli en hel del tittande =)
Jag tog i och för sig ett långt varmt bad och pysslade om mig själv inför skolstarten imorgon, vilket jag inte alls ser fram emot men så är livet, bara 1,5 år kvar nu and then I´m free!

Min "lill"kusin Freja var här och jag fick agera barnvakt, hon är inte alls den typen som kollar på film och sånt men blev fäst vid serien, men vem kan inte bli det?!
Hon får betala mitt sällskap genom att sitta barnvakt för mig fredag-lördag. Jag är nämligen världens mest sällskapssjuka person och mamma och Julia åker tillbaka till Göteborg imorgon middag igen. Så jag ska bo hos Freja och min min moster i helgen. Kommer bli väldigt trevligt! Vi ska dessutom Äntligen åka till Göteborg och kolla på Twilight på lördag, spännande!

Men nu ska jag gå och lägga mig så jag känner mig pigg och fräsch imorgon!
Godnatt på er!
Jasmin

Vinterlandskap

Detta är nog första gången jag inte blivit riktigt glad för att det ligger snö på backen, självklart är det mysigt men jag känner mig inte sådär värst glad för det. Jag menar kunde inte snön kommit under lovet, var det tvunget att komma nu sista dagen innan skolan? Det bara gör besvär för mig när jag ska ta mig till skolan och sen hade jag velat gå ut och gå riktigt långt idag men eftersom det ligger ett istäcke under snön så vågar jag inte det riktigt, har inte rätt utrustning för det, tyvärr! Jag har precis vaknat så jag ska få i mig lite frukost nu för magen kurrar, efter det så ska jag tvinga mig själv att läsa lite i Ivanhoe, vi ska nämligen läsa en klassiker i skolan. Älskar filmen, men boken är ju bara knäpp!
Kan inte fatta att jag sitter i skolan vid denna tiden imorgon, bara tråkiga lektioner är det också, jävla skit!

Bäst att sätta igång motivationen för det igen...pust!
Kram!
Jasmin


Älskade mamma

för tre timmar sedan kom mamma in på mitt rum och frågade om hon kunde få bjuda mig på en massage hos sin massör ikväll, jag blev jätteöverraskad och glad. Sånt tackar man ju inte nej till, i alla fall inte jag!
Det var jätteskönt och hon inriktade sig på rygg/axlar huvud/ansikte denna gången, det kunde inte komma mer perfekt tror jag. Har sovit konstigt i natt och var stelare än vanligt, sen tror jag att efter förkylningen i kroppen och mitt ledsna humör så mådde jag riktigt gott av detta.
Mamma är verligen den bästa av dem alla, önskar jag kunde tacka henne på något sätt men hur gör man det till någon som redan är perfekt?  Några förslag?

Ska smälla i mig ett par clementiner och sätta på en film av något slag innan jag pratar med älsklingen i telefon =)
Puss på er!

Jasmin


Ångest!

Numera sitter jag här hemma helt ensam och deppar. Simon åkte hem igår och anledningarna till varför jag inte skrivit alls under lovet är 1) Vi har legat och varit jättesjuka båda två 2) Jag ville spendera tiden med älsklingen inte med datorn.
Hoppas ni läsare förstår detta. Det finns inte sådär jättemycket att säga om lovet, jag och Simon har mest legat framför tvn och kollat på discovery eller oc just av den anledningen att vi varit enormt förkylda och haft feber hela lovet.
Men vi har i alla fall haft varandra och haft jättemysigt. När han åkte hem igår så hade vi "följe" upp till Göteborg för att han hade byte där och jag skulle åka med mamma och Julia hem, som praktiskt taget bott i en husbil på Lisebergs camping hela lovet av den anledningen att lillsyrran spelar med i Pippi Långstrump.

Jag följde honom till rätt tåg, pussades massor och sa hejdå. Sen så stod jag och mamma en bit ifrån och pratade/köpte lite mat innan vi skulle ta spårvagnen till Lisebergsteatern. När jag stod där och tvingades se tåget som älsklingen satt i så ville jag inget hellre än springa tillbaka och vägra lämna honom. Under dagen så satt vi och myste massor och tillslut blev det för mycket för mig, allt bara brast och jag storgrät i hans famn. Jag hatar avsked, speciellt när det är ifrån honom. När Julia hade spelat klart och kvällens föreställning var slut så åkte vi hem. Så hemskt att komma hem och se hur tomt allting är när inte han är med mig... Jaja jag ringde honom lite senare när han kommit hem, samtalet varade i endast 7 min. Vi hade inget att säga varandra, ni som inte vet hur distansförhållanden känns ska veta att man har svårt att veta vad man ska säga när inte personen längre är hos en. Det var det mest plågsamma samtal jag haft i hela mitt liv, jag kämpade för att inte börja gråta och allt jag ville var ju att han skulle vara här igen.

Mindre än en timme senare ringde jag honom igen, då brast det, jag orkade inte hålla tillbaka längre och denna gången kändes samtalet mycket bättre. När vi la på bestämde jag mig för att bara blunda, låtsas som att han fortfarande var bredvid och bara somna. Jag orkade inte gråta mer.
När jag vaknade idag ville jag inte gå upp och möta verkligheten, låter säkert heldeppande men så var det. Haft en klump i bröstet hela dagen och försöker så gott det år att hålla mig sysselsatt så jag inte deppar ihop helt.
Hoppas på att Sarah har lust att hitta på något imorgon så jag slipper tänka, lite ångest över att hon kommer vara skitbrun nu efter 2 veckor i Spanien men det får jag ta.

2 år, det är vad jag behöver vänta tills jag och älsklingen kan flytta ihop. Vi längtar något enormt båda två! Med tanke på hur fort våra 2 år tillsammans har gått nu ( firar 2 år i februari ) så ska vi nog klara 2 år till.

Jasmin

RSS 2.0
Test