Favoriter!



Det är bara ett fåtal bloggar jag verkligen följer varje dag, det är totalt helt olika bloggar som verkligen skriver helhjärtat om sina intressen och händelser dag för dag. Det finns så otroligt många bloggar där ute som är falska och bara gör det för att tjäna pengar på sina bloggar... Tänker inte nämna några men nog pratat om det, för här bjuder jag er på mina favoriter som gör det med glimten i ögat!

Lily - Här skriver gulliga Linda om sin vardag, hon ger massor med hårvårdstips då hon är utbildad frisör och dessutom växer hennes intresse för mode och make up mer om mer hela tiden! Händer alltid nya grejer =)
Kenza - Kenza har en utav Sveriges mest lästa bloggar och är bara 17 år och har lyckats som modell och reser runt hela värdlen för att gå på konserter och träffa sin älskling Teo!
Knulla - Emmy skriver om ett av sina största intresse och bjuder på en hel del egna åsikter! Bla. om varför det bara är okej att säga si och så om man är tjej osv. En otroligt ärlig blogg ur en helt vanlig tjejs perspektiv!
Tyra - Tyra är något äldre än Kenza och jobbar också som modell, vad som gör hennes blogg unik är att hon vill stärka tjejers självförtroende och.. inte trycka ner kändisar men visa oss verkligheten. Se före och efter bilder på hur kändisar egentligen ser ut!


Kommentarer
Postat av: Lily [ L i n d a . B l o m ]

Tuuusen tack för de gulliga orden : )

2008-11-27 @ 15:17:59
URL: http://lindaslya.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test