...och sedan...

Jag antar att jag får fylla i då:P Jag kommer typ inte ihåg...hm...ja, sen spelade vi väl mer mario cart och vi tittade på Juno(som jag inte såg för jag sov genom hela filmen:P). Vid fem på morgonen så kom jag och Hanna i alla fall på att vi ville bada. Så vi hoppade ner i bikinisarna och drog med oss Simon. John kom aldrig med för han hade somnat i soffan:P Det var iskallt ute och det regnade men vi klev tappert ut på klipporna och sprang i!!! Haha, vilken syn det måste vart:P Men så farligt kallt var det inte i vattnet! När vi kom till baka spelade vi mer mario cart och sedan vid ja vette fan...9 kanske satte vi igång Harry Potter 4 som för övrigt gick 3 gånger. Jag såg den första och sista och vi vaknade sedan vid 1 typ. Sov gjorde vi inte mycket men men....vi hade roligt och kommer göra det igen:)
Hanna ska faktiskt ha några hos sig ikväll men jag har jobbat och hade vart tvungen att cyckla så jag orkar inte...lat! Men jag ska faktiskt upp och jobba imån me så...
Det var min del av berättelsen och jag har inte så mycket mer att säga. Ska väl bara ta och försöka få ut engelskan ur huvudet som suttit i hela dagen. Det är det enda språket som talats på jobbet idag och då sitter det i liksom:P Våran kock är från Nya Zeeland och kan ingen svenska än.....älskar att jobba med henne!!!!
Hade bra! //Malin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test