Bilder!

Här kommer en liten sammanfattning av min och Hannas härligta torsdag!
För det första så började vi inte förrän 10.40 och anledningen till att det bara var vi två är för att Malin missade bussen.
Hur som helst så hade vi kulturhistoria första timmen tillsammans med en jättehärlig lärare, vilket gjorde lektionen rolig!
Sen hade vi en mega rast på ett par timmar så efter att vi ätit så gick vi ut på stan, Hanna provade en jättesöt klänning och sen letade vi upp ett mysigt ställe som sålde kulglass!

Där stod vi och hade ett väldigt allvarlig samtal över vilka smaker och hur många kulor vi skulle ha, efter ett tag kommer den gulliga gubben som äger afären och frågade vad vi ville ha. Vi hade inte bestämt oss och sa det till honom, ytterligare tio minuter senare så hade både hans fru och han kommit ut ytterligare gånger och frågat...
Men nej då vi hade inte alls bestämt oss, efter si sådär 20 minuter var vi klara för att köpa glass. Vi är finsmakare båda två när det gäller glass så det gäller ju att få till den perfekta blandningen!


Jag var inte alls sugen på att vara med på bild den dagen, kände mig allmänt ofräsch =)


Gulliga Hanna med sin stora glass =)

Där på fiket hade vi väldigt konstiga samtal om twilight-tatueringar, våra drömbröllop, att livet borde vara mer som en saga, 30 årskriser vid 17 års ålder osv osv. Vi kan verklgien prata i timar om sånt andra inte alls skulle förstå sig på! Tur att vi alla tre är likadana, nästan i alla fall! Malin hade nog fått spader efter ett tag =)
Det var verkligen en utav de bästa dagarna i skolan under hela året hittils, vi klagade inte en enda gång (!!), det ni!

Jasmin, Hanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0
Test